В Елин Пелин са обидени, че ги изкарват фашисти

"Изкарахте ни фашисти и хора, които нямат хуманизъм. В Елин Пелин има много хуманизъм, ние сме много хуманни, има много толерантност към чужденците."

Обратно в новината

Коментари - В Елин Пелин са обидени, че ги изкарват фашисти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какъв е този натиск от страна на медиите в Бг за се заселват мигранти? Кой им плаща? Тези мигранти защо не стоят в лагерите в Турция или в съседни ислямски страни, а драпат да се установят в християнски държави? Защо по медиите това не се коментира? Как се приемат антибългарски наредби ,,по тъмно", които са в разрез с интересите и сигурността на народа? Не намирисва ли това на тоталитарен режим?

хора НООО да питам аз те как са влезли във България? През ККП ли?Ако са прибягвали през границата са нарушители на законите ни трябва да си понесат последствията!Всеки незаконно пресякал границата няма право на статут!

така наречен адвокат да обясни че:всеки бежанец със статут има право да повика семейството си/ПО ЗАКОНА ЗА СЪБИРАНЕ НА СЕМЕЙСТВАТА/ и те също получават статут и тогава отърване НЯМА!ЗА ЕДНА ГОДИНА ЩЕ СЕ ПРЕСЕЛЯТ СТОТИЦИ.ТОЗИ СОРОСОИД Е ПРЕДАТЕЛ МРАЗИ бЪЛГАРИЯ И ВСИЧКО БЪЛГАРСКО!бРАВО НА КМЕТА!

В младите си години имах голяма любов с момиче от гара Елин Пелин. Оттогава знам и града Елин Пелин. Хората там са серт, но са българи открай докрай! И много се кефя на позицията на кмета им сега! Искам да устиска позоцията си дори това да му струва поста! Макар да се съмнявам,че софийската власт ще си позволи да го уволни. А това куче Хаджигенов го искам набит на кол,да!!! Вече няколко пъти му гледам наглите и безпардонни антибългарски изказвания, явно с як соросоиден гръб. Ще им дойде времето на всички тия червеи от БХК, сигурен съм!

Пичове, а защо да не изберем кмета на Елин Пелин за министър-председател? Такъв мъж ни трябва, а не като сегашните поплювковци.

ПРИ ХИТЛЕР , ГЕРМАНИЯ Е БИЛА В ЦЪФТЕЖ , ПРИ ЛИПСА - ЕТО НА КАКВО ЗАПРИЛИЧАХМЕ ТУК И СЕГА

Фашизмът е на съвсем друго място- доста на североизток в една бивша държава от СССР!

Турски Ислямисти щракат на червено, но ние ги знаем! Да им се отнемат Българските гражданства и да се депортират в Турция за действия срещу суверинитета на България. Вън всякакви ислямисти от България. Да отидат в Саудитска арабия при хора от тяхната култура.

Евала на кмета независимо от коя партия е!!!!!!! Само за такъв човек бих гласувала!

Кмета на Елин Пелин това е мъж с качества да Води България! Да го изберем за премиер министър! Предателската русофобска сган на Борисов и Плевела да се махат от властта.

Елинпелинчани са си такива по природа - мразят всичко и всички. Който и да поиска да се засели в Елин Пелин му лепват етикета прикар и правят всичко възможно да го изгонят.Патриотизъм и родолюбие не ги вълнуват - България им е последната грижа. Това, което виждаме сега е тяхната естествена реакция на нов дразнител.

Аз без да съм от Елин Пелин пак те намразих. Съдейки по минусите ти си от ония "онеправданите", дето "безпричинно" всички ги намразват, където и да се появят. Горкия ти - онеправдан НПО трол, личащ като фъшкия върху керемида.

Да те наричат фашист не е страшно.Най е страшно да те наричат комунист

Поклон пред хората на община Елин Пелин! не се подавайте на шепата продажни соросоиди и псевдо правозащитници. не обръщайте внимание на скъпо и прескъпо платени фльорци-репортерки, които живеятв оградени квартали и си се возят с лимузините до студиата, от където започват да плюят срещу народа си! Хората са абсолютно прави. Казаха: Ето я там църквата, ето го Отчето! Кръстете се и сте добре дошли!

Скъпи немълчащи жители на Елин Пелин изобщо да не ви пука от мнението на отдавна продали се правозащитници. Право на всеки е да пуска в къщата си когото прецени а вие сте преценили, че не желаете в дома си тези хора и точка. Има те ли тези права - имате ги! Нека ги приемат в дома си т.н. правозащитници, но те са само на хранилка и никога не биха го направили. Ние и поради тази причина сме паднали под турско робство и с предателска душица сме чакали други да ни освободят.

Май трябва на нешно време да си /ф/иначе както е тръгнало,ще трябва да вадиме сопите.

Кметът знае, че в града има 30тина нелегално пребиваващи. Защо нищо не е предприел? Защо допуска това положение ?Излиза, че нелеглно заселилите се са добре дошли.

нелегалните , ако направят нещо нередно веднага викаш силовите служби и те си ги прибират. Но ако официално оформиш документите на мюселманско семейство ВЕЧЕ ЩЕ СИ ДЛЪЖЕН ДА ИМ ОСИГУРИШ ВСИЧКИ ЧОВЕШКИ ПРАВА- ще поискат да им строиш жамия, ще дойде и хожа , ще се увеличи количеството на подобно настанени.... Ако още не разбираш спомни си че и Косово е било сръбско, но постепенно е заселено с друговерци и когато сърбите се възпротивиха да ги признаят американците бомбардираха Сърбия - мостове, болници ......мирни граждани а не военни. Е и на кого да вярваме - на приказките за хуманизъм или на това дето се случи при комшиите????

тоя па кво се обяснява! Били ги нарекли фашисти! Боли го него дедовия, какво се оправдава?? По-добре да ти викат фашист и без афганистанци, отколкото да не ти фикат фашист и с афганистанци!

"Ще дойдат 1000 души, и ще ви набият на кол. Хайде малко по-сериозно се дръжте, посочи още адвокат Хаджигенов. " Щом такива мисли му се въртят на този адвокат, явно това му е съдбата. Или поне може да задоволят сексуалния си нагон с него. Но това няма нищо общо с хората в Елин Пелин - като не щат - не щат, какво толкова?

Браво на хората от Елин Пелин! Така трябва, дружно да се държат и да се противопоставят на всякакви опити за завладяване и поробване на българската земя. Всички трябва да реагираме по такъв начин, за да дадем ясен знак на господа предателите и слугите на Брюксел, че тука е България и тяхната няма да я бъде!!!

Алепо, вече е свободен от Идил, най-учтиво нека ги помолим да изпълнят дълга си към родният град и страната си. Не е възпитано да се опитваш да се настаниш в чуждо гнездо и да цвъкаш домочадие с ясната цел един ден чуждото да стана твое. Това което правят е агресия, сега на думи наричат ни фашисти а утре и на дело, нали вече са ни обявили, за лоши, защо да не почнат и да ни трепят? Виждаме го навсякъде по света. Една Франция едва издържа какво остава, за нас . Адвокатчето на Хел. комитет Бог, ще го съди не ние, да е жив и здрав та повече хора да прогледнат, колко е голяма опасността, за милата ни родина България.

Че си безработен , безперспективен , безнадежден , няма да промениш с геройческа поза , нито поезия .

Не се познаваме, явно говориш, за себе си. Фактите не са поезия.

не сте фашисти бе хора обикновени комунисти сте, тъпи и нахални и мизерни

ти, дето смяташ че не си фашист и не си комунист, КОЛКО АРАБСКИ БЕЖАНЦИ ПРИЮТИ У ВАС? Да плюеш по сънародниците си във форума - можеш, но опре ли въпроса до действие ще се скриеш позорно в жилището си и ще пуснеш всички секрети. Аман от демагози....

Всеки който се занимава в една или друга форма с фермерство , селскостопанство знае , че въпреки всеобхватната пропаганда по време на комунизма , главния и най важния пазар за пласмент на по голямта част от селскостопанска продукция си е било именно в тези страни . И че те платили даже много добре . Че с изместване на пластове в сфера на външно търговска търговия след разпад на СССР , влизане в ЕС и войните в района на червения полумесец са настъпили промени не се оспорва от никого . Но самата география не се изместила , макар че има и такива , които не споделят такова виждане . Сиреч , това са едни бежанци , които идат от най важния пазар за местно българска селскостопанска продукция , след като техните военни стълкновения приключват. вместо държавата да отпечатва "денги" без покритие и реален външен иконимически продукт , ние активно да се стремим да не пропускаме нашия дял в бъдещните търговски взаимно отношение . толкова просто е цялата ситуция. а щом вярваме , че можем сами , тогава да не се оплакваме от имиграция на образован младеж , от изтичане на мозъци , от липса на инвестици , от баджанащина , от прости людее без образование , от липса на перспективи . не можем да си направим възгледи на едни пенсионери наши , ако мислиме за напред , или ?

много писане, много думи, ама мисъл няма. ясно ли ти е, какво искаш да кажеш?

ей, аз си мислех, че съм дървен шоп, ама тия са ултра дървени шопи. Гледах кмета и некъФ общ. съветник - горките граждани на Елин Пелин

Харесвам шопите, знаят какво правят, за разлика от теб. Днес пръсче, утре ръката в други ден главата. Народна поговорка.

Днес всички сме българи, дръвнико. За разлика от вас - троловете, дето даже не сте и човешки същества. Имате проблем с шопите - имате проблем с всички нас.

Пак да кажа! Нали са от Алепо?Тоя град е вече свободен от боклуците!Бежанците обратно у дома . А ако са от боклуците - къш!Не ни трябват терористи.Бегом в Катар.Е-Бойко и Трайчо имат връзки там.Мотаха се по плажа.

Много болна тема за България!Както казва Вазов ние "помним нашето недавно"!Не бива Европа да се заиграва с тази карта в България!Всяка страна си има своите особености.Не ни слагайте под общ знаменател!Това е невъзможно!

защото те изкараха семейство нашественици.

Виновни за проблемите в Украйна и Русия, са двамата идиоти Елцин и Горбачов, които разпадаха СССР.От Русия, комунистите направиха СССР, а после двамата идиоти Елцин и Горбачов разпадаха СССР. Русия, като държава, започва с столица- Киев ( столицата на Украйна в момента). Но след това местят столицата си на север, след като араби и турци нападат от юг. Както Столицата на България е преместена от Велико Търново , в София.... Путин най- добре да ВЪЗСТАНОВИ Русия, от 1900 г, която включва повечето от републиките в СССР. За това ще трябва да прати армията на юг - Азербайджан, Армения, Гризия, Казхстан, Киргистан. Шампионите по бокс- Кличко са от Грузия, а отидоха в Украйна. Богаташите в Украйна, едва ли сами ще се откажат от това, сами да са си царе... Това, което става в Донецк, не е добре нито за Путин, нито за хората в Украйна... Само като прати армията, ще се решат проблемите...

Абе, тия араби- сирийците изклаха Батак- 1876 г. А после избягаха след като победихме при връх Шипка- 1878 г, при Освобождението от Турско робство. Тия гадове бягаха от Шипка до Сирия. И сега явно отново са решили да нападат България. Няма ли кой да ги застреля тия арабски гадове и да се отървем от тях ?

Нощ Темно, брате, темно, ете, като в катраница, нито месечинка свети, ни ясна звездица! Куче лае у полето, та си глава кине - ергени ли мома краднат или некой гине? Та нема ли кой да палне плевнико на кмето - да разпусне това пусто темнило проклето! Елин Пелин

Фашисти е силно казано,това са си най-обикновени,прости национал-социалисти.

Шопаристи!

Фашисти сте вие, самият факт, че наричате гражданите по този начин е фашизъм. Ти ако не желаеш чужденци с друга култура, при това агресивна и с претенции, означава ли, че си фашист? Не разбира се, тяхното място е в свободно Алепо.

Колко англичани и други бели европейци има заселили се по Българските села и градове бе скапан адвокат,или политик,какъвто и ще да си?Че дори и японци и китайци се виждат,и хората никога не са имали нищо против тях?Мисли преди да се правиш на интересен,ти си една продажна подлига,каквито са и политиците ни,ти за пари ще продадеш и майка си!!!

Аз се гордея с хората от Елин Пелин и ги подкрепям за постъпката им че не допуснаха паразитите в техния град

хайде адвоката ,мако да не коментира-щом коментира,значи не си е свършил работата.Той или полицията води едно семейство и пресата гръмнала.Има само един вариант-тъп ПИАР и тъпи и алчни адвокати и чиновници

Шопите от Елин Пелин били много хуманни. Едва ли знаят какво значи думата "хуманен" но за сметка на това знаят думата "прикар", която употребяват много често.

ние не сме съгласни МИЛИОНИ мигранти да дойдат тук,както се случва в центъра на софия, каза секретарят на вмро юлиян ангелов. ми тоя юлиян е направо гений! изберете си го за кмет! тоя милионите за нищо ги няма!

Ама тия "елин-пелинчане", както ги наричат лозенчаните, ако знаеха, че в Царство България никога не е имало фашизъм, нито фашистка партия, нямаше изобщо да се обиждат. Тук имаше парламент с множество политически партии, представени в него. Този епитет беше вкаран в употребя от сефарадския евреин- кръволока Сталин, за него всички цивилизовани народи, които са против кремълските тирани, са фашисти. Така че драги "елин-пелинчане", не се притеснявайте от подобни обиди, защото на българските комунисти също им се привиждат фашисти, както на другаря им Сталин.

ракии си вече? Ако имаш свободна стая в твоето жилище и те задължат хуманно да приемеш квартирант без да го знаеш що за човек е ще го настаниш ли в къщата си? Май за такива като теб е казана поговорката "на чужд гръб и сто тояги са малко".......

Не е имало фашизъм ли?А закона за защита на нацията?Чувал ли си за него?И Сталин ли го гласува в Царство България?

Глупаво либерастче, този закон бе приет по необходимост. Впрочем и САЩ приемат в момента такъв закон, за защита на американската нация. По този начин впрочем бяха спасени и нашите евреи. Царя ги скри по бригадирски лагери (по старите) са ходили и след 9. сеп. Така евреите в Б-я единствено в Европа не само оцеляха, но и бяха нараснали като бройка.

да,фашист съм,но съм жив,което не моге да се каже за тия ,от ница ,париж ,мюнхен и т.н.да не изброявам.

Бе знам дали са фашист, но си личи, че най много мразят расизма и негрите.:) Простотия убийствена, отчайваща, неизмерима, ужасяваща, всеобхватна, опасна , неумолима, потресаваща! Ако това е фашизъм у те са фашисти.

аз бях в кабинета на кмета когато разговаряше на руски ... аз не знам руски , но маи ми се чу името на путин ...

Какви ти фашисти, направо сте комунисти!

Браво , на тоя кмет ! Всичките кметове да бяха ,като него.За него е ясно ,че с тези си действия попада под ударите на закона,но въпреки това защитава съгражданите си.Възхищавам се на такива хора,които защитават мнението си,с цената на всичко.

аз пък,не искам в двора си цигански катун,фашист ли съм

Първо се сдобий с двор и после си слагай свастика.

петър

двор имам,но предпочитам цветя и домати,отколкото таралеж в гащите, и ислямисти около родителите ми ,жена ми и детето ми.не мисля, че е нормално да наричаш човек ,искаш само мир и спокойствие фашист

Хаха, този 'адвокат' хаджиев или както там му е името, сигурно си е купил дипломата по право. По закон документи за пребиваване в определена община се издават по преценка на общинската администрация. Ако прецени администрацията че няма да издаде документ за право на пребиваване, решението може да се обжалва по опосан в закона ред. Никъде обаче не пише, че кметът или общинската администрация са длъжни да издадат документи на имигранти от Сирия, дори и тези хора да имат статут на хуманитарни бежанци в България.

Ас съм за това - който си ги иска да си ги прибере под чаршафите - така и те и жените им ще са доволни . ДАли щее ББ или Меркел - все ми е тая - не ги искат под чаршафите за да ги ощастливят - да не ги канят

Има си закон, който не зависи от кметчето. Като не ви харесва законът и членството в ЕС , организирайте се и съберете подписи за референдум. Аз лично смятам че границите трябва да са отворени за всички. Цъкайте минуси тесногръди мизерници

Хубаво е, че имате лично мнение, но би било добре преди това да се образовате. Ако сам нямате образование е добре ако успеете да намерите в България юрист който си е взел дипломата с учене, не си я е купил, да помолите да ви изясни законовите норми.

ПРЕСТЪПЛЕНИЕ Е,ДА СЕ ЗАСЕЛВАТ ЧУЖДЕНЦИ НА БЪЛГАРСКА ТЕРИТОРИЯ!!!ЗЕМЯТА НИ Е НАПОЕНА С КРЪВТА НА ПРЕДЦИТЕ НИ И ТОВА Е ЗАЛЕГНАЛО В НАРОДОПСИХОЛОГИЯТА,КАТО ЕСТЕСТВЕНА ЗАЩИТА ОТ РАЗГРАБВАНЕТО НА ТЕРИТОРИИ!!!НИЕ СМЕ ГОСТО-ПРИЕМЕН НАРОД,НО ЗА ЗЕМЯТА СИ ЖИВОТА СИ ДАВАМЕ!!!ТАКЪВ ЗАВЕТ ИЗПЪЛНЯВАМЕ И ЩЕ ГО ОТСТОЯВАМЕ ДО КРАЙ!!!ВСИЧКИ ПРОДАЖНИЦИ,В КРАЙНА СМЕТКА ГИ Е ПОСТИГАЛА ЕДНА СЪДБА!!!И НА СЕГАШНИТЕ НЯМА ДА ИМ СЕ РАЗМИНЕ!!!

престъпление е над 300000 руснаци чужденци боклуци да се заселват в БГ