Бъчварова: Едва ли Йончева стана депутат, за да прави филми

Идеята оградата по границата да се обяви за обект от националната сигурност е отпреди повече от една година, няма връзка с депутата от БСП Елена Йончева.

Обратно в новината

Коментари - Бъчварова: Едва ли Йончева стана депутат, за да прави филми | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Румяна, а ти за какво стана депитат - едва ли е за да движиш делата на премиерския кабинет заради хубавите ми очи... Хайде стига демагогия - за един два мандата някои граждани първо поколение започнаха да купуват имоти и в чужбина като преди това обзаведоха и правнуците си с такива в Б-я...Знаем се, а?

Едва ли и ти си станала депутатка защото си пача...

Кажи баба тен-кю, кажи Роско, тен-кю!

Др. Йончева е агент на КГБ ( няма как ако не е агент да ходи по места, където други журналисти не могат и да припарят. И оня, Гарелов и той такъв). И най-малкото поради тази причина трябва да й бъде забранено да ходи по секретни обекти. Както добре знаем бивш агент, бивша курва и бивш негър няма. Др Йончева изпълнява две от трите условия - само дето не е негър. Я да видим къде и как някакъв си журналист може да се шматка по границата и да снима каквото му попадне без разрешение. Нека ад се опита да го направи в Турция. Директно ще го тикнат в кауша. Или в Гърция. Арестуват го, съдят го и една седмица в дранголника не му мърда. Как ли стоят нещаат в любимата на БСП Русия. някой с камера да се разхожда край границата!!!!! Голям майтап. Доказа се че др. Йончева е правила далавери. И с държавни пари си е правила репортажите. Дали защото е била метреса на Станишката, дали защото като агент на КГБ е имала тесни връзки с родното ДС, или и двете - трудно е да с екаже. И никой не иска да го разследва. А трябва. Нали искаме истината. Истината, ама цялата. Кой агент, кой е курва, кой негър - всичко да се знае.

Писанието ти показва, че и бивш идиот няма.

Могат да "припарят", ама не им държи. Щото по тези места "пари".

Аз не знам за какво Бъчварова стана, каквото стана ...

Едва ли Йончева стана депутат, за да прави филми, но Бъчварова със сигурност само да осира България!!!

Едва ли Йончева е избрана за депутат, за да прави филми, каза още бившият вътрешен министър." Права сте, Бъчварова. Йончева е избрана за депутат, защото вече беше направила много филми дори с риск за живота си, заради които заслужено натрупа авторитет пред обществото, респ. избирателите. А вие, Бъчварова, с какво професионално постижение можете да се похвалите, освен със заемане на политически постове заради лизане задниците на Боко Мутрата и бандата му и ПР хвалебствия за тях?

Отговор на питането: Имам значимо постижение за обществото -като министър на вътрешните работи на заседание на Министерския съвет гласувах ПРОТИВ награждаването с орден Стара планина на Нешка Робева по случай 70 годишнината й и Робева не го получи. С това свое смело гласуване аз самоотвержено осуетих връчването на най-големия български орден на една толкова незаслужила пред България женица. Ами да, какво е направила за България тая никаквица Робева? Единствено е известна с това, че школата й е призната от целия свят като направила революционен скок в световната гимнастика, че десетилетия наред прославяше България по световние подиуми, че под нейно ръководство бяха спечелени стотици медали от олимпиади, световни и европейски първенства, че десетки нейни възпитанички сега са наети за национални треньорки от редица държави по целия свят, че ...

ЛОЯЛЕН

Забрави да споменеш към заслугите към България и лизането на за на оня капут евро депутата!!

Ако беше избрана за депутат да си трае и да се прави, че изнесените от нея ФАКТИ, а не свободни съчинения - тогава щеше са е от вашия отбор и щеше да е супер.

ЙОНЧЕВА Е НАЯСНО С ДЕПУТАТСТВОТО,НО МИСЛЯ ЧЕ ТВОЯ МИЛОСТ НЕ.

Хвани едната и удари другата!

Отчайващо проста и глупава жена е тая Бъчварова. От нея струи някаква бездарна тъпота и елементарност. Виждала съм я отблизо и трябва да ви кажа, че е още по-отблъскваща!

Как си се престрашил да се доближиш? Наистина противно излъчване...силно прмесено с простота.

Е каква да е, след като е от ГЕРБ!!!

Прави ми впечатление, че почти всички провинциалистки са такива от тази партия!

Това е нищо.В Кърджали какви цветя са се навъдили,миришат от далече

Явно лелка Бъчварова е отговорника по противодействие на Йончева от ГЕРБ. Обаче Йончева си служи с факти, а лелката с общи приказки.

която сте построили - има ли е - нямали е, не я показват за пример. Леле-е-е, ама много сте огладнели. Помислете - кой е еталонът за корупция и откъде според вас започна - КОСТОВ и кой работи плътно до него - Нинова, която разпродаде и Техноимпекс и Техноимпортескспорт. Мъжът и по онова време шеф митничар на Останкино - митницата със Сръбско по време на бензиновото ембарго.Нали бай Ганьо беше казъл - дай ми ти мене Солунската митница, а сега работи в Лукойл - там заплатите най-ниски. Тази, ако може и с задните си части ще лапа.

точно комунистически фирми изкрадоха милиони за тази ограда, ама много милиони ей Ленче, дай имената на тези правили оградата, военни и фирми свързани с тях и ДС разбира се

Дадено! Скоро ще ви прожектирам новия си филм за това. Започваме с комуниста и агент Буда на ДС Бойко Методиев Борисов.

то мъчно се пази граница особено от вън на вътре. Едно време не можеше и пиле да прехвръкне - пазиха ни да не бягаме от Рая. Нямахме достъп на километри от нея. До баба Ванга да отидеш не можеше - така да се вдигне и да отидеш. Трябваше ОТКРИТ ЛИСТ - специално тескере да се движиш из Петрич и околността. А пък сега - всеки да ходи до стената и чии..уя... да дириш. Той на Женевското езеро.

Имаше становище на юристите, че за да бъде обявено като такова, съоръжението трябва да бъде завършено и тогава да се вземат всички мерки, за да се защити информацията за него По-голяма простотия не бях чел. Обект от значение за националната сигурност може да се обяви още при ппроектирането му, г-жо недоразумение!

Остави Слончева, ти кажи защо не стана депутат, а хората те отсвириха като крастава кучка! И имаш лице да излезеш и да приказваш! Да не говорим какво осиране беше, когато по една огромна случайност стана министър на вътрешните работи!

те това е форума на умните и красивите

Това е форумът на почтените хора, които не искат да живеят в най-корумпираната държава в Европа.

Няма ли кой да и каже на тази некадърна, проста, на нищо, освен да плямпа , неспособна женица, че е крайно време да млъкне, да си трае в екипа на министър-председателя и да си взема незаслужените пари, както е традиция в семейството и.

Оградата, която герберите вдигнаха за повече от 150 милиона не струва и четвъртината от тях, защото е ограда на кокошарник, а не гранична ограда на Европейския Съюз. Последния беше излъган да плати, но парите бяха окрадени и беше инсталирана кокошкарската ограда. Същия модел са и санирането и магистралите и софийского метро. Краде се яко и безнаказано, комунистите са бесни, че не участвуват в кражбите, затова вадят всеки ден компромати срещу сегалните крадци. За нафода ни има един път: да натири и едните и другите, революция и пълна забрана на всищки партии, сами така ще спре корупцията и разграбването.

Нормално ли е да крадеш от подготовката на НДК за европредседателството и да спиш с министъра на вътрешните работи?! За ПП ГЕРБ това си е само поредния дриймтим, но който Бойко шъ стане кум.

идеята да се обяви оградата за обект от национална сигурност няма общо с Йончева,но има много общо със стремежа ви да прикриете далаверите по изграждането на оградата.Пък и за покриване на транзитирането на мигрантите- голям бизнес си е все пак

На герберите им е криво че им вадят насраните гащи на показ и не могат да си крадат на спокойствие! Леееко само бе загатнато какви свинщини, какви кражби и мизерии правят и са правили ГЕРБерите и тия подскочиха като ухапани че им развалиха комфорта да си крадат и ядат докато целия народ ми зерства. А тая миризлива свинка от снимката защо не е подсъдима още??? Как не се наядохте бре национални предатели мръсни? Или пак БСП за ви виновни? За 28 годни БСП управляват 1 година самостоятелно и 5 години в коалиция. А другите 22 години от които само ГРОБ 10 и искате никой да не ви търси сметка ли? Аххх нагли оядени крадции... КОЙ ви избра КОЙ гласува за вас.. и до кога ще ви търпят глупци гласували за вас?

Каква ограда ви е патила , бе пичове, какво стратегическо съоръжение, пача друсаща се. Това е кокошкарски плет. Имаше снимки. На първата нашествениците я прескачат с обекновена строителна стълба, а на втората под т.нар ограда се е образувало пропадане на почвата около 1 м и може спокойно да се мине като се понаведе малко човек. Гати и оградата. Крадено е от нея с гъзавете ви.

Защо не може да се обяви един обект за стратегически докаро го изграждат?! Обикновенно със всички подобни обекти е било точно така. Ако е секретен, той е секретен докато се изгражда. Имат ни за пълни идиоти, след като смятат, че може да минават с такива елементарни замазвания на очите. А може би сме си пълни идиоти, след като полуграмотен сикаджия ни управлява за трети път с идеологията, че основния му опонент е 100 годишна мафиотска партия, на която той самия е бил член и е напуснал работа за да си остане в нейните редици. Един вид, отказал да е пожарникар за да си остане комунист. Е, сега схемата е ясна - крадем и после засекретяваме!

Ейй, това Бъчи много тъпо парче. Бе жена скрий се там и не са показвай на светлина, получавай си заплатката и си кюти. какво се навираш в камерите с тъпи изказвания.

Бъчи, Е. Йончева е много висока топка и срещу нея да тичаш , не можеш да я стигнеш.

Ти си абсолютна 100% некадърница,не можеш да съдиш другите.

Тя стана ти номенклатурното отроче не. На Мафиота Боршоч половинката. ти на Йончева не можеш да стъпиш на малкия пръст. И е майка. Браво.

Елена е пич. Герберите са гьонсурати вредна комбинация.

пича

тая вместо да лае глупости да се погледне в огледалото

Тази от краварника (зверилника) на Най-голямата луканка знае ли изобщо защо беше министър на България? Още помня когато се изцепи пред Народното събрание че: 1. Стрелбата в София с неизвестни гранатомети - българско производство по коли и хора не е нищо особено и незаконно, а резултата е само разрушаването на незаконна барака. 2. Ловеца от Лясковец е луд въпреки задължителните, регулярни и документирани държавни прегледи пред психиатър. И това че е дълг на държавата да разстрелва Български граждани - възрастен мъж и майка му: - в собственния им дом; - в ранни зори; - с барети въоръжени до зъби изстреляли над 500 куршума по бедната българска майка и безработния възрастен ловец; - съпроводени с телевизионен екип да увековечи глупостта на МВР и Бъчвата министерка посочена от разпределителя на порциите в България... и завършил със смъртта на една "барета" и трима държавни бойци ранени от 52 годишен мъж при защитата на домът си и майка си от ДЪРЖАВАТА!

Йончева с всички сили, саботира приемането на България в Шенген!? Явно сближаването на страната ни с западна Европа, пречи на другарите и техните "Аватари"?

Елена Йончева няма никаква вина за огромната корупция на управляващото мнозинство. Явно , много им се иска на гербаджиите всичко да остане скрито-покрито, но добре, че в България все още има хора като Елена Йончева.

Тази мърла чете ли коментарите?Знае ли какво мислят за нея?Такава тъпа овца,едва ли се е замисляла,за това.Ако не си отваря устата може и да изглежда "умна"

Бъч взе,че пресоли манджата, но това може - това прави, колкото - толкова,човек не може да надскочи себе си,така че първо да мисли и тогава да използва изрази като "лъже", краде" и т.н.

Я да я откомандировате па у Афганистан, там й е местото, и без друо падна от мотора на Серго - пишеше го на якето му.

Йончева стана депутат, защото й нередиха да стане, а не защото хората са гласували за нея. Първоначално тя си беше определена за съветник на Радев и 15 дни беше на този пост. В един момент госпожата "доброволно" си подаде оставката от този пост и я турнаха в народното събрание, за да върши поръченията на г-жа Нинова. Кой друг, щеше да се наеме да ги прави всички тези работи. Напремето в такава роля беше Дончева, по-късно и Мая Манолова, докато най-накрая не разбраха как ги използват всичките. Та и Йончевата е на същия хал сега. Ако си беше останала съветник на Радев щеше да й много по-скопойно. Но човек сам си избира пътя в живота и на каква тояга да играе.

Няма роли, скъпа! Това не е рекетьорската партия ГЕРБ където единия те притиска и отиваш сам при Помирителя да ти реши проблема. Единствените проблеми, които Еднокнижния може да реши са тези, които сам е създал, но през проксита - Цветанов, Валерий Далаверий, наказателен отряд на Маргините и т.н. Елена Йончева не са я назначили, а е спечелила избори и то в родния град на дриймтима на ГЕРБ.

Със свой указ държавният глава Румен Радев освободи Елена Йончева от длъжността секретар за връзки с медиите по нейна молба. Това съобщиха от прессекретариата на държавния глава. Не е ясна причината за освобождаването, няма официален коментар от Йончева. Указът за назначаването на Йончева бе подписан веднага след встъпването в длъжност на държавния глава на 22 януари.

Цитат от пресата "Президентът Радев освободи Елена Йончева. Тя става водач на листата на БСП в Хасково" и това ако не е било рокада, какво е?

Йончева стана депутат, защото хората са гласували за нея. А прави филми, защото може. Тя е журналист. Освен това, филмите и са документални, а не игрални и информират за неща, от които хората се интересуват.

От тази физиономия лъха на физическа и духовна нечистоплътност.

Да не се чуди Бъчварова...!?! Дори според съветника на Путин ген. Решетников КУРНинова е лъжлива и крадлива...!!!!!! Какво да говорим повече за лидерката на партията мафия БСП...?!? И как най-корумпираните които са от БСП ще правят антикорупция...?!? Антикорупция може да направи някой български Пиночет, но той все още не се е родил за съжаление...

...За пореден път ще напиша какво казва Великия Христо Ботев: И аз съм тръгнал да освобождавам този идиотски народ. А в тефтерчето на Левски: НАРОДЕ??? Ние сме си виновни,никой друг народ не би търпял такъв ГЕНОЦИД!!!

Я тая пак изпълзя !!!

Някой знаели защо тази беше министър

Последния който знае защо е тя самата.

Смело напред Елена! Продължавай да разкриваш безобразията на тази пасмина национални предатели!

Бъчи , слушах Йончева при Диков , много още простотии ще ти се наложи да ръсиш. Не можете го пречупи това момиче , навид крехко , но с юнашко сърце. Та продължаваме сега , каза Елена.

Калинка, калинка, калинката Бъчварова на Бат Бойко от златните калинки!