Добрев към Йончева: Да купим стълба и да минем границата

Кандидат-депутатите на "БСП за България" - Елена Йончева, и на ГЕРБ - Делян Добрев влязоха в бурен предизборен сблъсък в телевизионен ефир.

Обратно в новината

Коментари - Добрев към Йончева: Да купим стълба и да минем границата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Делянчо стълбата!

Морално ли е да се кандидатира Добрев-лекето за депутат след като срещу него е повдигнато обвинение.Умират за кокала нагли, безскрупулни политици!

и едните и другите лаят лъжат и цвилят селяци във ефир

Там където е ходила Е. Йончева, Делян Добрев никога не би отишъл... от страх. Та да не се перчи много много. Колкото пари откраднаха ГЕРБ никой не успял

ТАЗИ ОПОРНА ТОЧКА Я СЛУШАМЕ ОТ ИМА НЯМА 6ГОДИНИ И НИТО ЕДНО ДОКАЗАТЕЛСТВО ЗА ТОВА.

Алоо Опората, как пак се пръкнахте бре! Като няма какво да се каже точка опорта, та дайте да видим и запетаите кви са. Покрай такива като вас бялото стана черно, черното вече нямам идея какво е.

Когато комунягите ни срутиха къщите и ни натикаха в панелните гета нямахме право на глас и на избор.Където и в каквото те набутат-това! Сега като някой се опитва да им придаде малко по-човешки вид,било кражба. Санирането ако е кражба, онези цели райони по Черноморието и курортите специално за "активните борци" какво е? Раздадохте си /разбирай заграбихте/ най-хубавите кътчета от България ,а нас в панелките кучета ни яли!

БРЦК

Ми при средна цена от 17000 си е кражба отвсякъде. Питай некой санирал на частно колко му е излезнало. Нека ти кажа средно - 3000. Да добавим още 2000 за асансиори и други подобни. До 17 всичко останало е върла кражба. Около 1.5 милиарда са откраднати. В КТБто още 4 , Белене още 1. Това всичкото е на сметката на Боко.

Би ли обяснил за какво пишеш? Кои къщи са срутили и кой насила са настанили в панелни блокове?

Конкретно: Живея в Красна поляна. Във входа в който живея, от 23 апартамента осем са на собствениците на къщи съборени за да бъдат построени панелките. Панелките в "Стрелбище", в "Сердика",в "Разсадника" да не би да са построени на гола поляна. За всеки панелен комплекс са съборени къщите на живеещите там без значение дали са били съгласни или не. Ако си млад и не помниш тия времена, питай потърпевшите.

ГЕРБ ще загуби в Хасково.

Елена Йончева на дебата с Делян Добрев беше нахална, арогантна и невъзпитана! Защо? Защото през целия си съзнателен живот Партията столетница е стояла зад гърба й. Тя е благодарна на БСП-червени и е готова на всичко за нея.

Браво. Като не можеш да дадеш аргумент, започваш с калта. Изпитан метод. Кое не е вярно? Мигрантите? Некачественото и скъпо саниране? Кое?

Напротив! Елена беше прекалено толерантна в думите си, а той използваше уличен тон, защото нито знанията, нито интелекта, нито речника са му богати.

Ми Турция като се меси да направят нещо де. Нали генералчето е техен човек! Министърчето Найденов също.

Радев каза "да" на СЕТА само месец след ултиматума на Нинова "против" Подкрепа за споразумението за свободна търговия (CETA) даде българският президент Румен Радев на снощния Европейски съвет, стана ясно от официалното съобщение на страницата на Европейския съвет. Това стана, след като буквално по-малко от месец след избирането си за президент Радев обяви, че ще даде CETA на Конституционния съд. Представителите на всички страни-членки на ЕС с изключение на Полша подкрепиха всички решения на Съвета. Полша се противопостави, защото Доналд Туск беше преизбран за председател на Европейския съвет, а Варшава не искаше това заради вътрешни политически дрязги. Решенията на Съвета обаче бяха оповестени чрез малтийското председателство, т.е. реално блокада няма.

Ами то едно е да си кандидат и друго е да си избран вече. Има разлика.

Добрев, Добрев, как се пази границата, като продължават да задържат престъпниците-араби, чак към Бургас и вътрешността на страната... Говориш врели-некипели...

БРЦК

Тихо бе 'атакист'. не разваляй рахата на Боко. Щом наместника на Боко в диспута казва ,че границата се пази , значи се пази. А тия дето ги задържат към Бургас са атакисти под прикритие. Правят диверсия за да злепоставят Боко и евроатлантическите ценности.

няма по противна от тази ком. к-ва

май ка ти е такава , защото те е изходила през гъ зот си !

Делян Добрев е един тъп пу..о, но е от Хасково! Виж, какво прави Йончева като Хасковски кандидат е наистина въпрос!!! А иначе, Добрев е толкова глупав, че даже не се усеща как го демонстрира! Само фактът, че твърди, че границата ни е сериозно охранявана и никой не може да премине, подтвърждава именно тезата на Йончева, че там е ООД! Минаването е координирано и добре платено! Защото истината за голямото количество преминаващи през България идва в края на краищата на Сръбско-Българската граница от Сърбия и Европа, независимо какво ни убеждаваха и убеждават Бъчвата, ББ, ЦЦ и калинките!!! А и дали наистина е "ниско падане" или морален въпрос фактът, че искаш да се скриеш от правосъдието, като се кандидатираш за депутат? Аз лично смятам второто! И е права Йончева, да поставя под съмнение и моралните качества на един кандидат - депутат в подобен публичен дебат! Защото това е важно за избирателите му! Но пак казвам, глупакът Добрев няма как да го разбере, защото наистина е глупав!

Какво гледахме,едно.Какво чета сега-друго.Дир-май подсъдния ви е повече на сърце.Лекенцето,само лъже и маже,като говори повече от опонента.Това ще е новата повеля на партията крадец измамник,гробар.Некомпетентен некадърник,срещу еродирана журналистка с повече смелост от това недоразумение.

идва? Иначе си еродирала, особено в главата.

"Гледахме".... - Елена е много "компетентна", след като с изказването си покани бежанците на българската граница. Мислих си, че тя е една от умните в БСП, но за сега се очертава повърхностна. Елена Йончева трябва както всички останали от провалената БСП да мисли за последствията, когато прави изказвания. Тия хора са готови с цената на всичко да вземат властта. Делян Добрев е сдържан и разумен, става за управник, за разлика от Йончева. Жалко, считах, че от Йончева ще излезе свестен червен политик, но явно съм в грешка. Тя много се изложи. Впечатлващо е, че всички от БСП при дебат правят психоатака на опонентите си и не умеят да водат диалог - като започнеш от Корнелия Великата и свършиш на Йончева. Йончева не си затвори устата през целия дебат - това на нищо не прилича. Журналистите, изкарвайте ги един по един,първо от БСП-то и след това от ГЕРБ с право на отговор, за да не се изнервят зрителите.Сутрешният дебат не беше дебат, а беше заливане с помия, без право на отговор и покана към бежанците към българска територия. Срам и позор, страх ме обхваща като ги гледам тия популисти от БСП-то.

А защо все звучиш, все едно казваш: "Предпочитам лошото за Руснака, пък каквото ще да става за останалите" Не е ли по-добре да е само: "Искам да се взимат решения, които са добри за България"?

ББ единствен през хилядолетната история на България успя да привлече, организира, сплоти на 100% ПРОСТАЩИНАТА на България. А Добрев е един от тези, които вървят след ББ.

За мойто шоу дет лансира БКП-то ли говориш, ма?

Както казва бате Бойко (по примера на Тато) навеждане, навеждане... С поглед насочен към Брюксел! И да не забравяме вазелина!

Крадливи, нагли и нападателни - това са БСП. Крадеца е атакуващ и най-много вдига врява с лозунга "Дръжте крадеца". Нито грам самокритика, нито грам. По това ще ги познаете. "Партията е права, когато съгреши дори". Е, как ще се оправи тогава тази държава?

НАЛИ И ВАШИЯТ ЛЮБИМЕЦ СЕРГЕЙ СТАНИШЕВ БЕШЕ СЛЕДСТВЕН??? ТЪКМО ТОГАВА СТАНА ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ПЕС, А ПОСЛЕ И ГО ОПРАВДАХА. ВЪПРОСИ???

Станищев беше следствен за "изгубени" документи, които един "съвестен гражданин" като Трактора предаде лично на Мутрата!

Все повече ще излизат наяве несъстоятелните измами на мафиотите от ГЕРБ. Най-крадливото управление е това на мутрите.

Описателно : - 27-и-кусур Години 'преход'... --- в който от Едната'незаменима' Се пръкнаха Вече 406 (Четири Стотин и Шест.) 'наши' партии... И ! - това при ПрекоСили докъм 4-4.5М Реално живеещи у Нас... И ! - АбсолютноВсичките 'наште' ('избранници'/'елит') - #Кой-от-#Кой ПоСвързан с Оная'Незаменимата' ... Е ?!

Колкото по далеч са от дондуков1 бе се пе ту толкова по добре за България влязат ли вътре мамицата ни е разцакъна за пореден път

Явно и вие "санирате" държавна пара с ГЕРБ.

Може да им се иска на ГЕРБ пак да са на власт, но хората от големите градове не ги искат вече, та дори и по селата!!!

Вижте, Хора... - ха Да махнем партиите - пък ще Видим че Ще тръгнат Нещата ! Бихме ли приели ?

Гробарите нямат ли вече свестни кадри, та разни следствени типове започнаха да пропагандират линията на Партията? Те се оформят като дружинка на бъдещите затворници! Хайде, Цецо Ухото спаси кожата, ама Фидоска, Емо Фаса, Миро Мършата, Златанов с тефтерчето, оня с отверката и една дузина кметове, областни и бивши министри като Петър Москов, Николай Ненчев, Трайчо Трайков и Симеон Дянков и те ли са чисти пред закона?

Ми той серГЕЙ беше подсъдим и стана евродупетат от бсп. После даже го и осъдиха. Верно, че само го глобиха ама си е присъда нали?

кучето на Бойко е способно на овчарски скок

Абе, на тъз бабишкерница Йончева, кой й гледа чавето!?

Едно време казваха, че за момчетата не е много добре да минават границата нелегално, че турските граничари били малко палави. Та Делянчо да си има едно на ум.

Имам ОтдавнаНеизясняем въпрос : - Е ли Делян Добрев сродник/част от Онези Добреви... Бихте ли Помогнали, Колега ?

СтриктноПроцедурно : - купуването и продаването на гласове е престъпление, а Двустъпковата - Задължение !, ОТ и ЗА Нас-Всички.

Нямам нищо против другите партии, но тези от ГЕРБ чупят тъпомера!!!

А НА СЕБЕ СИ ПРИЛОЖИ ЛИ ГО, ДА ВИДИШ КАК ЩЕ СЕ РАЗХВЪРЧИ СКАЛАТА НА ЛЮБИМИЯ ТИ ПРИБОР!

Тоя бастун - Добрев, много тъпо парче ми изглежда...ама те от ГЕРБ всичките са такива бастуни - неграмотни!!!

Много Герберски Тролове са пуснали , всичките с мойте пари се облажват ! Саниране , магистралки , ще я видим тази работа ! Защитавайте го , той с големите джуки да лапа !

Защо хората които не искат по никакъв начин доказаните престъпниците БСП/ДПС да докопат пак валст са Тролове? И пак питам, за пореден път - КАКВО СА ОТКАДНАЛИ ТЕЗИ ОТ ГЕРБ?? Никой не ми отговаря!!

sps_hrsf@abv.bg

аз ти отговорих, ти се правеш, че напрао немаш опоненти....

Мен специално ме дразни тяхната простотия...като вземеш на първо место, техния вожд....бяха на власт един път, втори път и вече байгън ....писнаха ми, ако са толкова читави, сега нямаше да има и избори!!!

И ти откраднаха живота,не го ли усети бе момче!? Осъзнай се...скочиха данъците и преки и косвени! Никаква икономика. Храни,горива услуги-менте.Здраве-нула!"Магистрали"-за ремонт! Крадат некомпетентни Калинки като за последно! А Бойко за 15 години един път не излезе на дебат! Е как ще гласуваш...как?

Ленчето е минало първо през кур нелия да и каже кво да говори и са яви неподготвена.За границата имало 2 джипки да охраняват 30 км ама овцо в тия 2 джипки има по една термокамера която струва 1 милион и хваща на 10 км всичко отделно на жаретата има по още една термо камера плюс 4 инфрачервени плюс още 8 обикновенни през 50 метра има сеизмични датчици и това всичко е обезпечено със сървъри и се гледа в реално време в Свиленград от гранична.Явно комунетата още си мислят,че границата се охранява от бодлива тел и мини отдавна партията трябваше да се пенсионира и да не се бърка в неща които са и извън закостенялото мислене

Йончева иска на всеки километър джип. Ето сега има 320 милиона и управлява Радев нека спре бежанците. Не знам за какво комуноидните шизофреници реват за тези бежанци след като Радев обеща да се справи с тях!!

Значи твърдите, че мигрантите в София ги спускат от луната? Измийте си очите, предполагам, че хонорара за платените глупости, които пишете е достатъчен за сметката Ви за вода...

Добрев Джуката , нали беше следствен кой то пусна ? Ега си Държавата , едно пискляво педерасче купи Прокуратурата с нашите пари , откраднати от нас ! Да му го тура в големите джуки , на пискливото гласче !

Ти по-ниско и от Йончева падаш :(

Не обиждай Добрев. Момчето преди да влезе в политиката е продавало зеленчуци на ежедневния хасковски пазар, заедно с родителите си. Той е наш човек - бостанджия

Това може да го напише само напълно неграмотен, прост човек или добре заплатен от БСП. И от Луната да бяхте паднал, пак нямаше да напишете такива глупости!!!!

Този с големите джуки и големите претенции е по-тъп от Лидера си ББ! Ако живеех в Хасково щях да разбия изродската му кратуна ! Трети път хора не гласувайте за Гробарите , колко пропуснати ползи заради този изрод и неговия Тиквен патрон !

Дайте пример за пропуснати ползи??

Не зная колко сте започнати с град Хасково, но юристи, лекари, как мислите, кого ще подкрепят, много ясно Делян Добрев. Четете Хасково нет, без коментар, празното квадр.

Имах по-високо мнение за интелигентността на Йончева и мислех, че такива като нея ще внесат някакво качество и смислено артикулиране в БСП. Пък то - въздух под налягане.

Момчето с немутирал глас,което се изживяваше като министър,пак се изказа неподготвено.Само преди няколко дни бяха заловени 60 души наведнъж в един автобус,а всеки ден влизат десетки други през недовършената от тях ограда и поети от трафикантите.Така че да не лъже,а да замълчи.

Нали за това гласувахме за генерал Радев. Да се спрат бежанците. Ето сега спим спокойно и чакаме българската граница да се пази по-добре.

Следствен?! Румен Овч. го натопи но всичко се разсъхва....

Елена Йончева - бившата приятелка на Станишев! Всички коментари са излишни...

Sm3hurk0

Национална тайна е как се охранява българската граница ! "Каналджийска тайна" са пропуските и бъговете на националната тайна ! Виждам го ефекта в София всеки ден !

КАКВО СЕ ДЪРЛЯТЕ БЕ.КАТО СЛОЖАТ 20Г ПАНДЕЛА ЗА КАНАЛДЖИИСТВО ОГРАДАТА ЩЕ СИ ВЪРШИ РАБОТАТА.

Sm3hurk0

така де.... може реално и без нея. 20 години за каналджийство създава предпоставка за корупция... Помните ли Югоембаргото ? Едни стана въшливи от пари ! ... и сега ни управляват и имат процъфтяващ бизнес.

Най-голямото зло което до сега е управлявало България се нарича ГЕРБ.Никога повече мафиотско-мутренското управление.На 26 март само с бюлетина номер 10.

така е

Вие наистина сте много нагъл тип. Кажете за какво е мафиотско управлението на ГЕРБ?? Сега ще стоите и ще мълчите като пукъл. На такива свини като вас и на сила да му оправиш кочината пак ще грухти!!

БЮЛЕТИНА 10 НИ Е ВОДИЛА ДО 4 НАЦИОНАЛНИ КАТАСТРОФИ.НЯМАМ НУЖДА ОТ ОЩЕ ЕДНА

Почти се прав. Има само едно по-голямо и то се нарича БСП+ДПС+Атака - марионетки на Москва.

Отвсички злини избирам най-малката и това е ГЕРБ.Много години ядох попарата на БКП/БСП/Видях и какво могат ГЕРБ.Не искам да се доверявам на псевдо патриоти,на членове на ДС,на нови съмнителни партии и т.н.

Пич, смени дилъра - ГЕРБ са трета цедка БКП - демек пълна помия. Първа бяха СДС, втора НДСВ. Ама щом не можете да го вдетете това, си заслужавате съдбата.

Прав си ,,44" ! Важното е днес да се доверяваш на бивши комунисти кръвопйци до 1990г.,на техните деца и внуци,направили си партйната групировка Герб,в услига на определен кръг хора около боса им Бойко Борисов.

Няма да гласувам за БСП но пък за това раково образование ГЕРБ НИКОГА. отвратен съм от агресивната им некомпетентност и наглост. Вижте какво стана с държавния дълг, коя друга държава отстъпи местото си в съвета за сигурност както ние го отстъпихме на Полша. Всички строят атомни централи ние даваме пари да ги спираме. Всички съседи строят газопроводи ние ги спираме и по този начин отслабваме националната си сигурност и губим пари. Никой няма да посегне на държава през която преминават европейски стратегически енергийни коридори.

Аз не знам защо на тези предизборни участия им викат "дебати";) Застават няколко души и започват да се надвикват, надвикванията преминават в крясъци и едновременно говорене, много често - в лични нападки и обиди, и накрая - от логореята "драгия зрител" нищо съществено не е разбрал! Мерси, но ще си спестя слушанията!

Защо се санира със средства от хазната? Какви са тези подаръци и за кого? Аз живея в Къща, КОГА ЩЕ МИЯ САНИРАТ С ДЪРЖАВНА ПАРА? АЙДЕ, НЕМА ДА ЧАКАМ 100 ГОДИНИ. И аз искам да ми ДАРИ ДЪРЖАВАТА, ЗАЩО НЕ МИ ДАРЯВА

И до теб ще стигнат някой ден,ама първо трябва да се санират всички блокове построени през соца а те никак не са малко а парите никак не са много...не знам дали са санирани 0,1% затова гледай да си крепиш къщата следващите 20-30-години.

Г-н Добрев,ако границата ни се охранява толкова добре,колкото Вие твърдите,защо националните медии съобщават, че ежедневно тя е нелегално прекосена от 10-12 деца без родители/и не само от тях/

Държанката на Станишев нещо много си е повярвала.

видя че не става за журналистка,сега търси за какво още не става:):):)

то пък Добрев става за нещо.

На 68години съм , но мога да се обзаложа с Добрев, че ще премина границата през оградата безплатно. Но не това е важното. А за каналджиите, които познават терена и като се има предвид и корупцията няма проблем.

БРЦК

Това го знаем всички. И Добрев вместо да мълчи по темата, се изходи, че няма проблем. С такива плоски и малоумни лъжи не се печелят избори.

Гледай само да не ти се закачи памперса като прескачаш оградата селски.....на стари години всички ли изперквате и изкуфявате тотално????Все съм чувал,че младите изобщо не могат да ви дишат но явно има защо-все си дърпате към старото в което сте живели и изобщо не се интересувате какво искат младите а те ще живеят тук а вие.....ресурса ви е изтекъл а не сте разбрали още

zosha_@

"Добрев подчерта, че Турция е важен инвеститор у нас, като изтъкна, че за хората е важно да има работни места и доходи" Христо Ботев - И секиму добро струва, само, знайте, за парата, като човек - що да прави? продава си и душата.

Голямо кречетало е бившата любовница на другаря Станишев.Типична рускиня.Нищо чудно,че мъжете не се задържат дълго с нейно съжителство.

Тъжна картинка! Някаква уж мъжка калинка като Добрев е била наш министър!!! Жалко за България! Цялата ГЕРБерастка пасмина, во главе с комуноидния мутро-милиционер Боко трябва да бъдат въдворени заради блатото, в което ни натикаха!

"ЧИЧО",само искам да попитам йончева като еврейка соросоид ли е или тя като е руска подлога не е соросоид?Нещо ще се изходиш ли по въпроса,че да различавам соросоидите по вашите критерии????

Има един лесен начин да познаеш соросоид - като застанеш пред огледалото.

Лена Й. е тип заблудена говорилня невъспитана, некомпетентна - всяка нейна теза бе изопачаване и лъжа - "границата е разградена стълба..?" Орбан и лидерите в ЕС: "това е най-добре охраняваната граница в ЕС!" Лена- цената на оградата е три пъти по-скъпа от преди на бсп.."- ЛЪЖА! сега метала е 500% по-вече и е по- цинкован + построен е път и др. ! Агента Лена като комуноид лъже, но за партията може и даже заклейма най-добрия проект Саниране - с него държавата вече икономиса ел. енергия 1000мегавт - един атомен реактор, за хората обновена среда, цената на ап.+35%, икономия на р-х за ел. енергия 40%, +35год увеличен живота на блока и други. Бог наказва предателите на народа