Йончева дава на прокурор Д. Добрев за поръчки за 50 млн. лв.

Ще внесем в прокуратурата документи за спечелени обществени поръчки за над 50 млн. лв от фирми, свързани с Делян Добрев, обяви депутатката от БСП Елена Йончева.

Обратно в новината

Коментари - Йончева дава на прокурор Д. Добрев за поръчки за 50 млн. лв. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Внесете документи за борисоф, цветанов и пеевски......по-голям ефект ще има.... Да ама те БЛАдеят системата в тая територия.... Само вдигате прах в очите - резултат = НУЛА!!!

Бая ГЕРБерски чекиджии се мъчат!ама ядец!!!

Алкохола не прощава

Станишевата кучка като не може с друг зе е захванала с Делян добрев защото той е кротък възпитан човек.Защо не захапе Бойко.Защото той ще я смачка

Бою Тиквата,, като види снимката на Йончева---получава тремор, хълцавица и сюргюн----едновременно!:)))))))

ТАЗИ ДЖИГИТКА, КОЯТО НЕ ПРИЗНАВА ЧЕРВЕНИЯ СВЕТОФАР, МИСЛЕЙКИ, ЧЕ ВСИЧКО ЧЕРВЕНО Е НЕЙНО, НЯМА ЛИ КАТ ДА СЕ ЗАЕМЕ ??????

Тази Ленчето сигурно доста си пада по Добрев. Такава кранта,едвам я гледам. Няма нищо по-страшно от ненае..на жена. Верно.

При майка рускиня е напълно обяснима комплексарщината, злобата и крадливостта на това същество с рошава проскубана коса, лице като на вещица и поглед като харпия!

Ще бъде осъдена от Бълггарски съд за клевети и измами срещу Българите!

Е, как няма да е озлобено и да бълва змии и гущери това същество?! Погледни само снимката към новината и всичко става ясно! Бахти разчорления, недоклатен крокозъбер вещугер!

Озлобена от скандалните разкрития за нейните далавери с държавни пари за снимане на документални филмчета по света докато беше метреса на Станишев за оправяне на имиджа му като гей, Йончева, която и без това си е достатъчно злобна, се зае да отклонява вниманието от собствения си резил като започне да вади кирливите ризи на някой политически опонент. Почти сигурно е, че Добрев е сгазил лука и има какво да се разследва и при него, но мотивите на "великата" журналистка на държавна хранилка са далече от непримиримост с корупцията! Просто не може да понесе, че от прехвалена и превъзнасяна журналистка се превърна в източващата държавната телевизия имиджова метреса-печалбарка. Почти е задъхана от озлобление и ярост:) А иначе, спектакъла е забавен за наблюдаване - крадецът вика: Дръжте крадеца!:)))

"ДАВА" "ЩЕ ВНЕСЕМ" Чудеса стават с българския език.

Как ще осъдите герберското ДЖУКЛЬО като той осиновен от вуйчо му ЮНКЕР -ПЛЮНКЕР!!!!!!????

На тази така и така седи по границата ами да и дадат и една пушка та да пази барем.

ти си стой в тоалетната и с пръста....

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

Елена Йончева е родена на 27 май 1964 г. в град София, България. Дъщеря е на Лариса и Никола Йончеви. Майка и е рускиня, баща и българин. Има и брат Иван Йончев. Завършила е телевизионна журналистика в Москва ???

Браво но колко пие не си писал

Само така Йончева ! Честните и Почтените Българи те подържат и желаят ти да си жива и здрава , за да показваш тези самозабравили се Тикви и Мутри от Герб , които ни ограбват , а ние живеем бедно !

Що се не гръмнеш бе.

сега е на мода да се гърмят тиквите..koksan

Да е жива и здрава! Да направи още 100 филма за 100 милиона държавна пара!

осмърдяхте с тази не изкъпана гимнастичка,бе!

Намушил се мишока в ГЕРБ. Плаща си да го закрилят и да краде. Ама не е само той мишока....цялата партия си мишишник. Той Диков си го каза, преди се крадеше от държавата само, а сега им дадоха и евро фондовете...още по голямо крадене.

Суджуци , миналата година Йончева ви предложи тоя дребния да го отсвирите , и сега ако има основание и бъде заведено дело кой от герб ще опере пешкира за голямата глупост която сътворихте , кой - защото това ще навреди на герб, и да се отричате после , ще бъде късно!?

Като го даде на прокуратурата, той ще си върже черно за траур.Много важно!Онзи мошеник " адв" Миков обра десетки,с години му се влачат делата из прокуратурата и районните,още не са влезли в съда, а пък там са три инстанции....ще го осъдят посмъртно след 38 години.

Неправилно се говори за зет на Добрев. Добрев въобще няма сестра. Има се предвид съпруг на първа братовчедка. Той не е свързано лице с Добрев.

Хвани Делянчо, удари Йончева! Всичките овъртени в поръчки, кумове, зетьове и милиони... правят се на честн и се сочат с пръсти. Целия парламент и министерски съвет е за затвора, барабар с чистачките!

Дайте моля, на Йончева да построи тази ограда на границата и дано да миряса, че ни омръзна да вее само коси като блатна русалка и да разнася папки от една телевизия в друга.

тази червена вещица само рови под диктовката на бсп и не се спира, но нека си бъркат по дупките, съвсем скоро народа тотално ще откачи, а може и безследно да изчезне!

ааааа, не..тя огради не строи! дайте й 2-3 милиона да заснеме филм за оградите! тя е по тая част!

Герберските тролове се опитват да ме убедят, че в България няма корупция, че Делянчо е свестен, а Тиквун направо Ангел Небесен. НЕ ВИ ВЯРВАМ! Няма нужда да се хабите!

Джука трябваше да напуснеш Депутатското място и щеше да си цар в шоколад с много пари , ето ти Политика Мошенник , сега хвърляй огън и жупел но си бита карта ,бетер дебелата Федосова! Сега ще те скъсат , може и в Затвора да идеш и да лапаш Суджука ! Ти си Хитрец но ще носиш на баламите вода !

Дори и да го даде на прокурор този недоносняк гробарски,лошото е,че нищо няма да се случи... Нали цацата ТОЙ(да се свети името МУ)си го избра! По думите на Кокинов де...И делото ще отиде в "кръглата"папка! Гарван,гарвану око не вади.Докато не се изметат с камъни и дървье тези боклуци ще ни правят на 100 процента дебили!!!

Изтрещя напълно. Време е да я приберат в някоя лудница.

Какво да прави като се разгони

Не и измисляйте Тикви болести ! Тя е нашето оръжие срещу вас самозабравили се Гробари , крадци и мошеници и Аферисти ! Афера НДК и изчезнали 50 милиона евра , Афера Суджук Гейт , Афера Кум Гейт , Афера Калиакра , Афера Гранична Ограда и завишени цени 200 милиона евра , Афера 2-ри Лифт Банкя !

Не му го пожелавам на Делянчо, но взеха да ги отстрелват показно! Няма да се учудя, ако вече е създадена, без санкцията на Парламента, народна наказателна единица, за ефективна борба с корупцията по високите етажи на властта, така наречените - изедници!

нека!

всички работещи фирми трябва да бъдат проверени от г-жа Йончева, може пък и да спрат работа.

другари-товарищи,пак,се издънихте!!!

А вие от гроб защо не позволихте на новия си акнтикорупционен орган дето си го спретнахте за уйдурма и замазване на очите да се занимава и с общините. че да го видим това недоносче Делянчо и другото ви недоносче - закона, колко пари чинят.

си резидент,пък може и ,да тури още някое веХто...миризливо...

Така квичи истинският комунист!

Ей момче, лапай суджуци докато си на свобода, че в панделата няма.

за всеки средно интелигентен е ясно че тоя крал с подставени фирми. Но точно тази ли пък трябва да го разкрива, на която любовника й Станишев окраде половината държава. И вие сте седнали да защитавате половината нея половината него -ами прости сте

нали гроб направихте нов антикорупционен орган - прегледайте го Станишев. какво чакате!? Не само него. Я да ви видя?????

Троле аз ако съм на мястото на шефовете ти нямаше да ти платя днес надник, защото много бързаш да пишеш и не четеш това на което отговаряш и така излагаш партията. Аз не съм нито от герб нито от който и да е. Внимавай повече друг път.

Гаджето на Станишев, взимало 700 хиляди за репортажи на края на Света, сега бори чуждата корупция. Ей това е гнусното в БСП - нямат морал, за да се борят с неморалността. Нинова се бори с корупцията - уволнената за корупция, подарилата Панаира на съпартиец! Това ме отвращава от политиката - старите лисици се ръфат кой краде повече. И това са хората, който мъдрият български народ вкарва вече 30 години в Парламента. Нарицателното дебили е твърде ласкателно за всички нас. Те поне взимат пари, ние сме си дебили БЕЗПЛАТНО!

Лъжа е Куха лейка Тиквена , теб също трябва да те съдят за Лъжи и Фейкови новини ! Вече се доказа че никакви пари не е взимала ! Тиквата за такава лъжа го глобиха с 50 хиляди лева и тебе трябва да те глобят 100 хиляди лева , без гащи да та оставят , Изрод тиквен !

Нищо не се е доказало, ами по-добре си трай, че тия от обкръжението са потомствени комунисти те какво са изкрали, никой не може да им стъпи на малкия пръст за 73 години. Ясно ли те дебил такъв!

100% доказано е, че е лапала милиони за нескопосаните си филмчета! четеш свинските медии и затова говориш тъпотии! и си червена свиня освен това- затова защитаваш свинята Йончева.

Ти от къде си сигурен, че не е вземала пари? А как с две години трудов стаж се става милионер? Ти колко милиона имаш и за колко години ги събра? Твоите деца в Америка ли учат? Да си раздавал някога милиони? Преди да пишеш мисли. Най корумпираната особа днес приказва за борба с корупцията. А кои изнасяхя пари с куфари и чували? Чии деца са в елитните американски колежи и с какви пари? Уважавам идеите на старите комунисти, но не мога да търпя днешните подлоги на Путин.

Да, бе, знам! Тя и другото гадже на Станишев - Моника, и тя отрича да е взимала ;) И Нинова отрича - и за Панаира, и за ЦУМ, и за уволнението. Ама те са си факт.

Разпространяваме лъжи и клевети, а? Толкова ли ниско паднахте в ГЕРБ? Йончева 100% не е взела 700 000 за репортажите, дори Тиквун не го твърди. По медиите се появиха информации, че сме платили откуп за нея, но после и това се оказа измислица.

Въпрос с повишена трудност за тъпаци. Кака ти Елена прави репортажи от места по земята, където мъже не биха се завърнали, дори от бели държави, камо ли руси калинки като нашата. Тава как ти се струва дали е безплатно? Само питам.

много повече е взела от 700 000! и това е доказано!

Госпожо Йончева - желая ви да оглавите новия антикорупционен орган въпреки, че той нямал право да пипа общини (защото там всичко е герб). Може даже и за премиер да ви сложим - оттам борбата ще е още по-жестока с мутрите крадци.

"Госпожо" , а ДРУГАРКО

Ай да му се не види. Това момченце с вид на заспало теле какви ги върши. Да му се ненадяваш мамин крадец. А Боку се биеше в гърдите и говореше, че е много честен специалист по всичко, разбирал от АЕЦ-ове и от нам си още кво. Той пичът разбирал най-много от далавери. То и от БСП не са по-свестни, но поне им изкарват лайната наяве. Ах на мама телето засполо. Като го гледаш ще си кожеш "тоя е толкова заспал, че няма до му мине през ума да краде и да върти далавери".

Да бе, то и образованието му едно такова измислено, че и бакалавърско на това отгорее. Боже какви способни хора сме имали в това НС.

леле- тук е пълно с платени бесепарски тролове и безмозъчни уж привърженици на герб. По-долу писах един пост и срещу едните и срещу другите и получих само минуси :Д Абе хора опомнете се - и едните и другите крадат, истината е че сме си корумпирано крадливо племе /80 процента/ е сега с минусите, предполагам че ще бъдат 80 процента ще се изброим :Д. Докато не видим обективно истината каквото е -никога няма да се оправим. И защото никога няма да видим истината обективно, никога няма и да се оправим

За това е прост народ-слаба държава.

трябва,да, се къпят,а Вие ме триете-защо,бе другари?!

защо Йончева не дава Добрев на новия антикорупционен орган? Ами много просто беееее. Общините не се контролират от новия антикорупционен орган. Защо ли. Според герб ресурса в общините бил малък - само малко над един милиард годишно в София. За герб това е нищо. Според мен обаче общините са скрити от новия орган просто защото герб има най-много кметове и общински съветници. Все пак успех г-жо Йончева. Последното ми звучи и на мен като подигравка ама не е.

Ленче, ще ти кажа една притча - Една птичка лежала полумъртва от студ на земята, но минала една крава, изакала се отгоре и пилето се съживило, че дори започнало да чурулика доволно. Чула го една котка и го изяла" Поука - когато си целия в лайна - трай си.

Абсолютно верно. Кака Елена се е окъкала цялата на другите ще рови кирливите ризи.

Поздравления ,Йончева !Надяваме се на такива като теб....

днес,пак,се издънихте заедно с клепоухия-за кой ли,път?

КАЖЕТЕ МИ ... КОЛКО МЪЖЕ В БЪЛГАРИЯ ИМАТ СМЕЛОСТТА ДА КАЖАТ НА БОЙКО БОРИСОВ ЧЕ Е МУТРА , А НА ВОЛЕН СИДЕРОВ ЧЕ Е ПРОСТИТУТКА :)) .... "ГУЯР , ГЯУР" ЗАБУЧИЛ ПРЪСТ В КОСМАТИТЕ СИ ГЪРДИ СУПЕРМЪЖА ГАНЮ :))

Ти имаш ли тази смелост, бе тутманик? Имаш , нали..ама пред клавиатурата:) Да те еВа в куражлията прост!

Като не вярвате на Йончева, прочетете какво се пише в западната преса за България и правителството. Няма една добра дума. ЕДНА! Корупция, убийства, суджуци, анархия - това е Боколандия в очите на всеки нормален човек.

нали,само руската пише истини,а?!...

Между другото, в руската сме описано доста по-добре. Даже леко са изопачили нещата в наша полза. Научи езици и чети - не боли. Не е нужно да се ограничаваш до Винету :)

Щом някой защитава дадена партия, значи тази партия му плаща (стар лаф: K`во праиш- Ам всичко за пари :D ). Просто е НЕ възможно човек да е толкова малоумен (дори да е промит мозък) и да вярва, че има хора във властта, които не са мафиоти или корумпирани, така е в целия свят! Та какво излиза, тук се карате на кого плащат по-добре да защитава дадена мафия? :D

На българина му дай да цова властта у кръчмата и потен да маа чекий с образа на комшийката у главата.

Боце е бил чекии и на образа на кака си :)) ... за кръвсмешателството в помашките семейства не се говори:)

Ленин

и пак турихте Льона...отпред...

БЪЛГАРСКИТЕ МЪЖЕ СА ГЕЙЧОВЦИ ... ЗАТОВА ЖЕНИ ИМ ВЪРШАТ РАБОТАТА :))

Абсолютно вярно! Ти си живото доказателство за това. Голям кухненски клавиатурен герой - разбира от всичко, дращи по цял ден по клавиатурата, представа си няма от реалния свят и живот, но се изказва "компетентно" по всички въпроси, осведомен от Уикипедия:) За 2 лева работа не може да свърши, но дава съвети как да се оправи държавата:) Не е излизал от тъпото си село или забутан град, но "знае" всичко за света:)) Накратко - кухненски клавиатурен лумпен:)

Бойко на бял кон препуска, а на края на пиката му вместо конска опашка се вее един суджук.