17-11-2017 20-11-2018

Коментари

дрОгари, организирайте се и направете списък кой на коя дата ще и ходи на свиждане в сливен!

0

Йончева с драго сърце си дава имунитета, защото знае, че обвиненията са безпочвени и целящи единствено да изпълнят полит. поръчката на Хан Анцуг. Щях да й пожелая успех, но не е нужно, защото толкова скалъпено от нищото обвинение не си заслужава. Живеем в държава, "собственост" на ОПГ "ГЕРБ" и това може да се случи на всеки инакомислещ, който се противопостави на сатрапите на мутрата.

Между другото като става дума за пране на пари някой може ли да поясни по какви критерии например прокуратурата подбра само няколко - две -три от големите разбойници и крадци на прехода, от назначените “едри бизнесмени и банкери”, като Баневи и Арабаджиеви, а останалите от всеизвестния на всеки списък минават между капките?!? Веднага мога да изброя поне две дузини разбойници, които са добре известни на цяла България и откраднаха и придобиха десетки и стотици милиони пари и активи от държавата и българския народ, те зашо не са обвинени и откраднатото от тях или придобито с други престъпления конфискувано?!? Трябва ли наистина за всеки един от тях орокуратурата и службите да бъдат отново и отново сезирани, след като на взичкото отгоре имената им са и в секретните доклади на службите ни, и са всеизвестни и на западните служби?

Елена Йончева явно стана поредната голяма мишена за прокуратурата след като изкара публично гакти к данни за скандални корупционни сделки на хора в и около властта, но сега “играта” се пренася на друго, европейско ниво и там ззлозите са вече много по-големи! Аз не виждам как прокуратурата ще излезе от тази поредна нейна акция без много сериозни пасиви, и то без значение от развоя на обеинението срещу Йончева. Впрочем омаскаряването и заклеймяването на Йончева изключително силно напомня и подражава това на Иванчева...и в този смисъл тези, а и други акции на прокуратурата са всъщност свързани...

Делян Добрев, Тома Биков и Антон Тодоров подали сигнал срещу Елена Йончева за пране на пари :) И тъжно, и смешно... А Цацаров хептен ще олекне... Да си спомним КАКВО СТАНА със сигнала на Саздов срещу Елена Йончева: август 12, 2019 Бизнесмен се отказа от дело за клевета срещу Елена Йончева за "т.нар. къща в Барселона" "Софийският градски съд (СГС) е прекратил делото за клевета, заведено от бизнесмена Иван Саздов срещу евродепутата от БСП Елена Йончева, съобщи пресцентъра на институцията. Причината е, че жалбоподателят така и не е платил държавната такса от 40 000 лева, която се равнява на 4% от размера на иска му. Така, на практика, Саздов се отказва от претенциите си към Йончева. В край на май бизнесменът заведе граждански иск в размер на 1 млн. лева, след като седмица по-рано Йончева внесе в прокуратурата сигнали с документи за прехвърляне на фирми на братовчед на Бойко Борисов, в които се споменава името на Саздов." ... Досега Елена "стреля на месо". ... Да не би пък Цацаров да е прекалено умен и да пробва с финес да нокаутира ШПИГЕЛ-а?!

Ако се повдигат обвинения срещу Слончева, защо няма такива срещу Шиши? При него няколко милиарда са пренебрежимо малка сума ли? Или защото е ортак на Тиквата и не го закачат? В тази светлина, е ли това една политическа репресия, срещу един от малкото хора застанали ясно и открито срещу Диктатора. Е ли това ответен удар за това, че осъди Падишаха, че е патологичен лъжец?

2019-11-26 14:09:39 Някой (нерегистриран) Йончева се е бутала в пустини, джунгли и на Антарктида в ледовете. Те реално едва ли е има дом и едва ли и е трябвал. За какво и етаж със собствен асансьор, като на други? Ако искаше лукс нямаше да се бутала в калта, където се стрелят. И нея я раняват в крака с газова граната в Истанбул. Освен че е ходила по Косово, Алжир, Чечня, Израел, Афганистан, Ирак, Венецуела, Колумбия, Сирия, Донбас/Украйна и така нататък. Май обича да представя другата гледна точка, а не официалната. Например за Сирия за бунтовниците, но на по-преден етап, а не както се опитват да изкарват, руската гледна точка. В Одеса вадеше снимани изгорените, където на застреляните са им заливали лицата с бензин и подпалвали, да не ги разпознават. И как един от стрелящите се поздравява с политици и полицаи. Като обикновено тя не дава мнения, а само пита.

Да, обаче Бащицата каза, че ако почне патаклама, ще има Дим да го няма! Паркетният генерал - мутрафон е твърде фалшив герой, който обича да се прави на мъж, ама когато има срещу себе си представители на слабия пол! Само че тук не е познал. Един път го осъдиха за лъжа на републиканско ниво! Следва присъда от европейски съд.

е, има само три "къщи за гости" край морето, построени с едни 400 000 лв. чужди парички!

Не си ли чувала, че само виновния се оправдава без още да са го питали и щом другарите му застанат в негова защита на амбразурата, работата не е на добре. Дружката ти те скри надалече, ама там не ги обичат такива като тебе. Ще се радвам да повлечеш крак за възмездие, ама надали ще стане. Гарван на гарвана око не вади!

Госпожо, щом ти УДАРЯТ ШАМАР, веднага си обръщаш бузата да ти УДАРЯТ ОЩЕ 1, а? :))) Стоиш и чакаш...

Дала съгласие да и свалят имунитета...!?

Иванчева, Йончева, Русофила....... не се сещам за другите, ама почне ли да се шуми около някого, значи нещо е разкрил и не е удобен. В същото време цялата страна се тресе от кражби, корупция, далавери и т.н. Осъдени - йок.

Ленче,изяде дървото ,кака !

Може да го изяде Цацаров и да го съдят в ЕС. Иначе ще осъдят България и ти също ще плащаш.

Къде е Станишев когато ти трябва! Корнелия и Елена псуваха Станишев а сега викат ПЕС да помага... Жалка работа...

а бе, тъз не стана ли преди година-две майка? Щото е ръгнала като изоглавена по Европата и се питам кой и гледа чавето? Па може и да е забравила вече за него, а?

Защо не търсят Цветан Василев от Сърбия за милиардите,а са тръгнали да търсят под вола теле.До кога ще се правят на чиста вода не напита и ,че Цветан Василев не иска да се прибере.Как така?

Не само че го търсят, а и са го намерили, но си има закони и цветановите адвокати размотават връщането на въпросния в България.

Защото връзката Цветан Василев -> Делян Пеевски -> Бойко Борисов е много топла, гореща, пареща дори!

Всичките са невинни, обаче с по три апартамента и три къщи за гости и фирми и ... Всеки, който стъпи в политиката, се омазва до колене, но друг начин да направиш нещо не съществува и това е един омагьосан кръг, от който няма измъкване. Според мен навсякъде държавата е форма на мафия, понеже няма друг начин да контролираш хората, освен с по-рафинирани или по-брутални методи на мафията.

Елена Йончева се опитва да спаси България от ГЕРберастката диктатура и репресии.! Ако сега не подкрепим нея и тези които се Борят срещу ГЕРБ....утре Мутрите ще дойдат за всеки един от нас !

Ти чул ли си нещо от Йончева от деня преди изборите за европейски парламент?!?!!? Май основно работи за себе си.

И за какво да дойдат мутрите при мен? Да ми вземат декар двор и стара къща? Май тебе те тресе страхът.....

Йончева се е бутала в пустини, джунгли и на Антарктида в ледовете. Те реално едва ли е има дом и едва ли и е трябвал. За какво и етаж със собствен асансьор, като на други? Ако искаше лукс нямаше да се бутала в калта, където се стрелят. И нея я раняват в крака с газова граната в Истанбул. Освен че е ходила по Косово, Алжир, Чечня, Израел, Афганистан, Ирак, Венецуела, Колумбия, Сирия, Донбас/Украйна и така нататък. Май обича да представя другата гледна точка, а не официалната. Например за Сирия за бунтовниците, но на по-преден етап, а не както се опитват да изкарват, руската гледна точка. В Одеса вадеше снимани изгорените, където на застреляните са им заливали лицата с бензин и подпалвали, да не ги разпознават. И как един от стрелящите се поздравява с политици и полицаи. Като обикновено тя не дава мнения, а само пита.

Да бе, аз помня как по времето когато Буш нападна Садам (което беше грешка от страна на Буш), Еленка получи хонорара от 100,000 лева като специален пратеник на телевизията, и работата и се изразяваше в това да препредава хвалбите на Садам.

И каква е вината на Йончева ? Жената произвежда продукт /стока/ , която си има цена , една стока може да се продаде и за 1 евро , и за 100 000 евра ,.....според търсенето ... Така че , предлагаш си стоката , и ако има купувачи я продаваш !!! Малко повече се ограмоти !

Ами то според теб....имаш пари, независимо от къде са, купуваш си къща-палат... Купил си на половин цена апартамент-палат.. намерил си, купил си...защо беше тоз АПАРТАМЕНТ,ГЕЙТ

Май първо е било предлагането, а не е имало търсене, защото нищо не пречи да покажеш репортаж от коя да е чужда телевизия и да я цитираш, вместо да пълниш гушата на няква си с хилядарки.

До ха: Ако всички действаха така, то нямаше да има новини от там. Защото и другите щяха да чакат на готово.

Е, след 9ти - вашата най-любима дата, що абсурдни обвинения е имало... Сега малко с вашите камъни по вашата глава.

Дим без огън няма!

...Ленчето се обади от коневръза! Нещо хич я нямаше напоследък...

Събира пари за адвокати и за старини, че вече няма кой да и дава кредити без покритие.

това че са абсурдни го кажи на съдията не на нас

Какъв съдия ? Не знаеш за какво говориш.

цялата работа е, че Йончева набара по къси гащета дебелата мутра с продажбата на оеъжия за джихадистите,не са очаквали че войната в Сирия,ще приеме такъв обрат

отвратителна комунистка

Мутрогерб Сгазват и Смазват всичко ,което може да е някаква Заплаха за Свръх Корумпираното ,уродливо управление на ГЕРБ . Цялата Администрация,Съд, Прокуратура,...Репресивни Органи...Полиция...са Избрани и Работят за Запазване на Корупцията и Репресиите! Събудете се потъркайте очи ,и се Осъзнайте че България загива в лапите на ГЕРБ+Дпс...действайте

каква опозиция, бе дето не ходи на работа и оставя мнозинството да прави каквото си иска! Ами че те играят заедно!

Хората се събудиха още преди 10 години, когато изритаха крадливото племе БСП-ДПС... Никой не е забравил... ПОМНЕТЕ ... ПОМНИМ

А дали Еленка няма да я подгонят заради ТРИТЕ къщи за гости по морето, притежавани от семейството и?

Те не са всичките нейни, има и на роднините на мъжа и.

ха ха ха ще плащат ли обратно?

И като има направят насрещна проверка за произхода на средства, да не се окаже, че са били на минимална заплата, а пък са си купили къщи ….

ако имаше проблеми с тези къщи, вече щяхме да сме информирани. такива факти не се подминават.

а няма ли?

Прилагала е стотици хиляди. През офшорка. Съдружничка с крадеца на милиарди Цецо Мустака... Крадла на парите ни. Да търка наровете в Сливен!

Само ли бе?

Не може да бъде! Тя ли е най-главния съдружник на Мустака? Ти да видиш!

Колкото и да я плюят Йончева осъди царя слънце за лъжа, и той тепърва започва да търси разплата, но май ще удари на камък.

крадеца вика : дръжтте крадеца!

Соте, соте, много си зле. Излагацията е пълна.

Давай Ленче, ние сме с теб.

Ленче, и ти грозна бабушкеро си "пълен абсурд", ама не ти пречеше да сипеш обвинения и да размахваш папки съшити с бели конци за тоя и оня, а!! Пача дърта и сбръчкана...

А кой я натопи? ДД машата, която яко е потънала в...

Какво шикалкави тая..След като има заведени дела ...Какви права на човека търси...Задържана ли е под стража,престоявала ли е в арест и прочие..Какво срещу нея нарушаващо човешките и права е извършено...Има следствие,дело ,да се явява да се защитава

Той и Иван Тодоров си дойде от Канада за да се защитава и от тогава виси в ареста.

Редактор: Калина Петрова - ѝ = Shift + x

Боже, боже, все са невинни, а престъпления боллллл! Как един не си призна да е поне малко виновен!А банка за милиарди, просто фалира, виновни нямаааааа!

Е как , нали сега си намериха изкупителна жертва. Ще очерним човека, ще промием мозъка на материала, ще го разнесем из Европа. Какво толкова? Да служи за обеца на ухото на всеки за в бъдеще!

Другарката Йончева е такава симпатична и позитивна личност, че който я види и й подарява по 700 хиляди, че и нагоре. И Цветан Василев не е устоял! И да знаете, че това няма нищо общо с факта, че беше гадже на Премиера! Не! Заради личните й качества е! А герберите сега я тормозят - политически нападки от СТРАХЪ!

Йончева не се обяснявай на простаци ! Ти си нарочена за жертвено агне на ГЕРБ и най-вече на Бойко Борисов , той е рядко Отмъстителен човек , а сега след посещението при Тръмп се мисли за Недосегаем и лети в облъците ,все някога ще се приземи от някой ,може би и от самия Тръмп ! Да живее България !

Какво има да се обяснява на тоя народ - парите нали ги е взела. Да си харчи и толкова.

Най накрая в Страсбург ще определят какво обезпечение трябва да й изплати държавата т. е. данъкоплатеца!

Боко Тиквето си рита здравната книжка. Тази женица може така да му извади кирливите ризки в Европейския Парламент, че никой няма да може (а и няма да иска) да го защити.

Ако има такива да ги вади бе, а то само плюят, че имало нещо си и така матряла им верва.

10 години 2 милиона социалисти в България сливи ли имахте в устата да извадите кирливите ризи?

Всички в затвора се смятат за невкнни.

Ми така си е! Виновните са на най-високите позиции в дъргжавата! Те раздават правосъдие!

Ленчиту и да върти и да не са върти ши я тричат

Дългата ръка на Баце...не е важен резултатът ,важното е да се клеветят неудобните,да се дрънка и хвърля прах в очите на хората,какво стана с "испанеца" ,с Делянчо /и само те ли/Цацарче,о,да те са чисти и невинен като момина сълза...забравих,че хората на Боко са невинни .... като малки дечица...

Пране на пари в особено големи размери!!! И как така от 6 млрд.лева 'само йончева хванаха!!!съде са другите пари?

Сигурно е изпрала цялата банка. Купила си е голяма пералня със сушилня.

Защо до Българския казан в Ада няма надзиратели ??

Ако оставят правосъдието в ръцете на хората, много от престъпленията ще намалеят драстично.

А кой ще осъди продажната не българска Цацаратура и ГЕШЕФтура???

Ленчету е коледната пуйка на Цацаров.

Ако смята, че твърденията са абсурдни и нямат почва защо не го докаже в съда?

Не четеш ли, че е подала жалба в Страсбург? Или си от ромския електорат на Боко и ти е трудно четенето?

Жалба може да подава всеки където си иска и това се нарича демокрация. А твоето Ленче е добре да се обясни пред съда как е получавала петцифрената си заплата месечно и нищо не е произвела. Това е типичното за прането на пари.

Нали вече веднъж осъди Борисов?! Ще продължава!

Тая пък какво прави в ЕП? Въпреки, че то и бюрека беше там.

Да бе мирно седяло, не би чудо видяло. Преклонена глава...........и прочие.

Всички подсъдими казват същото....Ами то няма престъпници, всички са натопени и оклеветени...марш в Килията на Сливенския при Кметичките мижитурки...всички са за затвора...бивши и сегашни, но всеки по реда си...как няма Народен Съд

PEYTSCH

А ако излезе, че е виновна ? Тогава това ще докаже, че Страсбург (ЕП) и Сливен (женския затвор) започват с една и съща буква „С“...Ако буквите са две ще е „СС“, а ако са три - „ССС“,,,

някои знаят да скандират само „Б.Б.Б."

Ами като са абсурдни, давай имунитета и се съдете, после ще ти платят едни пари ако си невинна и готово, ще се дърпаш ;)

Отдавна си даде имунитета. Обаче някои не четат - само слушкат и папкат!

Даде си, ама в България, в ЕП- не е