Елена Йончева: Обвинението срещу мен е абсурдно

"Опитват се да смажат тези, които показват как Шайката - тази организирана престъпна група, разграбва България"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

значи теглиш заем от банка и купуваш техника-лека кола, компютър, телевизор, камера,мобифони, пералня, хладилники междо другото и апартамент за офис, някъде за около 600000лв и не вансяш вноските по кредита в банката , защото техниката е налична, А ЗАБРАВИХ И ПО 13000ЛВ ОТДЕЛЯШ ЗА ЗАПЛАТА ШЕСТ МЕСЕЦА ЗАЩОТО КАРАШ КОЛАТА И СНИМАШ С КАМЕРАТА ФИЛМИ,КОЙТО НИКОЙ НЕ ГЛАДА!!! И ТОВА АКО НЕ Е КРАЖБА ЗДРАВЕ МУ КАЖИ

И едните и другите, грабят като за последно.Да му мисли простолюдието, има ядене и по кошчетата са бокук !!!

Стига глупости за Елена Йончева ! Това е една от най-добрите и успешни журналисти в България от край време. Преди Станишев да стане МП. Професионалист е и това е за разлика от сегашните млади "журналисти". Умните хора много пречат сега в България особено на управляващите. Аз на Елена и вярвам ! П.П. Не съм от БСП.

Ама то да водихме война в Сирия щеше по-евтино да ни излезе. Купувала техника - не че сме нямали ама никаква, но си е по-друго да купиш - има комисионни, пък тогава ти беше ПЪРВАТА ДАМА кой ще ти държи сметка, не си знаела, че Станишко ще те ритне и ще си вземе истинска дама.

Да ама вие гласувахте тези закони.Мислехте,че няма да стигнат и до вас.Стоите и мълчите в парламента,никой не посмя от вас да каже нещо- не виждате ли какво става,лошото е ,че продължавате да сте пасивни вместо да излезете от пред и поведете народа,много ще тръгнат след вас.Чак сега Елена усети,като се опари какво става.Не чакайте,действайте.

а активния комунист и борец против фашизма и КАПИТАЛИЗМА и неговото имане ли е от богатствата които остави комунистическа България или му е дадена на отговорно пазене?

не, чадовото, не! Първо, Банев не е АБКФ, защото това звание се е давало на хора, живели и борели се за своя идеал преди 9.09.1944г. Виж, че е бил ком.сек, може.Така се говори.Ще задам обаче контра-въпрос - дали въпросният ком.сек Банев би могъл да разкаже играта и да обезкости "Полимери"по времето на НРБ ??...А ? Такива като него са хора без морал и са се възползвали от ситуацията, условията и конюнктурата на "демокрацията" .Винаги сред нагаждачите на всяко време, има и хора от бившия режим. Колко седесари на времето бяха бивши партийци,секретари, номенклатури.Лех Валенса бе казал, че най-мрази бивши комунисти, станали..."антикомунисти". Аз говоря по-"глобално"и принципно. Че тоталната и криминална смяна на икономическата база позволи това разграбване. Защото средствата за производство от държавни и народни, безогледно бяха раздадени на сульо и пульо. И понеже мнозина от приватизаторите не разбираха от основни принципи в икономиката и производството, те нарязаха и разпродадоха "собствеността" си. Затова днес, България има 90% внос и някви жалки проценти износ. А някога бе точно обратното. Вземи си свери часовника и стига сте въртели плочата за бившите комунисти, които ограбили България. Факт е, че всичко се случи в името на антикомунизма и отричането на всичко от НРБ. Затова няма бивши и настоящи, а има просто народни грабители и душмани!

Ленче - верно, че си луда.Ама що ни правиш и нас луди. То на теб вярват само изкуфялите бабички - ама е излишно -- те бездруго ти вярват.

По-голяма гавра не може да има!!!!БСП защо още стои в парламента,да лигитимира мафиотското управление????

От 18 години живея в западна Европа и съм сигурен в едно-комунизма и комуниста са най лошото ,което може да сполети една държава.

има и по лошо - пребоядисания комунист демократ-либерал.

Ако за Иванчева имам някакви съмнения (макар и малки) че е бъркала в кацата с мед, вече с Йончева нещата изглеждат съшити с толкова БЯЛ конец, че повече от това няма накъде! Диктатурата ползва всички възможни инструменти!!!!

Като журналист се провали , като рокер падна от мотора , отказа се , като член на бкп я бива защото освен да плюе друго не знае , ама виж по корупционните схеми добре е работила , офшорки , ктб ... ! Иначе сега вика абсурдно е!

До: 882 "Защото не е точно така!Офшорката внася пари в общата фирма,а тази офшорка е на Цветан Василев!А той ги взима от банката ,от вложителите!" 1. Защо една офшорка да не внася пари в обща фирма? Има ли такава забрана? 2. Кой е казал, че тази офшорка е на Цветан василев и ако наистина е на Цветан Василев, как това се отразява на престъпността или чистотата на капитала? 3. Кой е казал, че парите в офшорката са взети от банката, от вложителите? 4. Изяснено ли е и от кого, кои активи на Цветан Василев са придобити с пари от банката и кои с негови лични средства, получени от печалбата му от различните видове бизнес? 5.Допуска ли се, че Цветан Василев е нямал доходи от бизнесите си и не е разполагал със собствени средства, декларирал ли е пред НАП доходи през годините от различни видове дейност?

Баща ченге и майка рускиня Изгонена от Ирак за фалшиви новини Забрана за в влизане в Украйна заради подкрепа на кражбата на Крим Играеща параван на серГей в замяна много пари от нашите данъци

Мдаа....комунистите били крадливи. Абе, те, ако крадяха държавата, която управляваха 45 години, какво щеше да остане за крадене след тях, а ?? След тях остана огромен сграден фонд - народен. Училища, читалища, домове за възрастни хора, болници, войскови поделения и училища. Останаха заводи и фабрики, язовири.Черноморски, наш флот и гражданска авиация.Останаха фондове,останаха ТКЗС-та, селско стопанство и промишленост. Всичко си стоеше. И дойдоха новите "герои на деня", които просто запретнаха ръкави. На куцо и кьораво днес е ясно, че големите кражби започнаха след 10.11.1989г. При комунистите разбира се е имало стопански кражби,но те не са уронвали държавността. Докато през този "демократичен преход", се разграбиха пенсионни фондове, народното стопанство се приватизира, за да мине в ръцете на разни долнопробни мошеници, тарикати и откровени мутри. Унищожиха здравеопазване и армия - пак с цел печалби,но не за народа.Ми че то, ако комунистите бяха опоскали всичко, как всичките тия "бизнесмени" щяха да направят богатствата си, а? Дали щеше да има какво да се приватизира, какво да се завлече или разпродаде ? В последно време имам тревожното усещане, че България все-повече наподобява тоталитарната държава .. Защото има един принцип, който е валиден за тоталитарната власт - да смажеш инакомислещите, неудобните. Не може да се слага знак на равенство между откровени парвенюта като Баневи, които от толкова крадене са си направили палат, на който би завидял всеки американски сенатор,Арабаджиеви и...журналистката Елена Йончева.Създава се едно усещане /умишлено/ за страх, защото на всеки трябва да е ясно, че бъде ли нарочен, "ТЕ", все ще намерят основание за наказателно преследване. Ако човек има очи да гледа, ще види,че ни държат в тоя изтърбушен ЕС, само заради стратегическото положение и евтината работна,пардон, "робска" ръка.А реално се доближаваме по много показатели до нивото на една ориентало-африканска държавица.... Пак ще питам, защо държавата ни не се нарича Народна република България ? Някой може ли да ми обясни, какво срамно, позорно и незаконно има в определенията "НАРОДНА, НАРОДЕН, НАРОДНО" ?? Защо болниците да не са народни, защо армията де не е народна, и т.нт.?? Какво срамно има, държавата да се нарича народна, та нима тя не принадлежи на народа?? Нали демокрацията идва от "ДЕМОС" - народ ? Всъщност е много удобно, държавата да се нарича условно Република / с неясен произход/, защото на практика тя не е на народа. Тя е на една олигархична върхушка, която управлява в името на...себе си.И управлява много умело, признавам. За 30 години,тази олигархия прокара "дебела червена линия" в обществото ни, изора социална пропаст на антагонизъм и омраза.Римляните са го казали отдавна - най-добре управляваш, когато разделяш...и гледам, че българи са настръхнали срещу...българи. Тъжно.

само краварите агресори окупирали България са виновни, и затова са тези абсурдни обвинения на нашето елитно момиче,ами семейство Баневи,защо франсетата еврогейци ги предадоха на бившият телохранител на първият на ЦК на БКП другарят Тодор Живков ,Бойко Борисов!

не се заяждайте със нашето момиче на нашите хора от нашата партия!по време на Тодор Живковото време нашит,е верни комунистически синове и дъщери на партизанските и яташките семейства са закърмени със честност и затова те сътвориха днешната българска демокрация,дори когато съвтските другари фалираха,и започнаха да карат фашистки мерцедеси,бмв,фолксваген,и започнаха да правят бизнес със турските поробители на България,да обичат еврата,доларите ,златото и имотите!не ги закачайте те са честни и неопетнени хора!майката на българската демокрация е само единствената някога БКП!ето Бойко Борисов е бил охранител на Тодор Живков,да не говорим за останалите български светила ,Сидеров,Доган,Местан,Станишев,щом Брюксаел и Берлин ни уважават със тези титани феодали значи да сме спкойни,че и така ще продължава във нашето родно блато!

Абе вие не знаете ли че виновни социалисти за каквото и да е няма? Те никога и за нищо не са виновни. Трябва да се обърне внимание на прокурорите да спрат да се занимават с тях, а да обърнат повече внимание на нас останалите хора, които не сме социалисти и сме винаги виновни за всичко.

Тия комунисти, много по-рано трябваше ги напъхат у зандана.. Руски гъзолизци...ужас

ходи на козяк, да напрайш по една тръба на господарите си......и евентуално даполучиш заработените центове

Е, по-добре е да си признае с достойнство, отколкото като мижитурка да не признава. Факти, доказателства са налице. А това, че БКП-то я подържа... нормално е една терористическа оорганизация да си пази партизаните-

Schilo

Мачкане, терор. Да, по по-префинен начин. Със същият резултат. Няма никаква разлика от методите на диктатурите.

EMES

ЕМЕС Комуниста безмилостно си защитава, всеки член, който в кражби се проявява.

jingiby

Не знам дали тази кака е виновна или не, но знам как работи схемата на Боко Т. и Цв.Цв. в кривораздаването у нас: никаква реформа по същество, че да не се обърнат нещата после срещу нас и съдебни поръчки и тормоз срещу всеки който се опитва да ни пречи в далаверата...

Всяка заклещена за кражби комунистическа мърша започва веднага да пищи, че това било политически процес. А няма ли като Баневи да поиска политическо убежище в Русия

goose

"A техниката е налична" ... Моме, не те съдят за липсваща техника, съдят те за начина на купуването на същата и произхода на парите за нея ... не вярвам да си толкова тъпа, за да не го разбираш, остава вариант само да се мъчиш да манипулираш общественото мнение ...

ТОВА ДЕЛО Е КАЙЪГЪЛЕН КАМЪК. АКО СЕ ДОКАЖЕ ВИНА, ЦЯЛОТО РЪКОВОДСТВО ТРЯБВА ДА СИ ХОДИ

Асан: - Айше, дано си девствена Айше: - А дано, ама надали....

Дребна риба. Правят и услуга. Толкова много по-големи золуми има в държавата, но май трябва да се започне от сегашният "елит" и да се мете надолу. Тази другарка от снимката не заслужава толкова внимание.

Да се подминат 400 000 евра казваш,щото има по големи!Е защо да се подминат ,защото е Йончева и хайде сега,значи това е "маловажен " случай ,не се излагай ,точно за боркинята срещу корупцията,получила пари по неправомерен начин!

Само дето никой не разбра от цялата колаборация върнала ли е кредитите на банката,защото от вземанки и обединение с офшорка в крайна сметка са взети пари на вложителите!Тя може да е правила филми,но парите не са дарени!

Нищо ново Йончева,живеем в държавата на абсурдите и обвиненията на Цацаратурата са на 75% абсурдни и затова падат или в нашият некурумпиран съд или в Страсбург.Важното е ,че съсипват човешки съдби заради политически реваншизъм,но и техният край няма да бъде лицеприятен за тях.

Йончева, можеш да продължиш да се бориш от затвора!

Жалка отрепка и циничен примат си Кур...аж......Явно обичаш кур ........а..и редовно го духаш.

Владо Береану: Борисов с право е изплашен. Хората откровенно не го понасят. Вече никой не му вярва Борисов с право е изплашен. Вече никой не му вярва. Хората откровенно не го понасят. Групировката ГЕРБ /понеже това не е партия/ няма качествени дейци, а само слагачи и подлизурковци. Щом остриетата са Биков и Цветанов, нещата са повече от зле. От изказването му се вижда и сериозен страх от глупави закони, прокарани от глупави министри и депутати. Понеже познава в детайли ширещата се корупция, с ужас си представя една промяна в ръководстводствата на КПКОНПИ и Главна Прокуратура, спец. съдилища и другите спец процедури. А тогава в ГЕРБ ще светнат не червени, нито сини лампи, а ще ги обземе мощна китайска заря, която ще ги изпепели. Владо Береану

Смърдящият плъх, че му кънти кухата кратуна да не го завлече дъртата вещица в пандиза.

Защо оперирането с парични средства в особено големи размери на фалиралата КТБ се смята за престъпление или за пране на пари? Може ли някой да ми отговори! Засега има само подобна теза, изразена от една от страните по делото срещу Цветан Василев и останалите обвиняеми! Обвинителната теза въобще не е с по-голяма тежест от защитната теза, известно ли ви е това? Не се вглеждайте в личността на Йончева и дали е комунистка или не е комунистка! Не се поддавайте на подобни внушения, ако върховенството на закона за вас е ценност! Ако за комунистите то не е ценност, то за хулещите по темата Йончева би трябвало да е ценност!

Защото не е точно така!Офшорката внася пари в общата фирма,а тази офшорка е на Цветан Василев!А той ги взима от банката ,от вложителите!

във вашият сайт я представяте тази дърта грозотия. На нормалните и снимки е същинска вещица.

няма как да е, тя е либе сержово.

За 73г видяхме светлото бъдеще с БСП(БКП)......През всички тия 27 години комунистите и русофилите с телевизиите,радиата и вестниците си доведоха на власт правителства,които загробиха българския народ: 1.Правителство на Андрей Луканов - на мораториума на дълга и глада. 2.Правителство на Димитър Попов - на лъжата и статуквото на крадците. 3.Правителство на Любен Беров - на мутрите,гропировките и грабеж. 4.Правителство на Жан Виденов - на хиперинфлацията и пълно обедняване. 5.Правителство на Симеон Сакскобурготски - на наркотрафиканти и олигарси. 6.Правителство на Сергей Станишев - на загниването на ценностите,лъжи,кражби и задкулисие. 7.Правителството на Ореха-втори банков обир-КТБ !!!Блокиране на всички държавни институций. Хората пак са на улицата .но този път за стотици дни. Последователно и методично разграбиха собствения си народ. Това е равносметката.Ето защо сега не им вярваме.

Амчи, при Социализма си живеехме добре, работиш държавно и частно, имаш два три имота, по две коли, децата ти нахранени и облечени, най -важното нямаше стрес, в чужбина къде щеше да ходиш -по лагерите, предателите никъде не ги обичат, е можеше да кажеш, че си хомосексуалист, а това, за което говориш е периода на прехода и конците се дърпаха отвън, докато ни събуваха гащите, дебили като теб се поздравяваха с демокрацията, сега пак си зле, но още po зле, защото си и дърт

Очевадно е такова. Йончева се оказа преследвана от закона, защото разкри далаверките на някой властни шматки.

На тези които ти плащат жълти копейки ватна мършо.Къде ви намират такива необразовани цигани ? Но пък ватенките нормален човек не могат да излъжат и заблудят, за го направят платена подлога... Тогава хората бяха роби, крепостни селяни и граждани. Всички имитираха работа и съответно комунистите имитираха че им плашат. Системата създаваше мързеливи индивиди, без бъдеще.

Е, ТЕБЕ ТЕ Е СЪЗДАЛА ПРОСТОВАТА.

Щом е абсурдно значи трябва да си спокойна, или....?

Борисов е на път да възроди партизанското движение в България с тези измислени обяинения-елена се оказа много смела жена след талибаните и сомалийските пирати не и пука да се изправи срещу новия вожд уникална жена умна и смела и честна въпреки че много мразя кмунистическия шапка исвалям

Партизанин ли ще ставаш? По мандрите много биели последно време, да не страдаш.

Блажени са вярващите !Тяхно е царството небесно !

"мъжко" момиче. Тя не се страхуваше от чеченските главорези, ислямски и.зроди и сомалийските пирати, та ше се уплаши от тикви, пъпеши, цаци, винкели и други п.омияри !

Каквото и да говорим, парен каша духа, но ББ държи пак да се опари. Ще конкурира Цецо Цървула с присъдите...

Като е абсурдно, няма да я осъдят. Щом врещи, ясно е, че не й е читава работата.

Ся ще трябва да разпитват по делото Менда и още няколко лидера... Тая няма да ги пропусне. Онази я направиха омбудсман да не дърдори, но тази е сербез...Да зубрят показания и финансови отчети.

Ама разбира се децата и внуците на активните борци и червената номенклатура са недосегаеми и заведените срещу тях дела са абсурдни.

Страхотна излагация, но за сметка на това, поредна, за прокуратурата! Прала мръсните пари на КТБ! Алоооу, прокуратурата, а бе вие ако не бяхте фалирали КТБ, сега парите щяха ли да са мръсни?

Набутаха й поне 100 000 гласа + за изборите.Толкова им е акъла!

Абе май не точно гласове и набутаха.

Логичен въпрос: Защо днес НЯМА ЖЕЛАЕЩИ ДА ПЛАЩАТ ФИЛМИТЕ НА "великата" журналистка? Защо НЯМА ЖЕЛАЕЩИ И ДА ГИ ГЛЕДАТ? ЗАЩО?

Еленке, мен малко ми трябва. Журналистка при Бареков ТВ и социалистка с офшорка. Няма какво повече да обсъждаме. Ясна си!

Излишно е да се коментира обвинението " пране на пари",защото спецпрокуратурата направи и невъзможното за да го направи абсурдно недопустимо пред съда.Примери,колкото искате. Но, в стратегически партиен план и тактическо осъществяване атаката срещу Йончева е твърде рискова и с непредсказуеми последици.Едва ли в папките,които показва е цялата информация с която тя разполага. Със това обвинение, стратезите предоставиха на Йончева трибуна да излага публично аргументите си ,които ще бъдат прелюбопитни за журналистите и обществото.Грешен и според мен твърде глупав ход!

Определението на закона за пране на пари е много различно от разбиранията на обществото за пране на пари. Хората разбират, че пари се перат като мръсните пари се предават на някого да извърши дадена дейност , от която той обявява печалба, плаща данъци и връща на донора печалбите, а фирмата остава куха. В случая определението на закона се различава и допуска властта да посочи , който падне и му отнеме , каквото дойде, стига да няма доказателства за законен произход от дейност. Някак е нужно да има доказателства за това обвинение. Елена Йончева е нагушила средства от КТБ и това е доказано. Има ли незаконна дейност това не е доказано, но се твърди от обвинението.

нагушила си се с простотия.

Значи ти можеш да обвиняваш Елено моме червеникава,а теб не могат,хахахах....