Борисов: Веднага искам експерти по електронно управление

До края на деня в Агенция „Електронно управление“ да бъде командирован по един експерт от всяко министерство, което има отношение към електронното управление.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Веднага искам експерти по електронно управление | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да вярно е . Един от тях съм аз . Имам си частен бизнес ,те като имат проблем ми се обаждат . Отстранявам проблема и всичко си е ОК . А и инструментите и резервните части са ми закупили . Да продължава така !

Агенцията е голямо чудо на днешното време . Назначени са пенсионери на по -70 години с така наречените изнесени работни места . А и не само ,има други щатове при които хората си получават заплата от държавата а си работят в частни фирми , и те така с изнесени работни места . И всичко се знае от колеги но всеки си мълчи . Страхуват се . До кога ще продължава това ?

в държавната агенция има назначени хора на щат които не ходят на работа с години rодини и получават заплати

Б.Б. то няма никакво управление, камо ли електронно... По-добре се оправи първо с циганските произволи!

Идвам бе, не крада,разбирам много повече от "експертите" Величков и компания,Абати и т.н - окрадоха се доста пари - така,че заплатата която искам е 20 000лв месечно . Аре ,давай.

Готово! Идвам веднага! Нищо не знам, нищо не разбирам, мързи ме да гледам, но съм послушна и искам пари за нищо. Не съм ли идеална за длъжността?

Съвсем илектронно заявявам - не ставате , просто симулирате ангажираност.

Я рекох! пари нема, действайте!

навсякъде са тъпи връзкари, дето едно копче не знаят да натиснат (да ме извинят няколкото свестни и можещи хора)

"Не ме интересува какво може и какво не може. Искам до два часа да ..." Даа ... Цецо ще ви го преведе на английски ...

И какво като почнеш от последствията, а не решиш първопричината? Там, с 240-те, дето вече не знам как да ги наричам, първо напишете читави закони, като намалите всичките алинеи, точки, подточки, подподподточки, които ви развързват ръцете да се краде безнаказано, после разкарай половината администрация, като им организираш ПУБЛИЧЕН конкурс, и то с автобиографиите напред, пак публични, да видиш, че половината некадърници ще хвръкнат като дим, после направи труда на останалите достоен! И чак после ОБЯВИ ПАК публичен конкурс с посочена ДОСТОЙНА ЗАПЛАТА И УСЛОВИЯ НА ТРУД за електронни специалисти. Сега какво ще намалиш?! На едно гише за по пет часа да са пет услуги наведнъж, вместо на 5 гишета по един час? Що не идеш в община "Лозенец "да видиш как първият и вторият етаж ИЗОБЩО НЕ МОЖЕШ да ги накараш да комуникират и предпочитат да те извличат от работа, за да носиш едни и същи документи по пет пъти на различни етажи?! И още по-лошо! Карат те да носиш едни и същи документи, през РАБОТНОТО НИ ВРЕМЕ, до сгради в двата края на София. ЗАПОЧВАЙ ДА РАБОТИШ СТОЙНОСТНО, ЗАЩОТО ВЕЧЕ НИ СЕ ПОВРЪЩА ОТ УПРАВЛЕНИЯТА НИ!

1. Поне 50% от мат'риала нямат понятие от думата "електронно", да не говорим и за смисъла (Както и Бокича си няма на представа от това). 2. Няма специалисти, които да го реализират успешно. 3. Специалисти не се "доставят" по желание на някого, а се привличат с изгодни условия. Извод: Изисква се интелект за да разбереш, че си глупав, очевидно липсващ на Тиквата.

Ей пак РАЗПОРЕЖДА. ГоУема работа Е. Що е то електронно управление и има ли то почва по тучните банкянски поляни, където хората тичкат с филия, намазана с мас в едната ръка и "Винету" в другата?

Кво искаш веднага бе Боко?Експерти по електронно управление?Ами няма!КОйто ставаше за нещо отдавна не е в България.Ако искаш пожарникари и ченгета -веднага ти намирам, ана хора с акъл -цццц!

А минава ли ти през кратуната , че разни там експерти от различни области , което по същество означава високо ерудирани и квалифицирани специалисти , би могло да не желаят да работят в твоята администрация съставена от кухи лизачи и слагачи ?! Как да ти ги доставят , като три синджира роби ли ? Не всичко в България са Антон Тодоровци и Мето Андреевци, колкото и да отправяш ''предложения на които не може да се откаже".

Бойко, то беше доста отдавна, когато Естония предложи на тебе да въведат тяхната система у нас БЕЗПЛАТНО. Ти отказа по две причини: 1. Администрацията трябваше да се намали със 70%. 2. Нямаше да има общ. поръчка за няколко десетки милиона. По т.1.-няма как да загубиш толкова хрантутници на държавна служба, които са твои заклети избиратели. По т.2.-няма как да изтървеш възможността за крадене. П.П. Има да търсиш специалисти....във всички области.

Съд и доживотен затвор за всички крадци от "лидерската" чикагска "партия".

Много искаш бе, бащице. Най-напред направи всичко възможно да изгониш специалистите от БГ, сега си ги търсиш обратно. Как да стане за 700-800 лева заплата?

Любе, тук бъркаш много. Лично доскоро бях свидетел как хора, работещи (уж) в сферата на електронното управление, които хал-хабер си нямат от това животно взимат за к*роклатене и писане на становища от по един ред, т.е. "Без забележки", получават по 2 бинки заплатки + ДМС-та на всеки 3 месеца. А за образователен ценз, въобще и не искам да споменавам, че чак е смешно. Факт!

За прехвърляне на дялове и пререгистрация на фирма в Търговския регистър към Агенцията за вписване се подават към 15-20 документа. В други страни за подобно събитие се изпраща само едно уведомление до търговския регистър.

Тя електронизацията вече е започнала. В която административна служба да отидете, на входа има електронно устройства да си изтеглите билетче.

Заеми се с Асеновгрд ще стане страшно узъптете тия хлебарки кастрирайте ги защото НЕРОМИТЕ както се изрази една овца репортерка по нова ще ви ......... Не се търпи тия цигани са нагли прости и спасението е ... Сапун

Отиди да ги купуваш в западните страни, Баци. Там са. От катедра 18 класни души, 10 се изнесохме, готин. Но ще ги купиш за не по-малко от 5000 евро на глава.

Тоя вятър го вее на бяла кобила. Препуска без да знае закъде.

Пореден опит за създаване на безнаказана система за ограбване на милиони граждани с няколко натискане на мишкат а на компютъра .. БОрисов да с е уволни не е за тази ОТГОВОРНА РАБОТА.Заради него престъпници ограбват десетки милиарди от БЪлгария безнаказано

Герб се разболяха,от грип-ен.

Свърши се днес, вече е утре...както се пееше в една друга песен. Преди една година бацето беше на вълна нефт и газ в черноморските дълбини и даже ни писа в световните износители. Сетне млъкна по темата. После мина на газов ХЪБ, ама и него го забрави. Вчера му скимна да прави електронно управление и да търси експерти. Чудя се какво е сънувал тази нощ и какво ли ще иска днес? Що ли не вземе да си реже пак лентичките? Това му се удаваше най- много!

85% българския народ иска незабавно да се разкараш от там , където те инсталираха нечистоплътни кукловоди и 15 % избиратели-цигани и роднини на администрацията. Седем години премиер и още толкова кмет на столицата ни резилиш пред света-мачлета, селски лафове, лентички, тенис, мутрашко перчене- Аз , Аз , Аз ...платих, аз уредих, аз говорих с трактористите в Гърция, с шведския премиер, с щатския Държавен секретар . Е...и ..къде е резултата от цялата тази разпърдяна активност? - Последни в Европа по всички показатели и придвижване от предпоследно на последно място. Благодарение на твоето управление излезе приказката ; Как ще ги стигнем, румънците . И с кои пари уреждаш и плащаш всичко бе, Тиквеник? С декларираните 25 000 лева спестявания ли, или с наследството на дядо ти от Хераково? Най-големия резил в 1300 годишната история на България. Дори Т, Живков никога не си позволи да каже Аз направих, или аз уредих Винаги казваше Ние

Аре бе, Баце, нали си супермен, щрАкни с пръсти и хоп - експерти! Ама скоро май и за полицаи ще ревеш. Казват, че младеж постъпил в МВР, издържал 20 часа и напуснал. Младият мъж се явил на т. нар. външен конкурс за редови полицай. След като спечелил и видял състоянието на системата, веднага си плюл на петите и избягал. Случаят дори се е коментирал на оперативка. Оказва се, че голяма част от новоприетите ченгета са пратени на обучение в Пазарджик с кубинки и зимни облекла. Новопостъпилите служители се чудят как ще издържат при 40-градусовите жеги.

А кога ще се заемете с лицензи и разрешителни? Мислите ли, че са малко?

като управлението на дурjavatа ли

Гледай , второто ти желание да не са магистрали , а по-бързо да правят Грипените и бронираните машини , докато обгрижваните ви Мангали не са ни избили жените и децата дето още са останали !!!

А кога ще отпаднат банковите такси, гербери крадливи? Tо не бяха КТБ, свинетки, билети, лукойл, джипове за шейхове!

Сетила се Мара след като управлява от 2009. Нема ги Боце, но не са станали овчари, навън са.

Бикините, даваш колкото за средна обществена поръчка само на мен и идвам с екип. На тях отделно! Сети се миндил с миндил! До сега крадохте като изроди и изведнъж - ма кво стана!

Аз съм точно такъв експерт . Имам електрическа палка (бухалка) с нея много хубаво се управлява .Също така получавам ъпдейти директно в мозъка ми чрез вграден чип 7G в китката ми за по добро боравене с палката .Ама искам заплата поне 450лв

За какво са тези гръмки перчения ? Не можеш да сглобиш кола набързо с части от други превозни средства. Цялото ни административно управление не е пригодено за електронно управление. Пълна бъркотия е с идентификацията на гржданите - ЕГН, ЛНЧ, осигурителен номер за НАП, номера на чуждестранните студенти в регистрите на МОН, ....

Боко сега търси експерти, щото прогони де що има младо и кадърно. А ето как другаде се грижат за народа си. Чешките граждани, които имат разрешително за носене на оръжие, получиха право да го използват за гарантиране на държавната сигурност, а в частност и против организатори на атентати. Долната камара на парламента одобри законова поправка в този смисъл, съобщи председателят на парламентарната комисия по сигурността Роман Ваня. "Разполагаме с качествени законодателни актове по отношение на оръжието, с обмислена система за издаване на разрешителни за притежаването му. Проблем на Евросъюза е, че се опитва да обезоръжи населението", каза Ваня, визирайки неотдавнашните инициативи на Еврокомисията за ограничаване на достъпа на гражданите до лично оръжие и използването му. За поправките в чешкото законодателство по отношение на притежаването и използването на лично оръжие от гражданите през последната година активно лобираше вътрешният министър Милан Хованец.

Този се рестартира непрекъснато. Прилича ми на героя от вица, дето казал на жена си: Жена, доктора ми изписа по едно хапче дневно в ануса. Ако нямаме анус, иди да поискаш от комшиите.

Идеята е чудесна да видим само как ще се приведе в действие, Що не извикат експерти от Естония- най-напредналата в това отношение страна, където има пълна дигитализация на местно , гражданско и национално управление, там администрацията работи бързо, ефективно и акуратно, отчита се голяма събирателност на такси и драстично намаление на злоупотреби от всякакъв вид, Доколкото знам единствено при сключване на брак, развод и закупуване на имот гражданите трябва да се явят лично- всички други услуги са дигитализирани напълно

Само простаци пишат в този форум, но какво друго да очаква човек, от фенове на Корнелия Нинова...

Ей сега ще се кръстя 523 и ще пиша всякакви глупости. Ама може да се отчиташ електронно и да те засичат онези, дето по филмите пишат с 10 пръста на клавиатурата и на екрана излизат зелени букви ( ей сега го даваха по Хавай 5). Та сигурно няма да мога да ти направя мръсно.

Да бе Корнелия е виновна, че ББ и ЦвЦв пращят от мозък.

Тъпа физиономия.

Аз пък искам веднага да се прънджосаш от управлението на България! Иди за риба , фащай жаби у гьола аман от тебе ! Той искал ...

Борисов е избран от НАРОДА. Ако не те устройва - върви да се гръмнеш.

От 17 % от имащите право на глас! Другите 87% не са ли народ, бе? Гръмни се ти!

Това е просто начин да се шпионира всяка фирма, а и цялата държава- като им сложат някаква компютърна програмка, която да държи цялата информация в държавата, дори и информация- държавна тайна... Няма НИКАКВО управление, а само ДЕЛОВОДСТВО... Все едно да накараш цялата държава да играе електронната игра- Тамагочи, но с данните на хората и фирмите- Чист Шпионаж.

В МС цари кипи усилен и безсмислен труд. Една дейност още не е завършена, а се подхваща нова с дивашки ентусиазъм, защото от нея ще паднат мангизи.

Аз съм герберче и тиква проста мене е родила, в изобилие на тикви крепне партията мила. Аз съм герберче. Обичам наште тиквички зелени, по избори да ги избирам - първа радост е за мене. Аз съм герберче без мозък, в свят измислен аз живея, всичко казано от вожда любя, тача и милея. Аз съм герберче и расна в дни велики, в славно време, че затриваме страната хич, изобщо НЕ МИ ДРЕМЕ!

Има ли нещо по-смислено от електронното правителство бе "умник"?

Вземи си озапти смрадливия електорат , тиквун , че тесен ще ви стане континента . И на теб и на приматите ! Нямаш и един ден за изпълнение. Действай !

Аре бе...

Пълни глупаци! Смешници и палячовци! Абе нали инкубатора е в технопарка? Колко пари потънаха там? Сега ще правите втори инкубатор. То още първия не е тръгнал, ама вие вече почвате втори да градите.

Как е възможно да има идиоти , че да му връзват на тоя на антикомунизма. Днес просто се е трансформирал в бойковизъм с всичките му салтанати.

по-прост, най-прост, петърчо илиев, бойко

Нали ги прати преди няколко години да садят картофи и домати бе бостан.