Коментари - Експерти: "Лекарството" с белина може да е смъртоносно, в САЩ са починали 7 души | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Щом толкова народ се е хванал може да се замислите колко хора вярват на фармацефтите с надутите цени и на лекарите дето им предписват илачите.. Толкова обяви циркулират из форумите с хвалебствия на такива лекарства, с много отзиви на ''ползвалите ги'' че човек в безисходица вярва и се хваща с тях...

Ричард Величков?

Дайте на продавача да пие от лекарството си и да го видим тогава що за бабаит е.

Вече нищо не ме учудва тук. Белина срещу рак и аутизъм.Сода каустик за грип и диабет.Или изрусяване на всички вярващи на подобни глупости,съоточественици,за по-здрава коса и липса на акне. Абсолютно престъпно-користна дейност по прадажбата на такъв"лек".КОЙ/КОЯ калинка следи и регулира този пазар?!

ЛиберализЪмът е за минимум държава, никакви регулации: ПазарЯТ се саморегулира!

Все едно пак сме 90-те. Пак плъзнаха екстрасенси, лечители - само че още по-опасно, зарибяват през интернет. А българинът има още много да учи...и сега с провалено образование, масова неграмотност, плюс огромно самочувствие как ние знаем най-добре плюс теории на конспирацията...и ето ти шарлатани на кило. То не бяха екстракти, лечения, Жоао Божи дори. Тъп народец, който си заслужава да живее само с някакъв вид подтисник отгоре, щото свободата не му е по мярка, а мисленето- хептен. А сега сме разпуснали редиците и всякакви луди като тоя с мътния поглед и дебилни черти се пишат по-знаещи от лекарите. Тъпотия до шия.

Това не е точно белина, а индустриален избелител. Наистина избелва жестоко! И чисти перфектно фаянс и керамика! И дезинфекцира тоалетни и мивки! Въобще препарата е супер, стига да не попада върху кожа, лигавица или да не се вдишват парите му. Не случайно не го допускат за продажба в магазините за битова химия, защото не е битова химия, а индустриална.

Преди пет години, като разследваха и тестваха и от БАН се изказваха, казаха, че не е белина. Сега ли е добавил белина или да има гръмки заглавия?

Точно заради това наказанията трябва да са много строги.

Това е резултатът от масираното рекламиране на лекартства по телевизията и медиите. То за диария, простата, запек, главоболие, менстурални болки, климакс, артрит ... Всеки е доктор, слага си диагноза и си купува лекарството от рекламите. В Европа може да са всякакви, но в масовите медии не се рекламират лекарства или пък за другата болест - лотарии, тото, лото, талончета и хазартни игри.

Колко мозък трябва да имаш, че да пиеш нещо, съдържащо химикал за избелване. И да се вържеш на приказката, че лекува рак и атизъм.

Тези, ако не помагат, поне не вредят.

Ватенките сигурно се избиват за този "препарат".

Да. Те вярват и, че Путин ще ги оправи :):):):)

7 хиляди от стотици хиляди е нищо. А от химио-терапия колко почиват?

Не знаят, че има белина...

Този е масов убиец, Как ще продава надежда на обезверени хора,търсещи спасение като удавници за сламка. Прокуратурата да го подхваша. Той утре и бебешка храна ще започне да продава.

ММС( хлорен диоксид) се използва от много години по целия свят и не е нещо ново и непознато. Разбира се ,ако не се спазва дозировката ,може да създаде и проблеми,както и всяко едно лекарство. Има многобройни изследвания как действа и е с доказана ефективност в точната дозировка. Крайно неудобен заместител на скъпите антибиотици и компаниите ,които ги произвеждат. Пресилено е да се каже ,че лекува рак . Това е един дезинфектат ,които е одобрен и се използва от десетилетия за дезинфекция на храни най -вече месо. Сега ,като хората започнаха да гои използват масово и се видя ,че има ефект стана неудобен,вреден и смъртоносен .

7 души от стотици хиляди е нищо. А от химио-терапия колко почиват?

Фармацевтичната търговия и многото реклами за непознати нам лекарства не е подложена на контрол... Всеки болен не иска да умира, а да се излекува...

В САЩ на ден умирали малко над 100 човека само от обезболяващи, като оксикодон. Като от това се оплакваше Бил Клинтън, че умрял сина на негов приятел и покрай това поел някаква кампания. То дори имаше умряло момиче от съчетанието от Кола и Ментос. Тук не споменават дали умрелите са от "билината" или рака. Не че не може да е измама. За лекарство срещу рак са тествали дори отрова от скорпион. Химеотерапията е също отровна. Раковите клетки били по-неиздръжливи от обикновенните. Лечението е да дозират така нещата, че да отровят раковите и убият, но да не достигнат да убият основните. Но покрай това си заминавал други клетки. Процедурата е, убий рака, преди да убиеш човека. Много от лекарствата са си отрови. Въпросът е, че може да свършат работа. И в природата има отрови, където ги ядем. Бадемите и други ядки съдържат цианкалий - поне горчивите. Дори съм чувал твърдението че бил полезен за сърцето в малки количества, но доколко е вярно, не знам. А за рака, спирайте цигарите. Те се водят основен фактор. Може да има и много други, но това няма да навреди. Лекари твърдят, че тютюнът едва ли не храни рака. Иначе има всякакви твърдения, включително, че е плод на инфекция.

Разбира се, фактът, че химиотерапията е много по-токсична и съответните медикаменти имат жестоки странични ефекти и се унищожават при специални условия - това не притеснява съответните органи, щото фарма индустрията печели милиарди от тази скъпа, неефективна и токсична "терапия". В същото време, ако напишете на английски MMS testimonials и ще намерите доста материали за деца и възрастни, които са се повлияли много добре от "белината". Ама друго си е да реагираш като примат...

Химиотерапията в болниците е АБСОЛЮТНО СЪЩОТО , а за лекарите затвор кога?

В САЩ умират от белината , а в Рашата я използват за разредител на бояршника !

В миналото са пили живак , доскоро пиеха газ за осветление , сега пият белина , утре може и син камък да започнат да пият , всяка епоха си има своя пенкелер .

Ако се пие живак, не е вреден. Парите му са вредни.

я кажи к,во раптиш ,да ти намерим цаката и в затвора ,да попаднеш на хора.........

Хомеопатията е същата порнография,само дето не изгаря!:))) ....

дано не хванеш рака ,да видим ,кво ще пееш, я кажи к,во раптиш да ти видиме вредностите

Всички ще умрем:((((ама някой от глупост а друг от фантасмагорична ''надежда''....

Повечето, но идеята е, че те не умират от химиотерапията, а от рака. Мой познат, диагностициран с лимфом умря веднага след първото вливане. Дядо ми, също диагностициран с лимфом, едър, много силен селски човек, преживя химиотерапията обаче и беше в трайна ремисия, но направи бъбречна, сърдечна и не знам още каква недостатъчност, съответно го препратиха на кардиолог, кардиологът му предписва лекарство, без да се съобрази с епикризата, в следствие на приема, на което още същия ден дядо първо ослепя, след това изпадна в кома. Върнахме ме в болницата, а лекуващия онколог, като видя какво е предписал кардиологът, се разплака, махна с ръка и каза: "И ние уж лекуваме нещо! Защо не ми донесохте рецептата първо на мен да я проверя!". Почина след два дни! Така че, да не се правят! Белината може да е смъртоносна, но не колкото невежеството и безотговорността! Убеден съм, че има не малко хора, чиито животи са спасявани от лекари, но от друга страна едва ли има вече семейство, в което да няма човек починал от лекарска грешка!

Напиши в Гугъла-а "Биохимичен подход в лечението на аутизма" или подобни съчетания и гледай какви чудеса ще излезат. След като се начетох с такива, ям суши за да си улесня уроците по японски.

Да ползва се от години с тонове, но като избелител и текстилната и целулозната промишленост. Не се препоръчва пиенето му или вдишването на парите му.

Сега пият неща, за да направят снимки и да се оцвети рака. Иначе химиотерапията си е отрова. Въпросът е да убият рака, преди да убият теб. Това е процеса.

Не е ли дихлорен оксид???

порнографията е в мозъка ти

По правило в България е пълно с най-различни и в повечето случаи безсмислени дирекции и органи.... За да си оправдаят парите реакциите им са чисто примитивни , на тях контрол няма. Ако им кажат от ЕС , примерно че препарата става , палачинката се обръща....... Опасният препарат е иззет от властите и сега ще трябва нова агенция по съхранение и утилизация на опасните препарати (НАСУ ОП)......

не са 80%, а 99%

ПОне не вреди, там са бонбонки с нишесте.

Химиотерапията доказано е спасила много хора от сигуран смърт, не пиши глупости! Пожелавам ти да се разболееш от рак после да се оправиш с тая магическа белина, и разбира се да просветлиш всички как става номера.

всичко в интернет е абсолютна истина!

Luna0102

Забърквам лекарство против уроки - 1 доза течност за отпушване на канали на една кратуна вярваща на врачки. Лека е готов.

Едвам устиска да го вметнеш някъде, нищо че няма връзка.

Да, престъпление е да се продават нелегални, непроверени лекарства и не трябва да се купуват. За това - спор няма! И все пак: Всяко лекарство в по-големи дози е отрова, може да навреди, изгори и какво ли още не. Антибиотиците също убиват полезни бактерии, затова посе пием пробиотици и има странични ефекти

Народа е прост,прост . Продават му боклуци в магазина и така се образува рака.

Вреди , вреди. На психиката вреди . Не е голяма разликата между измамата и шопинг хомеопатерапията . Знам жени инвестирали в хомопатичното нишесте по половин апартамент .......

И една кратуна вярваща във врачки, отива при свети Петър (ако вярва и в него, разбира се)

Химиотерапията доказано лекува. И преди да се използва върху хора е тествана с години. За разлика от разните хомеопати и други алтернативни боклуци

@Алекс, не знам защо Ви изтриха, съвсем точния коментар. Принципно сте прав, с малка поправка, че ММС не е хлорен диоксид, а натриев хлориТ NaClO2. Всичко друго, което бяхте написал е точно така :-) Масово се използва за дезинфекция, дори и на вода :-)

Затова ако сте решили да си пилеете парите по лекарства, дето доказано не вършат никаква работа, си купувайте хомеопатични. Там доказано няма нищо, освен захар. И цялата опаковка да изпиете проблем няма.