Коментари - Експерти: "Лекарството" с белина може да е смъртоносно, в САЩ са починали 7 души | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Според изследвания здравеопазването в САЩ е водеща причина за преждевременната смъртност, но някак на никого не му прави впечатление, що ли!!!I Според доклади само от лекарски грешки ежегодно там умират между 250 000 и 440 000 души!!!

Вярата в Бог лекува всички болести и то безплатно

а какво ще кажете за тези видео материали https://jimhumble.co/videos/#redcrosscuredmalariawith_mms защо ли червения кръст ползва този разтвор в Уганда

единствено на фармацевтичните компании ще им се скъси живота, този разтвор дестки пъти ми е спасявал живота когато лекарите са се държали като в небрано лозе. Употребявам го последните 10 години. ако сте болни от малария за 3 часа оздрвявате - личен опит, докато прескъпете лекарства увреждат черния ви дроб и като не помогнат ги сменят с други. Този разтвор е незаменим за леяение на възпаления на зъбите , на корема и къде ли не. В дивата африка ми изписваха какви ли не лекарства гледаха ме на какви ли не ехограви и температурата ми не спадаше под 3, един ден с този рзтвор и всичко се оправи когато престанах да следвам лекарите. Единствените които периодично вдигат олелия са фармацевтичните гиганти и техните маши в телевизията и правителствата. Преди 100 години никой не е взимал с шепи лекарства както ни преследват днес по телевизия с реклами за без рецепти и по интернет - защо не погледнета листовките с вредите от всяко лекарство - слепи ли сте или с промити мозъци. Аз настоявам този човек да продължава да ми доствя разтвора а не да си го изписвам от чужбина. как ли Микеланджело е доживял до 80 без фармацевти и защо да вярваме на тях а не на един разтвор който се използва за пречистване на вода за да става за пиене - така е създаден препарата - имам на английски книгата на създателя му - който е сериозен учен работил и в НАСА

Та значи 7 души в САЩ казвате? От 320 милиона население - 0,0000000218% или по 1 човек на 45 милиона и нещо. Т.е. това значи че от 6 милиона в България (дали има и 6 вече) няма да умре никой. Като ще създавате паника поне го правете по смислено

Аз пък продавам хомеопатична версия която произвеждам лично. Разреждам едно шише от 200 мл в 2 тона активирана вода и произвеждам милиони бутилки хомеопатично лекарство. Така себестойността на бутилка от 18,54 стотинки (18,5 стотинки бутилка и 0,04 стотинки белина) пада на 18,5000001 стотинки. Тези спестявания ги прехвърлъам на моите пациенти, вместо по 45 лв на бутилка вземам само 39,95 или две лесни плащания по 19,99. Досега няма нито един умрел от моите лекарства. Трябва само да намеря повече хомопатки да купуват че имам 989 567 бутилки на склад. Мераклии и мераклиики и мераклийчета от третия вид заповядайе в моето скромно магазинче. Хомопатия за рак, за далак, че даже и за мерак...

karakonjo

Отсега нататък като чуете зя АМЕРИКАНСКИ "БИЛИНЦИЛИН" да знаете че е конкурент на руския "БОЯРИШНИК - хвани едната империя и удряй в другата!!!

Абсолютно съм на същото мнение! Ни Русия, ни САЩ. Гнус и отрат са и двете!

Бля,Бля, Бля! Нищо не можете да измислите по въпроса , само общи глупости. Какво ви причини човека? Покупка на по-малко лекарства. Това е живата истина. Който желае да им вярва на журналята.

Починалите били в САЩ и то от "подобни" обърнете внимание продукти!Срам и позор за родната ни медицина и "великите ' ни светила които я управляват.Демек ни казват :" Ще се мрете както ние искаме и скъпичко при това"!!Използвал съм този продукт много пъти и то с успех, и съм го препоръчвал на хора в нужда също с успех!!Никой нито се е отровил нито натровил! Да духат супата нашите химици и "велики" медици с твърденията си, всички виждаме колко им е ефективна медицината и колко е народа в болниците!!!

Браво! Много смело! Да защитим Стаматов!!!!!!

Да ви пази господ,но когато човек е много болен и не вижда надежда е готов да опита какво ли не.И това страдание се използува от търгаши. Виждаме,че самият Стаматов " заяви, че "лекарството" не се използва за болести, а "пречиства вода". Разбира се,подозренията към най-мощната узаконена мафия в света-фармацевтичната,са напълно основателни. Но това е положението.

химиото- също се базира на силен окислител. обаче и там-трепаш вируса, трепаш и клетките. при антибиотиците-същия проблем.

С това лекарство треньора по футбол херо си излекува рака и премахна от стомаха си бактерията хеликобактер пилори

Да каже, ако е така. Истината трябва да се защитава.

хубаво лекарство - ще намали малко 80%

Починали 7 души ама колко е излекувал ? Че да направим формулата !

Продавам сода каустик. Премахва всички рани, даже и телата!

Май само мозъка ти е засегнат!

В БГ е пълно с всякакви гащници-шарлатани и никой не ги гони. Мамите на аутистите са много лесна плячка за такива - от лечебна белина до алтернативни/иновативни методи на обучение

мамите на аутистите -------------------- уф, че си гадна. тва се връща, каке

Не е казал нищо лошо. Просто споделя, че майките на деца с аутизъм са склонни да повярват на всякаки шарлатани с цел да подобрят състояниеот на детето си. И това е разбираемо, за секи мислещ родител...поне

Типичен коментар на недоразвит или блокирал мозък с ограничен мироглед!!!

Защото човек с нормално развитие би прибягнал до евтаназия на дете с аутизъм. Дори и да смогне да живее някък ще предаде предразположението генетично на собствените си деца. В интерес на обществото и бъдещето на човечеството такива индивиди не трябва да бъдат лекувани а премахвани по хуманен начин за да не замърсяват с повреденото си ДНК човечеството. В миналото също ги е имало, само че тогава еволюцията се е грижила за това да не могат да си разпространяват счупените гени.

Ако трябва да избирам между касапите в бели престилки и ония с белината ще заложа на вторите. Там и 1% да е шанса, оттатък е минус 100, от личен опит го казвам - търговците наречени още лекари убиха мой близък човек, за да източат здравната каса и роднините

Давай смело!

Щом го погна платената наша "журналистика " значи верочтно помага. А познайте кой е платил ???

Фармацевтиката

Много ми е интересно колко от хората които плюят по медицината, биха отказали лечение в болница ако се наложи...

Едно е да откажеш защото има алтернатива а друго е да не можеш да откажеш понеже нямаш!Коментарър ти е неуместен защото официалната медицина умишлено не позволява развитието на природната медицина както е в много развити страни, и това е за да няма конкуренция!!!Няма какво да се заблуждаваме, съвременната медицина у нас е абсолютен монопол в здравната ни система(което е противоконституционно и незаконно), но закона се пише от същите хора които правят бизнеса!Ако имахме официално призната натурална медицина която да се учи на ниво и да се практикува по закон от съответните специалисти, сегашните лекари само ще си губят времето по пиене на кафе, цигари и ще чакат да дойде някой за операция или с инфекция!!!

Глупости!!! В разитите страни лекарите не изписват алтернативна медицина. И го казам, заото живея в такава и имах досег със сериозната медицина тук и много тежък случай. Та, другият път първо попътуай и после пиши!

Пълни глупости!!! Фармацевтечната мафия и неграмотниците пишат и говорят небивалици!!! Това не е белина!!! От 6 години ползваме ЦДС. Излекувах се от салмонела, лаймска болест и др. болести, грип не съм помирисвал от тогава!!! Кървящите рани зарастват за 10-20 мин без необходимост от превръзка след това!!!

нямаш право сульо и пульо да продава лекарства . няма кво да умуваш !

Правилен коментар!Само че е валиден за тези които продават наистина лекарства!В случая споменатия продукт не е лекарство и може да се купи свободно от всеки без ограничения! Все едно да напишем че и солта не може да се продава от всеки(нали можем да си я консумираме или да си навредим с нея в зависимост от дозата, а да не говорим за алкохола от който има много повече умрели от колкото от споменатия продукт)!!!

Браво! Подкрепям!

Наркомафията ряпа да яде пред тия.

Този продукт лично на мен ми помогна много и се чувствам страхотно. Баща ми преди две години беше опериран за счупена ръка. ЕКСПЕРТНАТА упойка която му биха го докара до кома,а месец по-късно почина. Явно този продукт не е по вкуса на Фармацевтичната Мафия

Този продукт се предлага отдавна от фармацефтичната мафия за твое сведение и масово се използва в стоматологията и хирургията за деьинфекция на рани. Нарича се натриев хипохлорид и е мощен дезифектант. Не се използва за вътрешна употреба.

Слушайте бай ви семо, той знае!

Кой цървул ми написа минус? Явно не е ходил да му вадят нерв при зъболекар и после да му промиват кореновия канал с натриев хипохлорид. Или пък не е опериран никога, затова не знае, че раните сега се обработват с натриев хипохлорид /демек чиста белина.

Споменатият от вас натриев хипохлорид няма нищо с МСМ(хлорен диоксид)!!!Но въпреки това на одонтолозите им допада изключително защото с МСМ се лекува парадонтозата по най-ефективен начин!!!

Какви киселини като белината е алкална, Нино?

Най-добрият улач (лекарство) ни го е дала природата - зеленчуци, плодове и мед. Един месец на пресни плодове и зеленчуци и правиш пълен детокс - после избягваш боклуците от супермаретите и си здрав след година. Четете книгите на Антъни Уилям!

...щото плодовете и зеленчуците са много читави .

Зеленчуци - ок, но незнам дали знаеш че зеленчуците произведени 2015-та съдържат от 30% до 70% по-малко микроелементи от тези произведени през 1970-та заради почвено изтощаване. А плодовете и меда са отрова - съдържат захар - глюкоза - хронична отрова и фруктоза - остра отрова. Фруктозата и алкохола имат същите негативни ефекти върху тялото и органите, единствената разлика е че нямаш рецептори за фруктоза в мозъка и за това нямаш махмурлук от плоовете. Но са абсолютна отрова. Меда също.

Затова ако сте решили да си пилеете парите по лекарства, дето доказано не вършат никаква работа, си купувайте хомеопатични. Там доказано няма нищо, освен захар. И цялата опаковка да изпиете проблем няма.

@Алекс, не знам защо Ви изтриха, съвсем точния коментар. Принципно сте прав, с малка поправка, че ММС не е хлорен диоксид, а натриев хлориТ NaClO2. Всичко друго, което бяхте написал е точно така :-) Масово се използва за дезинфекция, дори и на вода :-)

Народа е прост,прост . Продават му боклуци в магазина и така се образува рака.

Не знаеш как се разива рак, признай си!

Да, престъпление е да се продават нелегални, непроверени лекарства и не трябва да се купуват. За това - спор няма! И все пак: Всяко лекарство в по-големи дози е отрова, може да навреди, изгори и какво ли още не. Антибиотиците също убиват полезни бактерии, затова посе пием пробиотици и има странични ефекти

Пробиотиците са чиста проба измама и не правят нищо, ама НИЩО! Прискате си парите за глупости!

Luna0102

Забърквам лекарство против уроки - 1 доза течност за отпушване на канали на една кратуна вярваща на врачки. Лека е готов.

И една кратуна вярваща във врачки, отива при свети Петър (ако вярва и в него, разбира се)

Ми отпуши си канала де!

не са 80%, а 99%

По правило в България е пълно с най-различни и в повечето случаи безсмислени дирекции и органи.... За да си оправдаят парите реакциите им са чисто примитивни , на тях контрол няма. Ако им кажат от ЕС , примерно че препарата става , палачинката се обръща....... Опасният препарат е иззет от властите и сега ще трябва нова агенция по съхранение и утилизация на опасните препарати (НАСУ ОП)......

Хомеопатията е същата порнография,само дето не изгаря!:))) ....

порнографията е в мозъка ти

ПОне не вреди, там са бонбонки с нишесте.

Вреди , вреди. На психиката вреди . Не е голяма разликата между измамата и шопинг хомеопатерапията . Знам жени инвестирали в хомопатичното нишесте по половин апартамент .......

В миналото са пили живак , доскоро пиеха газ за осветление , сега пият белина , утре може и син камък да започнат да пият , всяка епоха си има своя пенкелер .

Ако се пие живак, не е вреден. Парите му са вредни.

Сега пият неща, за да направят снимки и да се оцвети рака. Иначе химиотерапията си е отрова. Въпросът е да убият рака, преди да убият теб. Това е процеса.

Я откъ изпих ина туба нафтя, начи нема кой ами се опре... кат дизел съм - пуша, чукам на поразия и ич ми не дреме от нящо... тъй че таа белина нищо не фърля...

В САЩ умират от белината , а в Рашата я използват за разредител на бояршника !

Едвам устиска да го вметнеш някъде, нищо че няма връзка.

Много е зле !!!! Неадекватна работа !!!!

Химиотерапията в болниците е АБСОЛЮТНО СЪЩОТО , а за лекарите затвор кога?

я кажи к,во раптиш ,да ти намерим цаката и в затвора ,да попаднеш на хора.........

Химиотерапията доказано лекува. И преди да се използва върху хора е тествана с години. За разлика от разните хомеопати и други алтернативни боклуци

Лекувала химиотерапията!!!???лекува болният ти мозък дето не вижда по далеч от носът ти!!Поне 5 човека близки(включая и жена ми) умряха в мъки от "лечебната" ти химиотерапия!Ако беше малко умен, нямаше да си избереш прякора ПЕШЕВ!!!

Разбира се, фактът, че химиотерапията е много по-токсична и съответните медикаменти имат жестоки странични ефекти и се унищожават при специални условия - това не притеснява съответните органи, щото фарма индустрията печели милиарди от тази скъпа, неефективна и токсична "терапия". В същото време, ако напишете на английски MMS testimonials и ще намерите доста материали за деца и възрастни, които са се повлияли много добре от "белината". Ама друго си е да реагираш като примат...

дано не хванеш рака ,да видим ,кво ще пееш, я кажи к,во раптиш да ти видиме вредностите

Всички ще умрем:((((ама някой от глупост а друг от фантасмагорична ''надежда''....

Химиотерапията доказано е спасила много хора от сигуран смърт, не пиши глупости! Пожелавам ти да се разболееш от рак после да се оправиш с тая магическа белина, и разбира се да просветлиш всички как става номера.

Изкушавам се да ти пожелая същото, бидейки свидетел на това какво се случва на хората при химиотерапия, но би било нечовешки злобно да го направя. Не се заблуждавай - не лекува! Бих приел, че е лекарство, единствено ако имаше ефект при 50% от случаите поне, а това не е така. Склонен съм да мисля, че при сървайвърите оцеляването се дължи или на плацебо ефект или на мобилизиране на силите, заради преживения ужас или на преосмисляне на токсични възприятия, които са ги товарили психологически или други фактори нямащи отношение към "лечението". Оцелели болни от рак има, но в такива случаи хората пробват всичко, буквално всичко!

В САЩ на ден умирали малко над 100 човека само от обезболяващи, като оксикодон. Като от това се оплакваше Бил Клинтън, че умрял сина на негов приятел и покрай това поел някаква кампания. То дори имаше умряло момиче от съчетанието от Кола и Ментос. Тук не споменават дали умрелите са от "билината" или рака. Не че не може да е измама. За лекарство срещу рак са тествали дори отрова от скорпион. Химеотерапията е също отровна. Раковите клетки били по-неиздръжливи от обикновенните. Лечението е да дозират така нещата, че да отровят раковите и убият, но да не достигнат да убият основните. Но покрай това си заминавал други клетки. Процедурата е, убий рака, преди да убиеш човека. Много от лекарствата са си отрови. Въпросът е, че може да свършат работа. И в природата има отрови, където ги ядем. Бадемите и други ядки съдържат цианкалий - поне горчивите. Дори съм чувал твърдението че бил полезен за сърцето в малки количества, но доколко е вярно, не знам. А за рака, спирайте цигарите. Те се водят основен фактор. Може да има и много други, но това няма да навреди. Лекари твърдят, че тютюнът едва ли не храни рака. Иначе има всякакви твърдения, включително, че е плод на инфекция.

Фармацевтичната търговия и многото реклами за непознати нам лекарства не е подложена на контрол... Всеки болен не иска да умира, а да се излекува...

7 души от стотици хиляди е нищо. А от химио-терапия колко почиват?

Повечето, но идеята е, че те не умират от химиотерапията, а от рака. Мой познат, диагностициран с лимфом умря веднага след първото вливане. Дядо ми, също диагностициран с лимфом, едър, много силен селски човек, преживя химиотерапията обаче и беше в трайна ремисия, но направи бъбречна, сърдечна и не знам още каква недостатъчност, съответно го препратиха на кардиолог, кардиологът му предписва лекарство, без да се съобрази с епикризата, в следствие на приема, на което още същия ден дядо първо ослепя, след това изпадна в кома. Върнахме ме в болницата, а лекуващия онколог, като видя какво е предписал кардиологът, се разплака, махна с ръка и каза: "И ние уж лекуваме нещо! Защо не ми донесохте рецептата първо на мен да я проверя!". Почина след два дни! Така че, да не се правят! Белината може да е смъртоносна, но не колкото невежеството и безотговорността! Убеден съм, че има не малко хора, чиито животи са спасявани от лекари, но от друга страна едва ли има вече семейство, в което да няма човек починал от лекарска грешка!

Ха хааааааааааа, не умирали от химиотерапия а от рака!!!А бе ти вярваш ли си като говориш????

ММС( хлорен диоксид) се използва от много години по целия свят и не е нещо ново и непознато. Разбира се ,ако не се спазва дозировката ,може да създаде и проблеми,както и всяко едно лекарство. Има многобройни изследвания как действа и е с доказана ефективност в точната дозировка. Крайно неудобен заместител на скъпите антибиотици и компаниите ,които ги произвеждат. Пресилено е да се каже ,че лекува рак . Това е един дезинфектат ,които е одобрен и се използва от десетилетия за дезинфекция на храни най -вече месо. Сега ,като хората започнаха да гои използват масово и се видя ,че има ефект стана неудобен,вреден и смъртоносен .

Да ползва се от години с тонове, но като избелител и текстилната и целулозната промишленост. Не се препоръчва пиенето му или вдишването на парите му.

Не е ли дихлорен оксид???

Не. Още повече че е натриев хипохлорид.

Този е масов убиец, Как ще продава надежда на обезверени хора,търсещи спасение като удавници за сламка. Прокуратурата да го подхваша. Той утре и бебешка храна ще започне да продава.

7 хиляди от стотици хиляди е нищо. А от химио-терапия колко почиват?

Ватенките сигурно се избиват за този "препарат".

Да. Те вярват и, че Путин ще ги оправи :):):):)

Между другото - да. Те са най-големите конспиратори - като почнеш от Кемтрейлс, как ''ни тровят и искат да сме болни'', през "Земята е плоска" и до ''никой не е стъпвал на Луната''

Колко мозък трябва да имаш, че да пиеш нещо, съдържащо химикал за избелване. И да се вържеш на приказката, че лекува рак и атизъм.

Не знаят, че има белина...

Напиши в Гугъла-а "Биохимичен подход в лечението на аутизма" или подобни съчетания и гледай какви чудеса ще излезат. След като се начетох с такива, ям суши за да си улесня уроците по японски.

всички лекарства се правят от отпадъчни химични продукти, т.е. извличане, пречистване, комбиниране...целият свят е химична лаборатория, така че няма страшно ако имаш късмет

Това е резултатът от масираното рекламиране на лекартства по телевизията и медиите. То за диария, простата, запек, главоболие, менстурални болки, климакс, артрит ... Всеки е доктор, слага си диагноза и си купува лекарството от рекламите. В Европа може да са всякакви, но в масовите медии не се рекламират лекарства или пък за другата болест - лотарии, тото, лото, талончета и хазартни игри.

Тези, ако не помагат, поне не вредят.

Преди пет години, като разследваха и тестваха и от БАН се изказваха, казаха, че не е белина. Сега ли е добавил белина или да има гръмки заглавия?

Смърди на хлор по същия начин като белината. Ако налеете вода в концентрирания разтвор почва да се загрява и да отделя хлор. Ползва се за избелване. Как д го наречем? Е това, че не е точно вида хлорид, който се ползва в битовата белина, може да се пренебрегне.

Това не е точно белина, а индустриален избелител. Наистина избелва жестоко! И чисти перфектно фаянс и керамика! И дезинфекцира тоалетни и мивки! Въобще препарата е супер, стига да не попада върху кожа, лигавица или да не се вдишват парите му. Не случайно не го допускат за продажба в магазините за битова химия, защото не е битова химия, а индустриална.

Все едно пак сме 90-те. Пак плъзнаха екстрасенси, лечители - само че още по-опасно, зарибяват през интернет. А българинът има още много да учи...и сега с провалено образование, масова неграмотност, плюс огромно самочувствие как ние знаем най-добре плюс теории на конспирацията...и ето ти шарлатани на кило. То не бяха екстракти, лечения, Жоао Божи дори. Тъп народец, който си заслужава да живее само с някакъв вид подтисник отгоре, щото свободата не му е по мярка, а мисленето- хептен. А сега сме разпуснали редиците и всякакви луди като тоя с мътния поглед и дебилни черти се пишат по-знаещи от лекарите. Тъпотия до шия.

Вече нищо не ме учудва тук. Белина срещу рак и аутизъм.Сода каустик за грип и диабет.Или изрусяване на всички вярващи на подобни глупости,съоточественици,за по-здрава коса и липса на акне. Абсолютно престъпно-користна дейност по прадажбата на такъв"лек".КОЙ/КОЯ калинка следи и регулира този пазар?!

ЛиберализЪмът е за минимум държава, никакви регулации: ПазарЯТ се саморегулира!

Дайте на продавача да пие от лекарството си и да го видим тогава що за бабаит е.