17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всеки застрахователен " експерт" има желанието да прави по много застраховки и това е разбираемо. Но още от времето на Русо се дефинира че всеки индивид съгласил се с правилата на обществото губи права и възможност да придобие каквото пожелае за сметка на сигурността си осигурена от правилата на обществото. Или по- просто казано , след като всеки в селото си е построил къща по правилата определени от държавата и е наводнен от съоръжение на държавата, в случая държавата трябва да му покрие всички щети и материални и морални. Защото който не е строил не знае през колко чиновника трябва да премине за да е всичко законно и разрешено. И ако за скорошното наводнение в карловско някой прояви интерес ще установи как стотици хора са вземали заплата за да не се случват такива работи, но накрая всичко се размива защото населението като чело са неграмотници.

Сред застрахователите цари схващането "мен няма да ми се наложи да изплащам обезщетение"

Чета коментарите и не мога да повярвам на очите си. Много голяма некомпетентност по най-различни застрахователни проблеми. Препоръчвам на всички, които се застраховат първо да се запознаят с общите условия, които са задължителни към всеки застрахователен продукт. Ако считате, че даден застраховател ви е ощетил има регулатор, който би трябвало да защитава интереса на потребителите. Той се казва или нарича управление "Застрахователен надзор" към Комисията за финансов надзор. А, и трудовите им възнаграждения не са никак малки. На зам.-председателя на управление "Застрахователен надзор" е между 12000 и 15000лв. на месец. Освен това има и Член на КФН, подпомагащ политиката по анализ и оценка на рисковете на финансовите пазари, усъвършенстване на надзорната практика и защита интересите на инвеститорите, застрахованите и осигурените лица. Ето защо при проблеми трябва да се обръщате първо към тези две лица, които са длъжни да Ви защитят пред застрахователите! Следващата инстанция е съда. Но тук трябва да имате добър адвокат, който се занимава с регресни искове.

Може ли да се застраховам срещу корумпиран политик и ако го изберат да ме управлява каква застрахователна премия ще получа .

Нищо няма да получиш, защото нищо не може да докажеш.Корупцията е усещане.

ЗК "ОЛИМПИК" много харесва това.

Застраховал съм се, вързах една лодка за комина на покрива с едно 5-6 коня двигателче. Кър пър кър пър и лека полека към Хамерика. Само Марешки да отвори бензиностанции в океана да мога да си зареждам докато хапвам някоя морена

И застрохователя като ти каже форсмажор ? Какво правиме , три села изчезнали щети за 1000000млн и те са фалит , ако е нещо дребно го плащат ама за за природни катлизми едвали.

С какво да застраховам? С кирливите 800 лева, които ми подхвърлят и на сутринта си ги взимат под един или друг предлог?Ма ти още малко и в гащите ми ще искаш да влезеш май.

Не само на природни бедствия, но и на глад тепълва ще ставате свидетели.Него къде ще го застраховате

Oдеве ми скриха коментара с лош личен опит от застраховател . Да приемем, че е случайно обаче като стане белята, а застрахователя се измъкне единственото полезно действие е да го смениш и да се надяваш новия да е различен. ...което доста обезсмисля застраховането понече не си сигурен в нищо. За съжаление с моя ''случайно'' лош опит аз застраховател не мога да препоръчам. Късмет!

Още един Нострадамус........

Особено ако държавата не е6ава да си поддържа хидросъоръженията, а местният политически дерибей издейства на сульо и пульо разрешения за гола сеч и прибира парите, дето са отпуснати за брегозащитни съоръжения.

Застраховайте!Пък после да видим какво и как ще получите обезщетение.Само чрез съд!

Аре, бе, над хиляда учени преди десет дни се подписаха под доклад, който изобличава лъжите на климатичните изроди, сега някакъв "експерт" се извъдил да агитира за застрахователите крадци! Мръсна измет сте!