Екоминистърът за задържаните тирове с отпадъци: Ще започне ваденето на фалшиви фактури!

В момента тече проверка колко пъти камионите са преминавали през границата, в каква посока и с какъв товар

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

какви фактури бе!?? Нали траба да имат разрешителни за внос на боклуци! А те се издават от Министерството и няма как да са фалшиви, защото се подписват от съответния началник!

PEYTSCH

Тировете превозват...индустрия. Така е поне по думите на Атанас Бобоков.

Според хасковския шеф на отпадъците, това били съвсем редовни пластмасови листове ( в състояние явно годни за употреба) . А пък според българските закон, каза този същият, "Отпадък било всичко, от което собственикът иска да се отърве (" отърве" е негова дума"!) Къде отиваме хора? Какво стаава и оправя ли се нещо?

ДПС схема. Пипнаха на грешно място. Май не са цели отпадъци , а цели листове от т .нар еталбонд.

Как може в европейска България, да има такъв министър?

сме изпълнявали функцията на кофа за боклук, която не се изхвърля на боклука

Егати, на митничарите им трябвало специално обучение за да спрат товар без документи... или министъра менти;)

И тоя палячо взе да плаче, че никой не му е благодарил....Типично като вожда си и типично като него се оправдава с близкото минало.

дееба и продажните политически отрепки! разрешиха над 25 ХИЛЯДИ ТОНА ОТПАДЪЦИ, а сега се тупат в гърдите ЗА НЯКОЛКО ТОНА! мръсни политически отрепки!

Т.е. , не са предвидени санкции !? В България не смееш да осъдиш някой , защото ще пострадаш , ВСИЧКИ ИНСТИТУЦИИ СА НА СТРАНАТА НА АЙДУЦИТЕ ! ЛИПСА НА ЕЛЕМЕНТАРНА ДЪРЖАВНОСТ !

Проклет да е ,,и да гори и друго да ги прави ,,все замърсява.Как изопачиха закона ,че законно ни унищожават.Малки заплати ,големи боклуци вече 30г.

Гарван гарвану око не вади..нали така бандити от шайка ГЕРБ?....Трябва да се роди един нов Феликс Едмундович Джержински..и да ви изчисти до крак..