Екоминистърът за задържаните тирове с отпадъци: Ще започне ваденето на фалшиви фактури!

В момента тече проверка колко пъти камионите са преминавали през границата, в каква посока и с какъв товар

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гарван гарвану око не вади..нали така бандити от шайка ГЕРБ?....Трябва да се роди един нов Феликс Едмундович Джержински..и да ви изчисти до крак..

Т.е. , не са предвидени санкции !? В България не смееш да осъдиш някой , защото ще пострадаш , ВСИЧКИ ИНСТИТУЦИИ СА НА СТРАНАТА НА АЙДУЦИТЕ ! ЛИПСА НА ЕЛЕМЕНТАРНА ДЪРЖАВНОСТ !

дееба и продажните политически отрепки! разрешиха над 25 ХИЛЯДИ ТОНА ОТПАДЪЦИ, а сега се тупат в гърдите ЗА НЯКОЛКО ТОНА! мръсни политически отрепки!

Проклет да е ,,и да гори и друго да ги прави ,,все замърсява.Как изопачиха закона ,че законно ни унищожават.Малки заплати ,големи боклуци вече 30г.

И тоя палячо взе да плаче, че никой не му е благодарил....Типично като вожда си и типично като него се оправдава с близкото минало.

Егати, на митничарите им трябвало специално обучение за да спрат товар без документи... или министъра менти;)

сме изпълнявали функцията на кофа за боклук, която не се изхвърля на боклука

Как може в европейска България, да има такъв министър?

ДПС схема. Пипнаха на грешно място. Май не са цели отпадъци , а цели листове от т .нар еталбонд.

Според хасковския шеф на отпадъците, това били съвсем редовни пластмасови листове ( в състояние явно годни за употреба) . А пък според българските закон, каза този същият, "Отпадък било всичко, от което собственикът иска да се отърве (" отърве" е негова дума"!) Къде отиваме хора? Какво стаава и оправя ли се нещо?

PEYTSCH

Тировете превозват...индустрия. Така е поне по думите на Атанас Бобоков.

какви фактури бе!?? Нали траба да имат разрешителни за внос на боклуци! А те се издават от Министерството и няма как да са фалшиви, защото се подписват от съответния началник!