Природозащитници: НС се готви да премахне правосъдието

Природозащитници настояват да бъдат забавени промените в Административно-процесуалния кодекс и в Закона за опазване на околната среда.

Обратно в новината

Коментари - Природозащитници: НС се готви да премахне правосъдието | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не може да се премахне нещо, което не съществува!

БСП, ДПС и ГЕРБ са ОПГ - ОРГАНИЗИРАНИ ПРЕСТЪПНИ ГРУПИ, в лицето на ръководствата и лидерите им! Те са ПОЛИТИЧЕСКОТО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО, "ЛЕГИТИМНОТО" ЛИЦЕ НА МАФИЯТА И БОСОВЕТЕ Й, пред хората в България и пред света! ДПС и ГЕРБ възникнаха, бяха създадени от КУКЛОВОДИТЕ НА БСП - т.н. генералско движение, ЗА ДА БЪДАТ ПАТЕРИЦИ НА БСП, ПРЕДСТАВЕНИ ПРЕД МАТЕРИАЛА ЗА "АЛТЕРНАТИВА", за да могат да си прехвърлят властта, СЛЕД ПОРЕДНОТО НЕМИНУЕМО ЗАСИРАНЕ СЛЕД КРАЖБИТЕ И БЕЗОБРАЗИЯТА ИМ! Междувременно от време на време същите създават и други измислени партийки и лидери - като Атака на Болен, РЗС на Янев, Бизнес Блока на клоуна Жорж Ганчев, НДСВ на дъртия мошеник и меркКА(н)ТИЛ Симеон Кобурготски, шахката на Капута, измислените пишман-патриоти, разни мадам Йес и прочие твати с бепомерни амбиции... Затова България е единствената страна в Евтопа, В КОЯТО МАФИЯТА ДИ ИМА ДЪРЖАВА И ПРОКУРАТУРАТА ПАЗИ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ И РЕПРЕСИРА ГРАЖДАНИТЕ, и НАПАДА БАНКИ ЗА ДА БЪДАТ РАЗГРАБЕНИ ОТ МАФИЯТА!

Пак са решили зелените, че са прави за всичко, и ако не е тяхното, няма да мине на никой друг идеята

Вечната ни "Концесия: Избий Българите и тяхната Природа" в престъпна атака с/у Нас. Познавам Хора които от този Свят няма да си тръгнат е така примирени с Посегателството!няма значение Таксата.

Имам още един въпрос към ЗеУЕНИТЕ КРЕТЕНУИДЕ. Кога ще започнете да се борите с Дървената Мафия, чиито служители са Циганските Дървосекачи? Една дума не сте казали, за безогледното изсичане на гори от Тъмните

А ти лично, какво направи по въпроса?

Отново лобистки закони.... интересите на богаташите само гледат народните иззедници, пардон народни представители... Срам и позор!!!

Стига с тези НПО. Никой не е гласувал за тях за да се мешат в нашия живот.

ама ГЕРБ и Бойко взеха 12 милиарда заеми еврака! А и да ти кажа не е проблема НПО то, а това че се нарушават законите, отнема ти се правото да спреш решението на 10 човека да унищожат природата!

Можеш също да си направиш НПО и да се мешаш по правилния начин. Аз нямам нищо общо с тези, но смятам, че промените наистина са лобистки.

Тази НПО смрад, нема ли си работа да финансира Магистратите?

След като осъзнах, че природозащитниците в България не дават никога алтернатива на даден проблем и почнах да имам едно наум. Въпросът е в баланса. Тъпо е безконтролно да строим, но също толкова тъпо е и да превърнем всичко в резервати. Та еколозите да вземат и да си седнат на задниците да се разберат кокво може. Ако пордължават да обясняват, че нищо не може - не може ски, не може магистрала през дефилето, не може хотел в планината, не може язовир, не може ПАВЕЦ все повече хора ще разберат, че не трябва да се съобразяваме с тях. А това също не е добре. Е оня ден се обявили против разширението на Павец Чаира, заради пъстървата. Моите уважения, но КАТО ИСКАШ ДА СПИРАШ ТЕЦ-ОВЕТЕ И ИСКАШ ВЕИ ТИ ТРЯБВА ПАВЕЦ ДА АКУМУЛИРА. И избираш по-малкото зло - язовира. И искаш още ПАВЕЦ да се правят. И не протестираш.

Драги нищо не си осъзнал! Дават, ам ане по тоя начин по който се работи. На някой му е скимнало на строи хотел в вододайната зона и строят. Други пък решават да правят магистрала без да направят нужните проучвания, трети пък копаят въглища и събарят жилищата на хората и не искат да плащат и се крият зад лафовете като "Национална сигурност"! Изобщо знаеш ли че ТЕЦовете са частни и парите заминават на вън и нищо не остава в България освен един унищожени земеделски земи, ? Знаеш би какво е това ЧЕРНОЗЕМ? Никой не спира строителството, проблема е че трябва да се строи с минимални въздействи явърху природата, а за това трябва дас е дават пари! Само да те светна за ТЕЦовете повече то 4 години те знаят че от ЕС са поставили ограничения в емисиите!

затрвори подкупните уста с.... дървен материал? Я се фащат и да отиват да спасяват животните, да си ги гледат, да чистят планинаната от пишман еко туристи, дето кензат където сварят, че и да оберат дамските превръзки, на еколожките, които са ги изхвърлили по поляни и чукари.

Правосъдието в Б-я отдавна е премахнато. Късно сте се усетили.

Ако някой в сянка желае да стопира някой голям проект, а не иска името му да излезе наяве веднага активира природозащитниците. От там дойдоха и тези предложения за промени. Природозащитницте имат моралното право да говорят само ако кажат КОЙ им даде пари за акцията за спиране на сондирането за шистов газ.Там МНОООГО пари НЯКОЙ им наля а една партия също заобича силно природата ни. Случайно!

Нали искате ГЕРБ 3 ! Сега мълчете и гледайте как се граби!!!

Е, не всички са (сме) искали Герб 3. Но покрай сухото гори и суровото...

Че то в БЪЛГАРИЯ няма правосъдие? А платено, КРИВО-СЪДИЕ?

d4

споко! природата рано или късно си го връща. като брашното "назаем"... тъпкано! с лихвите!

природозащитнеците са добри хора за разлика от другите неправителствени правозащитни измислени организации нека не ги объркваме едните с другите!

Този юнак защо е на поляната, а не в гората - да я защитава? Или при някой инвеститор да му иска откуп?

Те и поляните трябва да се защитават, щато лакомията за строителство не прощава!!!

аман от политици ама аман и от "природозащитници"

Всички закони на лобистите от ГРОБ са против хората и природата в красивата ни родина

Боко подавай я тая оставка

Абе този пишман защитник,що не вземе да мине през Борисовата градина да му наместят чиповете в главата !