Екоактивисти парализираха движението по четири моста в Лондон (видео)

По данни на лондонската полиция от 24 април до 22 май в британската столица са проведени 78 подобни акции

Обратно в новината

Коментари - Екоактивисти парализираха движението по четири моста в Лондон (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Просто спрете петрола!" изисква от правителството незабавно да забрани разработването на нови петролни и газови находища в Обединеното кралство" Както и за незабавното спиране на употребата на всички видове изкопаеми горива и мигновеното преминаване на към зелените източници на енергия. На хората им е толкова дотегнало от тези протестиращи, че в интернет е пълно с клипове на които шофьорите ги влачат като чували с картофи протестиращите за да продължат по пътя си за работата. Но същевременно има и такива на които полицията арестува обикновени граждани за "възпрепятстване" на протестиращите. С твърденията как движението просто е леко забавено! Може би най-ироничното е че протестиращите искат пълното спиране на продуктите от петрол докато същевременно използват продукти от петрол. От плакатите им, обувките, облеклото и други работи.

Спрете петрола, спрете да ядете, а иначе стотиците хиляди снаряди с обеднен уран може да думкат.... леля ви и болни уроди плиткоумни.

Иначе по темата: еко-активистите са създадени и търпени от структурите на властта, защото наглите англосакси трансформират модела на географското пространство, където те управляват. Целта е: дигитален гулаг под мотото да сме еко-зелени После този модел ще го продадат на Китай-поне англосаксите така мислят.

Само бой по тъпите кратуни оправя работата !

Тая деградирала и зверски корумпирана секта се прочиства за 24 часа с няколко ареста, малко обществено полезен труд в някоя уранова мина и така.