Екоактивисти отрязаха върха на коледното дърво пред Бранденбургската врата (снимки/видео)

"До момента виждаме само върха на дълбоката климатична криза в Германия", заявиха от протестното движение "Последно поколение"

Обратно в новината

Коментари - Екоактивисти отрязаха върха на коледното дърво пред Бранденбургската врата (снимки/видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

трябваше да го полеят с бензин и да го запалят егати тъпите активисти - нещо доматена супа нямаше ли или лепило да се залепите за площада

Странно. Няма хора на този площад. Като в българско село на обед

Това е хулиганство, нищо повече.

В смисъл, къде къде е по удобно да си по потник с бира в ръка и да псуваш телевизора;))

а полицията само гледа,възмутително.

Пази ги. Както пази нашите цигани докато дирибействат из България... Ама нали всички сте меки китки и умни и красиви с татуси в кол центрове...ще траете

Добре че Шмеркел прие два милиона сирийски лекари и инженери да облагородят изперкалия немски ген. Сирийците много си падали по младите германци.

Много агресивни и истерични!

Аз пък виждам само екооткачалки напоследък. Те компрометираха напълно зелените идеи. Почна се от Грета Тунберг, тя е вдъхновителката на всякакви ментално непълноценни да се изявяват и търсят евтина популярност с откачени, провокативни акции по цял свят.

Не, не, екоолигофрените са от преди Гретето. Тя просто изкристализира образа. Както електромагнитните вълни с дължина между УВ и ИЧ съставят видимата светлината, така и екоталбианите ( от всички страни ) се обединиха и създадоха Гретка.

Аз ако съм ги свързвам на върха на овакантеното дърво и ги заключвам с играчки.Искат внимание,ще имат повече от него

нема ли некое мюсли на нашляпа анално ти откачалки?

Всеки се прави , че много разбира като наш Киру и Аасен , инфлацията е от тях ....

да се режат дървета е много екологично и да се унищожават вековни шедьоври, като не създават нищо, унищожават това, което другите създават или ги радва, от завист и злоба

Повече от злобата и завистта е простотията и невежеството им.

нищо не са създали, но да рушат могат.

И кво рушат? Вече има и още една, малка елха.

идиоти.

така е то с джендърите. Днес върха на елхата утре други работи.

След масовото заливане със супи и сосове на картини и залепването на екоактивистите в музеи и галерии, дойде редът на коледните дръвчета. Може би трябваше нещо по- артистично, пък те само са се изнесли с украсения връх

Те не са нито артисти, нито естети, а обикновени малоумници.

Не е проблем дървото. Проблемът е , че тези нещастници се опитват да отнематат на хората коледното настроение. Те се чувстват гадно и искат и всички останали да се почувстват гадно. Защо не отидат да направят същото шоу в Афганистан, тамън след изцепката ще има още едно шоу свързано с изпълнение на присъдата им.

Тия още не са си определили пола за личната карта, климата щели оправят……збърканяци!!!!

Екотерористи. Сега разбирам защо е имало лагери. Те били за превъзпитание за възрастни.

На тия им трябва един як кютек, после да поработят безплатно поне 3-4 месеца на държавата, както ние на Ленински съботник, да ходят по бригади за събиране на реколти, или да построят нов Хаинбоаз, Димитровград и всички комунистически идиотщини, които ги живяхме. И контрол от милицията, комсомола и БКП, пък ще им дойде ли на ум да правят тези поразии. Но нищо, той комунизмът настъпва при тях, било с мигрантите, било с ковиди, или по друг път. Хайде да си го поемат със здраве!!.

Комунистически идиотщини.. Но явно затеб е имало полза от тях и си по осъзнат оттези зелени червеи. Нормално комунизма е доста над демокрацията като идеология, но прогреса става бавно. Маркс е номер 1!

така или иначе вече е умъртвена! Защо беше нужно още веднъж да я "декапитират"??? Сектантски ритуали??? Да бяха пробвали нещо подобно с политик да направят, тогава да видят кон боб яде ли Какво му става на тази популация в момента, особено в по-богатите държави? От пресищане ли е така, та ги избива само на анархия, екстремизъм и пълен дебилизъм???

Гледам го днеска Борето Сандов обикаля с една бичкия по улицата, а зад него търчи Тома Белев с една стълба.

Припознал си се. томата е пиян на кирка почти през целия Декември месец. Не може да ходи, какво остана да носи стълба?!

браво - як адреналин, после як секс ценности

Много добре са направили Трябвало е и Колоната на Победата да обезглавят ,за да се знае че "Последно поколение" германци

Кръстили са се последното поколение, защото точно това е в основата на тяхната секта - че хората тярбва да ичзезнат. Искат да "депопулират" планетата. Тия същите са фанатични привърженици на т.нар. ваксини. Чакат с нетърпение идващите локдауни през 2023. Щото са ни приготвили нов вариант...

И какво постигат с това? Омраза към зелените! Те са опасни за околната среда.

Екоактивистите е добре първо да бъдат..., второ... и трето това да става под съпровод на сръбска музика.

И полицайте гледат джендърите ка пу..ки. Това не е ли нарушение на обществения ред? Няма ли увреждане на обществено имущество. Къде е кмета? Шибни им по 1000 евра глоба и да въстановят елхата в предишния им вит. И поне 365 дена изпитателен срок. та да не повторят това и догодина.

Някой им дава да правят тия неща. Получават си заповедите от Давос, после надолу към НПО тата. Модела на Шороша в еко-фашистки вариант. Никъв шанс нямат тия. Особенно в икономическа криза. Да ни наложат визията си за света. Ще ги избесим по улиците тия от Давос и партенките им в Парламента.

Ще трябва да се отреже още едно дърво за да замени осакатеното от тях... Нема такива дебили кат зелените изклесъци.

САМО за пари го правят.

Отново млади момичета или нещо като момичета. Винаги грозни, нагли и неадекватни.

Глей до какво води липсата на адекватен и редовен секс...

Трябвало е да я подрежат по-надолу.

Сега да им напишат по един акт. И да им отрежат уйовете, да не могат да се размножават поне! Да им приключи малоумната кръвна линия с тех :D Дървения матриал скъп, от площадите почнаха да краднат вече ...

Да засилят охраната в зоопарка, защото на зелените ленивци може да им хрумне да подрежат я жирафа, я някоя друга по-израснала животина!

Ммм ... това ми звучи все едно в знак на протест веганите да заколят прасето и да се наядат със свинско със зеле. Що не засадите дръвчета като сте природозащитници, бре?

Е как веган ше яде кисело зеле бе!? Само дебели вратни пържоли! Никакво зеле!

Екоактивистите да си набият по една тапа в гъза, че да не пърдят. Защото метанът от пръднята силно замърсява атмосферата и има сериозен въглероден отпечатък. За сране изобщо не трябва и дума и лаф дасктава. Да не пият вода, щото е кът. И като дишат, след това да не издишват, че сума въглероден диоксид изхвърлят във въздуха.

Хубаво би било на тези еко-терористи да им отрежат нещо друго и да го хвърлят на кучетата.

Гадни джендър еко идиоти! Малка е стъпката която трябва да направят, за да се превърнат в истински терористи, които ще нанасят щети и ще има жертви в името на светата екология.... Години наред промиване на мозъците на деца и пубери от детската градина до университета води до това.

Като протестираха милиони хора срещу задължителните ковид ЕКСПЕРИМЕНТАЛКИ и ЛОКДАУНИТЕ, полицаите БИЕХА здраво! А медиите КРИЕХА. Сега 2 стари моми ги пуснали да си паркират и укрепят вишката дори. ПЛАТЕН протест. Като ВСИЧКИ подобни.

..."...Прост народ- слаба държава..."...Тия тъпаци що не идат да посадят 5 дръвчета, ами се правят на " герои"...

Е така се работи... https://www.ecosw.eu/biodiversity

А къде е полицията? Тези "хубавици" що не са окошарени? В нормална държава даже нямаше да успеят да се качат до върха на елхата. Гледам, тези полицаи само са гледали. И прибрали върха на елхата. Евала на таз "демократична" Европа. Ми, че те утре ще почнат със същата лекота да режат главите на обикновените минувачи, а полицията пак ще стои и ще гледа. Деградацията е пълна!