Екипи на СДВР проверяват смъртта на 99-годишен в София

Съдебни медици извършват обследване дали става дума за убийство

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С какво е предизвикала подозрение смъртта му? Може би полицаите в България да са по-умни от журналистите? Понеже е естествено да предположим, че няма убийство в случая, поради възрастта му. Само български журналист може да сметне обратното. Тук вече е територия да се смееш не на полицаите, а на журналистите.

няма и 100 а си отиде

те само това могат.

това е много необичайна смърт! толкова млад, а вече мъртъв! има нещо тук!!

Шок! Смърт в центъра на София. Днес на ул. Оборище почина 99-годишен мъж. Нищо необичайно, но тъй като на мястото е повикана полиция от 77-годишната му дъщеря, се работи по различни хипотези, включително и убийство с цел присвояване на скъпия му апартамент. Няма други новини и решихме да направим новина от това.

Екипи на СДВР проверяват смъртта на 99-годишен в София Най-вероятно "убийството" е извършено от тези 99 г.

се говори - има следи от насилие, удар по главата..

не съм чел другите сайтове, но ако сте на 99 и ви прилошее и паднете, като едното нищо ще получите и рана на главата...

Лека му пръст на човека и всекиму да достигне тази възраст ама да слагате до това нещо отново някакви ''проверяващи'' от силовото дето не си мърдат пръста при реални престъпления никак не говори добре за вас..

всичките където пишете тук имате ужасни разсъждения и ужасен речник.Не пишете- а се засрамете и се скрийте.Толкова диалекти в тази малка държава и отвратително дърдорене.Образовайте се и се цивилизовайте или-пътя за село.

Па ни си пишем от село.......и тука имаме интернет.....не само у шопско

Много интересно каква може да е причината за смъртта на един 99 годишен човек. Мистерия, казвам ви.

Как ква бе, човек ? Сексуално насилие !

Кооперация,ул."Оборище"?Софиянци знаят къде е тази улица.

Едно време имаше виц за един, дето паркирал балканчето си /мотопед марка "Балкан", сега им викат скутери/ пред една кооперация на Оборище.

Някои си живеят спокойно и до 200 години, стига да не им се помага да умрат!

А дъщеря му на колко е и в ред ли е?

Какво общо има дъщеря му освен че го е открила??И сигурно е по вред от вас след като е гледала баща си до тази възраст понеже колкото и да е здрав човек на тази възраст има нужда от грижи.

Ами не пише,че го е гледала. Само го е открила. Може да не го е поглеждала дълго време.Може тя самата да е била за гледане.

Абе, тия от дир-а нещо съвсем са изтрещели. Как можеш да пуснеш като водеща новина смъртта на един 99-годишен дядо, без да кажеш дали поне има някакви ПОДОЗРЕНИЯ за убийство. Причината не е ясна - смях в залата! Ами, ако няма следи от насилие, най-вероятно причината за смъртта е 100-годишнината на човека!

боже господи, нима е учудващо човек на 99 да почине???

Ебати безсмислената новина. Кретеноиден журналя.

Думата журналя е само в множествено число и няма форма за единствено. Същото се отнася за думи като турчиля, гърчоля и т.н. Няма дума едно журнальо.

Да ви имам заглавието и напъна за сензация. Човекът бил на 99 години, страшна загадка е от какво е умрял. Или искате сигурно да скочи през прозореца и да избяга за Бали :)

Бабата на наши познати, скочи от втория етаж, мъничка бабка с деменция. Но не се уби. Крещяла е, че я държат в плен заключена. Което си е истина - като ги няма у дома, заключваха я, защото преди това захождаше и не можеха да я открият. Хората със склероза понякога са доста непредсказуеми и ако нямаш пари да плащаш на някой да ги наглежда, докато си на работа, може да стане много страшно - пускат водата навсякъде, печки и т.н. Изобщо - трагедия!

А дали някой не се замисля, че един 99 годишен старец може просто да си е заминал спокойно...? Или пак търсим сензацията и неизвестния извършител

"99 години, ричината за смъртта към момента не е ясна."................ ДИР, абе няма думи

Е някой доктор ще е виновен. Най вероятно АГ специалист, щото не е разбрал че е мъж.... Дебилни журналисти, долна пасмина е тая гад....

виж, не се сетих, че е крайно време да обвинят някой доктор, прав си! че то какво - бялата мафия цял ден да не е утрепала някого, хич може ли така? веднага да се арестува GP-то на дядото, защото не е разбрал, че е на 99, и го е ваксинирал против морбили!

Доживял е до 99, значи със сигурност не е ходил много по лекари!