ЕК: Заплахите на Путин с ядрено оръжие са неприемливи и неуместни

ЕС подкрепя мирно уреждане на замразения конфликт в Приднестровието, което е част от Молдова, добави говорителят на Еврокомисията

Обратно в новината

Коментари - ЕК: Заплахите на Путин с ядрено оръжие са неприемливи и неуместни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Ние знаем, че ако Путин има успех тук (в Украйна), той няма да спре", каза Остин. "Той ще продължи да предприема по-агресивни действия в региона. И други лидери по света, други автократи, ще видят това и ще бъдат насърчени от факта, че това се случи и ние не успяхме да подкрепим демокрацията." думи на лойд остин! в армията на ФАЩ половината са цветножи , ве бляд, буташ към война ама ще мрат от племето ти, веее, блядец! да не мислиш че евреите ще отидат на война за друга держава, блядец! и ощи нещу: руссия не им ще зимята, друга е причината, ето къква е: "Путин посочи опасенията относно разширяването на НАТО като една от първоначалните си причини да нахлуе в Украйна на 24 февруари 2022 г. Независимо от това, Алиансът продължи да се разраства в хода на войната. Финландия се присъедини през април 2023 г., докато нейната съседка Швеция изглежда вероятно ще последва примера й по-късно тази година"

Напротив, функцията на ядреното оръжие е именно да служи като заплаха и никога да не бъде използвано! А не като американсерите с ядрено оръжие да удрят цивилни градове!

Американските изроди и техните еврогейташки прислужници сигур вече са се накендзали от страх. Едно време преди много години, през 1945г на Меркел баба й имала три нощни гърнета, ама като дошли руснаците и се насрала направо в гащите.

Отново русофилските дебили са на линия,явно много искат да са отново роби на кочината,но това може да се случи само в промитите им мозъци.Не знам досега някое изевление на западни политици за използването на атомно оръжие докато това е редовно за кочинските изроди,като че ли само те го имат.

Естествено, че ще има изявления, след като РУСИЯ си има работа с държава, която вече е демонстрирала, че няма никакви скрупули да използва ядрено оръжие, и то срещу цивилни градове! Да не искаш РУСИЯ да чака да я ударят американсерите като Япония, че тогава да почне да прави изявления, а?

Заплахите били неприемливи... Ами да погледнем реалистично на нещата: става въпрос за борба за съществуване. Всеки има право на това, но когато животът му е застрашен прибягва до крайни мерки.

Приятел, спри наркотиците!

Прав си - очевидно Русия не се бори за съществуването си, ха ха ха ха!

Трай ма, курво американска!

Значи ще бъде съвсем справедливо, Украйна, чието съществуване е застрашено от Русия да започне да нанася ядрени удари по руска територия, нали така? Хубаво е да не забравяте, че повече от половината съветско ядрено оръжие е разработено от Украйна. Въпрос ма време е да го направят отново.

Ха ха, ми хайде де, Крайна какво я спира да започне да нанася ядрени удари по Русия?! Очевидно съществуването ѝ не е застрашено от Русия, щом не е почнала да нанася, нали така! И я ми кажи едно-единствено съветско ядрено оръжие, "разработено от Украйна", а?!

Украйна все още няма ядрени оръжия. Което скоро ще се промени. Иначе както казах повечето, например ракетите "Сатана" и техните бойни глави са разработени в Украйна. Бива ли да сте толкова кухи копейките?

И как точно си представяш да стане това и кога ще е това скоро, като почне перемогата ли? Я дай някакъв източник, откъде ти е информацията? И за "Сатаната" кой те е излъгал така лошо? :)))

Очевидно е ,че в Българиа референдумите не се признават от управляващата класа. Нямахме референдум за НАТО Нямахме референдум за влизане в Европа. Нямаме референдум за влизане в еврото. Питам: -Какво стана с парите ,които дадохме за поддържане на Българският контигент в Афганистан , колко стотици милиона пропиляхме за 20 години и за какво. -Какво стана с Иракският дълг към Българиа в размер на 1,8млрд долара, беше опростен от Българиа под натиска на Американците? –Какво стана с реактора на площадката в Белене за 1млрд долара?Защо трябва да строим американски ядрени централи,когато имаме Руски реактор? -Защо спряхме Южен поток под натиска на американски сенатори? -Защо имаме американски бази в България, ние нямаме Български бази в Амеркиа? Какво правят Американцитр в България? –Защо населението на България намалява и имаме 2 млн. емигранти строящи чужди икономики. Защо и колко още ще търпим?

Явно не си разбрал като мен но демократите много ясно обясниха че като се взимат важни решения не им трябва мнението на тъпунгерите където гласуват

е ама пък иначе "победа на бойното поле до края на Путин" е уместно, нали?

Тези хора не могат да излязат от дрехите на елементарната пропаганда, а са политици с претенции. Путин не казва нища различно от това, записано и публикувано преди доста години в ядрената доктрина на Русия. Русия ще използва ядрено оръжие ако е нападната или ако е застрашено самото съществуване на държавата. Не сте ли го прочели? Досега 34 години правите всичко, за което Русия казва да не правите, защото го счита за заплаха за сигурността си. Па сега се вайкате. Путин друго каза и не го забравяйте: " За какво й е Русия свят, в който Русия я няма." Схващате ли смисъла или пак ще се правите на умрели лисици и на ни чл, ни видял?

Абе вата, я кажи за тия 34 години, колко пъти други държави нападнаха Русия и колко пъти русия нападна други държави.

Не я нападнаха, защото Русия не е лесна за демократизиране, както вече се видя! Ами ти бе, пеевски ибрикчия, я кажи за тия 34 години американсерите колко други държави нападнаха? Една война да се е водила без участието на американсерите можеш ли да кажеш? Като отвориш картата, колко руски военни бази има по света и колко - американсерски?!

Абе копейка пробита, руснаците за последните 34 години имат 20 войни със съседни държави, като са анексирали няколко от тях. Я като се сравняваш със американците покажи колко държави са присъединени към щатите, а бе ибрик? Хубаво ли е това, което щатите правят, а? Ако не е хубаво, защо заклеймяваш тях, а руските свине подкрепяш за същото, а боклук?

Руснаците провеждат военни действия в райони, с които граничат, и тяхната нестабилност може директно до защити руските национални интереси, ибрикчийче :)) И не на последно място, в не една от тези войни, които споменаваш, ФАЩ, естествено, имат намеса! А я обясни американсерите като "не анексират", защо масово имат участие във войни по целия свят, в държави, които езобщо не са заплашвали територията или политиката им? :))

Играчка плачка, не му изпитвайте търпението че ние сме първи тук пендели смръдливи.

Че за какво ти е ядрено оръжие ако не заплашваш и не въздържаш с него помиярите?

Естествено! Самите те го създадоха и използваха срещу цивилни само затова. Докладът на ген. Гроувс за това колко атомни бомби са необходими за унищожаването на големите градове в СССР е с дата 15.09.1945 г., т.е. по-малко от две седмици след капитулацията на Япония и края на ВСВ

Една суверенна държава, като Русия може да си позволи предупреждения, заплахи и всичко останало.

...за РС-28 няма никакво значение ЕС ли си, континента Европа ли си, Северна Америка ли си, НАТО ли си, тя си праща 10 хирошими. които никой и с нищо не може да спре и тва е. Примерно една РС-28 си затрива Франция до основи със всичко намиращо се в нея, сгради, хора -> всичко е пепел.... Сега си представете 6600 Х РС-28, тоест 6600 държави пулверизирани... неуместно и неприемливо нали.

Хаха, много филми гледаш. Ма те ракетите летят и в двете посоки. Обаче за разлика от руските, дето не са поддържани от 30 години и годността на плутония изтече преди 8, то европейските и американските са в идеална форма. Да не стане после руснаци да гледаме само по зоопарковете.

Я дай някакви линкове да видим откъде имаш тази информация за ядрените арсенали на Русия и ФАЩ и ЕСС? Да не се окаже, че си измисляш, а?!

когато някой ръчка едно зверче, то озверява още повече. А евроатлантическите отрепки искат война и ще получат термоядрена война.

Нда, самоназначилото се политбюро на ЕС - ЕК - явно не е схванало, че Владимир Владимирович не заплашва, а просто съобщава факти. Разбираемо - концепцията за суверенна държава, водеща собствена политика, противоречи на мирогледа им.

Заплахите на Путин с ядрено оръжие са неприемливи и неуместни - така е, както вече знаем ядреното оръжие се ползва без много да се церемониш.

С наследствено обременени русофилски дебили не влизам в спор. Те са като динозаврите постепенно изчезват и измират.

А Защо само Путлер заплашва? Кога и НАТО ще почне да го плаши, все пак имат 5 пъри по-голяма войска..

има ама Путин има повече ядрени бойни глави бе умнико

Интересно как една бензиностанция побеждава добре въоръжение украинци ! Я кажи !

Обясни моля те, като е една бензиностанция дето и с Украйна не може да се справи защо ни лъжете, че след Украйна щяла да бъде Европа наред?

що то една друга армия бяга като бит педал от Авганистан наскоро ,сле 20 годишна война

Е как - с лопати, ако не вярваш питай британското разузнаване

Целият свят се смее на индо-китайската бензиностанция и никой не я взима насериозно. Превзеха едно малко градче след половин година. Путлер е един плашипутарник и нищо повече.

Бай Иване, да те е.. който те хване.

Как бе, нали беше голяма паника, че след Украйна следвала Европа? Последно уточнете, страх ли ни е от Русия или й се смеем?

БАЙ ИбАН

ЕК какво направи за мирно решаване на кризата в Украйна ! Нищо ! Точно обратното стимулира Зеленски да воюва !

Аз не видях някъде да плаши Путин Европа с ядрено оръжие, но много пъти вече каза, че ако продължават да се подиграват и гаврят с Русия ще бъде принуден да го използва, за да ги отблъсне от руските граници. Страха в ЕС е голяма работа! Само където пак се правят, че не виждат, че тези заплахи ги изфабрикуваха САЩ, за да държат Европа в подчинение!

Това е само предупреждение , никъде не се чуха заплахи но нали био масата трябва да се плаши и преразкават какво е казал Путин , нека му излъчат речта , а не да ни я преразказват треторазрядни брюкселски обратни чиновници . Заплаха е по скоро постоянното говорене и плашене на био масата за Руско нападение и постоянните доставки на военно оборудване и боеприпаси и глупавата западна пропаганда .

_stankow

То пък изпращането от страна на пършивата метаимперийка ЕС на 1 милион снаряда и военна техника за 52 милиарда са много "уместни" ? Каквото повикало - такова се обадило !

Слушах цялата реч на Путин, но не чух заплаха от негова страна. Този "говорител на Европейската комисия" или не е слушал какво каза Путин, или някой политически нечистоплътен му го е разказал. Нито една заплаха с ядрено оръжие не отправи Путин, контекстът беше, че Русия е добре въоръжена с всичко ядрено, за да се защити. Това не е заплаха, това е предупреждение. Излиза, че в ЕК са очаквали, че Путин ще мълчи с наведена глава на изхвърлянията на Макрон?!

неуместни...

пак греда

ЕК-ъто в Д-ъто!!!

От кога добронамереното предупреждение стана заплаха. Путин ги предупреждава, защото тези нефелнци от запада много добре знаят ядрената програма на русия, а там е записано , че при заплаха на териториалната цялост и сигурност на държавата Русия си запазва правото да използва ядрено оръжие. Мислете бе психо десни!!!

Заплахите на Макрон доколко са приемливи?

Тест

Приднестовието е част от Молдова. А самата Молдова е била част от Румъния и Русия. Косово бе част от Сърбия. Украйна бе част от Русия.... Кой и как определя, кой и кога да не е част от някой си.

Образовай се малко . Обединени дунавски княжества Влашко ( румъния ) и молдова. Старобългарския е официален език до 16 век. Молдавския език го ликвидира Санду тази година , като прие за официален език румънски.

А преди княжествата?

Ами и Федерална Република Германистан окупира ГДР....

Неприемливи и неуместни? Още игра им се струва работата, но се надявам да се разсънят преди играта наистина да загрубее. Само истински кретени могат да дразнят първата ядрена сила на Земята.

То и пращането на оръжие на Усрайна е неприемливо и неуместно, но данъкоплатците го плащат и изпращат, докато народа им спи по ъглите на улиците им...

След което в езерото на Червения площад ще се въдят само радиоактивни шарани които ще плуват около останките на кремълските кули.

Пак си в наркотичен делириум...

Едно време такива цървули като тебе подкрепяха Хитлер, сега тоя паляк, педал и наркоман Зелински... Като нищо пак ще ни ебат.. То народа го сърби.. Се на грешната страна

Заплаха от Русия винаги си е съществувала, без значение дали други правят нещо или нищо не правят. Ако някой реши да ползва ядрено оръжие няма значение дали има реакция от останалите или не. И без причина пак могат да го използват щом го притежават само, че кой ще спечели от взаимно унищожение? На руския елит най малко му се мре. .

Това не са заплахи а предупреждение ,при това съвсем уместно особено френският му превод

приднестровието не е било част от някаква си молдова която по стечение на обстоятелствата е била в румънско,а по принцип молдова си е БЪЛГАРСКА,ама нали имаме плъхове,магарета,свине,тикви и тем подобна зоополитическа класа която заебава БЪЛГАРСКИТЕ ТЕРИТОРИИ

Викаш, са да им направим една СВО на основание историческата справедливост .... Браво бе , втори Путин си ти!

ние сме мишки и винаги ще бъдем такива