ЕК въвежда мониторингови доклади за всички в ЕС, не само за България и Румъния

В полза на такова наблюдение се изказа и новият председател на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Фон дер Лаиен е човек на НАТО и Европеиския елит.Неиният баща е бил в системата като министър президент на Долна Саксония и е работил във Брюксел,където тя е родена. Дано не се опита да направи заедно с французоиката Ла Гард едно второ НАТО в НАТО.Те се занимават с милиардни поръчки на оръжия за продажба и финансиране.Неиният син Давит фон дер Лаиен е назначен във фирмата Мак Кинсли,където тя плати от държавната хазна 250 Милиона Евро за съвети към армията.Неината докторска титла е също купена.Колкото по си корумпиран толкова повече получаваш висок пост в ЕК.Ако си обикновен човек одавна да си в затвора.

Доналд Туск, председател на ЕС, раследван за данъчни измами в размер на 57 млрд. евро; Юнкер, председател на ЕК, подал оставка заради данъчни измами; Урсула фон дер Лайен, председател на ЕК, свързана със скандали с оръжейни проекти, раследвана за "консултантска афера", обвинена в плагиатство на дисертацията й... И тези чисти душици бдят за спазването на върховенството на закона... Затварят си очите за мутренското управление, защото самите те не са по-различни... Разликата е в мащабите...

А-а, лъжете! Баце каза, че от 2020 година мониторинговия доклад за България ще отпадне! А Барни Ръбъл дори заложи министерската си празна тиква! Аз на вас ли да вярвам или на Баце!

Ще подаде ли оставка сега министърът смешник, който имаше за цел това като единствена, основна точка?!

"Доклади ",мониторинг,върховенство на Закона...ЕС отдавна е обезмислил тези понятия. Щом БГ,държава-членка от 12 г.,е все още такава. Къде и кога видяха в лицето на ББ режимът "върховенство на Закона"?!Това тук,у нас,такова животно нема поне от 10г.Или както се казва в Самоков-"Това там !".

И тази се насра преди време и понеже не става за нищо я изтреляха на върха! Ужас!

На нашите политици не им пука от докладите на ЕС,затова и няма промяна до ден днешен! Пука им единствено за парите,които влизат от ЕС,затова ЕС за да постигне някакви положителни работи спрямо България трябва да врътне кранчето на България. Само тогава може да има някаква промяна,с доклади нищо не става!

Урсула Лайнен - в превод на български - Насрана Мечка.

Старата комисия почва да върши черната работа на новата.Нас да ни отпишат като безнадежден случай ха ха ха....

И какво ще прави Барнирабъла ,нали щеше да подава оставка!!!!

Задава се голямо писане на безмислени доклади очевидно за оправдаване на ЕС заплати. Специално българските управлници ще обогатят колекцията от такива закачени в тоалетните им!