ЕК призова България да въведе изцяло европравилата за презумпцията за невинност

От Брюксел ни напомниха за задължението да предоставим данни за опасността от наводнения

Обратно в новината

Коментари - ЕК призова България да въведе изцяло европравилата за презумпцията за невинност | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

...Цацаров,Гешев....това се отнася за вас.Не може прокурор да казва кой е виновен.

в България всеки е невинен, дори и при доказано престъпление!

първо да си оправи Истанбулската конвенция...В нея презумпцията за невинност е отменена...Обвиненият в извършване на насилие мъж, СЕ СЧИТА ВИНОВЕН ,ДОКАТО СЕ ОНЕВИНИ ?!

Не разбирам какво сложно виждате в тези правила че не можете да ги въведете, ето давам пример - ако се открият експлозиви в колата на някой тунизиец с две педи брада, това не е основание да бъде вкаран в затвора, може някой да му ги е подхвърлил, а това че е муслим не го прави терорист. Ако обаче актриса обвини режисьор в сексуален тормоз, веднага трябва да се снемат от екранвсички негови филми и да се вкара в затвора. Ще кажете ама нали по презумпция той е невинен - нее, не го разбирате правилно. Ако той е невинен, актрисата е лъжкиня, а презумпцията за невинност ни забранява да я обявим за лъжкиня ей така автоматично. Видяхте ли колко е просто

то те не могат да ги въведат, а ние ли

задунайката вече има страшно много провинения пред брюксел ... страшно много невъведени правила , изисквания и нормативи ! абе как са я пуснали тая руССка кочина в европа, бе?

Тия обвиниха Русия, че е отровила незнам кого без доказателства, но "презумпцията за невинност" се нарушавала от България? Гьонсурати!

ЕК още не е разбрала че у нас щом гешев и боко кажат че някой е виновен ''значи е виновен'' и си го държат в ареста за да изсмучат от някъде доказателства.... На ЕК не и ли стана ясно защо се иска оставката на двамата тартори в ''правораздаването'' в България????

Следващите европравила може би ще са всички полицаи в розови роклички и без оръжие.

Не спряха да ви се привиждат гейове, значи. Сигурно тайничко им се надявате. Ходи в Германия да кажеш нещо на полицай, да видиш какво ще ти се случи.

Това вече се превръща в чиста диктатура. И няма общо с съдружеството независими държави. Някакъв орган издава заповеди и изисква изпълнение. Без да се съобразява с местното законодателство в съответните държави. При това не говорим за някакви базови принципи. А за внедряване на дребни канони. Отделно, прави впечатление, че се прави упражнение по диктатура на дребосъците в ЕС, които явно са решили, че могат да подритват както си искат. Някой отчита дейност.

като сме се присъединявали сме подписали договор. Хората искат този договор да се спазва. както е видно няколко държави не спазват правилата и по точно прокуратурата на България. какво си се разпенявил?

Когато се присъединихме се съгласихме, че европейските закони са над националните. Където има разминаване сме длъжни да си поправим нашите закони да са в съответствие с европейските. Кое точно не ти е ясно? И какви диктатури и национални закони ти се привиждат?

презумпцията за невиновност ???? Не е ли хайкли лайкли вече заменила презумпция на невиновност?

бе нека си призовава, хем отчита и дейност.

Трябва и за изпразнените язовири да се дава справка.

Алоу, Гешев, четеш ли? И кво прайм сега?

Тази от ЕК изкукали ли са? Тези изисквания отдавна ги има в българското процесуално право. Или пък търсят под вола теле с някаква политическа цел?

Толкова неща има в това българско процесуално право ама саде на хартия не и при спазването им.. Нима не слушаме ежедневно че еди кой си е виновен от устата на гешев без да е събрал даже реални доказателства че за това сега иска и бе з такива да се съдят хората...

Ти да не очакваш от инструмента на Бог да представя доказателства?

ЕК призова България да въведе изцяло европравилата за презумпцията за невинност В България презумцията за невинност е презумцията на Гешев и неговите кукловоди. Решава Гешев и сие ,че някой им е трън в очите и хоп скалъпено обвинение и 8 месеца в ареста беаз присъда.Разбира се според нашето законодателство след тези 8 месеца можеш да му скалъпиш и ново обвинение и хоп още осем месеца в ареста,и ако не са те пречупили , и ако не са ти взели бизнеса могат да те обвинят и за трето престъпление и още 8 месеца в ареста и ето ги 2 години затворен с блокирани сметки и откраднат бизнес.

ГЕРБ ще прочетат и тази забележка като похвала ... геле пък главния прокурор

Виновните граждани не присъстват на процеса, тъй като напускат страната, предпазвайки се от всенародна любов.