Еврозоната не е застрашена, обяви ЕК

Мястото на Гърция е и остава в Европа, стабилността на еврозоната не е под въпрос. В еврозоната има 19, а не само една демокрация.

Обратно в новината

Коментари - Еврозоната не е застрашена, обяви ЕК | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

за златото е ясно.то е в трезорите на имперските държави- като китай,русия австралия и да не забравяме златна швейцария с нацисткото злато.обаче не се подхвърлят хартийки защото те струват злато тоест печатане,транспорт,секюрити,мишките ги ядът,паяците тоже.тук става въпрос за ВИРТУАЛНИ ПАРИ-НИКОГО НЕ ОТПЕЧАТВАНИ-МИТ,ХИПОТЕТИЧНИ,ВЕРОЯТНИ,ИЗМИСЛЕНИ-ЗАТОВА СЕ РААЗДАВАТ ТЕЗИ МИЛИАРДИ С ЛЕКА РЪКА ДАВАТ СЕ СРЕЩУ ОБЕЩАНИЯ И ЗА ЛОБИЗЪМ.А ЗЛАТЦЕТО ТО СИ СПИНКА В ТРЕЗОРИТЕ НА ТЪМНО И ДЪЛБОКО И В СЪНИЩАТА НА ПРОСТОЛЮДИЕТО.

Елините отново са "едни исторически гърди" пред всички.Те които създадоха демокрацията,сега ще я приложат пак по убеждение и по свое усмотрение.Интересно ми е какви механизми имат ЕЦБ и МВФ за погасяване на заемите от което и да е гръцко правителство.Всички в ЕС говорят за реформи(съкращения) и стабилизиране на икономиката(финансова инжекция)?Пак "ела,вълчо,изяш ме"!

Досега изчисленията показват, че гърците дължат на всеки французин по 650 евро. Очертава се в най-скоро време Марин Льо Пен да набере скорост, имайки предвид, че на средния европеец, плащащ огромни данъци, му дойде до гуша от бюрократите на ЕС.

за златото е ясно.то е в трезорите на имперските държави- като китай,русия австралия и да не забравяме златна швейцария с нацисткото злато.обаче не се подхвърлят хартийки защото те струват злато тоест печатане,транспорт,секюрити,мишките ги ядът,паяците тоже.тук става въпрос за ВИРТУАЛНИ ПАРИ-НИКОГО НЕ ОТПЕЧАТВАНИ-МИТ,ХИПОТЕТИЧНИ,ВЕРОЯТНИ,ИЗМИСЛЕНИ-ЗАТОВА СЕ РААЗДАВАТ ТЕЗИ МИЛИАРДИ С ЛЕКА РЪКА ДАВАТ СЕ СРЕЩУ ОБЕЩАНИЯ И ЗА ЛОБИЗЪМ.А ЗЛАТЦЕТО ТО СИ СПИНКА В ТРЕЗОРИТЕ НА ТЪМНО И ДЪЛБОКО И В СЪНИЩАТА НА ПРОСТОЛЮДИЕТО.

повечето хора не осъзнават този малък страничен факт.

на гърция. откъде накъде ще искат да им се опростява 342 млрд. дълг и даване на нови 52 млрд....всичко е изхарчено за сиртаки, сувлаки и цацики!!!???...

И написано от простаки.

За Гърция нищо не разбрах но вече съм убеден, че България не нито за еврозоната, нито за ес , нито за демокрация. Не сме готови и за самостоятелна държава да имаме. Единствен изход е диктатура наложена ни от Пекин с разстрел на олигархията и да почнат всички да бачкат като китайци!

китайците работят много, но без качество. какъв смисъл има това?

Това е живото доказателство за ганьовщината! Залудо работи залудо не стой, бе електорална единицо!

до 1971 всички държави от Европа реално държаха златни резерви във форт нокс, които получаваха срещу нотите на банк ъф америка - долари. Когато САЩ фалираха 1971, те обявиха, че прекратяват уж временно, златния доларов стандарт. От тогава продължава това временно. За по-бавно загряващите, сащ реално са конфискували златото на останалите държави. и са им раздали хартийки. Интересно от всички про-нациски демократи тук как никой не се сеща за тази случка.

А бай ти Тодор от Правец дека ги държеше резервите...

Искам да попитам Брюкселските бюрократи ? След, като гръцките пенсионери с 480 евро минимална пенсия са на ръба на мизерията, на кой РЪБ са българските пенсионери с 65 евро минимална пенсия ?...

ръба е в тях

животът на българските пенсионери не е живот... аз мисля, че усилията ни трябва да са да подобрим живота на пенсионерите в бг, а не да влошаваме този на пенсионерите в гърция - някакси няма смисъл.

Простичко е: Работиш - печелиш - подобряваш. Не работиш - не печелиш - влошаваш!

Аз не му вярвам и се съмнявам,че и той си вярва!!!Логиката винаги следва и разкрива истината.

Тежко на гърците. Лошото предстои.

Дължа на гръцка банка 37000 евро.Банката иска да ги погасявам, но аз съм демократ и няма да им ги погася. Ще ме обиждат тези терористи. Сега ще искам да ми отпуснат още 40000 евро заем, с условие след 1 година да ми ги върнат.

А ти какво си дал на гърците.Освен простотията си нищо друго нямаш за даване.

Досега само са вземали без да връщат.

99-та година либерастията мощно оплюха Сърбия и цяла България искаше възмездие за Македония. Миналата година охрачиха всичко що е проруско от Достоевски до творчеството на Вазов. Днес на мушката са гърците на които, внимание, ние сме били плащали да си живеят живота. Ние? Ало, слугинажа, четете Сервантес, за да сте подготвени, че Испания е вече цялата ПОДЕМОС! През това време България остана без никакви съюзници и ще разчита на мюсюлмани да й пазят небето.

Станишко, дреми си там в Брюксел.

Извинявай, ко каза?

Само дето е 100 пъти по-умен, и успя да постави на място лихварите.

Да няма шест апартамента в столицата?

Постави си ги отзад, за да им е на члъм. За комуниста десзориентацията е толкова силна, че дори не може да прецени местата :-) Като трепани по главата сте.

Щом не можеш да напишеш нищо смислено изчезвай от екрана Засрами се от тъпизмите си

ПИТАШ КОГА СА СЕ ПОЯВИЛИ АРАБСКИТЕ ЦИФРИ НЕ ЗАТОВА ЧЕ НЕ МОГА ДА ПРОЧЕ В НЕТА А ЗА ТОВА ЧЕ ВСИЧКО КОЕТО ПРАВЯТ БОГАТИТЕ ЗА ДА СЪХРАНЪТ БОГАТСВАТА СИ ВИНАГИ Е СВЪРЗАНО С ЛЪЖИ !!! ПО БИБЛИЯТА СМЕ В 7000 И НЕЩО ГОДИНА - А ДИНОЗАВРИТЕ КОГА СА ЖИВЯЛИ

Ти си динозавър.

Не само ЧЕ Е ЗАСТРАШЕНА!!! Тя е ОБРЕЧЕНА!!

Тя следва съдбата на "Титаник".В момента се праснаха в айсберга,но оркестъра продължава да свири и развлича тълпата.Страшното идва после.

аман от наглеци! Ние не искаме никой да ни дава нищо даром, а да ни помогне срещу крадците, ЕС корупцията, да поощрява местния бизнес, и да, ако ни дава заеми, то те да са с ниска лихва, а ние да ги връщаме, не безвъзмездно! Защото ако се върнем назад в историята ще излезат такива бакии от Европа към България че ще ни молят да ни се разплатят без лихвите! А вие, господа, които не защитавате българските интереси, сте продажници, без извинение!

И целия дълг да им опростят, с тия пенсии и заплати без покритие ще стане същото. Просто на леви власт никога.

Рано или късно за еврозоната, както и за целия ЕС ще пишем в минало време!

Марин льо Пен е новата Жана Д'Арк, която ще поведе французите към свободата и удави наглите англосаксонци в Ламанша!

крайнолевите и крайнодесните в един и същи строй!..

Още самият Хитлер е забелязал, че никой не може така бързо да стане убеден националсоциалист, както бившите комунисти. Нали след гибелта на Третия райх почти всички бивши нацисти, оказали се на територията на ГДР, мигновено се превръщат в комунисти! ... Двете най-човеконенавистнически идеи на двайсетия век дружно съжителстват в душата..." ("Лешояди в Кремъл")

1974г. след падането на хунтата правителството на НД наследява дълг от 337 милиона евро (приравнени от тогава драхми в евро). 1981г. - правителството на НД предава на ПАСОК дълг 2 млрд. евро. 1989г. - правителството на ПАСОК предава на НД дълг 32,2 млрд. евро. 1993г. - правителството на НД предава на ПАСОК дълг 75 млрд. евро. 2004г. - правителството на ПАСОК предава на НД дълг 180 млрд. евро. 2009г. - правителството на НД предава на ПАСОК дълг 300 млрд. евро. 2011г. дългът е над 352 млрд. евро.

наште как започват и те да си предават дълговете...

Ех ако можеше и на нас някой да ни даде едни 300 милиарда.

Забрави една моно важна дата! През 1981- Гърция влезе в ЕС.

Няма страшно, гърци. Ние преживяхме социалистическата Луканова зима, когато ни въведоха купони за храна. Преживяхме и Жанвиденовата зима, когато имаше огромно поскъпване на всичко - няма страшно, и вие ще преживеете социалистическото си правителство. Но ще бъдете доста гладни, както ние през упоменатите зими.

А ако слушате докъде са стигнали българите,албанците ни изпревариха.На последните места в Европа по жизнен стандарт.Слушайте по-малко боклуците, които искат да ви прецакат държавата.

Хубаво поне, че режим на тока няма и не се чака по 10 години за москвич.

КАТО ЧЕТА НАПИСАНОТО, ОСТАВАМ С ТВЪРДОТО УБЕЖДЕНИЕ ,ЧЕ В БЪЛГАРИЯ Е ОСТАНАЛ НАИСТИНА ЛОШИЯ МАТЕРИАЛ !

Хм. Какво общо има написаното тук с това кой къде е останал? Щом ти си писал тук, значи всеки отвсякъде може да пише каквото си иска.

Не знам защо трябваше да влизаме в ЕС! Каквото ни дадат - после си го взимат с лихвите! Наказателни доклади, мониторинг и всякакви други глупости! А пък дочух, че щели да забраняват и розовите домати у нас! Щото видите ли, не били сертифицирани!Чак и доматите и м попречиха нещо!Е така е, като сме ахмаци!

СТАНЕ СТАНИШКО ШЕФ НА СОЦИАЛИСТИТЪЕ!

До сега нищо не са ни дали.Лъжат като мангали.Залъгват тълпата и плиткоумните с общи приказки и доста народ им се връзва.

Konstantin

Бе то на такива като вас цял живот трябва нещо да ви дават, като на циганка у шведско...

Смешен си с "атакистката" си пропаганда! Чак дразниш...

ВЪРВЕТЕ МУФТЕТЕ КРЕМЪЛ БЕ! НАХАЛНИЦИ ПРОСТИ!

Путин е длъжен да финансира не само Гърция но и цялото нато, за да избяга от комунистическото си минало, може би?

Че взе да колабираш отрепкооооо

ПОМИЯТА СЕ РАЗВИХРЯ - ЗНАЧИ НЕМА ДНЕС ЧИНИЯ С ХАМЕРСКА ПОМИЯ

ДА ЖИВЕЕ ГЪРЦИЯ! СЕГА ТЯ ЩЕ ПОКАЖЕ НАГЛЕДНО КАК ТРЯБВА ДА СЕ СПАЗВАТ ДЕМОКРАТИЧНИТЕ ЦЕННОСТИ ОТ ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ. ЕС НАПРАВИ МНОГО НАРУШЕНИЯ НА ЧОВЕШКИТЕ ПРАВА В СТРАНИТЕ ОТ ПЕРИФЕРИЯТА. ОСТАВИ ДА МИЗЕРСТВАТ И ТОВА СЕГА ЩЕ СЕ ПОПРАВИ. ЩЕ СЕ ПОПРАВИ, ЗАЩОТО ИНАЧЕ НЯМА ДА ИМА ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ.

КТБ не е застрашена, обяви БНБ. (дежа вю)

Вече нищо не застрашава КТБ. Прав е бил.

Боко, нали си Шарли бе, нали ходи да тресеш висменки на шанз Елизе или кой знай какво беше там. Върви и ти да решаваш съдбата на Гърция заедно с Мергел и Оланд бе, Бока. Никой не те бръсне за слива, Бока, ако има нещо за приватизация- само тогава ти звънят от ЕС и ако има стари повредени натовски самолети, които са за Балканто- да ги изкупиш. Върви и ти там- на срещата. Да ти се смеят учените и що-годе интелигентни хора. Върви там- дай експертно икономическо и финансово мнение. нали знаеш приказката- видяла жабата, че подковават вола- и тя вдигнала крак.

КВО ИМА ОБЩО? ИЛИ ТИ ДА СИ ВКАРАШ ТОЧКИТЕ?

Със сигурност още часове можеш да пишеш тъпизми. Но кой има полза от тях? Свърши нещо полезно.

безпросветен бацил!!

МНОГО СА ВИ ТИЯ ПАРИ ДЕТО ГИ ВЗИМАТЕ! НАЛИ ИСКАТЕ ВЪН ОТ ЕС -- ПОМНИТЕ ЛИ НА 10.11 КВИ ВИ БЯХА ЗАПЛАТИТЕ? 50$!! ТОВА ВИ СЕ ПОЛАГА, КРЕМЪЛСКИ ОТРЕПКИ, ХАПЕТЕ РЪКАТА, ДЕТО ВИ ХРАНИ! ЩО НЕ ТЕГЛИХТЕ ОТ МАСКВА КРЕДИТИ ВЕ, УМНИЦИ? АМИ ОПРЯХТЕ ДО ЕВРОГЕЙЦИТЕ И МАСОНИТЕ? НАЛИ СТЕ НМ. УМНИ?

Ще те дерем ЖИВ,теб и всички НПО-трябки!!! НЯМА ДА ИМА ПРОШКА.......

Нещо си се газирал? Я остави тоя компютър, че току виж си докарал някой инфаркт, че на тия години трябва много да внимаваш!

Какъвто и да е ЕС, поне отделните държави имат право на глас. Някой представя ли си какво би се случило ако в Чечня се проведе референдум да не връщат дълговете си на Русия. Целият филм ще е само бой май.

Деде дрънкаш глупости,но то е от възрастта.Тя деменцията не прощава

Референдум в Чечня ще е убедително проруски. Ако обаче референдума за Чечня е в цяла Русия, тя най-вероятно ще я изключат. Руснаците неискат до голяма степен Чечня. На дедото обаче му плащат на пост и трябва да си напише глупостите ако и да е прост като гъдулка. После защо западна толкова нивото на нацията.

ще искат Чечня? ФСБ като гръмне още няколко жилищни блока, населени с руснаци...

Моля всички да прочетат следната статия относно "хуманитарната" криза в гръчко и да си кажат мнението : "Разгорещена дискусия за референдума в Гърция и резултатите по него се състоя в неделното ток шоу на Гюнтер Яух по обществената германска телевизия А Ер Де, пише "Труд". В един момент в дебата бяха намесени България и Румъния. Това стана, когато в студиото прозвуча тезата за хуманитарна криза в Гърция (теза, спомената в неделя вечерта и от Алексис Ципрас). Това накара депутата от ХДС Ралф Бринкхаус да се обърне към присъстващия Георгиос Хондрос, член на централния комитет на Сириза, информира "Билд". "Хуманитарна катастрофа имаме в Судан. Ако вашето правителство бе в състояние да си събере данъците, тогава щеше да има много повече пари за хуманитарни цели" - каза Бринкхаус. Според немския депутат гърците не са прави в исканията си. "Жизненият стандарт в страни от Европейския съюз като например Румъния и България, а и в някои други, е донякъде много по-нисък от този в Гърция. Обяснете им защо те трябва да дават пари, за да поддържат гърците своя стандарт на живот." "

България не дава нищо.Нито едно евро не е дадено от нашата държава на Гърция.Ние не участваме в ELA.

в германия едно момиче може да ходи на море на слънчев бряг, и то на нудистки плаж, едновременно да се изучи, да направи кариера и един ден да стане канцлер на германия. в гърция хората си гледат семействата, сериозни и отговорни са към близките си, уважават възрастните хора, треперят над децата си. кое е по-истинска демокрация?

"в гърция хората си гледат семействата, сериозни и отговорни са към близките си, уважават възрастните хора, треперят над децата си"... За чия сметка???

За сметка на момичето от Германия!

асанчо,ти,и твоите дружки ивет добромирова и антоанета цонева сте НПО=ЦРУ агенти на марихуанските щати и чрез вашите неправителственни организации,миналата година бяха спонсорирани "протестите"-->Българския майдан!!!! По добре от сега мислете кой път ще хващате че времето ви накъсява,,,,,,,,,,,,

ЕС е култ, занимаващ се с промиване на мозъци и изнудване, изригна Марин льо Пен. След много години мачкане, компромати, убийства на всякаква опозиция в Европа, преди възстановяване на новия световен ред, една част от народа се осъзна и консолидира и създава мощна сила, която ще нараства. В началото Льо Пен казва само част от истината, цялата е много страшна, както блока се усилва ще се разбере и за геноцида, толерантноста, изчезването на бялата раса, принудителните миграции, заселване и основния план Калерги. Предполагам че съдбата на всички участници в това престъпление срещу човечеството ще е жестока.

Даже и да ви плащат на всеки пост, поне не пишете явни глупости, които са пълни с противоречия. Например: 1. Гордите гърци казаха Не на офертата на кредиторите, а после искали да сключат споразумение със същите тези кредитори за 48 ч. И това е голяма победа, нож в тялото на гнилия ЕС и т.н., а чакат на гнилия ЕС да ги спасява. 2. Пълна победа на референдума, а Варуфакис подава оставка. Е как хем победи, хем подава оставка. Ааа, това било мъдър гросмайсторски ход на Ципрас, като в шаха. 3. Гордите гърци, които казаха НЕ се редят и се бият на опашките пред банкоматите. Ами според мен това не се връзва с гордост, а с унижение. 4. Кредиторите искат затягане на коланите, а Ципрас иска 30 % опрощаване на дълга, останалата част да се разсрочи за 20 години и да му дадат нов дълг без поемане на ангажименти за сериозни икономии. И тука маса народ ахка и охка пред "мъдростта" на Ципрас, която де факто е пълна глупост и т.н и т.н. Няма нормален, що-годе грамотен човек, който да повярва на подобни щуротии

Карлос Чакала може да се учи на екстремизъм от Марин льо Пен. Последната е по-скандална и по-шумна от повечето американски траш банди. Ципрас и Варуфакис са олицетворение на етикета в сравнение с нея...

В ЕС ако критикуваш системата е екстремизъм? Тя получи правомощия от народа на избори, и казва мнение по всички теми, няма никакъв намек за тероризъм а предложения за промяна към добро. ЕС тоталитарен строй ли е?

Гърците еВаха мамата на " стабилните" евро-атлантически ценности. Опикаха ценностите им. Видя се колко е стабилен съюза. Колос на глинени крака. Едра диня на кибритени клечки. Мергел и Оланд са като крокодили- изяждат жертвата си, после ронят за нея крокодилски сълзи. Тея двамата са по мечешките услуги, които после излизат солено на възползвалите се от тях, както и на нас ще ни излязат солено 16-те милиарда и другите милиарди преди тях.

Педро, що не си пишеш домашните за утре?

adieu, adieu...

ИМ СЕ ВЗЕМАТ НА ПЕДАЛИТЕ ТУК НЕМСКИТЕ КОЛИ И ДР. ТЕХНИКА И ДА СИ ЗАКУПЯТ ГРЪЦКА ТАКАВА! ОТ СОЛИДАРНОСТ С ВЕЛИКИЯ ГРЪЦКИ НАРОД, ДЕТО ДАЖЕ НИЕ ВЛАДЯЛ 2 ВЕКА! РЕНЕГАТИ МРЪСНИ!

Тано Кариди, пардон Марио Драги кво казва? Или той вече си свърши работата нали Гаранционния фонд и Европейската банка изкупиха гръцкия дълг от горките измамени частни банки като Голдмън Сакс, дето и беше преди това директор и акционер.

Чета коментари под разните теми за Гърция и се дивя на невежеството на огромна част от коментиращите. Даже и да ви плащат на всеки пост, поне не пишете явни глупости, които са пълни с противоречия. Например: 1. Гордите гърци казаха Не на офертата на кредиторите, а после искали да сключат споразумение със същите тези кредитори за 48 ч. И това е голяма победа, нож в тялото на гнилия ЕС и т.н., а чакат на гнилия ЕС да ги спасява. 2. Пълна победа на референдума, а Варуфакис подава оставка. Е как хем победи, хем подава оставка. Ааа, това било мъдър гросмайсторски ход на Ципрас, като в шаха. 3. Гордите гърци, които казаха НЕ се редят и се бият на опашките пред банкоматите. Ами според мен това не се връзва с гордост, а с унижение. 4. Кредиторите искат затягане на коланите, а Ципрас иска 30 % опрощаване на дълга, останалата част да се разсрочи за 20 години и да му дадат нов дълг без поемане на ангажименти за сериозни икономии. И тука маса народ ахка и охка пред "мъдростта" на Ципрас, която де факто е пълна глупост и т.н и т.н. Няма нормален, що-годе грамотен човек, който да повярва на подобни щуротии, но много хора тука явно ги приемат за чиста монета без да се замислят.

Някой някога да е казвал, че социалистите са грамотни, хеле пък нормални :-)

виж от сега си отбележи няколко по-универсални реплики и си подготви постовете за следващата страна която напусне ес. Че май вече народа бяга по-бързо от ес отколкото вие може да говорите глупости. А вие говорите много глупости.

Досега още никой не е побегнал от ЕС, даже и Гърция. Нея по-скоро ще я изритат самите европейци. Виж много държави се натискат да влязат.

да охкаш пред финансовите гении от МВФ-то и ЕЦБ-то дето удвоиха гръцкия дълг и им наложиха икономии, а то вече пет години все рецесия.

Да бе удвоиха го, как не. Опростиха им 30 % от дълга, който бяха натрупали, при това една немалка част от този дълг беше взет зад гърба на ЕС регулатора и прикрит под формата на суап. Та 2010 ЕС им направи спасителна програма, но мърлявите гърци вместо да се стегнат продължиха да харчат като за последно - естествено, че няма да могат да си плащат дълговете с подобно неразумно поведение.

Яко изнасяме ток за Гърция, ама дали ще ни го платят? Ще стане както Ирак....... Солидарните европейци ще ни накарат да подпомогнем гърците като им опростим сметките към нас. Нищо, че френските и германски банки си прибраха парите от Г ърция.

Те гърците са сложили магнит на електромера и не можем да хванем, че крадат ток.

Нали много сме се оправили та само Гърция та Гърция! Смешници.

ти си смешник. Щом ти е писнало - иди се гръмни.

Гърците Ще получат това което искат ! Лихварите се гънат като червей виждайки как една Жертва се Имъква от Смъртоносната им хватка !! А другите Жертви Гледат и се Учат ! Якооо .

и пак повтарям , на бас , че си атакистки червеи

Васо, Ти се насра да пускаш няколко дежурни, тъпи текста вече по 100 пъти, та ши.бам в спамера прост!

ЩО ГЪРЦИЯ ВЗЕ ЗАЕМИТЕ ОТ ЕВРОГЕЙОВЕТЕ, А НЕ ОТ ДАЩНИТЕ ПРАВОСЛАВНИ ДОБРИ БОГАТИ РУСНАЦИ? И АКО БЕШЕ ВЗЕЛА ЗАЕМИТЕ СЕГА ЩЯХТЕ ЛИ ДА РЕВЕТЕ ПРОТИВ ПУТИНОРАСТИТЕ, ЮДЕЙО- РУСИТЕ И ПР.?

Тука некви сравняваха Украйна с Гърция. Забележително! Та това са несравними величини! Няма по-пропаднал народ от украинците. Ето ви и пример. Днес губернаторът на Одеса Михаил Саакашвили обяви, че е"постигнал" съгласието на САЩ, американското правителство да плаща заплатите на неговите хора, които доведе в областната администрация! Такова нещо дори и в България би предизвикало възмущение, да не говорим за Гърция. Украинците се радват.

Давайте по-чевръсто с минусите - да видим, колко се обиждат за своите събратя по копанка с помия.

КВО СЕ КЕФИТЕ ВЕ, АКО СЕ РАЗПАДНЕ ЕС КЪДЕ ЩЕ ВИ БЯГАТ ДЕЦАТА ВЕ, КЪДЕ ЩЕ СИ ПРОДАВАМЕ БОКЛУЦИТЕ! РУСНАЦИТЕ ПАК ЩЕ НИ ЗАВЛАДЕЯТ - И ПАК 50$ ЗАПЛАТА1 МЕРСИ АЗ ОТ ЕВРАЗИЙСКИ СЪЮЗИ!

у лево, бе кратун! Притрябвали сме им на руснаците пак 50 години да им смучем ресурсите! Ние сме в рамките на ИД вече я има картата и в интернет!! И скапаната либерастия дотам ни докарахте!!

КАТО ГЛЕДАМ ПРИТРЯБВАЛИ СМЕ ИМ - ТО НЕ БЕ НАТИСК ЗА АЛЕКСАНДРУПОЛИС, ЗА БЕЛЕНЕ , ЗА ЮП, ЗА ЦЕНАТА НА ГАЗА... ДА НИ СМУЧАТ КРЪВЧИЦАТА! 500$ НИ Я ПРОДАВАТ ГАЗТА, АНА ХОХЛИТЕ -ПО 240$!!!!!!!!

От смученето ли ни дължаха 3.5 млрд долара които им опростихме, за да ни нашибат 300% вносни мита от благодарност, мижитурко !?

Ако на Гърция опростят част от дълга ,то ние трябва кретените дето ни управляваха 25 г. да ги избием като кучета до 9-то коляно заради това което направиха с България.

Сърдиш им се, че не са взели 300 милиарда заем ли? Гърция на практика беше в еврозоната ( тогавашния общ пазар ) още по байтошово време. Ти кога си бил в еврозоната? Кой на тебе е щял да ти даде 300милиарда?

Ква еврозона те затресе по байтошово време? Я помисли тихичко, откога го иима това нещо "евро". То това е болката - оот ОБщ пазар (икономика) станахме на ЕС в Лисабон - опит за ЕССР, начело с Германия и по-голям брат - САЩ. Ако си бяхме стояли в икономическата сфера, нямаше да сме на това дередже, ама не - от икономически съюз към ЕССР, наречен за благозвучие ЕСЩ.

от древните гърци. Векове по-късно римляните са вкарали и жените в него. Сегашните само ги мързи, но качествено!

Да живее ЕС да живее НАТО!

да са живи и здрави червените тролове конспиратори.

отваряте бе водим ви още един Наполеон.

При новия световен ред няма да има онаследяване на имущество, капитали и банкови сметки. Дано дойде по скоро!!!

А жените бате? Как ще са? общи ли? Кажи за жените бате.

ще са, това тебе те устройва нали?

Жените ли, ами че те и сега са общи.

ГИ РАЗБИРАШ НЕЩАТА! ЗВЕЗДИТЕ ЛИ ТИ ГИ ГОВОРЯТ?

Това никога няма да стане, защото противоречи на човешката природа! Този, който работи много и качествено (и в името и интереса на децата си!) и печели много как ще гласува против онаследяването? Ще остави имуществото си да си го делкат пияндета и мързеливци? Но и бандюгите-комунисти се видя, че като вземат властта даже основават династии (Ким Чен-Ун е трето поколение "вожд"). Знаем за децата и внуците на Тодор Живков, на Брежнев и т.н. Никой, който е на власт няма да се обяви срещу онаследяването!

никой не трябва да си връща дълговете! никой не е задължен с нищо за неща, които са се случили преди раждането си!!! реално Тези дългове са правени по незаконен начин и превръщат в роби и неродените "гои". ако евреите искат да поспечелят още пари на гърба на негрите, циганите и гоите -доите - сами ще трябва да се потрудят на памуковите плантации. това е то!

Айде стига с платените коментари! Чухме и те разбрахме още първия път, не е необходимо да ни го повтаряш мотамо всеки път!

како , пак си се разплюнчила. Мго ги разбираш тия работи.

Друг цитат от статията: "ЕЦБ е сред основните кредитори на Гърция заедно с Международния валутен фонд и партньорите на страната от еврозоната. На 20 юли Гърция трябва да изплати кредит от 3,5 млрд. евро към ЕЦБ. Според анализатори ако Атина не направи това плащане, почти със сигурност ще се стигне до спиране на програмата ЕЛА и последващ фалит на гръцкия банков сектор, което вероятно ще доведе до отказ от еврото." Да бе да, то щом досега още не са ги изритали, явно на европейците им харесва да пълнят бездънната гръцка яма с евро!!! След 23 юли ЕЗ ще измисли как да продължи да котка гърците, има някаква несподелена любов между двете страни!