ЕК предложи европейска гранична полиция и се обяви против мигрантски центрове в Европа

"Миграцията отново е във водещите заглавия. Връщането на границите в ЕС ни праща обратно към тъмните страници от историята". В неделя ЕК свика среща на няколко държави, която тъне в мистерия

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво на ЕК с парите на европейците понеже тука всичко оправиха да се чудим колко нелегални мигранта да изхраним....

"Няколко държави предлагат създаване на центрове за мигранти извън територията на ЕС, където да се обработват молбите им за убежище. Такъв център може да бъде създаден в Западните Балкани..." Абе, ей, вие шебеци глухи, май само сте яли и пили на трапезата Му, когато Най-силния Вожд на Балканите и действащ ЕвропреЦедател 6 месеца ви обясняваше напоително, че Западните Балкани влизат - ей сега даже, до края на преЦедателството Му в ЕС!;) Че Той толкова кръв, пот и сълзи вложи в тази международна кауза, даже проспериращата си държава заряза и я остави на класните си експерти да я управляват! К'ви центрове за мигранти, к'ви 5 лева, бе, ще ми правите вие, бе?!

"Въпреки думите на Аврамопулос, че няма да бъдат вземани решения в неделя, някои медии разпространиха чернова на заключителен документ, който трябва да бъде приет на тази неделна среща. " Документът подготвен, дискусиите после... "...център може да бъде създаден в Западните Балкани..." Гранд подарък за Усмирителя на Балканите :( ... "Миграционната ни политика трябва да остане изградена на европейските ценности - съпричастност, отговорност и уважение към човешкото достойнство." Самоубийци в лицемерни кожи!

Правете Службата и я пращайте на границата в Донбас ! ...За бойно кръщение, бе!

Повеля на деня ! Девизът е *- Да си заградим колониите! ! ?

Ама докога само приказки и разтягане на локуми? И пак става дума за милиарди евра на Турция, на африканските страни,от където бягат негрите. И пак някакви локуми за затвори (ама не можело ) и ала-бала. Всичко това е загуба на време и много пари. Всички знаем, че има един най-сигурен и ефективен и евтин мачин да се спре тази паплач. Обачи никой пплитик не смее да я изрече, защото ще го.обвинят в расизъм, ксенофобия и какво ли още не. Само Орбан прави някакви слаби опити в това отношение. Та този всеизвестен начин е покриване на външната европейска граница плътно със служители на Фронтекс - добре обучени и добре въоръжени, който да имат разрешение да сттелят на месо, ако някой си позволи да опита да преминава европейската граница. Сигурно ще отидат зян няколко араби и африканци, но пък останалоте кандидати дълбоко ще се замислят дали да рискуват живота си и този на децата си. Има и още един положителен ефект от този акт - всяка раса - европейска, арабска и африканска ще си върво по своя си път на развитие и няма да се получи омешване на расите, за коото се знае,че освен всичко друго са и с различно ДНК.Това е моето мнение.

Аз предлагам тези индивиди и организации (политици, партии, медии, журналисти, "експерти", НПО-та и др), които са "за" приемането на "мигранти" в ЕС, да поемат и разходите за тези мигранти, т.е. настаняване и издръжка! Това веднага ще реши проглема, тъй като ще накара глупаците и лицемерите да плащат цената за своята глупост и лицемерие, а не да я прехвърлят върху европейските данъкоплатци!

Какви глупости говорят в Брюксел, че миграционната ни политика трябва да почива на принципа на съпричастност, защо трябва да съм съпричастен с някакъв негър от Нигерия тръгнал да лежи на социалната система или джихадист от Афганистан който ще слага бомби.

Абе западните колонизатори кога ограбваха тия държави викаха ли ни за съпричастност да делим благата? НЕ! За каква съпричастност мелят сега? Арееее разкарайте се от нас или ние ще се разкараме от вас.

Сорос наскоро изложи своите мисли,че ЕС трябва да финансира развитието на Африка,и евроджендърите вече говорят за африкански фонд за развитие. Значи са решии да има лагери някъде в Африка,най-вероятно в разградения двор Либия,там те да ги пресяват,и тихичко да ги доставят в Европа на нужните им места. В същото време млн евра от ЕС ще текат към Африка,която явно е новата зона на интерес.. Това,че те дават кинти на държавите членки на съюза,които решат да приберат мигранти,ме притеснява като виждам алчността на бг политици. Както нимфоманките за секс,така и те са жадни за кинти. Болни са а тема кинти.

Центровете за ислямски главорези - извън Европа . Европейска гранична полиция категорично не ние трябва , сега Фронтекс само пречат на нашите да спират смрадливите орки и ги принуждават да ги регистрират . Възстановяване правомощията на гранични войски отпреди Грабежа и всичко си идва на място . Проблемът ще изчезне за месец -два .

Само бг полицаи могат да пазят бг земя,ако не им се пречи де. Не ми тряват тук чужденци евроджендъри.

Що ,бе? По пълнички рейнджърки ко ти пречат?

Това ще си бъде пореднага.. европолюция, ..нали?

Западните Балкани? Да ги напълнят с мигранти ли?

А за какво канят магарето на сватбата? A? ...Да го натоварят с чеиза /подаръците,.../.

Едно време имахме гранични войски и пиле не прелиташе пред дозорите, без да се знае кое е и къде отива.

едно време имахме и армия,сега имаме нато

Едно време имахме вертолет. Сега нямаме.

Едно време и държава имахме,сега сме в ес.

И този път Падишахът ще ни вкара в Държава!?

Вероятно полицията ще следи,имигрантите да не се върнат!

Защо центърът да е в Западните Балкани? Не може лИ В Швейцария ИЛИ в Андора?

Поредната дебела лъжа, целяща единствено централизирано и директно разпределение на незаконните натрапници , прескачайки вече правителствата и игнорирайки недоволството на европейските граждани.

Европейска, разбирай работеща за страните в центъра на обединението. Ако утре започнат да правят нови лагери във вашето село или да оглеждат къщите, не чакайте нито секунда, Борисов заселва гербаджии от цял свят.

най добре е вместо да се създават нови лапачи на пари,същите тия пари да се пренасочат към това мигрантите след като стъпят на европейска земя да се връщат мигновено там откъдето са тръгнали,а тия които ги спонсорират да им платят обратната екскурзия,и тогава ще настъпи великия еврейски вой,защото цялата риба мирише откъм еврейските фамилии стремящи е към още повече власт и пари

Демек. Сега вече, ще се понапълним с ТЪМНИ ХРАНТУТНИЦИ И ИЗНАСИЛВАЧИ. Всички , успешно ще се регистрират в България

ДЕМЕК хапчетата,смяна на памперса и чакай визитацията …..ДЕМЕК

Демек,демек,демек...демек сикишан

Нащо Визитаторите се задържаха в твойта стая. Проблеми ли има?