Учени откриха тумор в египетска мумия на 2000 г.

Американски специалисти от болницата "Краус" в Сиракюз, щата Ню Йорк, откриха тумор в египетска мумия, която е на около 2000 години.

Обратно в новината

Коментари - Учени откриха тумор в египетска мумия на 2000 г. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е, и какво толкова са открили, та трябва да се бие силно тъпана ? Преди години не е имало тумори ли ? Айде марш, науката отдавна е станала за смях и никой не вярва на разни "открития".

Да го лекуват с химиотерапия белким оздравей чиляка .Ние сега нали се замразяваме надявайки се някой да ни открие след 2000 години и да ни излекува

Пак глупост от страна на набедения/ата/за джурналистка или от страна на редактора!!! От възрастта на мумията - 2000 г. следва,че тя е мумифицирана около 17 -та година след Христа!!! Питам се,тогава имало ли е фараони или не????

Може би няма да е зле да се поинтересуваш от история. Мумифицирането е било обичай горе долу до това време, независимо, че вече не е имало "независимиЧ фараони. Ама пък и защо смяташ, че само фараоните са ги мумифицирали?? Между другото точно преди 2000 г. е било времето на Клеопатра - последната египетска владетелка, преди Египет да стане римска провинция.

Ако оперират тумора, мумията дали ще успее да се възстанови напълно?

Боже, прибери по бързо амариканците, че всички ще станат луди. Египет са усъвъренствали мумофицирането и оставли тумора. Ей, тъп народ пише, а ние за сеир също включваме :)

Малко доста крайно изказване. Защо да не могат да разберат, че е било тумор?? Още повече има и КОСТНИ тумори - т.е. разрастване на костната тъкан, което логично няма да се разложи след смъртта.

През 2006 тумор не е имало, по тая причина и скенерът не го е открил. Сега вече има, щото животът днес е опасен за вашето здраве, даже и за това на мумиите!

2000 години е чакал за диагноза, вие ревете за 2-3 ;))

Ако и днес на живите слагаха толкова точно диагнози... А ако и лечението знаеха, че те и египтянините са опитвали...

Колкото до диагнозите - слагат ги и то точно, но резултатът от лечението в България не е много по-различен от този в древен Египет...

Фараона е наложил вето и бедната мумия е сдала багажа

всичко е усукано, неточно и неясно!