Гняв, водни оръдия, жертви и 870 ранени в Египет

Най-малко петима души са убити, а 870 са ранени при безредиците в Кайро в петък. Полицията използва сълзотворен газ и водни оръдия срещу демонстрантите, които скандираха "Долу, долу, Хосни Мубарак".

Обратно в новината

Коментари - Гняв, водни оръдия, жертви и 870 ранени в Египет | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мохамед ел Барадеи е арестуван! Актуализирайте си новината вече.

На политиците трябва да им светне, задава се революция в световен мащаб, и смаяна досегашния политически и икономически ред в света.

Смяна с какво?

3апочна се....на бедните им писна от чалматите ,брадатите и мустакатите кланове. Eдните се возят на лимо..., в самолета има дори и басейн а бедните живеят в бараки...Hа човек му трябва и хляб и вода!!!!

президента няма нужда да го сваляш. Последният му подарен мандат приключва. така че спокойно България върви по прав път.

Остава и в Сирия да се вдигнат, и пътят към Иран е открит!

андречковци револуции не правят... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

И там пристига демокрацията. Скоро и в Централна Африка.

89 -та ги изгонихме Какво искаш? Вече е демокрация свобода магазините са пълни със стока няма нужда да чакаш за кола или апартамент в НАТО сме и ЕС В петък няма руска телевизия няма и стопанска милиция да гони защо не работиш Сега ако искаш можеш да си ходиш с брада дълга коса и къса пола никой не те закача Може да не работиш ако искаш карай ски в швейцария или се гмуркай на карибите Немога да разбера какво ти пречи правителството

Изгонили сме ги, ама те не си отиват. Всичките са си тук, продължават да грабят, сега дори повече от преди. Бай Тошо го арестуваха с едно одеалце, и него му го откраднаха в затвора. А сега, ако ги подхванат да ги арестуват, дали изобщо могат да влязат в палатите с дебеловратата охрана, как мислиш? Например, в сараите на Беловодски път? И де да бяха само тези сараи, а то от дворци и палати вече не се вижда Витоша ... да не говорим за мотроморието.

Щото сме страхливи бе баце, за това...;)

не сме страхливци, а ленивци

за да качим на власт поредния костофф?

В България кога ще има революция срещу мафиотско-ченгетарската мъгла,която ни управлява вече 20 години демократично?Кога ще има национализация на заграбеното?Писна ми да гледам 20 години едни и същи мутри в парламента и политиката.

Ми смени канало и не ги гледай бе

Щото като ги изгоним обикновено идват още по- кофти управляващи :)