Американски съюзници обмислят военен пакт срещу ИД

Американски съюзници от Близкия изток и Северна Африка обмислят възможността за създаване на военен пакт срещу групировката "Ислямска държава".

Обратно в новината

Коментари - Американски съюзници обмислят военен пакт срещу ИД | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Режимът на Асад е толерантен към християните! Джипадистите колят наред!

абе аз да попитам. Че арабите се бият, бият се. А какво правят западняците и САЩ там???

спасяват ти задника от фанатизираните ислямисти...

Май не си забелязал, че тези почнаха да се бият, откакто САЩ и Запада нападнаха първо Ирак, после Либия, спонсорираха терористите в Сирия...

НЕЛЕПО за Алепо...искане от страна на Франция.

сайтът се напълнил рано сутрин с "опълченци". Плачат за срочна военна служба.

Tova e varha na lizemerieto i zinizma. France nared sas USA sa glavnite vinovnici za stradaniata na horata v Syria.

Уса търсят по-законен начин да продават оръжията си. Те отцепват една група, за да ги направят стожери в района, но в същото време ще са на страната на всички. Разделяй и владей. И така, наливайки постепенно масло в огъня един ден пожарът ще е изпепеляващ, но Уса са далеч. Тях не ги притеснява това. В тяхната държава огън няма...и за да няма те го създават и поддържат навсякъде другаде.

много филми гледаш май....

Cтoлюбoвъ

Дали си ослепял или си загубил функцията да видиш малко по-напред от вечерните забавни програми не знам. Но е факт, че тези проблеми не са за теб.

Нищо ново под слънцето. Американските интереси ще бъдат защитавани със заплатено пушечно месо от арабските страни. Защото най-могъщата армия на света не може да дава жертви...

e няма такова лицемерие и наглост от страна на западните държави! Преди някоко години, същите те платиха, въоръжиха Свободната сирийска армия, която нападна мирната и светска държава Сирия, под предлог че 'искали демокрация'. Разни измислени организации в Лондон и Париж, като 'приятели на Сирия' правеха всичко възможно да запалят там война, стигна се и до газова атака срещу цивилни, хиляди загинаха ей така без нищо... Сега същите играят новият цирк "Да спасим Алепо",... от кого ще спасите, от себе си ли?? нали вие я запалихте тази черга, кой сега плаче на чужд гроб?

ДИР, защо не направите едно леко търсене в новинарските сайтове, да извадите снимките на МакКейн с Абу Бакр ал Багдади (Али Баба)? Защо не се проявите като журналисти, а не като секретарки с копирна машина?

от спасители.. Абе я си спасявайте Париж,че е замязал на камиларско село от толко камилари там. В идил няма толкова , кво ще спасявате! Май им се ще пореден кръстоносен поход за плячкосване на изток.

Добра идея им е дошла! Никой не им е казал. Арабско НАТО?

Да не се правят на луди, да си стиснат ръцете с Путин, да праща Кадиров с 2-3 000 чеченци и да се приключва веднъж-завинаги с тия мизерници от ИДИЛ...

САЩ се ос*аха, сега Путин да им чисти лаината? Откъде накъде?