Омръзна ми, но не мога да си тръгна, обяви Мубарак

Египетският президент Хосни Мубарак заяви, че се опасява от хаос в Египет, ако подаде оставка и че иска да напусне поста, но не може.

Обратно в новината

Коментари - Омръзна ми, но не мога да си тръгна, обяви Мубарак | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да виждате някакдва прилика с Боко Тиквата, самовлюбена в себе си и наеграбеното си богатство?

Виждам, по-точно, чета, изявлението на президента на Египет. Ако бях с болен мозък, може би, щях да виждам разни неща, включително и тикви...

Като всеки диктатор и този си мисли и си вярва, че светът ще се свърши с неговото оттегляне. Най-странното е, че до голяма степен е прав - наистина в тези държави хората са научени да се подчиняват само на голяма и яка сопа - демократичните приказки не са за тях, те ги разбират като слободия и започват да рутят всичко по пътя си. Всеки диктатор трябва лично да посочи наследника и най-добре да го подкрепя понсе две години, докато тълпите започнат да го възприемат насериозно. Не е лесно. А хамериканите с промитите мозъци не могат да разберат такава народопсихология ...

дано да му отрежат главата на този наглец!

Много костелив орех се оказа този Мубарак. Колко още народ трябва да загине и пострада, за да се махне от поста!? То се вижда, че протестите няма да спрат, защо трябва и американците да се намесят, за да се промени нещо!?

Не може да има война или преврат без участието на хамериканците.

То голямото ЕГО винаги си мисли, че без него Светът ще спре да се върти, звездите ще угаснат и реките ще потекат одтолу-нагоре... То 62 години като си Директор на водопад, и започваш вече сериозно да си мислиш, че водопадът не би могъл да тече без тебе... Та съвсем искрен е човека, като ги разправя тези работи... друг е въпросът доколко са верни, и доколко отдавна е загубил всякакъв коректив и реална представа за поведението си.

Много точно казано. Властта опиянява.... до степен на безумие понякога...

Властта е най-силния наркотик. Няма отказване.

Тоя май е рода на Нашия Врат! Постоянно си държи оставката в джоба, ама не можел да си я подаде!

Hе може ли? Hе и с к а! Kъсно е "да е загрижен"... Tежи му сътбата и живота на толкова много невинни жертви! A може и да "закъсня" да си приготви кюлчетата... GOD HELP EGYPT!!!