Египетски съд нареди Хосни Мубарак да бъде освободен

Египетски съд нареди бившият президент Хосни Мубарак да бъде освободен, предаде Ройтерс, като се позова на съдебни източници.

Обратно в новината

Коментари - Египетски съд нареди Хосни Мубарак да бъде освободен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И за какво ядохя жабетата?!?

Е това не мога да разбера тези предишните все диктатори ги правят а на практика по тяхно време и икономиката се развиваше влезе ли демокрацията всичко с главата надолу.А това което е достегнато се прави с земято наравно и отново започват "спонсурства "от америка и примери колкото щеш за упадък.Заблуда за проктолюдието...............................

Всеки един управник бил 30 години на власт може да бъде съден и вкаран в затвора! Въпросът е какво се случва за хората и държавата след това!? Обикновено НИЩО ХУБАВО!!! Тогава не е зле да се замислим и задълбочим в случващото се около нас и в понятията "ДИКТАТОР" и "ДЕМОКРАТИЧНО УПРАВЛЕНИЕ"...................

И кой съд е наредил?Същият,дето го е вкарал в затвора ли? И техният съд като и нашият.Играе както му свирят. Тъй де.Кой съдия е луд да си напусне добре охраненото местенце,за това че не е изпълнил нареждане свише,да освободи виновен или да вкара невинен в затвора.

Що да не го пуснат - как пуснаха Трактора, а?

А, така-а-а-а! Сега да се каже ясно и открито кой е виновен за конфликта и кой има сметка от буквалното затриване на икономиката на Египет в т.ч. и туризма. Разсипаха си държавата. Такова е и положението в Сирия. И двете държави бяха светски държави - сега са в руини. Ще се юрнат след време някои наново до ги градят.

То и тука стана същото без гражданска война. Но за капак могат да ни я спретнат.