Еднополов партньор? Българските родители вдигат кръвното

Докато Западна Европа става все по-толерантна към хомосексуалните, в бившите соцстрани се случва точно обратното. Новият Евробарометър сочи, че в България враждебността към тях расте

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сякаш колкото повече сме против еднополовите връзки, толкова по-страстен става секса с тях. В БГ има доста мераклии и повечето са доста по-разгонени от тези на запад.

Тези орица нещо съвсем са се объркали. Не разбрах, след като изтъпяват и полудяват на Запад по една или друга причина, защо трябва да се счита за "нормално" да им следва ме примера и насила да се правим на уроди. На "цивилизацията" на Запад трябва да се огледат внимателно, да видят че ги водят за носа и се гаврят с тях, и ги правят уроди. Да погледнат България и да се усетят къде е правилният път, кое е черното и кое е бялото. Не е нормално, лудите временно завзели властта и да се опитват да узаконят различните Лудости. И ние да сме ги следвали, щото било толерантно, да се правим на луди. Мястото на лудите е в лудницата, а на здравите - да ги лекуват и да им помагат. хайде стига, като някакви малоумници да копираме и да поемаме всякакви идиотии, само и само щото били "чуждоземски". Който няма мозък, няма изградена ценностна система и не може да различи черното от бялото, извинен е да ги копира. До първото обяснение. След което ще значи, че или е безнадеждно тъп, или е получил пари и си е продал дирника. Между другото, по изследвания на същия "запад", педерастията вътрешно е била заложена в 25%. Останалото е въпрос на манипулиране. Т.е. без да е педал, по-лабилен човек с манипулиране могат да го превърнат в пендал. Което всъщност прави съвсем целенасочено същия "запад" под предлог на толерантност.

Ами не е съвсем така. Ако някой твърди че във Франция родителите няма да вдигнат кръвно ако имат гейове в семейството изобщо не е вярно. В България семейните връзки са силни и затова ни засяга. А във Европа ги гонят на 18 г от къщи пък гейове или лесбийки много им дреме. Имах познат гей. Никога не сме говорили на темата, не се е женил с друг гей. Не се афишираше и нямаше никакъв проблем.

Западът е осмислил и взел поуки от позорното в историята си. Осъдили са търговията с роби, преследването по какъвто и да е признак (раса, религия, сексуална ориентация), фашизма и т.н.т. и не искат никога вече да има дискриминация и подтиснати! А вие каква поука взехте от историята!?? Явно не голяма или никаква!! Е, на тях им е отнело няколко века, явно и на нас...има да почакаме едно 500 г....

която, предполагам, според тебе включва и уродливости като това да не си почерняш физиономията (ако си бял) щото щели да се обидят негрите, но същевременно ако цял-целеничък негър се избели (М. Джексън) - това да си е съвсем нормално (не че от това някой бял някога някъде се е обидил де)... Ами инсталирай си я на едно "сенчесто" местенце...

skromna35

Тъпанар!

взетите от "Западът" поуки, когато ЗАБРАНИ ИСЛЯМОФАШИЗМЪТ по своите територии заради: 1.Дискриминация към жените! 2. Дискриминация към такива като тебе! 3. Дискриминация към инакомислещите! И забрани достъпа на ислямофашисти на своя територия!

skromna35

Някой на Запад да одобрява това!?? Нещо сте объркали географията! И в Холандия никой не ве дискриминира, даже напротив търсят жени за ръководители в науката!

Българинът много мрази гейовете , а любимите му певци са Емил Димитров, Васил Найденов и Азис, а най-често търсене по дума от България в най-големия порно сайт Pornohub e "анален секс". На най-разпространените на земята език английския, думата за педераст и содомит е "bugger" , което влиза през френски и значи българин , а Bygerry akt английския закон от 1533 срещу хомосексуализма, аналния секс и зоофилията, действал близо 300 г. Какво да мисля , явно проблемът е двоен, масова анална активност, съчетана с нечувано лицемерие и отричане.

Какво да мислиш ли? И да "мислиш" друго няма да измислиш с педалския си мозък освен фекалния пост, който си измислил.

В Западна Европа повечето държави са имали колонии, където е било трудно да имаш нормална връзка между половете. Така се е формирала търпимост към хомосексуализма. Ние нямаме такава нездрава толерантност , което е по-здравословно от обратното. Все пак ако всички са хомосексуални човечеството ще изчезне до един век максимум

skromna35

Така е. Някои разломи никога не се затварят. За съжаление.

Не стига, че сме безкрайно толерантни към бруталната пропаганда и агресия на запада (а преди това - на изтока), не стига че сме кротки и търпеливи и заради това изчезваме като нация, но явно с бавни темпове изчезваме, та решиха и децата да извратят и мрънкат, че не се радваме.

Абе кога Щерев ще ни запознае с мъжа си ?

Болните хора трябва да се лекуват - а не да се женят и да съсипват живота на невинни деца!!! Ако някой който си мисли за Наполеон и някоя която се смисли за Жозефина - искат да се оженят и да осиновят деца - ще им позволят ли!?!?! Ами с болните от хомосексуализъм е още по лошо - тези нещастни болни хора - имат и агресивно поведение и още психични разстройства, а повечето хомосексуалисти са и педофили.... И на тях ще им дават да отглеждат деца!!!

Гледам в търговския център до нас в някои магазини ги назначават на работа може би с квота. Въпреки че изглеждат изпълнителни ми прави впечатление че са например недоверчиви и разбиват оформените преди това колективи.

Avatar952

За да работи един колектив броя на п*далите в него задължително трябва да е четен!

Хомосексуалистите не са болни хора. Нито са нещастни. Те не се мислят за Жозефини или Наполеони, просто ХАРЕСВАТ хора от същия пол! Няма нищо, ама нищо общо между педофилия, зоофилия и хомосексуализъм! И - в 90% изнасилвачите и педофилите са хетеросексуални мъже! Факт. Ти си поредния неграмотен хейтър. Прочете по въпроса ти и клакьорите дето ти се радват. Явно сте комплексирани неудачници, без поле за изява щом ви пречат тия хора, които нищо не са ви направили!

Една много голяма част от хората на Запад отговарят така от страх че ще загубят работата и ли дори живота си. За мене там има привидна външна свобода, но има тенденция и тук да стане това.

Запада загива но лошото е че се опитва да ни повлече.

Ние обаче сме някак по зле от румънците и словаците.

Говорят ти за МОРАЛНО загиване. Содом И Гомор са били градове на разврат за което Бог ги е наказал. А са били богати градове.

Разделението на бившите соц. страни с бившите колониални страни, е по линията ЕГОИЗЪМ (чиито краен еволюционен продукт е качеството АЛЧНОСТ). Освен това, манипулациите и цензурата в СМО-тата не позволява на младежите да се запознаят с Божествения Закон ТЕЛЕГОНИЯ - Закон Рита, поради което те се затрудняват в дебрите на джендър философията. А бе едни нищо и никакви български цигани се юрнаха да си прибират от училищата децата ..., но какво става в Норвегия, питайте онези българи и българки попаднали в лапите на GREVIO.

Защо са отишли в Норвегия, ами то всичко си има цена. Един от проблемите на света е прекалено свободното придвижване и преместване на хора и култури.

в народо- психологията на един народ са заложени общоприети норми на поведение и очаквания към поведенията на всеки човек от дадената социална група . Тези очаквания обаче може да се разминават в различните групи така например като избор, възможности и приоритет. Това е така защото очакванията към всички са едни и същи и тази общо- приета норма може да е правилна или грешна при прилагането и в друго общество. Това създава предпоставка за множество предразсъдъци обект на тази дискусия

Няма предразсъдъци, има твърдения които не са научно доказани а приети едва ли не за норма по политически и идеологически причини, което може да се промени но след години.

няма да се промени поне засега не

Хайде стига с тая хомо-пропаганда!

Ленин и Троцки се боцкали, ти знаеш ли го тфа? Ленин дигал хомо гуляи и Крупская истерясвала, и той я биел, та да не реве по либовниците му. Също, Маркс и Енглес са биле либовници, и маркс редовно искъл пари от либовника си, като част от ритуала, защото той бил женичката. КАКВО Е ОПЩОТО МЕЖДУ ТЕХ? СИЧКИТЕ СА БИЛЕ ЕВРЕИ И КОМАНЯГИ ;)))))

Ти защо не научиш малко правопис, да се ограмотиш и образоваш, понеже имаш граматически но и фактически грешки и то редовно.

Това не е толерантност към хомосексуалните или различните хора със сексуална паталогия, а технология на провмиване на мозъци и разпад на Човешкото в отделния индивид и в обществото. Просто в Западна Европа са много "по-напред" с отварянето на този Прозорец на Овертон. Хомосексуалните според науката са психически отклонения/паталогия, но това вече в глобален обществен план е прието да го зарекнем като научен факт, а СЗО корегира квалификацията на психиатричните заболявания като ги е изключила. Сега разни активисти и НПО-та се опитват да наложат поредната корекция в МКБ-11 да се изключват и други сексуални паталогии. А законодателните органи в отделни държави последоватлено узаконяват изравнителни права напр. на брачни права и родителство, нищо че физиологията и биологията, т.е. природните закони е ограничила това. Утре не само педофилията, ами и кръвосмешението, и канибализмът и всякакви неприемливи днес идеи може да се узаконят и да станат норма. И малкият процент патологични носители да бъдат "толерирани" с цел стария римски закон на властта на елитите "разделяй и владей", а отделният индивид да няма индитефикация на свободния избор, а да потъне в депресия и съмнение "аз не съм Аз" и да приеме каквата идентичност му "опредли" Матрицата.

Преди 2 дни задържаха и осъдиха на 10 денонщия административен арест руската активистка Полина Симоненко за непозволен протест на Червения площад. Стояла с плакат с надпис "Смърт". И понеже й било за втори път, та я осъдли по бързата процедура. Обаче в съдабната зала се изяснило, че тя всъщност е мъж и се казва не Полина, а Пьотр... Наложило се да я/го настанят в отделна килия в ареста.....

Caitlyn Marie Jenner was born William Bruce Jenner on October 28, 1949, in Mount Kisco, New York,[12] to Esther Ruth (née McGuire) and William Hugh Jenner. Her father was an arborist.[13][14] She is of English, Scottish, Irish, Dutch, and Welsh descent.[15] Her younger brother, Burt, was killed in a car accident in Canton, Connecticut on November 30, 1976, shortly after Jenner's success at the Olympic Games. Esther Ruth НЕ Е ЛИ ЕВРЕЙСКО ИМЕ, НА ЕВРЕЙКА, РОДИЛА СИН, КОЙТО ПО-КЪСНО ПОД ТАЛМУДА, СЕ Е ТРАНСДЖЕНДЕРИРАЛ? При евреите, първородния син се обещава на Бога, и често бива даван за свещеник, проститутка, или обезван и трансджендериран, като смяната на пола е традиционна, и ако не евъзможна някакси, да кажем няма кой да го направи, тогва бива направен евнух. Коеот практически е мъж да загуби половия си орган и да започне да изглежда като жена, вклучително с женския фалцет на гласа.

Международна класификация на болестите (МКБ), издавана от Световната здравна оргиназиция, е общоприета в света за кодиране на медицинските диагнози и клинични описания. В последното издание на български от 1998 г. има раздел 5. „Психични и поведенчески разстройства”, който е нещо като конституция за работещите в областта на психичното здраве. МКБ се издава от СЗО периодично, като през дълги периоди се правят корекции. Важи за Европа, а САЩ си имат техен класификатор, DSM (Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders). В момента е в сила МКБ-10 – тоест десетата ревизия, от 1992 г. Там, от 181 до 186 стр. пише следното (тук са цитирани само диагнозите и кодовете, без описанията): Разстройства на половия идентитет (F64) (Gender identity disorders) F64.0 Транссексуалност; F64.1 Двуролев трансвестизъм; F64.2 Разстройство на половия идентитет в детска възраст; F64.8 Други разстройства на половия идентитет; F64.9 Разстройство на половия идентитет, неуточнено; F65.0 Фетишизъм. F65 Разстройства на сексуалното влечение: (Disorders of sexual preference) F65.0 Фетишизъм; F65.1 Фетишистки трансвестизъм; F65.2 Ексхибиционизъм; F65.3 Воайорство; F65.4 Педофилия; F65.5 Садомазохизъм; F65.6 Множествени разстройства на сексуалното влечение; F65.8 Други разстройства на сексуалното влечение; F65.9 Разстройства на сексуалното влечение, неуточнено. F66 Психологични и поведенчески разстройства, свързани със сексуалното развитие и насоченост (Psychological and behavioural disorders associated with sexual development and orientation) F66.0 Разстройство на сексуалното съзряване; F66.1 Дистонна на Аз-а сексуална насоченост; F66.2 Разстройство на сексуалните влечения; … Предстои ли скоро да излиза нова ревизия на МКБ и какви промени се готвят? Първото, което може да се намери с търсачката в интернет, е изискване на сайта на някаква ЛГБТ организация, от името на „Трансджендър Европа”. В текста се критикува горният списък с диагнози – твърдят, че това е зла патологизация на транс-индивидите, която нарушава адекватността на здравните грижи за тях. И настояват тези категории да отпаднат в предстоящата МКБ-11. Искат на тяхно място да се сложи политкоректното „полово несъответствие” – Gender incongruence (виж тук). В мрежата може да се намери и чернова на МКБ-11, с корекции . И …точно така, там вече пише Gender incongruence (виж тук). И какво се получава – според джендър-прогресистите хем в класификацията на психичните болести имало „патологизация на транс-индивидите”, хем трябва да има здравни грижи за тях (например сред тях самоубийствата достигат до 40%, което очевидно е свързано с психическото разстройство)… Ако транссексуалните настояват, че не са с психично разстройство, а са трети или пети пол, и имат незащитени права, какво да кажем за правата на засегнатите от склероза и алцхаймер? Те са много повече, незащитени са от закона. И много други по-многобройни социални групи са незащитени, но за тях такъв шум не се вдига. Тези корекции в класификацията на болестите са легитимиране на патологията. Това е технология на превръщането на аномалията в норма и „човешко право”. Това е част от общата тенденция за налагане на една идеология като господстваща над останалите идеи, движения, религии и т. н., без никаква демократична процедура. Новата МКБ-11 предстои да излезе тази година. Но проследявайки нововъведенията в последната ревизия на американската DSM-5, тези корекции най-вероятно ще бъдат въведени в новата класификация на писхичните разстройства. Източник: e-vestnik.bg

А сега и ако беши казъл/а, кой стои зад команизката адженда да се прокарва това? Че Талмуда обеснева, и казвъ, че че гоите требе да бъдът държани тека, поробени, и да бъдът избивани, да са проститутки, сексуални извращения, изнасилвания, инцест, са позволени, особено към гои, да обслъжвът еврейските нужди? Кой ви обеснева откъде идва това ? не и команягите еврейски. Що се криеш, защо не обесниш на орицата, че това идва от еврейския Талмуд? Що не обесниш, че КоманиЗкио Манифесто открито проповедва сексуално развращение, гейство, инцест, развала на брака, отнемане на децата в полза на държавата (естествено, команиЗката държава се очеква да бъде управлевана от еврейски команяги...)... Талмуда проповедва изнасилване на христиенски дечица, на религиозна основа ....да.... който е чел Талмуда, знае .... Талмуда изисква!!!! Сатанисъм (тоест атеизъм и отричене на истинския Бог, и подчинение на сатаната...) и после се чудите откъде ви е дошло???? ЕМИ КАТО ПОКАЗВАТЕ КАКВО СЕ СЛУЧВА, ЗАЩО НЕ ПОКАЗВАТЕ И КОЙ ВИ ГО ПРЕЧИНЕВА БЕ!

От алчност и нерелеазираност на западняците им горят буионите и обръшат резбата Такива хоря трябва да се водят болни като от чума. Семеиство е жена и мъж другото е нестествено съжителство . всички беди идват от Запада .

идва от още по-назапад, чак от към Острова, дето говорят неразбряано, сякаш са без зъби, сякаш са пияни, сякаж са ненормални, мучат и плюят в лицето като говорят, това им е изказа. От преди стотици години феодали са еб@ли къде кой що сварят .

А сега и ако беши казъл/а, кой стои зад команизката адженда да се прокарва това? Че Талмуда обеснева, и казвъ, че че гоите требе да бъдът държани тека, поробени, и да бъдът избивани, да са проститутки, сексуални извращения, изнасилвания, инцест, са позволени, особено към гои, да обслъжвът еврейските нужди? Кой ви обеснева откъде идва това ? не и команягите еврейски. Що се криеш, защо не обесниш на орицата, че това идва от еврейския Талмуд? Що не обесниш, че КоманиЗкио Манифесто открито проповедва сексуално развращение, гейство, инцест, развала на брака, отнемане на децата в полза на държавата (естествено, команиЗката държава се очеква да бъде управлевана от еврейски команяги...)... Талмуда проповедва изнасилване на христиенски дечица, на религиозна основа ....да.... който е чел Талмуда, знае .... Талмуда изисква!!!! Сатанисъм (тоест атеизъм и отричене на истинския Бог, и подчинение на сатаната...) и после се чудите откъде ви е дошло???? ЕМИ КАТО ПОКАЗВАТЕ КАКВО СЕ СЛУЧВА, ЗАЩО НЕ ПОКАЗВАТЕ И КОЙ ВИ ГО ПРЕЧИНЕВА БЕ!

Не мога да си обясня защо съществува въпрос за имане или нямане права на гея, или лизбията, та кой може да им отнеме правото да ходят на работа, да се хранят, да спят да карат кола да се возят в един и същ градски транспорт например с негейове и нелезбии? Никиой За какво говорим тогава? Може би да се целуват публично? Та и при хетеро-то това не е трайно явление.

Англииски Сър към сина си: -Арчибалд мисля, че е време да се задомиш. Виж например много подходяща ми се вижда лейди Магбет. Тя е от добро и заможно семейство.... -Но Сър, аз харесвам иконома Джон! - О Господи, та той е католик! :)))

"Дойче Веле" .....

Син към баща си: - Тате имам две лоши новини и една добра... - Слушам те... - Първата новина е, че си намерих мъж. - А втората? - Че е черен. - А добрата? - Че допреди година е бил жена...

Единствената пречина да дода тука и да чета беше да ви каем, че ето на, трансджендерите са си масово насекаде, а вие още отказвъте да ги виждате и да разбирате, че това са трансджендери. Утре ше ви доде снаха трансджендер, и вие нема да схванете, че тя е мъж, който си е направил операции, и ке чекате внуче ..... Ноо сте тъпи, и си го заслужавате, чеЗно.

Добронамерен съвет. Ако се съмневате, че снаха ви е трансджендер, направете й днк тест. Взима се малко слюнка, иле косъм паднал от главата, тея са най-лесни...иле урина, иле кръв, примерно се е порезал/а в кухнята.... И се праща на тест, резултата идва след седмица. Секи тест дна казва изрично дали е на мъж или на жена. Каквито и да са джендерски операции, не могът да сменът пола и дна-то. Може да изглежда като секс богиня момчето, но ако дна-то казва, че е мъШ.... с дна не се спори, имате си трансджендер за снаха. Следват изводите кой ебе и кой ражда.

дна тест обикновено струвяа от 100 до 150 доларес, по-скъпото е с екстри. 100 доларес и знаете с кой си имъте раута...между другото, фарма мафията си умирга да прави подобни ситуации, и да каръ орицата да плащът.

Така и трябва. И е нормално. В България не приемаме нищо неприродно! Европа да се извращава колкото си иска. Ние пазим чистотата и нормалноста! Баланс му се вика!

Не е баланс,а балканска психика със широко затворени очи!Ами ако твойте деца крият,че имат връзка с лице от същият пол и Ти разбереш-какво ще направиш?Ще ги убиеш,изгониш-КАКВО ???

на темето си? Откак свят светува деца и родители са се разминавали в не едно и две отношения и са скъсвали "дипломатически отношения". Е, И??? Не виждам светът да е свършил! И сега НЯМА да свърши! А за трепатенето си се "огелпил" с форума - пробвай се в някой саудитски;-)...

Дори на подсъзнателно ниво . Призвани сме да съхраняваме Светлината и Доброто и да спасяваме . Правили сме го и преди , ще го сторим и сега . Въпреки неистовите напъни за унищожението ни . Ялови са , всуе се хабят ;0000 Бог Българинът ни пази и има защо . Със здраве .

Дойче веле да ми гняви топките!

обратните е едно голямо лицемерие.Защо ? Ами защото човечеството се множи катастрофално.Вече сме около 7,00 млд. и на горе. След 20г. ще станем 11,00 мрд.А няма как на всички да се осигури работа и прехрана.Това вече се забелязва и отчита.Най-сигурния начин е да се спре естествения прираст на световното население а това става съвсем елегантно с гейовете и лесбийките.И тук шега няма.Ако 35% от мъжете и жените станат такива ,възпроизводството на световното население ще се забави многократно.Няма бебета ,няма население ! Чиста работа,без войни и изтребления.Тук на помощ не напразно идва и болестта СПИН и за това го създадоха във военните лаборатории.

Докато завърша средно (1978) смених две училища и два класа. НИКОЙ от съучениците ми (поне 50 души и от двата класа) НЯМАШЕ ПОВЕЧЕ ОТ ЕДИН (1!) брат или сестра (аз - само една сестра) .Някои бяха единствени деца в семейството. С изключение на 2-3 турчета - ВСИЧКИ бяхме етнически БЪЛГАРИ!!! Е, имаме ли нужда ние в Бг от повече такива с ексцентрична сексуална ориентация, та да не се множим в опасни размери? А как ли е при мюслимите? На тях що не им стиска да им пробутват "такава" пропаганда и агитация като на нас?

гледах го в спец.репортаж по фр.тв .не вярвам ,че в Бг са яли толкова бой .но запада винаги си мие ръцете с някой друг . който не вярва ,да отиде като горд гей в париж .лесбийките може би са по-хитри или дискретни ,още не са ги почнали .

Че кой ги е спрял да си бъркат по дупките???

еднополов партньор е и дилдото, дами и господа, потърпевши! :-))) но ако то (дилдото ви) бъде съчетано с изкуствения ви интелект, то проблемът междуполов ще бъде решен за час... окей при положение, че батериите са заредени докрай.. за мъжете е по-кратко. понякога и 10 сек стигат! :-)))

Според мен 39% е силно завишено за България. По мои лични наблюдения в момента едва около 4-5% от българите са с европейско съзнание и манталитет. Останалите 95% са с азиатски или по-точно - близкоизточен.

Откога пък европейско съзнание стана равно на промит либераст? :)

Не знам какво точно влагате в "промит либераст" но предполагам че е нещо лошо :) На запад това отношение се смята за човечно, културно и цивилизовано. От край време по-напредналите цивилизации са били по-толерантни, а по изостаналите - по-брутални и агресивни. Все пак 5 века османска окупация, 45г болшевизъм (смятам го за азиатска идеология) и после 30г. оскотяване и опростачване са оставили своя отпечатък. Няма как да е иначе.

Не знам какво точно влагате в "на запад" - Западна Европа, предполагам. За статистиката - това е 2.53% от световната популация на хора. И откога ценностите на няма и 3% трябва да бъдат налагани на останалите 97% ?

Аууу "цивилизованите" европейци. Които са търгували с роби и са ги налагали и убивали като животни. И на два континента населението са избили, а на един друг са превърнали населението в роби. А пък едни особено цивилизовани от тях гориха, драха хора през ВСВ, две големи войни предизвикаха. Сега пък се съвокупляват с малки дечица ама пак цивилизовано. Гейове и лесбоси затова напират за законни бракове, да отнемат насила децата на хетеросексуалните и да ги унищожават. Содом и Гомор за такива и да не личи къде са били. Било е и пак ще бъде.

В България за съжаление простотията се шири повсеместно. Населението е ограничено, суеверно, изостанало, плашливо, недовечиво, злобно и завистливо. Затова който може, се изнася.

Скоро Балканите , в огромната си част древни Български земи , ще останат единственото място , населено с Хора . Прекрасен зелен оазис :))) В тоя ред на мисли е резонно отрано да се помисли за ограничаване на пришълците не само от югоизток , но и от западналите части на континента .

Ъхъ място населно с едни мургави хора

Тия с по-тъмната окраска срещат радушен и толерантен прием в западна посока , там ще си и останат . Оттук само минават и то в краен случай , гледат да ни заобикалят :)) Добрата новина е , че коняците с наши документи се изнасят по катуни . Случайно оцелелите европейци ще се юрнат насам , те и сега трескаво купуват къщи и земи . Затова е апелът ми за ограничителен режим .

Хаха, все едно някой от запад се натиска да дойде на тази територия. Движението е в обратна посока, и има защо. Какъв оазис е България, бе човек, направо си е една кочина - превърнахте я в такава ти и подобните ти ограничени, оскотели и озверели индивиди.

Май отдавна не си тестван на "пропускливост" изотзад? Или ...напротив - отдавна са ти скинали мрежичката, та ги "пропущаш" все едни таквиз """мъдри"""...

ето как бруталната цензура на цк на бхк и фондация аденауер злоупотребяват с думата "толерантност" в текстовете на дойче цензурвеле! където няма и един журналист, а само платени драскачи!

не е на добро.В светото писания ясно е казано ,че Господ благославя брака между мъж и жена.За това от темата за еднополовите бракове плод на духовно и физическо израждане е безмислено да се говори.Такива просто трябва да се кастрират и с това проблема приключва.

ДА, още в началото на Библията се казва, че Господ ги създаде мъж и жена.

А защо толкова години сме в ЕС и сме пак бедни както преди.,,Загрежени сте за хора от други континенти ,но не и за нашите мизерсващи пенсионери и работещу бедни.,,Лицемери долни.

А, комундел, чакаш подаяние, а? ЕС да ти дава парички, а ти да си лежиш? Никой на света не ти е длъжен! Набий си го това в червената кратуна! Лицемерът си ти!

Дойчевелевци, БРАВО на Вас! ГОЛЯМО БРАВО! Колкото повече пишете по темата за хомосексуалността, толкова повече ОТВРАЩАВАТЕ българите. .... Гордея се със ЗДРАВОМИСЛЕЩИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД!!! За съжаление, разбрахме, че "НЯМА МЪРДАНЕ" :((( Еврозаконадателството е НАД българското. Качихме се/качиха ни на погрешния влак...Заради едни банани...

Доказахме ,че сме здравомислещи с мнението за ИК.А станишко не можа да ни прости,а бокич се беше заканил ,че ще я приемем ,но после отстъпи.

Бокича НЕ Е ОТСТЪПИЛ - Корнелия МУ направи услуга / спаси ГО, давайки ИК на КС.

Дойче Веле, вместо да се вайкате, колко сме нетолерантни ние - на Изток, хайде да вземете да ни обясните едно нещо: Ние, нетолерантните, твърдяхме, че миграцията трябва да бъде спряна, че мултикултурализмът е провал. А Дойче Веле ни критикуваше за това. Ето и сега - заради ромите. Обаче, защо госпожа Меркел заяви в Потсдам, че мултикултурализмът в Германия е пълен провал? Може би пък сме прави ние - нетолерантните според вас?

Ааууу ! Аве Щерю и бегееца да не са сё взели? ДИРа защо не ни информира за тези сладурчета}:-)))

А какво е кръвното на българските родители, когато чуят за многополов партньор?

Ще се докараме до там, че да се молим на поредния диктатор да извършва чистка.

Колкото по-толерантни = по-малко новородени = обречена на загиване нация. Да не забравяме и официално узаконеното от правителствата отнемане на деца.

в детските градини в Германия се разпространява игра-Възрастни хора плащат по 250 евро, за да си играят с деца в детските градини...Да се въргалян по пода...и да се закачат...Целта е ОСВОБОДЕНА ПСИХИКА на децата...Обаче-има оплаквания от малките, че мъжете ги опипват и ги прегръщат бурно...Има дебат-тази игра да се забрани...И ТОВА ЛИ ЩЕ ТРЯБВА ДА ПРИЕМЕМ???

Къде пък я измисли тая игра - в нашата детска градина няма такова нещо.

е публикувана статията...То такова нормален човек може ли да го измисли??? В публикацията са посочени мнения на психолози, на родители, на създателя на играта...

Тези ги разправяй на циганите, дето щели да им вземат децата. Достъпът на външни лица в немските детски градини е почти 0. След времето, в което се водят децата, вратите се заключват и децата контактуват единствено помежду си и с персонала..

Опитат ,е ще има ,,яко друсане,,на даскалите

Аре, да не ни занимавате с глупости. Коуеги.

Мине се не мине малко време и отново започвате да зомбирате хората. Те нямат работа и се чучдят как да свържат двата края, вие се борите за правата на хомосексуалистите. Аман от глупосто и манипулации!

Толкова години човешка история това не е било проблем, сега изведнъж станало! С нищо не сме по-добри от предишните поколения. Просто нещо което се налага отгоре и ние трябва да го приемем.

За нас още има време.

Това да са ни проблемите!

Тоя нов ЕвробарАметър, много улево сочи бе!

Не кръвното, ами сопите трябва да вдигнат българските родители.

Срещу високо кръвно, DW препоръчва опасното лекарство от съседната новина.

Аман от тоя зор да извратите всички и всичко! Има неписани закони на видимия и невидимия свят, и ще ви се върне лично върху главите, това което пожелавате и причинявате на другите чрез умишлени лъжи и манипулации.

Нека да имат право на съжителство, което да е един вид юридическо доказателство, че са свързани лица, за да могат да наследяват или да вземат решения в болници и други подобни случай. Ни нека да се води брак, а съжителство и да няамат право на осиновяване!!

има и БЕЗ БРАК...

Как точно има наследяване? Наледяването е само за роднини и брачни партньори! Иначе ако дарявате на някого, с който нямате родствена връзка данъците са високи. МНого по-високи от случая ако наследявате или получавате дарение от роднина!

Осиновяване може да бъде извършено от всеки, със или без брак. С осиновяването настъпва и унаследяване. Между другото, разсиновяване също е възможно по същата логика, дори от биологични родители. Не знам кой ви мъти главите, Семейния кодекс е публикуван в лекс.бг.