17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тези "майки" са наказани от Бога за пороците по време на бременност, пушене на тютюн, канабис, алкохол, наркотици, силикон в циците, и обществото с нищо не им е длъжно.

Много от тези "майки" са виновни децата им да са с увреждания, заради пиянство, цигари и наркотици, обществото не трябва да им плаща за пороците, те сами трябва да изкупят греховете си, да работят по 2-3 работи, вместо да пушат и пият в палатковите си лагери и да чакат наготово държавата да ги спаси. Доходите на всички са мизерни, 2-3 милиона българи живеят в нечувана мизерия, не са само децата с увреждания.

Много от тези "майки" са виновни децата им да са с увреждания, заради пиянство, цигари и наркотици, обществото не трябва да им плаща за пороците, те сами трябва да изкупят греховете си, да работят по 2-3 работи, вместо да пушат и пият в палатковите си лагери и да чакат наготово държавата да ги спаси. Доходите на всички са мизерни, 2-3 милиона българи живеят в нечувана мизерия, не са само децата с увреждания.

Че България ще е кенеф на крадци и никога няма да става като Холандия, защото тука убийците и крадците се чувстват добре, а завзЕгха от 28 години и и властта , та всичко е точно ...така че драги съграждани, почвайте и вие да крадете, не ги жалете крадците и краденото от тях, а го крадете от тях

Тая комуниска иска държавата да и плаща всичко, ама комунизма умре, и сега сичко се плаща! !

ima goliamo razminavane v otnoshenieto kam horata s uvrejdania u nas i tuk,vispania.tuk tezi hora sa palnopravna chast ot obstestvoto.imat normalen dostap navsiakade,avtobusite sa prisposobeni za hora s uvrejdaniaa tehnite problemi sa problemi na vsichki nas,zashtoto nikoi ne znae kakvo moje da mu se sluchi.

прекрасно е да намериш абдал който да поеме разходите за уютното ти съществуване! ако не бях толкова дърт, щях да я помоля да ме осинови и закара на чужда сметка в холандия! обещавам да слушкам, папкам, яздя и плувам!

Предлагам да намалим пенсиите на всички и да увеличим набдавките за майките, които са "убити от системата"! Срама нямат ей - една стотинка не са внесли в бюджета, ала всички са има длъжни! Едната даже и басейн искаше!

И да ти вземат гробарите пенсията

Решава да бъде по-близо да системата ... (без коментар за грамотността на журналиста)!

ПОСЛЕДНО ,НЕ РАЗБРАХ КАТО КАТО КАКВИ ТРЯБВА ДА СТАНЕМ НАКРАЯ-КАТО ШВЕЙЦАРИЯ ИЛИ КАТО ХОЛАНДИЯ?А КАКВО ЛОШО МУ ИМА НА БРУНЕЙ ?

ганювците са се разделили на две,едните искат да станем като швейцария ,а другите като холандия.Освен това ,ганю иска държавата да му дава американска заплата и немачка пенция,ако не може поне по 2 апартамента,2 коли и 2 любовници!

Пак прегорихте манджата. Хваща се някаква и отива в Холандия с 16 годишната си дъщеря и хоп започва в холандско училище, сигурно и с български преподаватели. Дъщерята трябва да е в предпоследен или последен клас. За да учи трябва да е минала приравнителни изпити и да е владее холандски перфектно, а холандския не е точно немски. Веднага потичат реки от мед и масло към клетата майка. Айде малко да посмали. ЕС гарантира свободно придвижване на стоки и хора, но точенето на здравните им системи е проблем навсякъде. По отношение на условията, вече не е екзотика и български училища да имат басейн.

И накрая драги онбашия ще останат екземплияри като теб.....

Разликата между Холандия и България се нарича БВП. Няма как да имаш соц държава без да имаш икономика. Соц се прави с ПАРИ. Е сега ние един тъп лифт спираме бизнеса да направи и очакваме да има постъпления ДДС и други данъци от които се прави СОЦ точно за тези хора. Без бизнес няма соц това е. Другия вариянт е да се теглят кредити и кредити и да се наливат пари докато стигнем положението на Гърция след 15-20 години. Сърдете се на зелените на дизела на всякакви вегани и подобни типове които спират бизнеса. Нека тези с увреждания седнат под някое дърво и дишат чист въздух.

Бачинката, виж перата по бюджета и министерства, и после екай и мекай къде са парите. Администрирането на процесите, като прериоритет само по себе си, изяжда ресурс за социални дейности и прави неефективно самото администриране. Делегирането на дейности по администриране на социалните дейности води само до изтчване на ресурс и пълна неефективност.

Бизнес се прави с работа, не с празни приказки, биене в гърдите и доказваме колко са виновни другите.

не е нужно всички държави да стават като холандия, тогава хората които им харесва да НЕ Е като в холандия къде ще ходим? в българия никога няма да е като холандия, и това е супер, останалите вресльовци дето искат целия свят да е като техните любими "нормални" държави да последват примера на тая жена и да се омитат

Няма да конкретизирам долното и лошо изказване и отношение от което лъха нетолеранс

Значи, който не харесва Холандия се изказва долно, лошо и нетолерантно. Вие воните яко на комунизъм дрогарю западопоклонник. Те не търпяха инакомислещи.

За цивилизационното ниво на едно общество се разбира само от това как се грижи за най-слабите... E oт кво да сме горди, че сме българи сега ?!! Лежим на лаври на отдавна умрели хора, които са се борили за да я има тая държава. Такива е имало и във ВСЯКА ДРУГА, в нашата не е нещо по-различно ! Но днес, днешните "патрЕоти" е б @ в а т мамата на човещината ... Все циганите им виновни ...

За циганите има, за инвалидите - не. Циганите гласуват, инвалидите - не. Ако някой забелязва зависимост, да вдигне ръка. Ако някой се досеща как да се промени тази зависимост, да си помисли пак на следващите избори.

Ай стига бе, все циганите са ви виновни! КРадливите политици и псевдобизнесмени, където единици крадат милиони, в сговор с милицоионри продават наркотици, те не са виновни - все циганите!

Търси' си оправдания! Но после се оплаквай на оправданията си!

ма къде ни сравняваш с Холандия ма? Айде полека!

НЕ ЗАЩОТО КАЗА : НЕ ПИТАЙ КАКВО ДЪРЖАВАТА ЩЕ НАПРАВИ ЗА ТЕБ, А КАКВО ТИ ЩЕ НАПРАВИШ ЗА ДЪРЖАВАТА !!! ВИЕ КРАСИМИРА КАКВО НАПРАВИХТЕ ЗА ХОЛАНДИЯ ?

Очевидно си плаща данъците и здравните осигуровки.

ЩОТО В БГ ЕДИН ЕТНОС ПОЛЗВА БЛАГАТА НА ПОМОЩИ И ЗДРАВНИ УСЛУГИ, БЕЗ ДА ПЛАЩА НИЩО- НАПРОТИВ, КРАДЕ ТОК И ВОДА, КАКТО И ПРИНЦИПНО КРАДЕ , ВСИЧКО !!!

Е колко па данъци е платила за няколко месеца в които ОЧЕВИДНО не работи??? Да не се окаже накрая, че фондът за лечение на деца в чужбина е платил клиниката или някоя друга подобна организация...

...поискайте си от Позитано по-дебели дрехи и внимавайте да не настинете в палатките, че вече застудя...

СВАЛЯНЕ НА СОЦИАЛИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ - ДЪРЖАВАТА ПРОДЪЛЖАВА ДА РАЗДАВА, ДА РЕГУЛИРА И ДА РАЗДУВА АДМИНИСТРАЦИЯТА, КОЯТО ДА БУДАЛКА ХОРАТА !!! ЗАД ТОЗИ ПАРАВАН СЕ КРАДЕ ТОТАЛНО, БЕЗОЧЛИВО И БРУТАЛНО !!! САМО КУПУВАНЕТО НА ХЛЯБА СТАВА В ЛЪСКАВИ МАГАЗИНИ !!!

Да се уволнят 40 процента от Държавната администрация, за да започне да си върши работата. Така бизнеса няма да плаче за липса на кадри, а да ги научи да работят ефективно. Държавните Служители да си плащат сами осигуровките, за да се повишат постъпленията. Държавата е блокирала на всички нива, не само в социалната сфера, но и в здравеопазването, енергетиката и цялата икономика - всичко западна за 30 години. Подкрепят се приоритетно мургавите мангусти, които се размножават като хлебарки.

То това е само част от проблема. Никой неможе да обясни и да потвърди с документи стотинка по стотинка къде изнаха милирди от сънирането ?! Как е възможно 20 км от магистрала да струва 20 милиона евро т.е по 2 милиона лева на километър ?! Защо никой от парламента непожела да му бъде замразена заплата и да не се осъвременява за определен период от време поне ?! Никой нежелае да установи контрол на средствата които влизат и излизат от НЗОК ?! Изобщо пълно безхаберие..и на фона на това че говорят пари няма , недостигат и тн.. ще се създавали здравни комисии , цели отдели от 911 нови чиновника които да следели новата ТОЛ система..за комисии и отдели и нови чиновници има а за бедняка да яде геврека и да си трае

абе смешник, кво я повтаряте тая простотия по заповед на олигарсите - ше чакаш държавни търтеи да ти бачкат пълноценно в експлоататорската ни индустрия! Приказвате без да знаете какво...

bobios@

И какво мислиш, че ще стане при тези уволнения? Ще освободят знаещите и можещите, защото могат да се реализират в частния бизнес, а ще останат дебилите и търтеите, защото видите ли "те нищо не знаят и не могат, ама нали са хора, трябва да им осигурим някакво съществуване". И тогава да видиш кака ще цъфне и върже администрацията !?! Не говоря наизуст, а от личен опит.

Съвем скоро балона за вездесъщият невероятен просперитед на тая държавата България ще се спука всъшност той започна да се пука.. първо бяха децата на тези майки , след това инвалидите като цяло , след това бяха пенсионерите а вече започнаха да посягат и на работещите защото когато човек няма доходи или доходите са под или около линията на бедност неможеш да му взимаш безкрайно от джоба , но когато работиш това е много по-възможно. Идиотията и цинизъма в случая е че докато депутатските заплати разтът всяка години на с по 5-20 лв какво разтът пенсиите на най-бедните Управляващите обявиха че нежелаят т.е няма срества да помогнат на най-бедните , но ще помогнат на 500 хиляди държавни служители да им компенсират частично увеличенията по парно , топла вода които предизвика газа. Ето четем един пример в статията как държавата целенасочено гони народа от тая територия а същевременно нагло казва " В условия на уникален демогравски сриж сме ". Това двуличие ще им струва много скъпо това просто е въпрос на време

РАЗТЪТ - аеб как може толкова да си неграмотен, двойка по писане за 1 клас!

раЗтЪТ, демограВски, сриЖ, ГАЗА, просперитеД ........

ИЛИ ДА ИМА ЗА ВАС, ИЛИ ЗА ЦИГАНИТЕ . ЦИГАНИТЕ СА ОСНОВЕН ЕЛЕКТОРАТ , ЕТО ЗАЩО ЩЕ ИМА ЗА ТЯХ . АНАДЪМ ?

В България както преди, така и сега се подхожда по сталинки. Няма човек - няма проблем! Бас държа, че ако държавата можеше, щеше да отпрати всички тези хора в чужбина, за да не ѝ тежат!

Тя ги отправя. За 30 г. са отправени повече от 3 млн.души навън.

Слаба работа. Раждат се по 60,000, а само 100,000 заминават годишно. Къде по-добре щеше да е да заминават по 200-300,000 годишно.