17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Марихуантаааа! Съсипахте я я тая държава наркомани! Да им се отнеме автобуса на всичките пътници!!!!

Погледнах какво казват и сръбските медии и като основен виновник те посочват шофьора на автобуса, който се е разсеял и е причинил катастрофата. А у нас още снощи телевизиите прекъснаха програмите си и в техен стил само зомбаж и промиване на мозъци заради едно ПТП. Днес сутринта, пак същата работа, ще го дъвчат явно цялата седмица!

"Тръгнахме от Слънчев бряг. 10 километра преди мястото на катастрофата спряхме за почивка на бензиностанция. Шофьорът си беше наред, не беше уморен. Но бащата на едно от децата поиска да седне отпред, на седалката до шофьора, защото се задави и започна да кашля. Обаче не знаеше как да свали седалката и шофьорът се опита да му помогне. В този момент той нави рязко волана вдясно и автобусът отиде в канавката", разказа жената. Това е истината. А снощи по Божков ТВ какви лайномети бяха че виновен е пътя, маркировката, ГЕРБ, Борисов, АПИ.... пуснаха и лайнометите Богдан Милчев и мъжката кака със светломера.... 2 часа лайна и помия колко е зле в България.

В нормалнитр държави магистралите са осветени, с маркировка и МАНТИНЕЛИ, но ти си прекалено тъп и няма да разбереш щото по далеч от Люлин не си стъпвал

В нормалните държави ПТП не стават. Така ли? Вчера ядин колега писа , че в Германия за ден са се случили седем.

Млъквай с твоите мантинели, бе!

На този участък няма нужда от мантинела, ако имаше щеше да има е трупове

Аз съм тиражия и съм минавал по всички магистрали в ЕС и мога да кажа че по лоши от българските няма, на Тракия няма мантинела на участъка дето е станало ПТП, има брутални дупки и липсва маркировка, 100 процента пътната обстановка е виновна, но ще изкарат виновен колегата защоро така им ооттърва иначе ще тряа опраят пътя а така ще го остаят да се трепем на него

Маймун, ти видя ли какво каза сръбкинята от автобуса? Прочети предния ми коментар.

Прекалено го раздухте! П Р Е К А Л Е Н О !!!! Жертви няма! Обаче... снощи спирахте предавания на три пъти. тази сутрин вече един час само това дрънкате. Много ли ви се иска да тръгнем разтревожени и мрачни още първия ден за работа? Толкова много ли? Друго не знаете ли? Дори едничкият пожар, за който немрихте време и отразихте, се оказа... в Испания. Понеже тук са потушени. Няма с какво да ни горите душите сутрин рано. Нали?

Какви предавания?! Ти да не гледаш телевизия? ха ха ха ха

Малко са ни нашите дебили , пияндета, ...че и външни ''туристити'' да катастрофират тук !? При този ИНФОРМАЦИОНЕН СВЕТ - с Интернет, телевизии, социални паяжини и пердета - къде сте хукнали по света, бе? Натискане бутона и гледате всичко- голи , обременени, върхове, айсберги , подводни дълбини...! Я си седнете у дОма на задниците, че и аз да седна да пия една ракия, а не да бия камбана и денем и нощем на умряло. Аман ...от пасмина!!! Амин!

Обратно в пещерите с ....Интернет!

Потърси професионална помощ. Не е добре положението.

Хубава работа ама сръбска.

От тук нататък, когато ме попитат какво е малоумник, ще отговарям с твои цитати. Ще те направя много известен.

Въртенето на геврека не е проста работа за прости хора- виждаме ежедневни доказателства

Един въпрос: Защо само севмънкидонци, сърби( полски татари) и турци се обръщат в България!!!! Може би не са доживяли еволюционно развитие или просто КАРМА?

А може би си проЗт?

Ще кажа само едно - герб. Който има акъл ще ме разбере. Мислете като гласувате на следващите избори.

Много работи прокурорът. Винаги е на точното място, в точното време. Нещо като Батман. Щастливи сме, че сме наградени с такъв всеотдаен, честен и милеещ за законността, за благото и просперитета на българите и родината. Почти не останаха, неразкрити престъпления, ненаказани справедливо нарушители на законността. Да ни е вечен!

Българските пътища са най-брутялни в Европа, а Тракоя е една от най-опасните магистрали в света, къде са мантинелите и пътната маркировка, цялата магистрала е в кратери и няма оттичане и се образуват водни трапове, пеичината е лошата пътна обстановка.

Ако те фана, че ти го набия с 200.

На родното ти село ли се споделя тази информация? Излез от селото, отиди до съседното или до градо, огледай се

Че пътищата са ни най-брутални в ЕС е факт, но съм карал по магистралата от Букурещ към Констанца, която не е по-малко брутална от нашите

ЖАЛКО ЗА ВСИЧКИ ПОСТРАДАЛИ

ДА ЖИВЕЕ , ВИВА ЛА РЕВОЛЮЦИОН И ЕЛТЪН ДЖОН ! Общество , 23 июл, 05:47 Парламент Кубы одобрил законопроект о легализации однополых браков Депутаты Национальной ассамблеи народной власти Кубы утвердили проект нового Семейного кодекса, который позволяет заключать однополые браки. Об этом сообщила правительственная газета Granma. Проект 25 версии кодекса опубликован на сайте парламента (.pdf). В нем сказано, что каждый человек имеет право на свобод ======================================================================= ПРЕВОД ZА НОВИТЕ ПРОМОСКОВЦИ , КОИТО НЕ zНАЯТ РУСКИ ЕZИК : общество , 23 юли, 05:47 Кубинският парламент одобри законопроект за легализиране на еднополовите бракове Депутатите от Националното събрание на народната власт на Куба одобриха проекта за новия семеен кодекс, който позволява еднополовите бракове. Това съобщи правителственият вестник Granma. Проектоверсия 25 на кодекса е публикувана на сайта на парламента ( .pdf ). В него се казва, че всеки човек има право на свободно развитие на своята личност и трябва сам да избере своя начин на живот. Асамблеята изготви кодекса с помощта на гражданите на Куба. От февруари до април тази година депутатите проведоха почти 80 хиляди консултации, в които взеха участие над 8,5 милиона кубинци. Кубинските власти премахнаха наказанията за еднополови връзки през 1979 г. През 1993 г. те позволиха на хомосексуалисти да служат в армията, а по-късно в страната започнаха да се провеждат паради на ЛГБТ общността. През 2010 г., след като напусна поста си, диктаторът Фидел Кастро се обяви в подкрепа на ЛГБТ хората. В интервю за мексиканския вестник La Jornada той призна , че след революцията в Куба е имало „моменти на голяма несправедливост“ спрямо хомосексуалистите – те са били изпращани в трудови лагери. Неговата племенница Мариела Кастро става активен защитник на правата на ЛГБТ общността, оглавява Кубинския център за сексуално образование и става депутат в Народното събрание. През 2008 г. тя осигури на законодателно ниво правото на кубинците на безплатна операция за смяна на пола и предложи да се консолидира правото на еднополови бракове.

Zначи мога да дойда в Куба и да ми направят беzлатна операция Za смяна на пола ! при вас наистина е пълен комуниzъм и ние се гордеем , че сте наши съюZници :))))

жалко за дечицата ,но Zащо криете новината , че опраскахме ЧВК вагнер в Попасна , има вероятност в опаткания щаб да е дал фира и да е в тежко състояние Пригожин ! тепърва Zaпочва веселбата с Украйна , съвсем скоро с ленд лиZa ще Zалеем украинците с наше супер модерно високоточно и далекобойно оръжие ! 20:04, 14 августа 2022 ВСУ ударили по штабу ЧВК «Вагнер» в Попасной Военкор Котенок сообщил об ударе ВСУ по штабу ЧВК «Вагнер» в Попасной По одному из расположений частной военной компании (ЧВК) «Вагнер» в Попасной нанесен удар Вооруженными силами Украины (ВСУ). Об этом в своем Telegram-канале сообщил военкор Юрий Котенок. ========================== ПРЕВОД : 20:04, 14 август 2022 г Въоръжените сили на Украйна удариха щаба на ЧВК "Вагнер" в Попасна Военният кореспондент Котенок съобщи за удара на Въоръжените сили на Украйна по щаба на ЧВК "Вагнер" в Попасна Една от локациите на частната военна компания (ЧВК) "Вагнер" в Попасна беше ударена от Въоръжените сили на Украйна (ВСУ). Това съобщи в канала си в Telegram военният командир Юрий Котенок. Според него източници в Донбас потвърждават тази информация. Котето също съобщи, че ударът вероятно е бил от ракета-носител HIMARS. „Украинските ресурси разпръскват смъртта на Пригожин – ние не потвърждаваме“, добави той. Според Руска пролет има загинали и ранени, броят им не се уточнява . Официално потвърждение на тази информация няма.

Защото ни боли грездея бе човек. Просто не ни интересува тая война, не ни интересува Путин, не ни интересува Зеленски. Ходи другаде да се правиш на интересен.

Виновенн е шофьорът, това е като информсция в сръбските медии, но тук са се развихрили, ще анализират, разследват, ще ни занимават дни наред.И какво прави Гешев на мястото на катастрофата? Противен тип!

а ти кой искаш да иде там бре промоскалче недно ? мутрофанова ли да иде Zа да мирясаш ?

вие виете "ЪЪЪ щоне са отишли" а сега като са отишлки "ъъъ кво правят там" по малоумно и безмозъчно същество от българския трол няма

А тая катастрофа и като цяло всички катастрофи които се случват през последните месеце трябва да ви е убица на ухото и когато шофирате очите да са ви не на 4 а на 16.