Коментари - Една жертва на Covid и 287 поставени ваксини за денонощието | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Антиваксърите ще танцуват на гроба й.

Добър вечер, антиваксъри-идиоти, Мрамор сянка да ви пази! Розите откъм корените да гледате, мамицата ви, проста!

Забавно ми беше, обаче трябва днес и някаква работа да свърша. Затова за финал искам да пожелая на всички тролове да им изсъхнат по 3 тестикула и по 5 други крайника. А на всички останали, пожелавам зрдаве, включително за гореизброените части, според кай какъвто брой от тях притежава.

Както в Израел.........

Министерство на отбраната на САЩ сключва договор за „Изследване на COVID-19“ три месеца преди официалните съобщения за съществуването на вируса! Според секретни данни на „Центъра за контрол и превенция на заболяванията“ (Centers for Disease Control and Prevention-CDC) и на правителството, ваксините срещу COVID са довели до смъртта на половин милион млади американци! Какво въздействие върху мозъка има инжектирането срещу COVID? Разкритията за договор, възложен от Министерството на отбраната на САЩ на Labyrinth Global Health за „Изследване на COVID-19“ през ноември 2019г. свидетелства, че правителството на САЩ е било най-малкото наясно с вируса, предида се разпространи в Ухан, Китай през декември 2019 г. и преди да бъде официално обявен от Световната здравна организация (СЗО) през февруари 2020 г. Нещо повече, оказва се, че договорът е част от по-голям проект – „Програма за намаляване на биологичната заплаха в Украйна“. Тези констатации пораждат опасения относно възможносттаправителствотода прикрива действителните си намерения.

«Дори да бях набодена и напълно ваксинирана, щях да се възхищавам на неваксинираните, че устояват на най-големия натиск, който някога съм виждала, дори от съпрузи и гаджета, родители, деца, приятели, колеги и лекари. Хората, които са били способни на такъв характер, смелост и критични способности, несъмнено са най-доброто от човечеството. Те са навсякъде, във всички възрасти и във всички образователни и социални степени. Те са от специален вид, те са войниците, които всяка армия на светлината иска в редиците си. Те са родителите, които всяко дете иска да има, и децата, които всеки родител мечтае да има. Те са същества, които са над средното ниво на своите общества, те са същността на човечеството, които са изградили всички култури и са покорили хоризонти. Те са там, до вас, изглеждат нормално, но са супергерои. Те правеха това, което другите не можеха, те бяха дървото, което устоя на урагана от обиди, дискриминация и социално отхвърляне. И те го правеха, въпреки че мислеха, че са сами, и вярваха, че нямат съюзници. Отритнати от трапезите на семействата си по Коледа, те никога не са виждали нещо толкова жестоко. Загубиха работата си, кариерата им потъна, нямаха повече пари… но не им пукаше. Те претърпяха безмерна дискриминация, разобличаване, предателство и унижение… но продължиха напред. Никога досега в човечеството не е имало такъв „кастинг“, сега знаем кои са най-добрите хора на планетата Земя. Жени, мъже, стари и млади, богати и бедни, от всички раси и религии, неваксинираните, избраните за невидимия „Ноев ковчег“, единствените, които успяха да устоят, когато всичко се срина. Това си ти, преминал си невъобразим подбор, на който не са издържали и най-силните морски пехотинци, командоси, зелени барети, астронавти и гении. Ти си направен от субстанцията на най-великите, живели някога, от онези герои, родени сред обикновените хора, които светят в тъмното.» Превод от немски: Меги / От Извора

3евзек

Ало, 12, троле наш, Ефектът на Дънинг и Крюгер не е само в България. Освен ако става дума за противотролската ваксина. Устоялите на натиска да ги ваксинират наистина са за възхищение. Обаче те пък не са хора. Остава неясно защо смесваш понятията така нагло. Да не би да е защото пак си трол?

Ако те хвана-ще ми увехнеш в ръцете,скапаняк гнусен !!! Гарантирам ти 6 месеца в гипсово корито !!!!!!!!!!!!!!!

3евзек

Ало, 12, троле нагъл руски, Това ли правите с хората, които ви хванат да лъжете? А защо те няма още? Цял живот ли ще те чакам? Да не би защото пак се правиш на мъж по интернет? Или просто защото пак си трол гнусен и нещастен, който за друга работа не става?

Ало, 12, троле руски нагъл, Защо пак лъжеш бе? То общият брой починали млади американци е някъде половин милион, барабар с неваксинираните, ти искаш всичките да ги припишеш на ваксините. Трол!

Би си майката бе,боклук !!! Ще те пребия пред жена ти,бе ...

3евзек

Ало, 12, троле нагъл руски, Това ли правите с хората, които ви хванат да лъжете пак като разпрани? Или в такъв случай само се правите на мъже по интернет? Само да не стане пак така, че да ти покажа руския си паспорт и в знак на благодарност да ми правиш свирки, понеже като руски гражданин съм в йерархията с 2-3 нива по-високо от теб? Трол!

По определението за ваксинирани се смятат само тези вакснати през последните шест месеца, а те едва ли са повече от 50000 , така че излиза почти всички положителни и умрели с ковид19 са вакснати последните 6 месеца.

Ало, Аз, троле наш, Защо лъжеш бе? Изрично си пише, че за ваксинирани се считат онези със завършен ваксинационен курс, а не от последните 6 месеца. Дори ти ги броиш като такива, когато стане дума, че ще измрат в следващите 2 години. Трол!

Ха ха, поне от девет месеца тези статии нито ги чета, още по малко да пиша, ама нали съм в междучасие, трябва да запълня времето някак си, зелето съм го преточил, виното съм го наточил, пачата в тенджерата е готова, чакам да стане обяд и пълна чашите и почваме.

3евзек

Ами тогава пиши за зелето и виното, сигурно си доста начетен по темата. Обаче определението за ваксинирани не ти е силна страна, след като в последните 9 месеца не си чел нищо. А може би само се правиш, че не си? Те половината от пишещите по-надолу пишат днес за пръв път, ако ги питаш.

«Не знам кой какво ще прави в бъдеще. Мога да говоря само за себе си. Моето оръжие и борба беше писалката. Колкото можах помогнах. Вече не мога. Не знам колко време ми остава. Аз съм с тежки странични ефекти след втората доза на Пфайзер. Щитовидната ми жлеза не успя да се справи с отровите и ми се активира рак на щитовидната жлеза. Правя терапии, но няма резултат, защото тези отрови, които наричат ваксини сгъстяват кръвта запушват артериите и кръвоносните съдове блокират функцията на органите и активират рак. Образуват се тромби и хората умират от сърдечни удари инсулт и рак. Ние се ваксинирахме 11 колеги. Четирима си направиха операции двама умряха, а останалите правим терапии. На лекарите им е забранено да пишат истината и истинската причина за тежките странични ефекти и смъртните случаи. Но дори да пишат няма кой да осъдим, защото са освободени от отговорност и също така имат власт. Дъщерята на личния ми лекар също е с рак на щитовидната жлеза след ваксинация, а личният ми лекар се оперира от раков тумор под мишниците след ваксинация. Тези, които казват, че им няма нищо просто не са се изследвали. Когато се изследват ще видят, че имат. Приятелката на сина ми на 27 години също е с рак на гърдата. Две седмици след ваксинация и излезе раков тумор на гърдата. Няма смисъл наистина. Знаем, че популацията на населението на планетата се контролира от векове с вируси и ваксини, които създават заедно. Първо пускат вируса създават паника изчакват да умрат нужната бройка от милиони и след това се правят на спасители, че са открили лечение. Естествено ваксини, с които ни бучат от бебета, за да съкращават живота на хората и да ги правят зависими. Всичко се роботизира и нямат нужда от толкова много роби. Нямат нужда от работна ръка и си прокарват фалшиви проекти с глобално затопляне и хиляди други глупости, за да убиват хората. Планетата е на милиарди години и не е пострадала, но точно сега преди бизнеса с отрови се затопли глобално. Правят през 50 години, защото технологиите напредват и заместват ръцете на хората. Няма смисъл. Лек ден ви пожелавам и успех в борбата срещу злото. Моята борба вече е само със здравето, а не с политици. Времето, което ми остава, е да търся начини да облекчавам болките си.» Източник: Евелина Петрова, Фейсбук

3евзек

Ало, 12, троле нагъл руски, Май и твоето оръжие е писалката. Излъга като разпран за половинат амилиопн млади американци, сега лъжеш като разпран и със слъзливите истории, намерени из профилите на хибридчиците из фейсбука. Трол!

Ало, тролската гилдия, Какво стана с ваксинираните футболисти на световното по футбол? Не трябваше ли да изпопадат, когато вдигнат пулс над 90? Защо пак ще мълчите бе? А няма ли поне на нкякой избран от вас друг въпрос да отговорите?

Ало, гилдията, Пак ли хой държите в устата или заплаха от смърт чрез евтаназия ви грози, ако отговорите?

Зевзече, Вземи прочети малко изследванията на John Hopkins за страничния ефект при получаване на ваксината. И по-специално за аритмията Ограмоти се малко!

3евзек

Ало, Гост, троле наш, Първо искам най-сърдечно да благодаря за отговора на друг въпрос, различен от зададения. Пак познах какво ще направите. Няма ли да дадеш линкк към това изследване на John Hopkins? Или както в останалите изследвания за аритмия след ковид 19 ваксина, в него пише, че тя е рядко явление, от порядъка на 20 на милион и след няколко дни изчезва и е несравнимо по-малко от онези 2000 на милион, които получават аритмия след положителен ковид тест, затова не е удобно да се дава линк? Пак ли познах? Може да си запазиш тролското право отново да отговориш на друг въпрос. Трол!

Полезния идиот Зевзека! Баба Радка и Кунчев поне си взеха парите и се скриха, а ти още се пънеш...

3евзек

Ало, Леле, троле наш, Може да съм полезен, но не съм идиот. И то е защото мога да отоговря на въпроса какво е станало с всички ваксинирнаи футболисти на световното. Идиоти са тези, които не могат. А онези, които могат, но не искат, вероятно заради забрана по силата на договор, включително и ти, може с чиста съвест да ги наричаш тролове. Ако въобще имаш съвест. Трол!

Зевзечето е Кунчев или баба Радка, не може друг така на амразурата като Матросов да удържи на напъна със заголен заgхuk!

3евзек

Ало, ., троле наш, Баш баба Радка ще да съм, след като мога да ви удържа напъна само с един прост въпрос за световното по футбол, на който упорито се напъвате да не отговаряте, сякаш вашите заголени задници не биха издържали или сякаш ви е забранено по договор. Трол!

"През последните 24 часа са били поставени 287 дози ваксини" Още 287 случая с т.н. post-covid синдром

Ало, свирчо, троле наш, Post-covid синдром се наблюдава сред оцелелите от противотролските ваксини, а споменатите в статията са човешки против ковид. Има разлика.

Да е живи и здрав Путин още много години, че избави човечеството от най-голямата лъжа след възкръсването на Христос.

Алом, АМИН!, троле руски, Затова ли в последните 2 години има над 1 000 000 починали руснаци над очакваното? И те да са живи и здрави, нали бе трол?

Ти още ли не си разбрал, че Русия, запада и Китай играеха заедно в гнусна та Ковид Операция?! Много си спрял.

3евзек

Ало, ха ха, троле наш, Това как се връзва с "Да е жив и здрав Путин..."? Две логически свързани мнения на кръст ви е трудно да свържете, сякаш ги копитрате на случаен принцип от някакъв списък.. Май само ти си разбрал, че Русия западът и Китай играеха заедно. В други случаи пишеш, че ковид бил американска биологична разработка. Или викаш това няма значение, понеже го правиш с друго име?

Що лъжете, бе, вашата мама? Току-що по радиата казаха, че няма починали с коронавируса инфекция.

Най- голямата измама на XXI век! 11 септември бледнее.

EBETESI MAIKATA KOVID IDIOTI. IZMAMATA SVAR6I.OSTANAXA SAMO OVCETE S MASKI.

Alo, 666, trole na6, I KAKVO SE OKAZA NAKRAIA OVCETE SA OKOLO 1% A OSTANALITE NOSEHA MASKI KOGATO TOVA BE6E NEOBHODIMO SAMO TROLOVETE NE RAZBRAHTE.

Познавам млади хора дето още носят маски, това си е чиста лудост.

3евзек

Ало, Абе кукумицин, троле наш, Сега носенето на маски е лудост, обаче преди 2 години не беше. Или и 90% от онези, които сега не носят маски, също са луди? Или си трол?

287 идиота са се афиширали като такива

КОЙ ИДЕОТ СЕ БОЦКА С ТИЯ ОТРОВИ ОЩЕ БЕ, ВИЕ НЕ ТРЯБВА ДА МОЖЕТЕ ДА ГЛАСУВАТЕ, БЕ ИЗВЕРГИ

Ало, Кирчо, троле наш, Сигурно те е яд, че неваксинираните яко поизмряха и вече няма как да гласуват, затова изкаш и на другите да им е поне малко гадно. Не те ли е срам бе?

му пука вече

Вече на никого. На хората им пукаше, когато измираха по 100-ина на ден. Но пък на вас и тогава не ви пукаше.

Ти си толкова човешко- ненавистен, че няма как да ти е пукало и преди.

3евзек

Ало, Лицемерче, троле нагъл, Защо пак лъжеш бе? Пукаше ми и още как. Затова спазвах дистанция и изолация, за да не се заразя и да не заразя други. До значително по-безопансия Омикрон. Човеконенавистните сте вие, които постоянно приказвахте, че от тази болест умирали само стари хора, сякаш така им се полага. Нагъл лъжлив трол!

Бееееее-бееееееееееее-бееееееееееееее УЖАС!!!

Трябва съд и затвор на тези мошеници.

Дължите извинение на хората. Боклуците ,Доктор Смърт , Кунчев , Кантарджиев , Балтов ,И Баба ти Радка ,дължат публично извинение пред хората. Да обяснят защо си продадоха скапаните си душици за пари. БОКЛУЦИ.

Ало, Ицо, троле наш, Извинение дължите вие, които излъгахте хората да градят колективен имунитет срещу алфа и делта, още преди да има ваксини. Заради вас умряха 2-3 пъти повече хора. Трол!

Най големия трол казва на другите, че са тролове...

3евзек

Ало, Леле, троле нагъл, Като пожелая на троловете да им изсъхнат тестикулите, веднага "другите", взели го присърце, изригват в недосволство. Пък после аз съм бил най-големият трол. Не си ли малко нагъл пак, а?

Още ли има малоумници които се ваксинирват? Тези само спомагат за разпространението на вируса, казвам го от личен опит след като се заразихме от човек които се беше ваксинирал преди два дни и се разболя

Ало, bb, троле наш, Разболяват се само ваксинираните с партидата против вече ненужни тролове. Всъщност това е целта - да разказвате от личен опит. Откак минаха изборите, рязко оредяхте, а оцелелите разказват.

Нали, щом ти, най големия трол го твърдиш това, няма как да не е така!

3евзек

Ало, Леле, троле нагъл, Щом ти твърдиш, че съм най-големият трол, то няма как да не е така. Нали бе?