Единственият специалист по туберкулоза в Монтана посрещна 80-ия си рожден ден на работа

"Готов съм да отстъпя мястото в отделението на млад лекар, който пожелае да ме замести, но засега няма кандидати, заявява д-р Цветан Петров

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Господ здраве да му дава още дълги години да се грижи за пациентите си и дано да обучи млади колеги да му помагат

Господ здраве да ти дава ДОКТОРЕ, още дълги години да помагаш на хората!!!

"Поради страх от COVID-19 в последните две години пациентите с туберкулоза са намалели, а сега изведнъж идват много повече отколкото през миналата година." Уж КОВИД 19 удрял всички органи, но най-много БЕЛИЯ ДРОБ.

Покрай ковид, с учудване разбрах, че сегашните лекари и то не само в бг не знаят протоколите за болни със затруднено дишане, известни на медицината от преди 200 години поне. Това незнание уби горе-долу всеки трети от тежките случаи.

И от къде го разбрахте? Просто питам за един прЕател.

Да е жив и здрав още дълги години този лекар и адмирации, че вместо да почива заслужено, се сблъсква ежедневно с болести, опасни за здравето му на тази възраст. Със свещ ще ги търсим лекарите от новата генерация , да видим лак ще ни лекуват приетите без изпити и обучавани дистанционно такива.

Майче, няма приети медицина без изпити, както и дистанционно обучение по медицина!

Я пак!

Браво на доктора! Благословен и благороден човек! Ето на такива хора трябва да се наричат улици и да се вдигат паметници. За такива хора трябва да се пише в медиите и да се правят телевизионни предавания. Малко такива хора останаха за съжаление в нашата бедна колония.. Пардон, кочина.. Останалото е чалга и продажни политици, алкохолици и наркомани..

Се откаже или друго няма да има кой да го замести в близките години

Нормално. След 10г лекари ще има само за богаташите. А за бедняците, ще има "вълна от високотехнологични иновации" ----- от дира "Мария Габриел: Европа е на прага на нова вълна от високотехнологични иновации"

Нали се.лекувате с билки по Интернет, и с наръчници от някой си.