Коментари - Единствената хематоложка в Благоевград е една от жертвите на сблъсъка край Симитли | Днес.dir.bg

Единствената хематоложка в Благоевград е една от жертвите на сблъсъка край Симитли

Лекарката издъхна в МБАЛ-Благоевград, където колегите ѝ въпреки усилията си, не успяха да я спасят

Обратно в новината

Коментари - Единствената хематоложка в Благоевград е една от жертвите на сблъсъка край Симитли | Днес.dir.bg

Коментари

Лошо написана статия. Жалко за д-р Попова....Мир на праха й! Кое здравно заведение/учреждение ще е виновно, че областта ще е без хематолог и ще пътува до София?!

Скъпата кола дава чувство за превъзходство на душевно бедните човеци.

Дреме ми на сайдера за България...ще правя квото кажат от Пасолството...

вярно е, че си плъх

Кофти работа, а гинеколожка имт ли в благоевград или ходят в македония на преглед?

От разказа може да се види че в България правилник няма. Изпреварва колона и затова имал предимство??? Или защото е карал дефицития кадър?

Добре, де, там ляв завой няма как да се направи (освен ако не искаш да влезеш в насрещното на детелината), отделно от това изпреварването е ама абсолютно забранено (има два знака, непрекъсната линия и яркочервена маркировка). Аз ли нещо не съм наред...

Ти си съвсем наред,хората зад волана на тези коли не били наред,за жалост.Шофирането в БГ е БЕЗОБРАЗНО И ОПАСНО !!!

Хора, това звучи зловещо.... Единствената хематоложка за Благоевградска област и то на 74....Накъде сме тръгнали.. Накъде отиваш, България?!

Това вече не е новина в Булгаристан. Още няколко години и няма да има специалисти по нищо. Тогава ще се занули тази бедна държава.

изпреварване с превишена скорост. Ограничението на скоростта е 90 км/ч. 62-годишният мъж е 100% виновен. полицията все още разследва. журналистът е глупав.

Пазете себе си и всички останали на ПЪТЯ , защото може да се окаже грешният!

!!!

Хайде, тези които са над 65 г.,но карат коли Да свалят малко Гарда и да се откажат от ежедневието си шофиране. Може би тогава ще има по малко трагедии Ме всичко е пари хора. Разберете Не може да караш 3 смени на веднъж и да се качиш зад волана

Ти Господинчо , ако ги навършиш изобщо да се евтанизираш !

Ee

сега като няма вече хематоложка, поне един хематалог здрав остана ли?

Доста слабо и тенденциозно написана статия. Първо на кръстовището няма ляв завой. Има дори и набити колци по средата. Участъкът без колчета е на моста преди кръстовището и малко след това, но е с двойна непрекъсната и с червена боя посредата. Така се получава когато имаме сериозно и безочливо нарушение и от двамата водачи.

Тулупа с мерцедеса с 200 е отнасял колона от автомобили. Бабата не е имала никакъв шанс да реагира защото не го е видяла. При тази скорост е достатъчно да погледнеш в страничното огледало че няма никой и след това да си отместиш погледа напред и да започнеш изпреварването. Тази една секунда е достатъчна тоя да се натресе отгоре ти!

На разклон не се изпреварва!

Поредния олигофеен с джип... тръгнал да изпреварва КОЛОНА на пресечка....

Журналята дезинформират. Немислимо е лекарката да е искала да завие наляво за Брежани вместо да си излезе надясно и по надлеза да премине наляво. Никой не дава смислено описание на случая.

Това е официалното съобщение от КАТ. Прави завой наляво. Вероятно за да спести надлеза. Докторката се вози, кара друга 70 годишна баба.

Тази права отсечка с разрешено изпреварване преди Кресненското дефиле е като писта за излитане на самолет. Ако не се засилиш на макс по нея изпреварвайки всичко отпред няма да можеш да излетиш...

Аз не успях ! Благодаря За което , че имам ипотека , кой ще я плаща?! -Бат Б. лагой? Баба В.уна?

Добри хора си заминаха , лоши хора си заминаха , глупави , умни ....хора ! Защо ? -Защото могат ! ТРЯБВА ДА СЕ СЪЗДАДАТ БЕЗОПАСНИ УСЛОВИЯ ЗА ПРИДВИЖВАНЕ ПО ПЪТИЩАТА ЗА ,,ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ, живите хора ''!

От 65 годишна възраст трябва тест за правоспособност и рефлекси. МВР и джурналята да се научат да ползват новите технологии като Гугъл Мапс, ако обичат, не може цяла сутрин читателите сами да търсим къде се случил инцидента. АПИ да си оправи малоумните пътища, на запад такива кръстовища към фирми, кариери и други имат уширения и допълнителна лента за завиване наляво, евентуално светофари със сензори. Изостанала територия...

В предишната статия по темата пише "челен сблъсък", та имайте едно наум за това "завиване наляво"...

"джип "Мерцедес" с 62-годишен водач" ! Очевидно тук има две несъвместими неща , трябва да се забрани на 'младежи' с побелели коси , достигнали до 50 години да управляват подобен род машини. Управляването на такива машини след 50 години е опасно за обществото. Въобще се наблюдава едно особено 'подмладяване' на нацията, когато седнат в джипове и странно поведение меко казано.

Лелката видно е пропуснала разклона за СПА почивката в Банско/с. Баня, видяла е по-широко място за обратен и е навила волана рязко наляво. Добре, че не съм бил аз изпреварващия, че да ме порицават без вина.

Всички пишат за катастрофата, а никой не се замисля, че лекарката е била единственият хематолог в Благоевград! Старото поколение така или иначе си отива, но на тяхно място НЯМА НИКОЙ!

И кой ще дойде, за да бъде бит, обиждан, подиграван и неплатен. Българският народ си избра през 2020 - сервитьорките му бяха по-важни от докторите. Антиваксърите да ги лекува който иска.

Е те и ваксърите се заразяват. Аверчето с жената и трите му деца са три пъти ваксинирани и всички боледуваха. Аз го карах съвсем леко, а колегата разбра че е болен само щото жена му беше заразена и той трябваше да се тества. А познавам и неваксинирани, които го караха много леко. Тея ваксини никой не може да ме убеди, че действат, абсолютно напразно се ваксинирах и повече няма да се оставя да ме излъжат.

Джипа изпреварвал колоната. Нищо ново под слънцето.

Тъп джигит за който правилата за движение и ограниченията на скороста не важат, изпреварвал колоната

Кунчомир

Правилата за движение гласят, че при позвоено изпреварване (прекъсната маркировка), всеки, който иска да завие на ляво, е длъжен да пропусне насрещните автомобили и такива, които го изпреварват.

Поредният примат убил хора на пътищата в България. И статия, писана от подобни на него- трябвало да се увери, че няма изпреварващ колоната джигит. Ама това, че колона не се изпреварва, ако предните искат също да тръгнат, ама кръстовище, ама ограничения на скоростта... В тази територия са по-зле от Хаити

Професори, няма такова нещо, че завиващия наляво трябва да пропусне изпреварващите го - изпреварващия трябва да се убеди, че тия пред него не завиват наляво. Когато някой на пътя пусне мигач и намали, тия зад него не трябва да натискат газта, а да намалят и те, ама то е видно по гробищата по покрай пътя какви пилоти сме. Сигурно става въпрос за любимото им десеторно изпреварване с 150кмч на

Професоре, при разклони не се изпреварва бе приятел, точно поради тази причина, заради навлизащи ППС-та. То това само тия с купените книжки не го знаят.

Ta не разбрах - РАЗРЕШЕНО ЛИ Е ИЗПРЕВАРВАНЕТО НА КРЪСТОВИЩЕ?

И преди в България също беше забранено. Но явно "богаташчетата" с бмв в България си създават нови правила за движения

Забранено е само на кръстовища на равнозначни пътищя. В случая няма такова. Чл. 43. Изпреварването на моторни превозни средства, с изключение на мотопеди и мотоциклети без кош, е забранено: 2. на кръстовище на равнозначни пътища;

А непрекъснатата осева линия преди всяко кръстовище, знаци и т.н....

...то значи си много голям човек...богаташ и прочие и никой не може да ти каже нищо. ТАКА.... това е логиката на простите ни българи....а за жалост те хич не са малко

Гаси лампите и заключвай.

АПИ да кажат какво е това кръстовище, където маркировката позволява изпреварване, няма ограничение на скоростта и няма обособена лента за ляв завой. Хората винаги ще грешат, но защо инфраструктурата трябва да ги наказва винаги със смърт?

То по принцип по закон е забранено да изпреварваш в кръстовище, но и ти си прав, че най-вероятно липсва каквато и да е маркировка/знаци/сигнализация, че има кръстовище.

Между другото, пак ли ще обвините този с БМВ-то? Да ви кажа, колкото и да го обвинявате, няма да сте му на нивото, комплексарчета такива! БМВ не е просто кола, това е религия! Това е зодия!

Такива като тебе са виновни за всички инциденти в България. Но като се ума на предвид че ти мразиш повечето успели Българи...нищо чудно и да си прост малоумен македонец

А ти като си толкова преуспял, я ми кажи каква кола караш? Или то вие дето сте учили не знам си каква икономика в университета, май не можете да си позволите всичко, което ние "мършите" можем, а? Ами да ти кажа, то не е важно само да знаеш, ами и да можеш! Образованието интелигентен не те прави в никакъв случай! И ти си поредното доказателство за това! Защото само по това каква кола карам, направи извод какъв човек съм! Еми, няма да се оправим след като тия, които се водят образовани уж, като тебе, са толкова ограничени! Лек ден!

Значи колата те прави богат а? Колко пишлемета карат БМВта....то значи са мега богаташи а? Хахах спри да говориш, че се излагаш бе. На колко години си въобще... 18 или 81....

ХАХАХАХАХАХАХА е това е логиката на малоумните ни лапета

тук имаме притежател на БМВ, който се припознава във всички нападки срещу скапаните джигити

Ама причината за това са такива като тебе, които обезателно се чувстват длъжни да ни нападнат, дори без да имат идея, БМВ изобщо имало ли е наоколо... Еми докато сме така, все ще сме си така... Кой разбрал, разбрал... Приятен ден!

Знаеш ли какво е Тесла Плейд? Много ме кехи, като на кръстовище, такъв олигофрен с трибуквена марка ми ръмжи.. Просто тихо го оставям в замисъл... А вие отворени ми младежо, се замислете че всеки пети от етноса. турчин или арабин първото което купува е БМВ. Ако искаш да покажеш статус, марката е друга, но уви това междоушната боза не може да го асимилира...

Аз това, което го знам, ти не си го и сънувал!

Абсолютно нищо не знаеш, щом си мислиш, че колата те прави преуспял. Коли могат да се купуват на изплащане...а ти твоята бмв каруца най вероятно си я купил от някаква бабичка в Германия. Понеже да ти кажа...в Германия предимно възрастни хора карат бмвта

БМВ =диагноза

Наистина ли си прост или се правиш на тъкъв

Пичове не за нещо друго, ама в статията не се спомева нищо за БМВ. Даже не сте я прочели.

А бе, педал, ти да не си от "Левски", малоумник, а ?!

А, значи смятай лекарите ни колко са некадърни, щом свой човек не успяват да спасят...

някой друг освен мен не вижда ли, че очевидно шофьорката, возила лекарката е виновна, не гледа ли в огледалата за задно?!

Къде може и не може да се изпреварва. Пак лелките са ви виновни че вие не знаете как да шофирате нормално

В България има поне 5 села с името Баня. Къде по-точно са отивали? Щото аз ходя в Баня Карловско.

Нещо не е обяснено като хората. Разгледах пътя през Google Street View - там просто няма къде да се направи ляв завой. Има си маркировка, на правата преди кръстовището е прекъсната с разрешено изпреварване, а при кръстовището е непрекъсната и с колчета. Май лелката се е отнесла, решила е да изпреварва и са я натресли отзад. Другият вариант е някой от журналистите да не е разбрал какво преписва от сводката на МВР или МВР да са си оставили ръцете.

Намерих го, това е отбивка към черен път за кариерата. Вероятно шофьорката е пропуснала разклона за Банско и е решила там да обърне: https://www.google.com/maps/@41.8613925,23.1311028,3a,75y,135.17h,88.49t/data=!3m9!1e1!3m7!1s1XYBHzoOGDAjeNcKwTtkpg!2e0!7i16384!8i8192!9m2!1b1!2i39?entry=ttu

Ако е това, лелката е 100% виновна, стига сте обвинявали тоя с джипа

Явно джипаджията е някой от НАШИТЕ РЕБЯТА (разбирай - ДС или КГБ)! Той удря ОТЗАД хондата, и жените били виновни, че не са се ОГЛЕДАЛИ за завой наляво??? Вие измислихте нов правилник за движение бре!!!

От кое село си, бря?

Какъв ляв завой, какви пет лева? Там възелът е на две нива, а отдолу е непрекъсната разделителна ивица с новите колчета. https://www.google.com/maps/@41.8527179,23.1371572,3a,24.9y,343.49h,88.04t/data=!3m6!1e1!3m4!1sqiSewKioHbOapBpDJR9ueA!2e0!7i16384!8i8192?entry=ttu

Намерих мястото от снимката: https://www.google.com/maps/@41.8613925,23.1311028,3a,75y,135.17h,88.49t/data=!3m9!1e1!3m7!1s1XYBHzoOGDAjeNcKwTtkpg!2e0!7i16384!8i8192!9m2!1b1!2i39?entry=ttu Сигурно жената е искала да направи обратен, защото е подминала отбивката за Банско (Баня). Изпреварването си е разрешено, не е погледнала в огледалото.

Жалко...жалко за жената че е живяла с такива малоумни индивиди. Познавам няколко човека от Симитли...и да ви кажа, всичките са прости малоумни селяндури

Сега мерседесаджията-жипаджия-олигофрен да ходи той да лекува хората в Благоевградски регион...

В случая жената е виновна, предприела е маневра, а не е погледнала в огледалото. Изпреварването е разрешено на това място.

Не за алкохол и наркотици, а половината шофьори са за психотест.

Те редовно забравят, че извън пистата има обратно движение. Моето убеждение е, че са страшно изненадани, когато бъдат блокирани в обратната лента. Също остават с лош привкус, когато не могат да се престроят изпреварвайки всички 'балъци'. Майната му на непрекъснати ленти и разни знаци. Но най-много обичам, когато някой вземе да изнасилва джипка, тежаща >2,5т. с двигател от 300 древни коня. Газ, газ, газ.... спирачка и пак се прибираме отзад. Все пак същите смелчаги стават доста меки и спокойни, когато до тях има дядо камион. Както научи наскоро трактора по пътя има и валяци...

Онзи изотзадзе ! Изпреварвал колона от автомобили!!! Често срещано безумие по нашите пътища. Наш Ганьо иска все да мине пръв и да набие спирачките на червения светофар пред него, да изпревари в завой, да мине направо през лентата за ляв завой. Иначе няма да е той. Само дървета и тирове ги оправят такива.

е забранено да изпреварваш колона от автомобили ?!

журналята разбрали, недоразбрали (а и явно непознаващи закона за движение по пътищата) вече са констатирали вината на злощастната водачка. Нищо, че това говедо с мерцедеса е 1000% виновно, но да видим с какви хватки ще го оправдават белким получи условна.....

Има нещо объркано в новината. В този участък можеш да се отклониш на две места - или към Банско, или впоследствие към с. Полето. И на двете места това става на кръстовище тип "детелина" и реално няма ляв завой. Ако става въпрос за друго място и съответно левият завой е разрешен, то джипът е в нарушение при всички положения и не ѝ е работа на жената да се оглежда за нископрелитащи дебили. Но, каквото и да е, две жени са загубили живота си вследствие на някой, най-вероятно местен, олигофрен, който се е качил на джиБ и си мисли, че правилата не важат за него.

Не е кръстовище, а изход от кариера. Малоумна организация на движението. Няма ограничения в скороста, няма забрана за изпреварване, а има отбивка към черен път. Жената е била разсеяна, защото е пропуснала отбивката за Банско и е решила на това място да направи обратен.

Как се изпреварва в кръстовище ве, за един познат с джип питам

ето как - с много газ, силен клаксон и пресветкане с дългите. Ако си достатъчно силен минаваш и си номер едно, изпреварил си 2-3 коли все пак, спечелил си поне едни 5 секунди преднина. Ако си с лош късмет стават случки като тази, но те все пак са по-рядко и затова си струва да се опитва при всяка възможност

Вероятно кръстовището е нерегламентирано - https://www.google.com/maps/@41.8616301,23.1309322,3a,75y,149.26h,73.77t/data=!3m6!1e1!3m4!1s7YacL--2qPj3iTichpLikQ!2e0!7i16384!8i8192?entry=ttu и няма никакви ограничения

лек автомобил "Хонда", управляван от 70-годишна софиянка, движейки се от Симитли към Кресна, е предприел завиване наляво, без да се убеди, че не е изпреварван от движещо се след него друго МПС Ако има разрешен завой на ляво знчи има и знак за забранено изправарването .... какви са тия глупости дето са написали ... Този с джипа е видял прав участък и давай да изпреварвам... както повечето джипове с подобни марки правят ...

Това нещо ми се случи в едно село... Аз като задна кола наблюдател.... Завиващият наляво се усети и спря, изпреварващият намали, реално можеше и да спре, защото скоростите му бяха около 60кмч... и имаше място да спре, но той намали, завиващия спря в неговото си платно и след леко чудене от изпреварващия примат с някаква кочинка 20+годишен Фиат Пунто... изправарващия намали на 35кчм и даде газ и мина ... завиващият си изчака и така... с.Ракитница, пътя м/у Стара Загора и Чирпан.

Бай Мите, "Ако има разрешен завой на ляво знчи има и знак за забранено изправарването" Я покажи къде знчи е знакът, че аз такъв не видях. Също и маркировката е прекъсната линия.

Коментари - Единствената хематоложка в Благоевград е една от жертвите на сблъсъка край Симитли | Днес.dir.bg

Единствената хематоложка в Благоевград е една от жертвите на сблъсъка край Симитли

Лекарката издъхна в МБАЛ-Благоевград, където колегите ѝ въпреки усилията си, не успяха да я спасят

Обратно в новината

Коментари - Единствената хематоложка в Благоевград е една от жертвите на сблъсъка край Симитли | Днес.dir.bg

Коментари

Лошо написана статия. Жалко за д-р Попова....Мир на праха й! Кое здравно заведение/учреждение ще е виновно, че областта ще е без хематолог и ще пътува до София?!

Скъпата кола дава чувство за превъзходство на душевно бедните човеци.

Дреме ми на сайдера за България...ще правя квото кажат от Пасолството...

вярно е, че си плъх

Кофти работа, а гинеколожка имт ли в благоевград или ходят в македония на преглед?

От разказа може да се види че в България правилник няма. Изпреварва колона и затова имал предимство??? Или защото е карал дефицития кадър?

Добре, де, там ляв завой няма как да се направи (освен ако не искаш да влезеш в насрещното на детелината), отделно от това изпреварването е ама абсолютно забранено (има два знака, непрекъсната линия и яркочервена маркировка). Аз ли нещо не съм наред...

Ти си съвсем наред,хората зад волана на тези коли не били наред,за жалост.Шофирането в БГ е БЕЗОБРАЗНО И ОПАСНО !!!

Хора, това звучи зловещо.... Единствената хематоложка за Благоевградска област и то на 74....Накъде сме тръгнали.. Накъде отиваш, България?!

Това вече не е новина в Булгаристан. Още няколко години и няма да има специалисти по нищо. Тогава ще се занули тази бедна държава.

изпреварване с превишена скорост. Ограничението на скоростта е 90 км/ч. 62-годишният мъж е 100% виновен. полицията все още разследва. журналистът е глупав.

Пазете себе си и всички останали на ПЪТЯ , защото може да се окаже грешният!

!!!

Хайде, тези които са над 65 г.,но карат коли Да свалят малко Гарда и да се откажат от ежедневието си шофиране. Може би тогава ще има по малко трагедии Ме всичко е пари хора. Разберете Не може да караш 3 смени на веднъж и да се качиш зад волана

Ти Господинчо , ако ги навършиш изобщо да се евтанизираш !

Ee

сега като няма вече хематоложка, поне един хематалог здрав остана ли?

Доста слабо и тенденциозно написана статия. Първо на кръстовището няма ляв завой. Има дори и набити колци по средата. Участъкът без колчета е на моста преди кръстовището и малко след това, но е с двойна непрекъсната и с червена боя посредата. Така се получава когато имаме сериозно и безочливо нарушение и от двамата водачи.

Тулупа с мерцедеса с 200 е отнасял колона от автомобили. Бабата не е имала никакъв шанс да реагира защото не го е видяла. При тази скорост е достатъчно да погледнеш в страничното огледало че няма никой и след това да си отместиш погледа напред и да започнеш изпреварването. Тази една секунда е достатъчна тоя да се натресе отгоре ти!

На разклон не се изпреварва!

Поредния олигофеен с джип... тръгнал да изпреварва КОЛОНА на пресечка....

Журналята дезинформират. Немислимо е лекарката да е искала да завие наляво за Брежани вместо да си излезе надясно и по надлеза да премине наляво. Никой не дава смислено описание на случая.

Това е официалното съобщение от КАТ. Прави завой наляво. Вероятно за да спести надлеза. Докторката се вози, кара друга 70 годишна баба.

Тази права отсечка с разрешено изпреварване преди Кресненското дефиле е като писта за излитане на самолет. Ако не се засилиш на макс по нея изпреварвайки всичко отпред няма да можеш да излетиш...

Аз не успях ! Благодаря За което , че имам ипотека , кой ще я плаща?! -Бат Б. лагой? Баба В.уна?

Добри хора си заминаха , лоши хора си заминаха , глупави , умни ....хора ! Защо ? -Защото могат ! ТРЯБВА ДА СЕ СЪЗДАДАТ БЕЗОПАСНИ УСЛОВИЯ ЗА ПРИДВИЖВАНЕ ПО ПЪТИЩАТА ЗА ,,ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ, живите хора ''!

От 65 годишна възраст трябва тест за правоспособност и рефлекси. МВР и джурналята да се научат да ползват новите технологии като Гугъл Мапс, ако обичат, не може цяла сутрин читателите сами да търсим къде се случил инцидента. АПИ да си оправи малоумните пътища, на запад такива кръстовища към фирми, кариери и други имат уширения и допълнителна лента за завиване наляво, евентуално светофари със сензори. Изостанала територия...

В предишната статия по темата пише "челен сблъсък", та имайте едно наум за това "завиване наляво"...

"джип "Мерцедес" с 62-годишен водач" ! Очевидно тук има две несъвместими неща , трябва да се забрани на 'младежи' с побелели коси , достигнали до 50 години да управляват подобен род машини. Управляването на такива машини след 50 години е опасно за обществото. Въобще се наблюдава едно особено 'подмладяване' на нацията, когато седнат в джипове и странно поведение меко казано.

Лелката видно е пропуснала разклона за СПА почивката в Банско/с. Баня, видяла е по-широко място за обратен и е навила волана рязко наляво. Добре, че не съм бил аз изпреварващия, че да ме порицават без вина.

Всички пишат за катастрофата, а никой не се замисля, че лекарката е била единственият хематолог в Благоевград! Старото поколение така или иначе си отива, но на тяхно място НЯМА НИКОЙ!

И кой ще дойде, за да бъде бит, обиждан, подиграван и неплатен. Българският народ си избра през 2020 - сервитьорките му бяха по-важни от докторите. Антиваксърите да ги лекува който иска.

Е те и ваксърите се заразяват. Аверчето с жената и трите му деца са три пъти ваксинирани и всички боледуваха. Аз го карах съвсем леко, а колегата разбра че е болен само щото жена му беше заразена и той трябваше да се тества. А познавам и неваксинирани, които го караха много леко. Тея ваксини никой не може да ме убеди, че действат, абсолютно напразно се ваксинирах и повече няма да се оставя да ме излъжат.

Джипа изпреварвал колоната. Нищо ново под слънцето.

Тъп джигит за който правилата за движение и ограниченията на скороста не важат, изпреварвал колоната

Кунчомир

Правилата за движение гласят, че при позвоено изпреварване (прекъсната маркировка), всеки, който иска да завие на ляво, е длъжен да пропусне насрещните автомобили и такива, които го изпреварват.

Поредният примат убил хора на пътищата в България. И статия, писана от подобни на него- трябвало да се увери, че няма изпреварващ колоната джигит. Ама това, че колона не се изпреварва, ако предните искат също да тръгнат, ама кръстовище, ама ограничения на скоростта... В тази територия са по-зле от Хаити

Професори, няма такова нещо, че завиващия наляво трябва да пропусне изпреварващите го - изпреварващия трябва да се убеди, че тия пред него не завиват наляво. Когато някой на пътя пусне мигач и намали, тия зад него не трябва да натискат газта, а да намалят и те, ама то е видно по гробищата по покрай пътя какви пилоти сме. Сигурно става въпрос за любимото им десеторно изпреварване с 150кмч на

Професоре, при разклони не се изпреварва бе приятел, точно поради тази причина, заради навлизащи ППС-та. То това само тия с купените книжки не го знаят.

Ta не разбрах - РАЗРЕШЕНО ЛИ Е ИЗПРЕВАРВАНЕТО НА КРЪСТОВИЩЕ?

И преди в България също беше забранено. Но явно "богаташчетата" с бмв в България си създават нови правила за движения

Забранено е само на кръстовища на равнозначни пътищя. В случая няма такова. Чл. 43. Изпреварването на моторни превозни средства, с изключение на мотопеди и мотоциклети без кош, е забранено: 2. на кръстовище на равнозначни пътища;

А непрекъснатата осева линия преди всяко кръстовище, знаци и т.н....

...то значи си много голям човек...богаташ и прочие и никой не може да ти каже нищо. ТАКА.... това е логиката на простите ни българи....а за жалост те хич не са малко

Гаси лампите и заключвай.

АПИ да кажат какво е това кръстовище, където маркировката позволява изпреварване, няма ограничение на скоростта и няма обособена лента за ляв завой. Хората винаги ще грешат, но защо инфраструктурата трябва да ги наказва винаги със смърт?

То по принцип по закон е забранено да изпреварваш в кръстовище, но и ти си прав, че най-вероятно липсва каквато и да е маркировка/знаци/сигнализация, че има кръстовище.

Между другото, пак ли ще обвините този с БМВ-то? Да ви кажа, колкото и да го обвинявате, няма да сте му на нивото, комплексарчета такива! БМВ не е просто кола, това е религия! Това е зодия!

Такива като тебе са виновни за всички инциденти в България. Но като се ума на предвид че ти мразиш повечето успели Българи...нищо чудно и да си прост малоумен македонец

А ти като си толкова преуспял, я ми кажи каква кола караш? Или то вие дето сте учили не знам си каква икономика в университета, май не можете да си позволите всичко, което ние "мършите" можем, а? Ами да ти кажа, то не е важно само да знаеш, ами и да можеш! Образованието интелигентен не те прави в никакъв случай! И ти си поредното доказателство за това! Защото само по това каква кола карам, направи извод какъв човек съм! Еми, няма да се оправим след като тия, които се водят образовани уж, като тебе, са толкова ограничени! Лек ден!

Значи колата те прави богат а? Колко пишлемета карат БМВта....то значи са мега богаташи а? Хахах спри да говориш, че се излагаш бе. На колко години си въобще... 18 или 81....

ХАХАХАХАХАХАХА е това е логиката на малоумните ни лапета

тук имаме притежател на БМВ, който се припознава във всички нападки срещу скапаните джигити

Ама причината за това са такива като тебе, които обезателно се чувстват длъжни да ни нападнат, дори без да имат идея, БМВ изобщо имало ли е наоколо... Еми докато сме така, все ще сме си така... Кой разбрал, разбрал... Приятен ден!

Знаеш ли какво е Тесла Плейд? Много ме кехи, като на кръстовище, такъв олигофрен с трибуквена марка ми ръмжи.. Просто тихо го оставям в замисъл... А вие отворени ми младежо, се замислете че всеки пети от етноса. турчин или арабин първото което купува е БМВ. Ако искаш да покажеш статус, марката е друга, но уви това междоушната боза не може да го асимилира...

Аз това, което го знам, ти не си го и сънувал!

Абсолютно нищо не знаеш, щом си мислиш, че колата те прави преуспял. Коли могат да се купуват на изплащане...а ти твоята бмв каруца най вероятно си я купил от някаква бабичка в Германия. Понеже да ти кажа...в Германия предимно възрастни хора карат бмвта

БМВ =диагноза

Наистина ли си прост или се правиш на тъкъв

Пичове не за нещо друго, ама в статията не се спомева нищо за БМВ. Даже не сте я прочели.

А бе, педал, ти да не си от "Левски", малоумник, а ?!

А, значи смятай лекарите ни колко са некадърни, щом свой човек не успяват да спасят...

някой друг освен мен не вижда ли, че очевидно шофьорката, возила лекарката е виновна, не гледа ли в огледалата за задно?!

Къде може и не може да се изпреварва. Пак лелките са ви виновни че вие не знаете как да шофирате нормално

В България има поне 5 села с името Баня. Къде по-точно са отивали? Щото аз ходя в Баня Карловско.

Нещо не е обяснено като хората. Разгледах пътя през Google Street View - там просто няма къде да се направи ляв завой. Има си маркировка, на правата преди кръстовището е прекъсната с разрешено изпреварване, а при кръстовището е непрекъсната и с колчета. Май лелката се е отнесла, решила е да изпреварва и са я натресли отзад. Другият вариант е някой от журналистите да не е разбрал какво преписва от сводката на МВР или МВР да са си оставили ръцете.

Намерих го, това е отбивка към черен път за кариерата. Вероятно шофьорката е пропуснала разклона за Банско и е решила там да обърне: https://www.google.com/maps/@41.8613925,23.1311028,3a,75y,135.17h,88.49t/data=!3m9!1e1!3m7!1s1XYBHzoOGDAjeNcKwTtkpg!2e0!7i16384!8i8192!9m2!1b1!2i39?entry=ttu

Ако е това, лелката е 100% виновна, стига сте обвинявали тоя с джипа

Явно джипаджията е някой от НАШИТЕ РЕБЯТА (разбирай - ДС или КГБ)! Той удря ОТЗАД хондата, и жените били виновни, че не са се ОГЛЕДАЛИ за завой наляво??? Вие измислихте нов правилник за движение бре!!!

От кое село си, бря?

Какъв ляв завой, какви пет лева? Там възелът е на две нива, а отдолу е непрекъсната разделителна ивица с новите колчета. https://www.google.com/maps/@41.8527179,23.1371572,3a,24.9y,343.49h,88.04t/data=!3m6!1e1!3m4!1sqiSewKioHbOapBpDJR9ueA!2e0!7i16384!8i8192?entry=ttu

Намерих мястото от снимката: https://www.google.com/maps/@41.8613925,23.1311028,3a,75y,135.17h,88.49t/data=!3m9!1e1!3m7!1s1XYBHzoOGDAjeNcKwTtkpg!2e0!7i16384!8i8192!9m2!1b1!2i39?entry=ttu Сигурно жената е искала да направи обратен, защото е подминала отбивката за Банско (Баня). Изпреварването си е разрешено, не е погледнала в огледалото.

Жалко...жалко за жената че е живяла с такива малоумни индивиди. Познавам няколко човека от Симитли...и да ви кажа, всичките са прости малоумни селяндури

Сега мерседесаджията-жипаджия-олигофрен да ходи той да лекува хората в Благоевградски регион...

В случая жената е виновна, предприела е маневра, а не е погледнала в огледалото. Изпреварването е разрешено на това място.

Не за алкохол и наркотици, а половината шофьори са за психотест.

Те редовно забравят, че извън пистата има обратно движение. Моето убеждение е, че са страшно изненадани, когато бъдат блокирани в обратната лента. Също остават с лош привкус, когато не могат да се престроят изпреварвайки всички 'балъци'. Майната му на непрекъснати ленти и разни знаци. Но най-много обичам, когато някой вземе да изнасилва джипка, тежаща >2,5т. с двигател от 300 древни коня. Газ, газ, газ.... спирачка и пак се прибираме отзад. Все пак същите смелчаги стават доста меки и спокойни, когато до тях има дядо камион. Както научи наскоро трактора по пътя има и валяци...

Онзи изотзадзе ! Изпреварвал колона от автомобили!!! Често срещано безумие по нашите пътища. Наш Ганьо иска все да мине пръв и да набие спирачките на червения светофар пред него, да изпревари в завой, да мине направо през лентата за ляв завой. Иначе няма да е той. Само дървета и тирове ги оправят такива.

е забранено да изпреварваш колона от автомобили ?!

журналята разбрали, недоразбрали (а и явно непознаващи закона за движение по пътищата) вече са констатирали вината на злощастната водачка. Нищо, че това говедо с мерцедеса е 1000% виновно, но да видим с какви хватки ще го оправдават белким получи условна.....

Има нещо объркано в новината. В този участък можеш да се отклониш на две места - или към Банско, или впоследствие към с. Полето. И на двете места това става на кръстовище тип "детелина" и реално няма ляв завой. Ако става въпрос за друго място и съответно левият завой е разрешен, то джипът е в нарушение при всички положения и не ѝ е работа на жената да се оглежда за нископрелитащи дебили. Но, каквото и да е, две жени са загубили живота си вследствие на някой, най-вероятно местен, олигофрен, който се е качил на джиБ и си мисли, че правилата не важат за него.

Не е кръстовище, а изход от кариера. Малоумна организация на движението. Няма ограничения в скороста, няма забрана за изпреварване, а има отбивка към черен път. Жената е била разсеяна, защото е пропуснала отбивката за Банско и е решила на това място да направи обратен.

Как се изпреварва в кръстовище ве, за един познат с джип питам

ето как - с много газ, силен клаксон и пресветкане с дългите. Ако си достатъчно силен минаваш и си номер едно, изпреварил си 2-3 коли все пак, спечелил си поне едни 5 секунди преднина. Ако си с лош късмет стават случки като тази, но те все пак са по-рядко и затова си струва да се опитва при всяка възможност

Вероятно кръстовището е нерегламентирано - https://www.google.com/maps/@41.8616301,23.1309322,3a,75y,149.26h,73.77t/data=!3m6!1e1!3m4!1s7YacL--2qPj3iTichpLikQ!2e0!7i16384!8i8192?entry=ttu и няма никакви ограничения

лек автомобил "Хонда", управляван от 70-годишна софиянка, движейки се от Симитли към Кресна, е предприел завиване наляво, без да се убеди, че не е изпреварван от движещо се след него друго МПС Ако има разрешен завой на ляво знчи има и знак за забранено изправарването .... какви са тия глупости дето са написали ... Този с джипа е видял прав участък и давай да изпреварвам... както повечето джипове с подобни марки правят ...

Това нещо ми се случи в едно село... Аз като задна кола наблюдател.... Завиващият наляво се усети и спря, изпреварващият намали, реално можеше и да спре, защото скоростите му бяха около 60кмч... и имаше място да спре, но той намали, завиващия спря в неговото си платно и след леко чудене от изпреварващия примат с някаква кочинка 20+годишен Фиат Пунто... изправарващия намали на 35кчм и даде газ и мина ... завиващият си изчака и така... с.Ракитница, пътя м/у Стара Загора и Чирпан.

Бай Мите, "Ако има разрешен завой на ляво знчи има и знак за забранено изправарването" Я покажи къде знчи е знакът, че аз такъв не видях. Също и маркировката е прекъсната линия.