Единодушно Държавната дума ратифицира анексирането на 4 украински области (видео)

Външният министър Сергей Лавров сравни Вашингтон с Адолф Хитлер и действията му срещу СССР

Обратно в новината

Коментари - Единодушно Държавната дума ратифицира анексирането на 4 украински области (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сега украинците официално напредвад в "РУСКА" територия. Нищо не им пречи да стигнат до Москва.. Ха Ха Ха

Лавров съвсем е изпушил. Хитлер бил обедини Европа срешщо СССР !?! Истината е точно обратната Хитлер воюва срещу почти цяла Европа и САЩ , а в началото на войната са съюзници със Сталин.

"....както навремето Адолф Хитлер "постави под оръжие" страните от Европа да нападнат СССР" Конската глава явно и той е тръгнал по пътя на самагона проправен от Димон Денгинет.

Значи почва ямото пуцане по ВСУ.

напредват те ама, ще им се извади другото въоръжение и ще бягат през глава към осрайна

докато не решава еднолично да го нападне ей така за спорта ;)

Наше дело правое, враг будет разбит, победа будет за нами!

.... якото .....

Не и този път, товарищ. Няма го американский лендлийз.

Супер. Вече укропитеците са агресори и подлежат официално на отстрел.

победа будет за вами, печелите джуджешки к-р за награда за победата. От утре може да лапате всеки ден.

посмей да извадиш и Рашата спира да съществува

Двоен гангбанг за тебе негърски

Браво, поздравления.

Сега всички комунисти с другарката Нинова и другаря Копейкин да заминават !!!Моля не забравяйте онова недоразумение ,което все за президентска република говори/Слави/,а и другарката ШараПенкова,ама да си вземе и гребен !!!Да си носят топли дрехи и няколко сандвича,за мобилизацията,така ще изразят обичта си към освободителите!!!!

Аз анексирах вчера Москва, настоявам всички окупатори русопитеци да се изметат от там. Москва е моя лична собственост, съобразно референдума, който проведохме в Злокучене.

Това е първото в историята анексирани на територии, които агресорът не контролира в цялост. Цирк за алкашите. ВСУ всеки ден коли руски свинеи освобождава нови и нови територии.

..., а майка ти от днес.

Абре грошко. Направи сметка колко е бил ленд лийза и колко е получила украйна до сега.

Почна отстрелването на руски свинесобаки

Малумник ,войната ще дойде и пред нашата врата

Сравнението на Лавров трябва да е обратното. Хитлер анексира Чехия с аргумента че там живеят германци и са подтиснати.

за спорта, ако не броим десетките хиляди съветски нападателни танкове на границата между райха и СССР

Расийски тролли, идите при Кобзон, пожалуйстя! Митрафанва ви е мобилизирала да цъкате МИНАСИ, ама ще ви го цъкна един дебел в тролиидните задници!

Това само вие го можете заедно с министъра на американската отбрана.

Руоидните троли сега имат нова опорка - ето СЕГА вече руснята можела да пуца по украинци. ДО сега какви ги е спирало, дебили? Хаха

Зеленски отменя ратифицирането лека полека. Хахахаха

В половин Русия няма асфалтирани пътища, хората тънат в мизерия и берат гъби и къпини в гората но на Русия очевидно и липсват още и още територии. Особено градове сринати до земята. От $57 милиарда държавен бюджет за общините през 2021, $27 милиарда отиват в Москва-град, $12 за Петербург и каквото остане за регионоте…Предвиждам само светло бъдеще за новите територии!

КАК ТАКА,БЕЗ ДА СЕ ДОПИТАТ ДО:ЧЕКМЕДЖЕТО,КИРЧО-ДРУСАНИТО,КОКОРЧО-МЕКАТА,РИСТЮ…НЕМА ДУМИ ЗА ТАЯ ГНУС,ТАНАС-БАЗЕДОВОТО…!!! БРАВО НА-РУСИЯ!’ТОВА Е НАМАЛИТО НА КРАЯ ЗА-САТАНИСТИТЕ,И ТЕХНИТЕ-ПОДЛОГИ!!!

Ами да бяхте гласували за цивилизацията. Гласувате за свинщината и после се чудите защо се търкаляте в калта.

Зеленски не му разрешиха да признае Минските договори, подписани от Украйна, в които се дава автономия на Донбас в границите на Украйна. С което той загуби не само Донбас, но и допълнителни територии, освен човешките и материални загуби за Украйна. Ще го отлюспят скоро, след като НАТО не се съгласи да го приеме, въпреки молбите на платените Източно европейски марионетни политици. И вече започва да излиза информация за нацистки символи и лозунги на управляващите в Украйна, което е несъвместимо с ЕС, въпреки че отново марионетките се правят, че не забелязват. Истината не може да се крие дълго време в ерата на Интернет и световната комуникация. Путин е велик, слава на Русия, която завършва войните, а не ги започва!

Да се концентрира по-добре върху опазването целостта на руската кочина, че нищо добро не я чака!!!

Май нещо няма укряински пробив не само това но Русия си увеличава територията

Ами прав излезе Зеленски - до октомври няма да остане и 1 руски войник на украинска територия..

Възраждане и 240 000 българи ви подкрепяме.

Равносметката досега в убити и осакатени: - 200 хил. украинци - 6 хиляди руснаци и съюзници След няколко седмици това с умножава с коефициент 5 или 7.

Всичко е чудесно, само дето не е ясно къде са им границите на тези нови области. Те започнаха да губят територия, преди да обявят кои са им териториите. Пълен абсурд

Мхм, значи Мужикистан нападна и окупира Украйна, но Америка била лоша, заедно с Европа, че дава як отпора, тавариши? На това му се казва шизофрения, ахха! Интересно, братята украинци си отвоюват граф след град, орките берат, но Путлер анексира, хахаха!

Разпадащата се кочина анексира земи, които 1991г е признала за част от Украйна. Мръсните руски изроди скоро ще заплатят висока цена за всички злини, които сториха.

ТоваришЧ, тази опорка отдавна я изоставиха даже и руските пропагандони- Симонян и Соловьов. Ей това Задунайските ибрици, сте такива плоскомозъчни дебили, че ако имахте барем една мозъчна гънка, щяхте да осъзнаете колко сте жалки и на секундата да се гръмнете.

Направо милиони украинци са избити а поне 100-тина руснака, нищо че мобилизират 300 000 да попълнят загубите. Нали бе боклук?

украинските мъже са на ХАЛКИДИКИ в ГЪРЦИЯ и веят насраното си знаме наплажа докато ловът риба. Поздрави от Гърция

Да видим американските Хаймарс-и какво мислят за ратификацията. Оконателното обнародване ще го решат те на място, а не някакви чиновници в Кремъл!

Само за детски добавки и еднократни помощи при раждане на дете годишно РФ харчи около 120 милиарда долара. Еднокатните помощи се наричат майчин капитал и за две деца са в размер в момента на около 32000 евро. Кажи ми една държава във света която да прави такъв разход?

А в Украйна затвориха границите и мобилизираха всички, педро.

Ъъъъ, няма викаш? А признанията на Кремъл за пробив, а стенанията на Кадиров? Бахти тъпия руски кавал...

Напред Русия слава на Путин !!!! В Булнаристан проститутки и продажници Седнали да Ковентират Велика Русия !!!ха ха хаааа хаааа .....

ще бъдат границите.

За повече от 120 години САЩ не са увеличили територията си и с 1 кв.м. За разлика от Руската империя, СССР, Третия райх и... Руската Федерация. Първите 3 империи в списъка вече ги няма. Ред е на четвъртата. Путин и Лавров са известни лъжци. Не лъжат само когато не си отварят устата. Но всичко върви по план - украинската армия ще ги измете отвсякъде, включително от Крим.

Хаха, тези съвсем загубиха връзка с реалността. До зимата Русия ще яде кал и то след като изринат снега над калта. Няма мъже да работят в икономиката, санкции, губещи във войната, без подкрепа извън Русия, скоро и Китай ще наруши мълчанието си. Те говорят за нови територии. Какви територии при положение, че дори не ги контролирате хахахха все едно сме във филм на Тарантино.