17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"за да разберем доколко обоснователни са предположенията."!!! ОСНОВАТЕЛНИ, БЕЕЕЕЕ...НЕ оБоснователни беееееее простьовци от дир!

Доносника Антон Дончев е независим член на Съвета на директорите на „Трейс Груп Холд” АД. В поздравителния адрес към акад. Антон Дончев мениджърският екип на холдинга и проф. Николай Михайлов- ДС доносник

Не им придирайте на академичните. Хората си пазят пенсията и искат по някой лев отгоре. Про тоя излишък и скат и те да намажат а той Боко разпределя парите

С какъв ИЗЛИШЪК завърши 2018 год?! А 2017-а?! Жокер за 2017 год. - завърши С ДЕФИЦИТ.

Акад. Антон Дончев НЕ Е КОМЕНТИРАЛ; Акад. Георги Марков НЕ Е ПОЛУЧИЛ персонална покана; Акад. Благовест Сендов НЕ Е ПОЛУЧИЛ предложение; Акад. Стефан Воденичаров НЕ Е ПОЛУЧИЛ официална покана И Заглавие: От "Единение" отрекоха връзка с новия проект на Румен Радев :) ПП: Дираджиите да не би да допускат, че президентът не е направил сондажи ПРЕДИ ДА ОБЯВИ проекта си?!

Антон Дончев и Стефан Воденичаров ги разкриха че са в борда на директорите на Трейсгруп. Асфалтовата касичка на Бойчето. Тези ще ни единяват!

Ами как ще подкрепяте Президента като само преди дни благодарихте публично, угоднически и напоително на Бащицата от Банкя. Воденичаров бил директор на БАН? Не знаех, че има и такава клатикурна длъжност. А що си трае че беше и министър на Бойко?

ма то, президента имали право да прави някакви политически проекти докато му плащаме 11 000 лв месечно да е обединител на нацията?

В България за празни приказки, заплати се раздават, затова е тази голяма тенденция да се надпреварват.

на една Столетница

Корнелата иска равенство да създава, но открадното от нея, не го раздава.

В България или приказки, или възмездие, но липсва производителното действие. С празни приказки, до никъде не се отива, напротив, много лесно и бързо се загива.

Такива изкуствени разделения не бива да се правят. Всички честни и кадърни професионалисти трябва да бъдат поканени от Президента. Никакво значение няма кой къде членува. Стига да има желание да работи за България. Това вече е въпрос на личен избор. И на смелост, защото е ясно, че никой от ГЕРБ няма да се осмели на такава стъпка. Нали веднага ще го отлъчат от църквата. По партийна линия. Най -голямата грешка на ГЕРБ е, че възприемат Радев като враг. Те никога няма да се сетят, че при тая българска действителност, той ще се държи по тоя начин с всеки управляващ, без значение кой е той. Радев не е Президент на БСП! Кога ще ви уврат главите за това? Той е избран от голяма част от българското общество, с различна ориентация, но са единни в мисълта си за България.

Един свестен президент избрахме ама дуета БСП,ГЕРБ подскочиха като ужилени и бързо включиха ветераните на ДС. Интелектуалци(молци които проядоха всичко положително в опита за промяна).

Академик Антон Дончев го знаем най-вече като член на борда на директорите на "Трейс Груп"- онези,асвалтирали пътя край Своге,където загинаха с автобус десетки хора. Та тук ще е полезен като специалист-академик по пътищата ли? Лайняна работа!

слугите на ДС и ГРУ се единяват

На снимката прилича събрание на пенсионерски клуб.

Има един на снимката,доколкото си спомням живял и работил в омразния САЩ, мисля ДС има и апартамент/и/, в Манхатън, та този другар със сигурност мисли за една нова визия ,за бедните българи ,за пенсионерите???Лидерката на неделния конгрес призова за равенство ,кога ли ще си разделихме с тях парите? На този конгрес са се събрали хората,които са откраднали много, много ,а искат равенство, как ли да го разбираме това?Тези хора или са луди, или нас смятат за такива?

За отнемане на гладове от ГЕРБ!

Връзката с президента Радев е само в увредената от челни стойки глава ва яйцеглавия Адам от с. Шума, близач на Козяк 16.

Трольо

Отново се търси спасител.Опичайте си акъла!Бате Бойко бил тъп.Ами че те учените и умните крадат повече!Сега ви предлагат някакви академици.Какво искате от тях?По-големи заплати или някой друг да ви върши работата?Защото ако дойде някой като Виденов сегашните заплати ще ги видите чак след 10 години.

Има една дума която се откроява на фона на останалите - ВЪЗМЕЗДИЕ !!! НАРОДА ЧАКА ВЪЗМЕЗДИЕТО , КОЕТО ЩЕ Е ЕДИНСТВЕНОТО ЛЕКАРСТВО СРЕЩУ ВСИЧКО КОЕТО МУ ПРИЧИНИХА ПРОДАЖНИТЕ БЪЛГАРСКИ ПОЛИТИЦИ. ВРЕМЕТО НА ПРИКАЗКИТЕ СВЪРШИ!! ИДВА ВРЕМЕ ЗА ВЪЗМЕЗДИЕ!! И НА ВСЕКИМУ ДЪЛЖИМОТО!!

41 организации само в "Единение" ...?? Колко ли са организациите от такъв тип в България като общ брой, някой знае ли?

И как така пък решиха че тия от ''Единение'' са единствените професионалити, честни и достойни???? Както винаги такива интелигенти като повечето от тях слагат каруцата пред коня..

Мозъкът ти е като на полуумряло врабче, а си тръгнал да даваш характеристики на големи българи като Андон Дончев

Антон Дончев е писател, добър писател, но не е никакъв политик ...!

Едно е да си талантлив писател друго е да си талантлив професионалист разбиращ от управление, достойнство и реалноост....Ама с тези си приказки направо надминахте плеймейките с Куельо:))))))

Нещо нищо не разбрах от тази статия. Румен Радев не ги е посочил за основа,съмишленици или пр.в неговия си бъдещ проект. Било възникнало"обосновано предположение"....направо се обосновахте с тази глупост! Напоследък,подобни подозрения и предположения,все по-широко навлизат в съдебната практика на демократическата Республика България....и едва ли Президентът има общо с тях.

осраха форума

Хайдуци, осрани до ушите , осират всичко !

нищо не е посочил и никого конкретно , но някои вече били "насочили" прожекторите ?! Да ви го ...... в осветителите ! Всичко е хайли-лайкли !!!

Пройчо пак е сам на барикадата.

ренген слатина

тъпак скапан пише се рентген бе. С т

банкянските синодални старчоци от времето на соца не стават за нищо!

Банкянската тъпа тиква и сие не става за нищо

Те не се банкянски,а червени академици,станали такива по партийна линия,номенклатура ползвала се цял живот с привилегии и шапката народна пара.

Сегашната номенклатура е 100 пъти повече от комунистическата

Единение: Коси сиви, глави диви

Перкат ли те турци, пакистанци и цигани бе мигрантче ?

сиви са косите. Не се виждат косите на вождовете и властелините на Бойколандия боко тиквата и онзи с особената форма на главата, който газ пикае само при името на президента, защото са безкоса, по мутренски подстригани, без мозък, но с невероятна наглост и продажност! Видяхме им миризмата и докъде ни докараха! Срам!

А,бре,селооо! Тази зелена кратуна нищо свястно не може да роди! Пусни поне генералшата да си начеше суетата,еееей?

Не, аз искам първата дама да бъде Цветелина Бориславова - или не знаеш, че има такава? Може и МИС ГАЩИ от Барселона. А боко тлъстия само размахва крачоли с ръце в джобовете (какво ли държи там?) и МАА само по света.

На два пъти се опитаха да подарят България на се се сере то им през миналия век -за щастие неуспешно Докато не изпукат нвма да се откажат от мераците си

СССР се изплащаше за боклуците от България с нефт. Печалбата за България беше 700%. Сега уса негрите те праскат като маче у дувар без пари

Там съм ,но ти ядеш хуьовете на козяшките мангали

Тоз човек за нищо не става...такава злоба, само Лудото Ленчи и "Лъжата" имат

Проскубаната Козяшка гарга отново се изходи

Браво на Радев че не се е обвързал с тези Номенклатурни старци от Единение ,на хранилка при Борисов ! Нищо ново не направиха ,само забатачиха работата и помогнаха на ГРОБ да си продължава и прави Аферите и да лапат ! Нямало политика имало танци и ядене и пиене ,на разни места в България ! Ние сме най-бедната и най- болната страна в ЕС със Застаряващо население те за култура и изкуство мислят !

Четейки нескопосаните коментари изпълнени с жлъч и злоба се уверявам ,че ителектуалното ниво на коментиращите е много ,ама много под нивото на тези от ,,Единение" и на вашите дядовци ,бащи и майки.Така както сте разпарчетосани и разделени ,така по-лесно ще ви владеят и използват политически и икономически.Ще усетите нещата ,но дано не бъде късно.

Май само ти не разбра, че "Единение" се отрекоха от негово превъзходителство, президент на България, генерал Румчо Първи! Не са достойни за него!!!

Не,не си разбрал-ние всички сме обединени и няма да допуснем алчната,грабителска Столетница да дойде на власт.

По-големи грабители от гербаджийските ти чорбаджии България не познава

Знаех си, че ще има голямо бъдеще за професор Иво Дебилов Христов! Вече го тъкмят за министър председател!

Работа е сигурна... Да му мислят тези, които не са планирали бягство през Терминал 2докато не са върнали изходните визи.

1 000 пъти е по-умен и по-хубав от тлъстите тикви и и задници на Герп

Фетиш ли имаш към него?

Нямам фитиш ,но ти охкаш сладко когато те трамбоват козяшките негра , а ?

Е, ти си по-на ясно с тази материя. Поне с вазелин ли те мажат или си ем дълбока, ем широка?

Да имат нищо общо с корумпето Радефф След Офшорното Ленче иде ред на Радефф Грипена За едни пет милиона рушвет говорим

Простакът винаги си остава простак, особенно когато е соросоиден и подхранван от Козяк

на България се е загрижило за бъдещето ѝ. Да се смееш ли, да плачеш ли, що ли... Тези направо ни обиждат и ни смятат за идиоти. Обаче щом се изровили този мухъл, значи положението им е отчайващо. Складът за месии е напълно празен.

При комунизма България по общочовешкият показател на развитие /1985 г./ беше на 27 място в света. В първите 30 държави. Сега при великата капиталистическа експлоатация е на 174 място. пред ЗМимбабве !

Само където такава класация 85та не е имало.

не е имало понеже си безказармен тлъст и тъп клавиатурник

на 55 съм и отлично си спомням онези времена. Не ми пробутвай фъшкиите за комунистическия рай, ясно!

При демокрацията има говежди уса фъшкии и ти сладко ги хапваш и мляскаш

Съвет на пенсионерите - бъдеще на България.

Събраха се на едно място ченгетата на ДС на едно - Партията Единение. А акадамиците, ако не са от ДС може да направят нещо много полезно за неравенството в обществото - да гласуват отказ от пожизнената си пенсия от 2400 лв., за която сами са си гласували в Бан. Така ще разтоварят бюджета на Бан и ще дадат шанс на младите учени, които започват с 560 лв. заплата и тепърва трабва да градят семейство.

Ченгетата от ДС и членовете на БКП са в ГЕРБ на 80% от състава.

Преди да уточняваш е добре да си вземеш хапчетата и чак тогава го прави.

по-добре хапчета отколкото черни вибратори тип Обоног които ти използуваш

Не знам какви хора е събрал президентът, но под статията за това се е събрала утайката на страната, тъп и продажни галоши, които не могат нищо сами да измислят и плюят ако някой може и се опитва.

В тоя ред на мисли се сещам за двама, които нищо немогат да измислят. Единият е президент, а другият премиер!

Без специалистите по хиперинфлация Гечев и Виденов българите няма да припознаят проекта като свой! Венсеремос ;)

Никой ли не обръща внимание на странната интонация с прекъсвания на всеки две три думи на президента? Като че ли има слушалка в ухото и му диктуват всяка една дума. А и някак си за всеки, който е бил в казармата и познава интелектуалното ниво на офицерите е още по-странна интелектуалната мощ на президента по всяка една тема на живота...

Да не мислиш, че американците не са видели нашите двама умници колко са тъпи! За разлика от нас те тачат умните хора! Така че те са разбрали кой е президента и поне няколко години, докато е учил там, им е бил пред очите! Аз лично гарантирам, че неговото досие при тях е поне с 80% по-добро от на боко и цвъко взети заедно! Айде стига се занимавайте с г-жа Радева.Гледайте си оня, дето чупи глупомера.Каквото и да казвате Президента е на светлинни години от цялата ви шибана партия.

Гледайте си живота, не се занимавайте с тия утрепки наречени политици... Жалко, но не може без тях. Те са необходимото зло докато не дойде изкуственият мозък да ни претопи!

Генерал Бояджиев и той там!

Къде са децата и внуците на тези синодални/феодални :-)) старци, това ли е бъдещето?

Усетиха се, че българите разбраха, че се готви нещо подобно, да не кажем огледален образ, на путиновата „Единна Русия“ и взеха да се гърчат и да се правят на гламави. Знаят си много добре, че българите в огромното си мнозинство са за ЕС и не искат в руската кочина, накъдето планира да ни „поведе алтернативно“ Радев. Гледайте си пенсиите и внуците и спрете да се врете там, където никой не ви ще.

Съвета като формирование е ясен. Каквото кажат Деси, Лилянка и курни Руци ще слуша и изпълнява. От своя страна втората и третата ще изпълняват и възлагат какво им каже боК Решетников и те така.

В новия проект влизат само Решетников, Гундяев, Арабаджиев и Бенчо. Радо потника е удобен, че има някакъв електорат от пенсии и червените го използват пак да залъжат по стария начин деменциите да се докопат до властта.

Дементни старци от червената номенклатура с носталгия по соца ще създават стратегия за светлото бъдеще на България.