Единадесет са починалите пациенти от COVID-19

11,37 са положителните проби през последното денонощие

Обратно в новината

Коментари - Единадесет са починалите пациенти от COVID-19 | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ДА УБИВАТ ХОРА В БОЛНИЦИТЕ ПО ПРОТОКОЛА НА САТАНИСТИТЕ ОТ СЗО!

АЛо, ПРОДЪЛЖАВАТ, троле наш, Имаш ли представа защо само в България го следват този протокол, след като е на СЗО? Или пак нямаш такава представа, понеже пак си същият трол?

Този протокол е различен и страните с по-малко жертви не го спазват. На набодените им дават обновен.

250 души заразени по-малко от миналата седмица на този ден

Ало, тролската гилдия, За Любчо и САНИТАР вече разбрах, че са живи, но още не са им подновили лиценза за писане под ковид статия. Но какво направихте със Служебния ученик бе? Откак получи боеприпасите за калашника никакъв го няма. Да не би да се е самоубил с единия пълнител в гръб, а вторият - контролен в слепоочието?

Колко трябва да си малоумен за да се тестваш. Все си мислех, че българите сме умна нация.

Ало, :), тролице проста, Трябва да си точно толкова малоумен, колкото да си пиеш профилактичните тромболитици след положителен резултат, за да не получиш ковид тромб като първи симптом. Знаеш ли колко народ измря от инсулти и инфаркти, без даже да доживее до тест? Ало, дир-а защо пак триете бе?

Канадски лекар настоява Канадската медицинска асоциация да разследва необичайната смърт на 80 млади лекари след въвеждането на ваксините - 800% (8 кратен) ръст над базовия/очаквания брой https://dcweekly.org/wp-content/uploads/2022/10/Screen-Shot-2022-10-17-at-6.46.37-PM-0T9MAe-770x565.jpeg С течение на времето броят на смъртните случаи сред медицинските специалисти в Канада се увеличава, като достигна до 80 лекаря. . Д-р Уилям Макис, доктор по медицина, лекар и изследовател на рака, написа в събота писмо до Канадската медицинска асоциация (CMA) с искане да се проучи внезапното нарастване на смъртността сред канадските медицински специалисти след въвеждането на задължителните ваксинации за медицинския персонал.

Ало, в Канада след принудителните инжекции 80 некролога в лекарската гилди, троле наш, Нищо чудно разследването да установи, че всичките от тях са боледували ковид преди ваксинацията. Занеш ли що народ си отиде скоро след болестта. Кой с усложнен диабет, кой започнал хемодиализа, кой с инфаркт, инсулт... А ти си трол.

Бомба с тиктакащо време: Шведско проучване представя доказателства, че "ваксините" COVID с иРНК постепенно увеличават риска от хоспитализация и смърт с течение на времето Ново изследване https://papers.ssrn.com/sol3/papers.cfm?abstract_id=4224504 от Швеция показва, че хората, които се "ваксинират" с "ваксини" с месинджър РНК (мРНК) на коронавируса на Ухан (COVID-19), се оказват със силно влошена имунна система през следващите месеци. "Напълно ваксинираните" не само са по-склонни да хванат така наречения "омикрон" вариант на китайския вирус, но проучването установява, че те също така страдат от повишен риск от хоспитализация или смърт приблизително една година след втората доза. Това означава, че поставянето на инжекция срещу COVID оставя у човека по-голяма вероятност да се разболее или да умре, а не по-малка, както настояват Джо Байдън, Тони Фаучи и други представители на правителството. След около пет месеца след инжектирането лицето, на което е инжектирана иРНК, започва да проявява сериозни признаци на разграждане на имунната система. Към деветте месеца имунният капацитет пада до изключително ниски нива, последвани от отрицателна ефикасност при едногодишния период и след това. "Тези данни предоставят реални доказателства за възможното предизвикано от ваксината "ADE - антитяло зависимо усилване на инфекцията" - пише Алекс Беренсън в своя Substack. "При ADE ваксините карат имунната ни система да произвежда антитела, които помагат на даден вирус или друг патоген да ни атакува."

3евзек

Ало, за Ваксо Зевзека трола, троле нагъл, Защо пак лъжеш бе? В самата публикация, която цитираш, в заключението и на стр 18, пише че две дози ваксина дават добра и дълга защита срещу хоспитализация и тежък ковид-19. С течение на времето рискът сигурно расте до нивата, на които се радват неваксинираните и затова препоръчват бустери. А ти пак си същият трол.

Забрави, че приближаването дава пълен имунен отговор върху всички антигени, а не само срещу шипа на Ухан19, транслиран от генетичния експеримент. Твоят коментар само засилва вината на наложилите принудителната ваксинация. Например у нас се признаваше и преболедуването и антителния тест за грин паса. И вълната на Омикрон в България беше по-слаба., отколкото във факсинираните западните Ковид Гета

#приближаването Преболедуването

3евзек

Ало, за тъпия трол Зевзек, троле нагъл, Вълната от Омикрон в България беше по-слаба, защото излъгахте хората да боледуват Алфа и Делта, понеже били грипче, което се лекувало с чайче и аспиринче. И ваксините работеха с прилична ефективност срещу тях, но пак излъгахте хората. Като резултат в другите държави изградиха имунитат малко по-късно, но с далеч по-малко жертви. А ти пак си същият прост трол.

Ало, тролската гилдия, И днес ли няма да се намери кой от вас да сметне какъв процент от починалите са ваксинирани?

Виждате ли как ви познах. Нито един. По договор ли ви е забранено, или какво?

Как само пет хиляди теста за вчера? Миналата година се напъвахме с 10-15 хиляди на ден. Ужас! А и учениците са от един месец в училище, а епидемия няма ! Как така имаше миналата година а сега няма ? И ваксинираните са по-малко отколкото преди година!

ㅤ

Малей! Опасен вирус, ей! Толкова е опасен, че на картинката към статията тестът се прави не с ръкавици, а с голи ръце! Такава опасност няма никъде! (Буквално и преносно)

Ало, ,троле руски, Вирусът все още не прониква през кожата. А ти все още си трол.

Ужас. Ама защо е този инат. Правителството достави нови адаптирани ваксини. Аз си сложих и сега съм спокоен. Работата ми е свързана с близки контакти с хора, които от своя страна обикалят света и добрият имунитет е важен за мене. Това което ме безпокои, че все още няма нищо срещу маймунскта шарка, а ваксината срещу нея е много важна за мен също.

ㅤ

Добрият имунитет се добива чрез здравословен начин на живот, балансирано хранене, физическа активност и редовно каляване на организма. Всичко друго е ала-бала.

И аз не мога да го разбера. С тази негова работа на околовръстното имунитета му трябва да е железен.

3евзек

Ало, , троле руски, Защо пак лъжете хората бе? Добрият имунитет не предпазва от вируси така, както се опитваш да го изкараш.

Впрочем, колкото повече минусчета нацвъкате под долния ми пост, толкова повече потвърждавате казаното. Плувайте, плувайте!

Пълни идиоти!!! Българинът става все по-прост и обсебен от страхове! Той вярва на всякакви тъпизми - кемтрейлс, чипове във ваксините, "ковид не е болест", облъчване от Космоса и вярва даже на Копейкин !?! Положението е неспасяемо

Сара Да го дуаш под вода докато изсъъне

Никакъв шанс нямаш, смотльо! Здрава ти кунка

Имам имам,сельо

3евзек

Ало ТеодорО, троле нагъл, Пак ли по интернет бе?

Минусите показват, кой е идиота. Но си толкова тъп, че и това не разбираш.

3евзек

Ало, Минус, троле прост, С дупчавата рейтингова система на дир-а минуси и плюсове може всеки да цъка толкова, колкото му позволява времето. Ако и аз работех като трол и разполагах с достатъчно време, сега всичките щяхте по собствения ти стандарт да сте идиоти.

Направете си екранна снимка на заглавието, за да можем повече да ги съдим колективно след време за повече пари. До сега дискретно пишеха "починали с ковид" за да се измъкват. Вече пишат "починали от ковид". Или вече са толкова нагли, че не им пука или списвачите става все по-некадърни.

Не всеки е млад и здрав и си пече дупето на слънчака . За тях вируса не е страшен. Младите не слушат възрастните и им все тая. На кого да разчитат възрастните . Те не могат да си позволят да ходят на море и боледуват . За тях вируса е страшен . Но така е в живота , младите са си млади а възрастните могат само да се молят да не се разболеят.

Дори на мъртвите в моргите им правят PCR тестове и пишат починали от корона вируса. Как един човек не е умрял от грип или бронхит пневмония за 2,5 години.

Ало, Юлиян, троле наш Кой те излъга, че няма нито един починал от грип или бронхопневмония? Дори от бронхопневмония са повече от обичайното. Да не би да си мислиш, че всичко с ковид дават положителен тест или че никой не умира от последствията, вече с отрицателен тест?

Болни от истински болести се вкарват в Ковид отделенията и там ги оправят.На лекарите нарочно не им вдигнаха заплатите,за да почнат да си вършат работата и да отварят работа на траурните агенции.След месец ще има по 1000 лева за първа линия.

Добро утро, антиваксъри-идиоти, Мрете!

фъксо ти вече си пукнал,труп си

ㅤ

Ти пък да си жив и здрав.

Вече ги пишете тия сводки, колкото да не е без хич :)))))))))

Стига сте ни занимавали с това! Видя се, че лекарите знаят по-малко за тази "болест" от всеки обикновен гражданин, когото може да срещнем на улицата... Видя се, че ако това изобщо е вирус, то никой още нищо не може да каже за него и също така се видя, че няма от какво да се притесняваме, защото реално никой не е починал именно от ковид 19, ами още нещо друго! Защо ни плашите, колко ви се плаща за това, само това искам да знам?!!?

От или със?

Пропаганда до безкрай! Не са починали ОТ К19! Починали са с положителен тест, което не е диагноза! Нещо като тестовете за наркотици на полицаите ;)

АЛо, Хахахахахахххахах, тролице проста, Починалите сред онези с положителен тест са 10-20 пъти по-често явление, отколкото сред починалите сред онези с отрицателен тест. Макар да не е диагноза, връзката между двете е ясна. А ти пак си същият прост трол.

Спадът на седмична база е 9% -- 4610 нови случаи за последните 7 дни срещу 5090 за предходните.