Ислямистки бунтовници екзекутираха 56 сирийски войници

Бунтовници, от клона на Ал Каида в Сирия, са екзекутирали най-малко 56 правителствени войници във въздушна база под контрола на опозицията.

Обратно в новината

Коментари - Ислямистки бунтовници екзекутираха 56 сирийски войници | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Може ли да те наричам "Га-Га"?!Поне така ще звучиш на руски...Да ти оправдая висенето в нет-а,не за друго.

Побъркани сте вие-врагът е на портите ви, а вие се карате-празноглавци.Не ме интересува кой-лудите САЩ ,които забъркаха тая каша,руснаците-дето го точат и защитават Асад или оная мъжкарана Меркел- да се разбират, да си ги премерят най-накрая на кого е по-голям-но да унищожат из дъно ИД.

БЪЛГАРИЯ Е ОСНОВЕН ДОСТАВЧИК ЗА ОРЪЖИЯТА, ПРАЩАНИ ОТ САЩ В СИРИЯ ФРАНСИС НОРИЛОBuzzFeed: Оръжията за сирийските бунтовници, плащани от САЩ, идват основно от България. Българска фирма е прикрила покупката на 700 ракети Конкурс от Беларус, за да се заобиколят ограниченията за търговия с оръжие, които трябва да спазват американските фирми, пише БиволЪ, като се позовава на разследване на Aram Roston is an investigative reporter for BuzzFeed News Meet The Obscure Company Behind Americas Syria Fiasco. Убитият при изпитанията на полигона в Анево американски гражданин е Франсис Норвило, 41-годишен ветеран от американския флот, експерт по оръжия, нает от подизпълнителска фирма. Това разкрива разследване на Арам Ростон, публикувано в сайта BuzzFeed, което се позовава на конфиденциални източници и публикува документи.

стига наричахте бандитите бунтовници. Така ли ви нареди чичо Сам да им казвате??

Опълченци са. Опълчили са се срещу ткираснията на Ассад и руския окупатор.

Най обикновени главорези. Като са опълченци и ги изкачваш толкова цивилизовани,защо не спазват Женевската конвенция за пленниците,а ги избиват масово. Хайде та де чуем по този въпрос

те щото слушат как им викат в луганск и донецк .

Напротив, "бунтовник" е обратното на "войник", следователно "бунтовник" = ""терорист". Ама туй си го знаят и Чичо Сам, и Дядо Иван. Стандартът е за всички, затова е стандарт. Терористите са си терористи и в Сирия и в Луганск и Донбас.... Чечня и пр.

manuele,zna4i 12 ubiti islqmisti,i 14 civilni,taka li da razbiram

така си е

И това кой ти го каза? А, не отговаряй, веднага се сещам - същите тези които твърдяха, че Саддам имал ОМП, както и, че Каддафи раздавал виагра на войниците си да изнасилват. Ясно. Продължавай да бръщолевиш празни приказки.

Американците събраха резняците от цял свят дадоха им оръжие и ги пратиха да се бият срещу армията на Асад. Една част от тези същите се отделиха и пак с американска помощ направиха ИДИЛ дето сега е трън в газа на същите тези американци

нека вижда цялата европа,какви бежанци ще дойдат да живеят в нея,вчера екзекутираха сирийски войници,а утре не се знае кого ще убят,и къде ще го убят,те са предатели,в цялата арабска история се пише най много за предателството ,мюсюлманите дори убиха внуците на пророка мухамедхасан и хусейн,така че предателството йм е в кръвта.

Пред саможертвата на истинските сирийски мъже, защитаващи Родината си от световният интернационален тероризъм. Виновна е Турция за смъртта на тези героични мъже и завземането на този последен бастион от терористите. Само преди седмици Турция създаде санитарен коридор от 80 км обстрелваки от границата на Турция , позициите на кюрдските оквободители. Чак когато Русия прати комплексите С-300 в Сирия и бяха свалени Ф-22 и 4 крилати томахавки на САЩ се изтеглиха тежките оръжия от турската граница на САЩ, Германия, Холандия. Те обстрелва ха непрекъснато сирийската държавна армия и те са виновните да разрушаването и изколва нето на Алепо. Бойците на Хизбула (обявени от ционистите за терористи) са подкрепящите законното правителство на Асад. Хизбула освободи от терористите разрушеният древен арамейски манастир в Маалюла. Световна духовна и историческа ценност превърната в развалини от ИД.

Странно-ако това е вярно-колко сме жалки европейците.

Стига бе ти да не си на самостоятелна програма. Верно си е акъла ти е по малко от този на един соросоиден трол. Апропо на тебе кой ти плаща, че не познаваш Вожда и учителя на всички соросоидни тролове Асен Генов

Значи нито си чул нито си прочел нито си видял кака макака посипваше главата си с активен въглен дето пие през пет минути и обясняваше колко са сбъркали и как повече така няма да правят-зверски мъчения на хора в самолети затвори без съд и присъда.

ХАХАХАХАХАХА Бах тая малоумна пещерна пропаганда.... Изкара триесе цента с бонус два цента.

Това, че си експерт по всичко вече на всички е напълно ясно. Спорно е обаче дали изобщо си хващал автомат в ръка или просто ако си изобщо си ходил в казармата са те отличили с кирка и лопата.

Бежанци от Русия не съм чувал да има. Бежанците от крайна са в следствие на метежа организиран от режимите в западна европа и зад океана и бежанците са около 4 млн в посока Русия. За полит затворници айде да не си говорим и а действията на режима зад локвата в гуантанамо и летящите затвори...

Кръвта героите отбранявали до последно обкръжената си база, от докараните от цял всят международни терористични полкове, също е ... щях да кажа на съвестта. Също е към досието на: вашингтонските терористи; кървавия Бенямин, Биби Нетаняху; миниатюрните по възможности, но многобройни и лесно манипулируеми вахабитски куклички на конци; уж мюсюлманските и уж братя подизпълнители, а също на чудовището Ердоган и брюкселската сган.

тежка бомбардировка и 12 убити бойци на ИД. Да си умреш от смях.

След което тръгва пехотата ако я има.

Терористите тип сирийска Ал Каида били бунтовници... Гадно и доста последователно. Напълно в съзвучие с това, че още в началото, в Даара, инфилтрираните в инсценирани демонстрации снайперисти и агенти, бяха назовавани мирни демонстранти и образовани, напредничави граждани искащи единствено малко повече демокрация, докато в същото те време опожаряваха административни сгради и разстрелваха безразборно държавни длъжностни лица и специално пролетно разбудени разни подлъгани и наивни, протестиращи за подобрения всякакви.

според пишещите тук русолюбци ,сирийците и всички други жертви на НАТО и ЕС ръководени от САЩ са много прости и неуки ! не бягат в защитаващата ги демократична русия а дават мило и драго да са при насилниците си !

Жертвите бягат във всички посоки, а глупаците обикновено повтарят едно и също, зашото друго не могат да измислят.

ми то и като питах от кога се лети от русия за сирия през България и гърция , пак не ми отговорихте , крепостни нещастни ! бягат във всички посоки който водят към някоя натовска държава ако може да е германия !

Хорицата отиват там, където знаят, че ще ги хрантутят без пари. Аман от дебилни мнения на мразещи Русия.

прав си ! в русия те стоят гладни , въпреки огромните ресурси които са заграбили , та ще хранят и други .

ami ako nastinase naloji amerika li 6te ni pomaga sigurno si mnogo umen za da ne prema6 reanosta .a kato ti emila amerika sega problma e samo v razpisanieto na samoletite na dobar cas .

Американистките изроди обучават населенето на демокрация. Самата дума вече ми стана противна с двуличната си същност. Всичко е алчност и безчовечност!

Ще разстрелват ами, американците да не са ги обучавали за медицински сестри, но определено са умерената опозиция, щото ако не беха, чеха да са изколяли не 56 а 156 правителствени войника.

А у нас Илиян Василев /бивш посланик в Москва/ развива теорията, че Русия е виновна за бежанската криза, защото изпраща оръжие на Асад. Не е трудно да се сетим че и други споделят тази позиция както и кои са те - триото президент, военен мимистър и външен министър, както и подопечните на тези кръгове медии - вестниците и сайтовете Дневник, Капитал и Медиапул (и без да ги чете човек, се знае какво може да се очаква от тях). Най много да надминат очакванията в посока сервилност към Вашингтон и прословутите евроатлантически ценности. Като капак на това си позволяват да говорят от името на ЦЯЛОТО гражданско общество в страната ни.

Ген.Бойко Борисов си трае, оставил е министрите му да представят мнението на цялото правителство в т.ч. и неговото! Е, той не може да вземе ясна позиция, като Унгарският, или чешкият Премиери, примерно! Нещо, не му стига! Ама иначе е готин! Казват, че нямал алтернатива! Ха! Ха! Ха! Бойко - незаменимият!

Провал в политиката на мир и сигурност. Безпомощност пред военната мощ на ИДИЛ. ИД засилва позиции. Тя расте! Това трябва да ни накара да се подготвим за отбрана. Не е далече времето, когато тези пълчища ще бомбардират ис лед това колят, бесят, ограбват и помюсолманчват българското население. САЩ е държава, превзета от мюсолманите. Това е религията, която господства. Единственият изход е от сега да се стягаме за отбрана. Край на лекомисления ведър и безметежен живот. Дошло е време за проливане на кръв.

Една не-демократична новина! Дир-а, я сянкции я! Какъв е тоя комунизъм? Казва се, народоосвободителите СПРАВЕДЛИВО "осъдиха" 56 главореза от диктаторкста армия, какви са тия ИДИЛ, ИД и тнт?

Да и демократите от ИДИЛ с помощта на демократичните си американски, саудитски, катарски съюзници и надеждата на демокрацията Ердоган, въздадоха поредна доза демокрация.

Преди война се демонизира врага. Примери имаш от предното и текущото десетилетие. Ако почнат да се появяват подобни новини, може наистина да се започне война срещу ИД. Ама ще се види.

Има вероятност екзекуцията да е извършена със залежало оръжие от заводите в Сопот...

Добре де , защо Българските журналисти наричат убийците -бунтовници ??? А създателите на тия изроди -САЩ , нека господ ги съди .

ми те и на ония руски пияници в украина викат бунтовници и опълченци !

Пропускаш че са си вкъщи и не говорят матерен английски...виж тея от режима в киев пардон хунтата в киев некои са чисти матови и смугли шведовци!

Ония в Украйна нямат нищо общо с брадатите главорези. Те си защитават домовете от точно такива, управлявани от САЩ, като ислямистите.

Ебати театъра! Русия показа наказателна акция за 6 мин, но не прави повече нищо по въпроса! Сащ искат да преговарят за Сирия с Русия, за да се уговорят за стратегията по унищожаване на Европа с бежанския поток, съзнателно насочен натам! И на едните да им е.а мамата и на другите!..и на Асад!

А майките ще плачат или ще бъдат ощастливени??!

Колкото дълго е писал !.., дали ще може и да праска?... На дали!

имаш плюс от мене. Aрабията!

Педерастче недоклатено, не се прави, че не знаеш, че Русия е в Европа а не в Сев. Америка!

Tе колко е мощна сирийската армия (според лавров)! има начин да се уреди положението в Cирия, ако има политическа гъвкавост от заинтересуваните страни. 1. Oттегляне на Aсад като се запази живота му и това на семейството му, чрез емиграция в страна по негово желание. 2. Cъздаване на временен руско-американски протекторат-правителство на това, което е останало от Cирия. Cрок - две години, докато нещата се нормализират. 3. даване на територия на кюрдите за създаване на тяхна държава; могат да я прибявят към тяхната територия в ирак. 4. Oбща атака на руснаци и американци срещу идил. 5. 3а търсачите на теле под вола ще кажа, че правописът ми страда от липса на Kирилица.

Шило

Това сега "умерените" ли са, или другите? И каква е разликата?

Хубаво е да се знае, че Българската държава е най-големия доставчик на оръжие за ислямистите в Сирия посредством американски фирми, които изпразват нашите складове и продават в Сирия на Нусра (ал кайда) и ИД. След инцидента в Анево се извърши разследване , но резултатите ги няма, защото истината ще бъде кофти в автобиографията на мутрата и антибългарите от РБ. България е съюзник на ИДИЛ, и то от най-големите! Кофти, но истина!

Вашето твърдение е безспорно. Ще ми се да се надявам, че все някога престъпниците от сегашното правителство, явяващи се колаборационалисти с кръволоците зад океана ще си платят за деянията.

Първо - парите не миришат! Второ - едни мюсюлмани избиват предимно други мюсюлмани!

Путя , Путя , Путя !!!

Майка си или сестра сивикаш?

Публикувана след бомбен атентат през юли в Турция станало ясно, че атентаторът е израсъл в кюрдския град в Турция, в който ФАМИЛИИ СА АЛАРМИРАЛИ, ЧЕ ДЕЦАТА ИМ СА СТАНАЛИ РАДИКАЛНИ ИСЛЯМИСТИ, И МНОГО ДРУГИ КЮРДИ НЕ СПОДЕЛЯТ ИДЕОЛОГИЯТА НА БАЩИТЕ СИ, ОСОБЕНО В СИРИЯ, И СА В ИДИЛ. Според РЕЛИГИЯТА на КЮРДИТЕ са: СУНИТИ / МЮСЮЛМАНИ/, ЯЗИДИ, и малка част ХРИСТИЯНИ...ВИЖТЕ СТАТИЯТА link

DIDA

Полезно за здравето на нашите политици е да си припомнят, че през 2011 г. София подсигури провеждане на среща на т. нар. "Сирийска опозиция'' изразяваща се в мощна логистична подкрепа. Днес, 2/3 от ръководството на Ислямска държава е участвал в срещата в София.