„Ислямска държава“ обезглавила командир, охранявал Фоули

Джихадистите от „Ислямска държава” са екзекутирали командир, охранявал американския журналист Джеймс Фоули, докато бил в плен.

Обратно в новината

Коментари - „Ислямска държава“ обезглавила командир, охранявал Фоули | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Pesho

Еееех защо тази религия предизвиква такива неща ? Тя явно е вредна за човечеството. http://iconomicabg.blogspot.com

Съвсем скоро , след референдум по кримско-путинов сценарий , в Западните Родопи ще можете да снимате подобни клипчета със телефоните си на живо а и да участвате в ролята на героя дето е с една глава по нисък от останалите..

родоотстъпнци като тебе може!! Но тогава може и на теб да ти резнем гл;авата по чито български маниер ..Със сатър като на свиня:)))

Къде видя родоотстъпничесто, бе идиот тъп? Аналогия в присъединяването на Крим към Русия и евентуално присъединяване на част от Родопите към Турция има. И в Турция и в Русия управляват авторитарни режими.........

загиналят човек е амриканец а касапина е британец а пазача е холандец.къде са арабите в този сериал?:)

гледат представлението и правят залози!

само така!! Колко добре ви възпитават в Англия и Гейевропа!! А още колко по добре ви снабдява Краварника с оръжия не е истина :)

А кой ги въоръжи? Същите които сега пишят от тях.

Значи заколването е било британско активно мероприятие... За да оправдаят бомбардировките от американците...

Как можахте толкова бързо да ни разконспирирате.

Толерирането на ислямизирането на Европа е толкова очивидно, че вече имам чувство, че това е заговор срещу коренното европейско население и в това участват волно или не много европейски политици. Няма друга логика след като се знае че тези хора нямат желание да се интегрират и приемат местните закони да им се дава гражданство.

Е как да няма - левичарскта либерастка логика е точно такава.Те ислямистите не са виновни, виновни са ония левичари, които наложиха на Европа мулти-култи идиотщините, полит. коректното говорене и страха да не те нарече някой ксенофоб защото просто казваш ш..ната истина.

Ще си разберат грешката тъпите европейци, но това ще е чак като се надупят за сутрешна молитва...

Абе вие не разбрахте ли, че Европа не се управлява от европейци и затова са ви отворили границите и ви претопяват.

Такива като тия се явяват най-голямата заплаха на 21 век. Трябва да се въведат забрани и ограничения за всички мюсюлмани, защото е публична тайна, че така наречените умерени, подкрепят и укриват излямистите. Не всички мюсюлмани са терористи, но всички терористи са мюсюлмани. Просто виждам как тази чума влиза в Европа през парадния вход. Та те са граждани на Западните държави, които вият на умряло като чуят българи и румънци.

Като застанеш на ШЕЛА в Никелсдорф и видиш какви българи и румънци влизат в Австрия и ти ще завиеш!

Ние вием, защото ги виждаме тук, у нас! Ако ги видим там, ще се радваме, че са се махнали оттук!

Третата световна война е тук.

Ако ги нямаше чалмите, щяха да се захванат с неевреите...

Тия джихадисти почнаха наред, кой когото свари.

Така е. Важното е глави да се режат. Така, де! Натура...

Ramsezsh

Нещо ми се объркаха понятията. Точно преди една година същите тия бяха борци са свобода срещу сатрапа Асад. Сега вече са джихадисти, насилници и убийци. Как стана тая работа?

за пари ли,за много ли :д

я да обобщим: джихадист от Англия реже глави, после на джихадист от Холандия отрязали главата, но всъщност джихадист от Холандия май давал информация... докато Европа по-рано е водила защитни войни против джихада и джихадистите (араби, турци) които са се опитвлаи да я завлядеят, сега тя е вдигнала бялото знаме и ги приютява и отглежда... сигурно трябва да резнат главата на някой хрантутник от европарламента в Брюксел за да се усетят какво става??

грешка, вторият джихадист е от Белгия, не от Холандия

бездействието на световната общност спрямо тези изроди ме навежда на мисълта, че са желани

От толкова много демокрация, следващия строй в Обеднена (грешката е правилна) Европа, ще е ислямизация, а този строй е мноооого толерантен и хуманен към т.н. "човешки ценности". В Англия вече си имат градове които настояват да станели изцяло мюсулмански, в Германия имат няколко милиона избиратели дето не знаят дума немски но бият чела пред джамиите, Франция все повече заприличва на Мароканско-Алжирска провинция. И докато се усетят "великите демократи" от Европа, чалмата и бурките вече ще са национална носия. Не ме разбирайте погрешно, не съм срещу мюсулманите, а срещу безгръбначните политици, защото "не е луд този дето яде баницата, а този дето я дава и поднася с тепсия"

Докога Европа ще търпи тези боклуци.Или чакат да се появи нов Хитлер.

Дакато Европа и САЩ се ръководят ог евреи-хазари

Стига глупости, не че ги обичам ама реално Израел имат най-малко полза от ислямизирането на Европа

толкова са ,,вманячени,, да режат глави, че за да не си ,,губят,, формата режат и някоя ,,тяхна,,!!! лошото е че и при нас ,,раснат,, такива бъдещи ,,борци за демокрация,,!!!

А дано, ма надали. Неверници е по-лесно да се режат. За това станаха и толкова могъщи за кратко време - тези умеят да приобщават себе подобните.

19-годишен джихадист от Белгия е дал на западните разузнавателните агенции, включително МИ6, ключова информация за групата, която е държала Джеймс Фоули и други пленници в Алепо. Отиде му и на този главата.

След като е ясно, че хора живели, учили, консумирали европейски ценности и култура, са готови на такива ужасяващи действия, защо ЕС ни принуждава да приемаме и ние тъй нар. бежанци? Нали се разбра, че покрай страдащите "уж" жени /много от тях, бягайки от войната, са успели да забременеят/ и деца се промъква и опасността. Що за политика води ЕС? Не разбирам сами ли си вкарваме вълка в кошарата?

Само да не дойдат тук Джихадистите и да ни погнат понеже сме неверници, ей тогава ще виеш за западна култура и цености.

Хайде сега Обонко с "великите "въоръжени сили на САЩ да си оправят бакиите дето ги наакаха в Либия , Сирия .

Те не смеят да стъпят в Либия, ислямисти правили парти на басейна на плененото американско посолство.

Як бой по тъпите ислямски кратуни, това им трябва. НАТО, САЩ и Русия вместо да спорят за глупости да заминават и да запалят тази паплач.

Те САЩ са в НАТО, ама така става като се бърза:)

Ти или си луд или чурката ти е малка та пишеш тези глупости . Нали точно тези подклаждат и снабдяват с оръжие тези резняци

Тези май се мислят за по-висши от останалите!Всички джихадисти трябва да бъдат застреляни и тази ''Ислямска държава'' да изчезне!

Аман от тия джихадисти и един амарикански журналист. Други новини няма ли?