Джонсън: Франция не вярваше за войната, а Германия смяташе, че е по-добре Украйна да се предаде

Бившият британски премиер сравни политиката Лиз Тръс с таланта си да свири на пиано

Обратно в новината

Коментари - Джонсън: Франция не вярваше за войната, а Германия смяташе, че е по-добре Украйна да се предаде | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Без съмнение, най заслужилия лидер на запада. Франция и Германия трябва да слушат Полша и Балтика по отношение на русия.

Заслужило турско мекере. Това, боклуците нямате изриване...

Хора, които колонизираха целия свят плюят другите. Евроатлантизъм ко да се прави.

Айде...пак литнаха геранчетата и калибрите... Джонсън напълни ли кофите с ток за Украина!?

и кво направи? Как? За сметка на кого? Бе кой ви вярва на продажните душици!

боклук се надява, че войната ще продължи дълго и ЕС ще бъде разбит окончателно. Англичаните заедно с украинците, по-скоро тези, които са на власт, са платените слуги на САЩ в Европа. Не случайно преди седмица за няколко часова лекция в САЩ Джонсън получи стотици хиляди долара. Нали никой не мисли, че това е заради принос към политическите науки? Не, това е начин на американците да заплащат на терористи, в случая награда за Северен поток, за онова It;s done от протежето на Джонсън, Лиз Тръс, която несъмнено ще получи част от сумата. И това няма да е единственото възнаграждение, ще има и още, печатницата работи!

Права е Германия, нали това ни учиха през пандемията: жертвай свободата си за да спасиш човешки живот

Ако Украйна беше направила както си е мислила Германия, Донецк, Луганск, Запорожие, а "може би и КРИМ" щяха да са украински. Война нямаше да има, НАТО щеше да си е там където му е мястото, а САЩ щяха да са по-далеч от Руската граница. Интересното е дали въобще някой от по-горе изброените е имал интерес да се случи това(включвам и Русия).

САЩ имат най-голяма изгода от продължителна и жестока война! Украйна ще им е вярно куче с огромен дълг към тях ако оцелее, изтласкват Русия от пазара на енергия, налагат санкции какито си поискат и правят ЕС още по-зависим от американските ресурси, оръжия, заеми, пазари и т.н. По този начин америка с един коршум удря няколко заека - мощен тласък за оръжейната и енергийната индустрии и за цялата им икономика, което ще доведе до намаляване на непосилния им външен дълг, изтощават Русия, която им е противник и поставя под въпрос статута им на хегемон, дават сигнал и на Китай да внимава и т.н....

украйна така или иначе ще се предаде, защото иде зима без ток, вода, топлина и храна. Може да избере да измре или да наводни европа. Така или иначе това можеше да бъде спестено, както и хиляди жертви, стига да бяха послушали Германия...

За пръв път в историята на човечеството ще има война през зимата и хората няма да имат ток, вода, топлина и храна! Това никога не се е случвало, значи украинският народ ще изчезне! Мъдрооооо!

пробвай днеска да спиш на терасата на спален чувал

слабоумните руски тролове смениха опорката - от ЕС ще е на студено, сега минаха само на: Украйна ще е на студено, ама никой не говори за мобилизираните 300хилядите орки, дето ще мрат като пилци точно през тази зима

Сега обаче руската кочина ще бъде разгромена и ще се върне в каменната епоха. Браво на тъпото джудже.

Точно обратното става. украйна е без ток и в каменната ера в момента...

То като погледнем май германците са били прави, щото Украйна пак ще се предаде, но безкрайни физически и икономически загуби. А Европа да се стяга, щото още много милиарди ще праща на фалиралата Украйна. Без външни дотации, няма да ги бъде и един ден. Англето на шишето

Украйна не е сама, с нея е целият цивилизован свят! Руската армия се изчерпва със всеки изминал ден, украинската придобива капацитет с всеки изминал ден! Периодично заминават групи от десетки хиляди бойци в различни страни от Западна Европа за обучение за работа със съвременно западно въоръжение. Украйна просто не е възможно да не победи!

много убаво си го написал ама за "цивилизования" свят ние не влизаме в сметките

Да Русия се изчерпва, Украйна вече почти я няма, ЕС се размаза, ама на мен ми пук за България, която всячески се пробват да я насадят на пачи яйца. Надявам се че аудиторията разбира смисъла?!?!

Е ние сме в изтока на Балканите, т.е. в изтока на изтока на Европа! Но за Русия сме си чист Запад!

С Русия са ресирсите и работната ръка. С "цивилизования" свят са виртуалните пари и изчерпаните ресурси, скъпата работна ръка. Ясно е кой залязва на колеквен запад и кой изгрява на изток. За съжаление банда предатели служещи на чужди интереси пак ни тикат към губещата страна...

Целия свят ама ма само на приказки. Като гледам само САЩ и подлоги те им дават пари и оръжие за тая война която самите те подпали ха.

Поредното доказателство че нещата се движат от англосаксонските мафиоти които се крият зад океани и морета!

Къв англо-саксонец е тоя турски евреин роден в Ню Йорк САЩ!

Ти гледаш само лицето, а не тези които стоят зад него. Доста плитко.

И кое е плиткото, бе шматко???Или си евреин или се правиш, че не разбираш кой акшъли седи зад него ;)

Плиткото е че за лице се слага някой който няма да показва същинската част на всеослушание. Все едно като сложат някой негър за президент на САЩ както беше Обама да кажеш че африканците са поели властта в щатите. С втория си коментар затвърди колко си плитък.

Съгласен...или да кажеш че индииците управляват Англия със Сунак... Либерастите (соросоидите) нямат националност...

Тогава за какви англосакси или евреи иде реч? Или така просто по лесно намираме отговорите?

Не мисля че за Джонсън трябва да си мисли кой знае колко на дълбоко. Гръмнал бойлер в трастика!!!

Ако не беше Зеленски, Украйна вече можеше да е руска по подобие на Крим! Руската армия атакува от север, изток и юг, в първия ден достигна до предградията на Киев, частично навлезе в Харков, превзе Херсон. Всичките военни летища, голяма част от военната инфраструктура бяха унищожени в първия ден! Полша и Великобритания предложиха убежище на Зеленски! Но той повярва на свой народ, поведе го, убеди целия Запад, че украинският народ е способен да се противопостави на руската армия и о чудо!!! Днес имаме паритет между руската армия и въоръжените сили на Украйна! Зеленски беше на точното място в точното време, за да спаси украинския народ!!! Има спор между историците, възможно ли е една личност да промени хода на историята! По правило, НЕ, но Зеленски е голямото изключение от това правило!

Не те знам на кво си...но добро е... Не сменяй дилъра

Няма ли да е по-добре да си кажеш, с кое точно не си съгласен! Аз няма да избягам от спора! Кой от нас е вярвал, че украинският народ ще се вземе в ръце, след като показваха кадри от Киев, как хората панически се изнасят, границите бяха блокирани!

... това е обидно и глупаво изказване и не е по темата.

Мостовете над Днепър свързващи западна и източна Украина си стоят... Жизненоважната инфраструктура- електроцентрали, подстанции, ЖП тунели, газо и нефтепроводи - тоже... Масирани бомбардировки няма...Зеленски никой не го закача да си записва всяка вечер брътвежите... На терористичните актове не отвръщат реципрочно...и т.н. Всичко това е щото ги имат за свои...Заблудени но свои...както ние македонците... За това не е и воина а специална военна операция... Не щото не могат...а щото не искат...ще се види истинската война като стигнат Полша... По същия начин аз няма да пребия братчето си така както бих пребил някой соросоид - с ритници в главата докато е паднал...бих му пернал само 2 шамара ако си го е заслужило... Проблемът е че украинците не осъзнават това, приемат го за слабост и се самозабравят...

Терорът е от страна на Русия срещу украинското население. Украинците не отвръщат, защото не могат, нямат ракети с дълъг обсег, с които да атакуват гражданската инфраструктура на руските градове!

Ку-ку...четеш ли писан текст!? Къде е терорът!? Терорът беше бомбардировката на Белград...с обеднен уран...ма тогава не рева Мостовете, китайското посолство...даже и тука падна ракета

Разбира се, че чета, терорът е в цяла Украйна, не е в определени райони. Бомбардировките над Белград не бяха терор на населението!

Ма така е....как иначе... Американските бомби носят радост...както и в София 1944...само руските са лоши Бахти малоумника...приключих не ми досаждай повече... Пиши си истините в клубчето на ДСБ

Съчувствам ти, но който има проблеми, да си ги решава! Не е ли така?

Въоръжените сили на украйна вече са само пушечно месо с абривиатура. Украйна участва само символично. Просто войната е на нейна територия и за нейна сметка. Този филм отдавна е замислен, а зеленски просто играе главна роля в сапунената опера. Е не че няма да захлеби от тази пработа, но все пак това са си месеци игра на тронове.

Електронните игри са малко по-различни от войната!

А Великобритания се надява войната да продължи максимално дълго за да навреди на другите европейски икономики и по този начин да не изглежда толкова зле след Брексит.

Обективно войната ще продължи дълго! Надеждите, желанията на този или онзи не са от особено значение! Единствената възможност за мир е украинската армия да успее да отвоюва всичките си временно окупирани територии и да възстанови териториалната си цялост. Дотогава войната ще продължи, дори и да се сключват временни примирия по различни поводи!

Мечтиииии... Бой по каските ... Украина без ток - той и без това е съветски... Тамошните бандеровските свини, както и нашите соросоидни нямат сложени 2 тухли една върху друга... Нали искат да се отърват от комунистическото наследство...сега е момента. Тока не е само светло и топло...а в Украина -20 зимата е нормално... Той е и вода...и интернет...и телефони...и ЖП транспорт...и т.н. Да се връщат във времето на Фред Флинстоун... А напролет руснаците ще подпукат оцелелите щото Харков и Одеса чакат...

Вече минаха от планово спиране на тока...до планово ВКЛЮЧВАНЕ... само за информация

При война хората се връщат в каменната ера, така е! Тока е най-малкото, свещи няма, газ за лампи няма! Нещо повече, дори и хляба е кът!!! Това обаче не означава, че хората ще умрат, човешкият организъм е корав!

Ъхъ...на чужд гръб и сто тояги са малко... Стой ти на -20... 6 месеца

Аз не го искам това, ще бъде много тежко, много хора няма да могат да оцелеят, така е! Само че това не означава, че народът на Украйна ще загине!

На колко години си!? Надявам се на 13...иначе си просто инфартилен...което вече е проблем за теб

Някои хора, когато нямат аргументи в един спор, казват, ти си лош!!! Чувал ли си го това?

Пилетата се броят наесен...украинците напролет... Руска народна поговорка

Напролет ще има междинно преброяване на силите, дотогава очаквам украинската армия да е натрупала капацитет! За да може да премине в масирано настъпление, са необходими около десет хиляди боеприпаса за всеки един ден на настъплението! Окончателното преброяване ще е след края на това настъпление, може би в началото на лятото!

Борис винаги съм го уважавал заради евроатлантизъма му!

Германците говорят от опит и мъдро. Този клоун BoJo успя да убеди другият такъв в Киев да излезне от преговорите с Русия в края на Март и сега милиони украинци ще "платят" сметката и десетки хиляди ще загубят живота си. И двата гореспоменати глiста трябва да бъдат затворени в единична килия с много кока и секс играчки докато единият не се съгласи да си смени пола!

Зеления наравно с Путин са виновни за смъртта на хиляди цивилни !

Украйна е само плацдарм!

Джонсън е запазил характера на една нация, която въпреки че остана сама да се бори с хитлеризма не се предаде. Това е имал в предвид Джонсън като коментира ситуацията във войната в Украйна. На агресор със националистически мотиви не само че не трябва да се предаваме, но целия свят трябва да се мобилизира и да се противопостави на тази Руска агресия Помните знаменитата реч на Чърчил-ще се бием на земята, ще се бием на водата, ще се бием по полята ще се бием на всеки хълм...няма да се предадем Е ,видяхте как приключи тая война. Останала сама, Великобритания получи международна подкрепа, мобилизира целия демократичен свят, обърна хода на войната и накрая освободи света от фашизма. В съвременния свят фашизма получи друго име-рашизъм.

За да прикрият нацистите от “Азов” , западната пропаганда бълва много пари за тролове да представят Русия, която освободи света от нацизма като “фашистка”.

Хахахахаха, баси глупостите!

Браво на Борката, че ги казва нещата, които всички ги знаем. Те затова си го избират британците. А за германците аз от ден първи твърдя, че са икономически р0би на Русия и ето го "черно на бяло". Германия не е държава, а васал на Русия и САЩ, почти по същия начин както са си я разделили след войната. Единствената разлика е, че сега границите не са географски, а по икономически сектори!

Не харесвам ингилизите, защото в исторически план са били почти винаги против България, но не може да се отрече, че стратегията и дипломацията им са за еталон. Доказали се срещу Наполеон, както и през Световните войни!

Ние сме си виновни. Воювахме от грешната страна и загубихме. Не случихме нито на поробител, нито на освободител .Съдба! Аз например се втрещих ,че в Чехия смятат османлиите за освободители .Всичко е от гледната точка.

И какво се оказва: всичко започнато от ГОРБАЧОВ, перестройка, демокрация – ала, бала! Истината: приватизацията от ДС/КГБ офицери е да могат да се върнат с оръжия и бомби отново. Било е план да възкръсне отново Руската империя на ЗЛОТО. Все пак Елцин посочи Путин... Дано се разпадне тази войнолюбива структура РФ!

Дано се разпадне ЕС преди Клаус Шваб да ни пороби чрез неговото “Велико нулиране”

Путин е виновен за войната

САЩ са виновни за войната чрез организиране на Майдана и трениране на нацистите от Азов .

сега по- добре ли е за Европа и света? И още по- зле ще става, трябваше ЕС да изиска от Зеленски да си спазва минските споразумения, а не да го тласка към война...

Да Украйна е по добре да се предаде.

Ами явно Германия е била права. Защото сега всички виждаме икономическите последствия за Европа.

ми не,грешала е.....и бързо се коригира като видя накъде отиват нещата. Със орки не се преговаря...... а Европа не я мисли , мисли за руската кочинка , дето всичко е ОК , мисли за големите переспективи като член на Азия (кеф ти чалми,жълтури,цигани и козоеби) :)))

Имаш предвид с укри нацисти не се преговаря… объркал си “о” и “у”

ехиден

не , точно руски орки имах впредвид , ей тия дето ги моГилизират :)))

Те укрите почти свършиха и затва повечето вече са наемници и поляци.

Миличкото ми ехидно...орки...гледало филм...тъй като книгата е тухла едва ли я чело... Сега ще видиш двете кули( Русия и Китай) дето ще видят сметката на Мордор с окото(800 военни бази)...

Питанко удивителна, май ти не си чел книгата... От "двете кули" едната е в Мордор... А и както знаем и "двете кули" се провалят...

Да, преговорите са нвъзможни, когато си толкова радикализиран че наричаш отсрещната страна Орки...

Ами предай си свободата на Кремъл, стани техен роб и икономическото ти състояние тутакси ще се подобри, щом смяташ, че така е правилно. Не е задължително личните ти решения да са в унисон с европейските.

сащ са обучили Бин Ладен и не го криеха дори, това обаче не беше достатъчно да се обявят сащ в подкрепа на тероризма.... само напомням за родените след 1990

ми никой не го крие бе , льольо.......после , к'во да направят като се обърна срещу тях , затриха го. И със Саддам имаше бизнес дълги години ( и го подкрепяха срещу Иран) , ама тоя се оля , помисли се за голяма работа и изяде дървото :))) Кадафи и той така........рипа,рипа...умря

Ъхъ...отде реши че са го затрили!? Щот тъй каза Обонго ли!? Нито труп...нито снимки...нито дори и видео...само честната им дума Застреляли го и го хвърлили в морето!?...да бе повярвахме... както и за лунните ви пътешествия преди 50 години

Както казва Хилъри Клинтън, днес се бием с тези които създадохме, визирайки Ал Кайда. Където срещу съветското влияние събират мюсюлмани от цял свят. Че тогава СССР подкрепя правителство на Афганистан. От тогава там има кадри например на модно ревю. Представете си го сега, след демократизацията от САЩ!

САЩ имат много грехове и спорни "специални военни операции" в историята сси, но не виждам как това оправдава Русия за нейната агреция!? Освен в очите на елементарните неандерталци...

Парен каша духа

Борка, не ставай смешен. Достатъчно се изложи вече. За нищо не ставаш, смешник, лика-прилика сте си със зелената дрога.

Руска ракета уби бебе след атака на родилен дом в Запорожка област Новородено бебе е убито при руски ракетен удар, поразил родилен дом в град Вилнянск, в украинската Запорожка област, която Русия обяви, че анексира по-рано тази есен, предаде "Франс прес". Ракетният удар е бил нанесен тази нощ. Поразена е двуетажна сграда, в която се намирало родилното отделение. Сградата е разрушена. Тя е била част от градския болничен комплекс, заявиха членове на украински спасителни екипи

След експертиза и анализ ще се окаже , че е украинска.

Ъхъ...ракета за милиони я изхабили да убият бебе! Почти повярвах...това да не ти е цар Ирод дето заповядал да убият всички младенци!? Много приказки четеш смотан трол...

ами германците са прави, знаят от опит, пък вие обедняхте.....

Русия е обявена за държава-терорист! Това говори ли му на някой нещо? НЕ НА ПРОПАГАНДАТА НА РУСКИТЕ ТЕРОРИСТИ! СЪД И ЗАТВОР ЗА ТЕХНИТЕ СЛУГИ И ПОМАГАЧИ!

Да така е Германия и Франция не вярваха че щатите и пудела им Джонсън са способни да забъркат всичко това.

А джонсан шмъркаше кокаин на партита по време на ковид локдауните в парламента и се прави на големия разбирач, докато е един долен американски лапач... И кво осрайна спечели ли? Германия прокопса ли? Франция ще я бъде ли? И къде в цялата картинка се намира трагетията великобритания...

Подкрепата и пропагандата на тероризма е престъпление, съгласно законите на всички страни, наричащи се и определящи се като демократични! До кога ще бъдем свидетели на наглата пропаганда на терористи в този сайт? Законите трябва да се спазват, а престъпниците - да се наказват!

Е кво да правиш.. цяла Европа подкрепя терористите-нацисти от Азов, а преди войната не беше прието да си кръстиш кучето “Адолф”..

АЗОВ с 2 наци символа на емблемата и предлагано в конгреса на САЩ да бъдат обявени за терористична организация. Това покрай един утрепал 51 мюсюлмани в Крайсчърч Нова Зеландия, бил се с тях в Донбас. А по закони е забранено и ръсенето на омраза по националност в медии - член 162 от НК. А политиците ни непрекъснато го правят.

Англоборето беше един от най-големите клоуни на съвремието... Ще ми липсва...колкото и тъпото Лизи...Очакваме и индоанглето...

Рошавия е с голям принос за връщането на комунизма в ЕС. Днес се разбра, че Германия е получила разрешение от ЕС да раздаде 45 милиарда евро на бизнеса. За "компенсации на загубите от войната в Украйна".

Призракът от Киев е измислица, кадрите са от играта “Арма 3”.

КОЛКОТО И ДА ДРАЩИШ ТУК, СИ ОТ СРТАНАТА НА БУЛКАТА! И СКОРО ЩЕ СТАНЕШ КУРБАН ЗАРАДИ ПУТИН... ЩЕ ТИ ПОЧУКАТ НА ВРАТАТА И ЩЕ ТЕ ЧУКАТ...

А Англия е виновна за войната! Като и САЩ и в ЕС. Освен най-виновните - бандеровците нацисти. Още 2010г. когато президента на Украйна провъзгласява психопата нацист Бандера за национален герой, запада трябваше да направи всичко възможно да спре бандеровците. Дето после заплашваха с убийства руснаците. Много интересно какъв отговор са очаквали и как вие ще реагирате, ако ви заплашват с убийство? И къде бяха "ценностите" на запада или руснаци може да се избиват? Расисти по националност ръсещи омраза почти от ВСВ насам. За България това е престъпление по член 162 от НК, ръсене на омраза по националност. Запада направи почти всичко възможно, да се стигне до тази война. Това е и тяхно постижение! Русия предупреждаваше ли предупреждаваше при Майдана и никой не я слушаше. Исторически в Украйна са се считали за руснаци, нищо че там е бъкано с малцинства. Те са нещо като руските северомакедонци. Украйна самостоятелно съществува само 1917-1921г., където се обединяват 3 държави и не достигат Черно море. А с поредните подаръци, я бяха направили третата най-голяма държава в Европа, след самата Русия и Турция. Без Крим и след Франция. Украйна не излиза като е влезнала в СССР, а примерно визуална с 70-80% увеличена територия. Някъде преди ПСВ Киев е към Русия. Крим винаги е бил автономия и в СССР (Кримска автономна ССР), въпреки подаряването от украинеца Хрушчов и после (Автономна република Крим и град Севастопол). Бандеровците ги принудиха да се отделят, въпреки че обявяват независимост още 1992г., при разпад на СССР около коледа на 1991г.

Бахта в евтината копейка!

Лъжеш

За кое? Дай конкретно какво съм излъгал?

Стига сте бълвали зловонна кремълска антиевропейска пропаганда! Няма ли кой да озапти тази развилняла се руска рашистка фашизоидна паплач?! Това е нагла, лъжлива, манипулативна и античовешка пропаганда! Русия е обявена за държава-терорист! Това говори ли му на някой нещо? НЕ НА ПРОПАГАНДАТА НА РУСКИТЕ ТЕРОРИСТИ! СЪД И ЗАТВОР ЗА ТЕХНИТЕ СЛУГИ И ПОМАГАЧИ!

Тоя па....аре ходи се наспи бе....

Кой какво обявява, няма никакво значение. И аз мога да те обявя за някакъв. Има реални факти! Фактите са си факти, независимо дали ти харесват. И въпросът е тези в парламента защо са подлоги, а не слушат народа. И където се кълнят на първото заседание, да се ръководят във всичките си действия от интереса на народа на България. И веднага почват с предателствата.

Допълнително пояснение за Украйна, като държава. Украйна, както Северна Македония са политически формирани държави, основаващи се на територии с диалект и наследствени навици. Те не са отделни народи, а население живеещо на определена територия. Представете си шопите да претендират за отделна държава, защото говорят на шопски диалект. Давам го само като пример, нищо лично към шопите :).

веднага да преведат на украйна 50 милиарда лири да си имат да си харчат

Тоя има нужда от по силни хапчета, а не да му публикуват халюцинациите!

Руска ракета уби бебе след атака на родилен дом в Запорожка област Новородено бебе е убито при руски ракетен удар, поразил родилен дом в град Вилнянск, в украинската Запорожка област, която Русия обяви, че анексира по-рано тази есен, предаде "Франс прес". Ракетният удар е бил нанесен тази нощ. Поразена е двуетажна сграда, в която се намирало родилното отделение. Сградата е разрушена. Тя е била част от градския болничен комплекс, заявиха членове на украински спасителни екипи ====== Дядя Вова винаги е обичал малките дечица ...

Браво...изкара някой цент с фейк....аре ходи си легай мухльо

И аз така си мисля. Бандера също потвърждава. Въобще ватниците като дишат и умират деца, вехнат девици, падат старци отстрелващи самолети с пушка. Бе ужас некъв значи.

Най-малкото всички цивилни трябваше да ги оттеглят от фронтовата линия.

Ъхъ...ракета за милиони я изхабили да убият бебе! Почти повярвах...това да не ти е цар Ирод дето заповядал да убият всички младенци!? Много приказки четеш смотан трол...

Пак са прави от Вашингтон и Лондон, е европа са утки!

“Майора” кажи на колко си години и за коя партия гласува?!

Значи имали си няква си там алея на ангелите и заради нея добрите руснаци сега бомбят родилните домове в Украйна! РАЗБРАХМЕ! :)

Нищо не си разбрал. Джонсън удобно се фокусира върху събитията от последната година, нищо не казва за гражданската война в Украйна продължаваща от 2013г до сега , а дори не е загатнал,откога се подготвя тази гражданска война, каква е идеята , защото всички тези събития в момента, каквото и да се случи не са в полза на Русия. Русия реагира постфактум, т.е. някой друг дърпа конците. Смешно е когато коментира ще влезе ли Украйна в ЕС или няма да влезе, нали "велико"Британия излезе от ЕС - този конец го държеше същата ръка която предизвика горните събития.

Америка-запада срина Югославия изтрепаха хиляти. Защо и Украйна да не е разделена.

я не ми сравнявай Сърбия тука! Изобщо нямаше такива унищожения и бомбене на АЕЦ! ВСЪрбия управлява проРУСКО ПРАВИТЕЛСТВО!!! Та така за паралелите! Пък я махнете тая опорка за Сърбия -тя МИНАВА САМО ПРЕД МУЖИЦИТЕ! НИЕ БЪЛГАРИТЕ МРАЗИМ СЪРБИЯ!

Руска ракета уби бебе след атака на родилен дом в Запорожка област Новородено бебе е убито при руски ракетен удар, поразил родилен дом в град Вилнянск, в украинската Запорожка област, която Русия обяви, че анексира по-рано тази есен, предаде "Франс прес". Ракетният удар е бил нанесен тази нощ. Поразена е двуетажна сграда, в която се намирало родилното отделение. Сградата е разрушена. Тя е била част от градския болничен комплекс, заявиха членове на украински спасителни екипи /////// Как да не го обичаш дребният плешивец от Бункера!

Тъпанар. Мое и аз да те закопам до Алеята на Ангелите в Донбас.

Таз алея! И тя ли е като лъжата за Ястребинчетата! ХИ ХИ ХИ

Кой прав и кой крив?

Долен боклук мръсен. Да ти се връща тъпкано свинщината и продадената ти душица да ври в Ада. Да си затвориш очите пред фактите е личен избор. Да твърдиш, че фактите са измислица публично е проявя на психично разстройство. Ако обаче след преглед се окаже, че си физически и психически здрав остава само една опция: Гнусен помияр. От тия дето се отстрелват да не заразят останалите с бяс и лудост.

С две думи Америка и Англия еб-майката на Европа............

Мислиш тоя направи Брекзита? Като не могат да си дигнат икономика, що да не сринат тази на Германия и Франция?

С две думи Америка и Англия ти ебаха майката! Яко, нали?

забива поредния гвоздей в ковчега на капитализма, възраждането на света ще започне от Китай и индия върху тленните останки на прогнилия запад

Колко инфантилно! човека които изкара UK от съюза твърди че "ако Украйна реши да стане член на ЕС, трябва да го направи. и мисля, че това ще бъде нещо добро за Украйна" Абсолютен натегач! Не знаел защо германия искали бързо решаване на конфликта.... ами виж паунда как лети надолу и ще разбереш бе безмозъчен идиот..

Нещо май е пропуснал, че не решението на Украйна е валидно за влизане в ЕС , а на онези като него ''богоизбрани'' в ес когато преценят каква аванта ще имат още...

"Човека" не философства дали ЕС е добър или лош - това което казва, е че украинският народ заслужава сам да избере съдбата си. Също изразява мнение, че Украйна в ЕС ще е по-добре от Украйна в Евразийски съюз, част от Русия, или с псевдонеутралност. Напомням че Украйна не е и няма нищо общо с Великобритания, и едно и също нещо (ЕС) може да е добро или не толкова добро според случая. И кой паунд лети надолу, който само за 2 седмици е обратно на $1.15 за паунд ли? Не ми е любимец, ама четете малко и проверявайте си от време на време твърденията!

Този английски ПАПУНЯК, ако беше толкова прозорлив и кадърен нямаше да падне от власт !!! Много са нагли това ингилизите ей! Цела Европа да им се из сере ф устата нщма да им я запуши !!!!