Коментари - Джок Полфрийман осъди България в Страсбург, но парите отиват при семейството на Андрей Монов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да не плаща нищо това не е убийство а лична самозащита от фашистки дрогирани ултраси. И мен да ме нападнат дрогирани келеши и аз няма да ги вардя много много и ще използвам всичко да спася живпта си , чиста самозащита ама нали наркоманчето е с тати с парички ... Та убиец го наричат. Който нож вади от нож умира - много вярна е поговорката

Това неговото е безочие вече. Но явно такива просперират днес. Леко ни напомня до къде е стигнало обществото ни.

5000 евро смешна сума, целия му живот след затвора ще е в плащане на кръвнина. Не го оправдавам де, но като му гледах видеото той определено е бил в самозащита, грешката му е че е вадил ножове и сега два съсипани живота

Това води до това да се забрани влизането на дрогирани и пияни независимо от къде са . Пуснаха го по нареждане на западняците -

УБИЕЦ-РЕЦИДИВИСТ съди държавата заради нанесен му ПОБОЙ... Жива ГАВРА, но за онези СЪДИИ, които ОСВОБОДИХА ПРЕДСРОЧНО убиеца.

Хахаха, тъпите ниско чело и дебеловрати надзиратели вярват, че с бой ще превъзпитат някого или ако не да го превъзпитат, ще му вменят чувство за получено възмездие. Тъпо, тъпо, като всичко друго в родния Булгаристан!

Чета коментатите - явно гей-клуба на ГЕРБ са мобилизирани да изкарат убития студент виновен някак си.

Абе той и изнасилвачът и убиец от тази седмица е ученик и кво? Хайде стига със "студента" Монов. Те и политиците са били студенти ама ги попържаме. Пък и да не беше вилнял по нощите щеше да е жив.

Тоя Олигофрен и Наркоман- Фрийман е трябвал ода го утрепят веднага !! Тоя е СЪЩО като турците, които 500 години КЛАХА българи, но ОПСТАВИХМЕ някои турци при Осовбожденеито през 1878 г ... И когато през 1989 г, Тодор Живков ги изгони, онези почнаха да се правят на жертви.. НЕ си ли получат наказанието, когато трябва, Убийци и крадци, започват да се преструват на жертви..

„Мечтая за чиста и свята република, в която и българи, и турци, арменци и гърци ще живеят равни пред законите.“ Сещаш ли се на кой е тази мисъл, националистическа подлого?

са още по-големи деградати от ДС боклуците, които са им родители. Историята с Джок го осветли.

Човека просто се е защитил от фашага-наркоман това престъпление ли е?

Не.

За ДС мутрите/ каскетите да, за нормалните хора НЕ!

В затвора и следствието най много са го мъчили дървениците! Просто му прочетох мислите! Ако не вярвате попитайте го!

Която ще харчат деградатите, дето да родили арогантното наркоманче, което е налетяло с нож на Джок. Е.ати боклуците!

ДС - мутри, сър!

Странно, убиец има права. Ами правата на убития къде са. Нали основно човешко право и правото на живот!

Нормално е да убиеш при самозащита. И не е жертва този, който ти налита да те убие, а истинският убиец.

При Гешев няма права на живот!

Тези, които са виновни са осъждането на държавата ще почнат да поемат ПЕРСОНАЛНАТА си отговорност?! В случая, да изплатят обезщетението, което държавата е осъдена да изплати. Това е нормална практика във всяка цивилизована държава!!!

Няма нищо кавалерско просто има запори

Браво на Джок! Кавалерска постъпка, непозната по нашите земи. Хем беше осъден неправомерно, хем не намрази обвинителите си. Дано българите да са научили, че не можеш да нападаш човек на улицата, само защото баща ти е комунист, бивш сътрудник на ДС, и народен представител от БСП. Синчето се мислеше се за много велико, но си намери майстора по-бързо отколкото очакваше. Така е в цивилизованите страни, право на самозащита. На който не му харесва, да мисли преди да върши глупости.

Българите го знаят, но ДС-арите не могат да го научат, щото са лишени от морал и достойнство. Затова и са били и си остават в ДС. Това не са хора, а деградати.

Тъпак и позьор! НПО-тата го отърваха от затвора.

Той не беше ли в затвора ?

и ако сме по точни протестарите, които вакрахме в парламента, а сега и в служебното правителство

за чието убийство Джок Полфрийман беше осъден и изтърпя наказанието си, НЕ, НЕ Е ИЗТЪРПЯЛ НАКАЗАНИЕТО СИ! Тази кочка ще умре преди да навърши 46г.

Дано дойде в България пак и пак да претрепа на някой комунист наследството, и дано той да е Щерев

ОбъркА се свет...

Не света, а държавата ни е сбъркана

стига сте плюли по държавата от много плюене сме на това дередже