Ангел Джамбазки: Само булдозерът е решение за незаконните цигански постройки

Не на гей парадите и обновяване на съоръженията на Витоша, това са част от нещата, за които ще работи кандидатът за кмет от ВМРО за София

Обратно в новината

Коментари - Ангел Джамбазки: Само булдозерът е решение за незаконните цигански постройки | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сещам се за няколко момчета-гей, които ще влязат в СОС за ужас на тпзи тъпанар - Борос Бонев, Гергин Борисов и Иво Божков. Какво ще направи Джамбо по темата? Абсолютно нищо... Ще си замине в Брюксел като насран.

Пълен глупак... Ако този глупак стигне на балотаж , това значи той не е единствения глупак... ПРОДАЖНИК а не войвода...

НЕдей так бе бат АЧО ,знаем в кой район на ПАРИЖ си си купил хапартамент за 9 МИЛИОНА ЕВРА ,недй прай цигански работи да не додем у ПАРИЖ на гости ще ти изпием запасите от Дом Периньон и щти издем сиренцето бри и после ша проерим дали си ГЕЙ както казва товориш Сидеров ша знаиш

И в този ред на мисли на Гос'тина, предлагам първо да изринем с булдозерите продажните политици, после ще си решаваме и другите много по-маловажни проблеми, като катуните, например.

Любимото извинение на закононарушителите е , че има и по-големи престъпници от тях

Минаха бая години от овявяването на София за столица.Но, проблемите не схиват.Сменяме столицата и нещата се уреждат. Мургавите в Палестина!!

Не съм фен на джамбазки, ама това с булдозерите е супер идея. А ако карамелите забравят да напуснат катуна преди булдозерите ще е още по-добре.

Едно си Джамбазки знае, едно си бае! Хайде, юруш да събаряте, да мачкате, да гоните, аман бе, аман от популизъм ! Чудя се, как изгонени от работа за некадърност, за мързел и нехайство, са кандидати за кмет и общински съветници от листата на тия! Не се чудя, ясно е! Колкото по-некачествени, толкова повече Джамбазки!

Едно си Джамбазки знае, едно си бае! Хайде, юруш да събаряте, да мачкате, да гоните, аман бе, аман от популизъм ! Чудя се, как изгонени от работа за некадърност, за мързел и нехайство, са кандидати за кмет и общински съветници от листата на тия!

Що ти мислиш , че трябва да бъдат поощрявани ли ? Мачкане и гонене в конкретнят случай означва спазване на закона !

си фюрер, а след това ако плачете то си е за ваша сметка.

Изберете си джендър либерал и след това е..то си е за ваша сметка

... има много къса мозъчна пътека .... и като дойде булдозерът, след това какво ще гио правим тези цигани? Или, понеже и избирателите му са с къси мозъчни пътеки, отговорът на всички крещящи е: Ами да се оправят?

Огромна част от циганите в София са приходящи, и не са се появили от друго измерение та да не могат да се върнат.

Помисли - няма да стане така ... САМО с булдозери. Пак ще се върнат.

Така де булдозери и пресичане на възможността за нови незаконни постройки

Тоя е забравил да си облече кафявата риза, но съм сигурен, че падне ли от власт , според както е направен сега закона за събаряне с единствената цел за репресия над простосмъртните, че ще се окаже и той за булдозера.

"Политиката е втората най-древна професия, която не се различава мнго от първата"

"Игра с публиката"

Мръсни танци!!!

Думи, думи, лакъдрии, обещания и откровен популизъм... А дела - йок...

Това е истината за родните политици

Дори и да не гласувам за Джмабазки , одобрявам кандидатирането му само зарди истерията в, която изпада Белата Златка като му чуе името :)

Кажи честно, това ли те вълнува???

Трепета на Белата Златка ми доставя огромно удовлствие, проблем ?

Джамбазки, снощи при Хикемян така се о.ра, че даже мижавите ти досега шансове се стопиха като ланския сняг. БЕгай да си дрънкаш дивотиите в европарламента. Там плащат луди пари на всякакви откачалници, за простотиите, които плещят. Колкото по-големи, толкова повече симулация, че уж вършат нещо оправдаващо огромните им харчове.

айдеееее гей парада почна преждевременно

Той е решение за цяла Европа, ама ти си мълчиш, където трябва!

Проблемът ЗАПОЧВА от Турците и от тия араби, които Б. Б. храни в лагери. Почва от АХмед Догган.

В интерес на истината , родните турци , които са извън хранилката ДПС имат точно същото отношение към циганите каквото имаме ние . Мигрантите са съвсем различен пробелм .. но за Ахмед Доган си прав

На теория сте подготвени, ама практиката ви куца!

тоя пич трябва да го затворят

отворят

Ангелчо дете на дъгата. Вие управялвате С тИКВАТА вече няколко години. Какво направихте за решаването на този проблем а ? ТИ СИ ПРОСТО ЕДНО ПЛЯМПАЛО

Евро дУпетата... нищо не си научил в европарламента. Такива като тебе са за растрел бе. Само харчиш държавна пара без нищо да ти влезе в кратуната.

Десислава Иванчева на последните избори спечели 20 000 гласа . Не я пропускайте .

И кво като е спечелила 20 000 гласа , балотажът е ясен ..реланта борба е за СОСа

Бих подкрепил себе си ! Браво. Толкова се харесва,че може да си посегне дори. Уди Алън казваше- Аз съм най-добрият Човек когото познавам. Любимо Му цвете е Нарциз

Какъв е смисълът да се кандидатираш , ако сам не би се подкрепил ? :)))

И какво, другите си мислиш, че не гласуват за себе си? Бойко няма да гласува за Фандъкова? Айде стига глупости!

И поне половината от твоето бла-бла защо не го направихте досега, Ангелчо? Наясно си, че нищо няма да спечелиш, видният отвсякъде Карачанов грешно е преценил, че ще им спечелиш някое и друго място, за да пада и оттам гювеч за патриотарите. Но грешно си е направил сметката, защото отдавна живеете в паралелен свят, видяхме ви и вас колко струвате. Само приказки, лъжи, паспортени далавери и усилена работа на ползу джобу. Няма да минат този път номерата ви.

Абе Джамбазки е ок , ама партията, която представялва е пълна с боклуци начело с председателя и

Не звучат правно издържани всичките тези на юриста Джанмбазки,багери, фадроми, лишване от глас. Ами той направо суспендира цялата Конституция. Май обещава всичките тези мероприятия защото няма да ги изпълнява,а ще си замине към заплатката от 15 хил. евро и толкоз. Но да внимава с декларациите,защото Цацаров и Гешев са вещи юристи и в тези призиви може да отктрият ъставомерни деяния и тогава..........Банев няма да е сам.

Само дето първо трябва да му свалят имунитета , юристе ;) А в багерите и връзката им с незконните постройки , няма нищо противоконституционно дори напротив :))

До ъхъ. Говориме за провото ГАРАНТИРАНО ОТ кОНСНУТИТУЦИЯТА да гласуваш , а не за незаконното строителство/това е уредено в ЗУТ/. И второ,свалянето на имунитет е процедура, а деянието е съставомерно.Това са различни неща и не се произнасяйте като нямате никаква правна култура,да не говорим за юридически ценз. Екскурзиите Ви в юриспруденцията са ОТЧАЙВАЩИ.

В САЩ има закон, който забранява на престъпници да гласуват. какво пречи тук престъпници и хора без образование да гласуват. Закон може да се прокара лесно, стига да има воля

и Фандъков - София завинаги!!!

Дцамбазки, издишаш, а на вчерашния дебат се изложи много. Не трябваше да се кандидатирш за кмет, резултатите ти сигурно ще са плачевно ниско.

... а бе Ангеле, а бе Джамбазки, ма ти не си бил толкова умен колкото изглеждаш бе юначе...!?! По-голяма простотия от тази която каза за циганите не можа ли да измислиш - та ти да не се Хитлер бе човеко...?!? И ти като лъжливата интригантка Мая Костинбродска, не сте положили и една тухла за България и София, тръгнали кметове да стават - МА ЗАЩО ПРЕЧИТЕ НА СУПЕР УСПЕШНАТА ФАНДЪКОВА...?!?!?! Та тя е по успешен кмет на София и от Борисов дори...

Господине, Вие няма да станете кмет и го знаете! Причината да участвате в този цирк е желанието на вашия васал Сидеров да разбие дясно-центристкия вот и да си отмъсти на ГЕРБ и Йорданка. Отегчено очаквате блаженото си завръщане в Брюксел, нали?

че той е коалиционен партнъор на Фандъкова.... Бори се за места в общинския съвет за ВМРО,какво отмъщение,какви пет лева? А за Брйксел сте прав.

Бе тия работи с булдозера ставаха по тошово време! А сега се опитай да ги пуснеш и ще видиш какво ще се случи! Ще ти скочи поне 2/3 от Европейски парламент, ЕК, всевъзможни НПО-та и хелзингски комитети...Не че мисли за булдозерите не ми минават и на мен, даже ги одобрявам с две ръце, ама ще ме обвинят в расизъм, потъпкване на евроатлантическите ценност, правата на човека и т.н.

Продължавам. И тая, която получава висока заплата и се връща повече от данъците в края на годината. Това става с така нареченият такс ритърн. Данъка се преизчислява на семеен принцип в годишен размер и надвзетото се връща. Това е много приятно на данъкоплатнците. Сегашната система се нарича инкубатор за развъждане на паразити. ПОВТАРЯМ, НАМАЛЕТЕ ДАНЪЦИТЕ НА ТЕЗИ ЖЕНИ, КОЙТО РАБОТЯТ И РАЖДАТ. Ама много неграмотни управници си имаме. То на прост народ, какви други могат да бъдат управниците.

тук тези дето много раждат изобщо не работят!

Фандъкова ,защото тя е 14 години във Столична община като зам.кмет и кмет. Вместо да се зъбиш на опонентите на Фандъкова вчера,да я беше попитал защо не си изпълни обещанията за Виетнамските общежития, които обеща да премахне....поне това да беше направила.

Той работи за нея!

- Защо един евродепутат се кандидатира за кмет на София? Нали заплатата Ви е 16000-20000 евра на месец? - Защото като кмет на София доходите ще са ми 160000-200000 евра месечно.

Парите в политиката не се правят от заплати

Тоя се кандидатира само да се чува името му и сам знае че няма да стане и за това на воля обещава.. Къде го видите да иска да работи ежедневно като може ежедневно да си клати краците в еврогейския и както сам каза през ден да си путува до там и обратно..

Е то освен Фандъкова и Мая никой друг няма шанс да стане кмет на София ха ха

Приятели, убеден съм, че ви е известна практичноста на американците. Ето как решават те въпроса със стимулиране раждаемоста на жените с образование, заемащи високи постове в обществото. Просто и намаляват данъците. И тая

А знаеш ли ,че тшзи дето с еплодят като зайци тук изобщо не плащат данъци, а само цицат социалната система?! Така,че тази американска мярка е умряла преди да се е родила ! Варианта е да се спрат ВСЯКАКВИ социални помощи в БГ за ВСИЧКИ За да няма оплаквания за дискриминация!

Популист си, Джамбазки, кой ше ти разреши да прайш нещата, за които се заканваш? Бих гласувал за тебе, ама знам, че нищо няма да напрайте, както стана и в правителството, само си говорите празни приказки...

Само май тоягите са решение за спиране на манипулациите ви докато си осребрявате властта..

Врещенето на лозунги и популизми, беше! Жалко за тези, които още вярват на остапбендерщината и патриотарите!

Няма такава партия ВМРО. Не виждам поне един редово член в радиус 200 км около мен,а вие да познавате някой ? Имат само "лидери" захапали кокала и както винаги пак пробват пропаганда с предизборна цел, мислят си че някой им вярва. А този за расистки изказвания да бъде разкаран като евродепутат. Циганите са по-българи от този точно

Няма какво друго да кажа на господина с мегафона, освен да взема друг мегафон ,за да му кажа в лицето,че "КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ" ! Сигурен съм ,че ще разбере за какво става въпрос.

Няма такава партия ВМРО. Не виждам поне един редово член в радиус 200 км около мен,а вие да познавате някой ? Имат само "лидери" захапали кокала и както винаги пак пробват пропаганда с предизборна цел, мислят си че някой им вярва. А този за расистки изказвания да бъде разкаран като евродепутат. Циганите са по-българи от този точно

Бих искал да кажа на този младок, че много се пени. Решението на този проблем е проблем на цяла ездна държава и не е лъжица за неговата уста. Дава ли си сметка, че дори само опит да се разрушат гетата ще доведе до огромно социално напрежение? Проблемът трябва да се реши, но с участието на ромите. Общината и държавата могат да направят много. Не е много справедливо, но може да се предоставя безвъзмездно държавна земя за 50 години за строителство на жилища, но при упределени условия. /Щом може държавна земя да се предоставя под една или друга форма на богати, защо да не може на бедни?/. Та дори в София никой не е отишъл при ромите и да им каже - ето това е илецата и строителната линия, ако ще строите незаконно поне да има някакъв ред. Тук трябва да се иска и финансиране от ЕС. Щом ЕС дава милиарди на Турция за бежанците защо да не даде на България за ромите? Но не да потъват в джобовете на властта и ромските барони, парите трябва да се управляват директно от ЕС. В крайна сметка това не е еднократен акт и е само един елемент от проблема за интеграция на ромите.

Играйкаме си на "Мръсния Хари " с булдозерче ?

Социално напрежение ..че сега няма ли го?! Това не е извинение за затваряне очите пред зкононарушаването. На какъв принцип ще предоставиш безвъзмезно държавна земя - етинически , или на всеки безимотен , и кой луд ром ще се изнесе от гетето в София за да иде някъде в полето доброволно ? Сатута на бежанец и гражданин на държава членка на Ес е различен принципно а и Ес пари за "интеграция " дава ...но конкретния проблем с нея е, че липсва елементът на "задължението"

Дори един дребен на глед проблем с незаконни ромски къщи в което и да е село досега не е решен успешно, та какво да говорим за гетата в София и другите големи градове.

Никаква програма няма тоя пич - бушон на гербаджиите, да обират вот.

Напълно съм съгласен, че трябва да се премахнат незаконните постройки. Но защо само циганските? На никой ли не му прави впечатление например, че цяла София е осеяна с десетки хиляди незаконни гаражни клетки. Последните бяха поставени преди тридесетина години и оттогава всички се правят, че не ги забелязват.

Защото циганските гета са много по-голям проблем от гаражните клетки

За теб не е проблем, вероятно защото няма пред твоя вход десетина незаконни клетка и да няма къде да спреш с колата си за 5 минути.

или може би защото и ти имаш такава клетка

Тази снимка , която сте сложили на статията, не е ли от последния гей-парад ?

Лъжепатриоти, суджуклии! Българи, не се подвеждайте по тези лакоми лъжепатриоти!

Евала супер добра позиция, но за съжаление неизпълнима. Напълно подкрепям премахването на Циганските гета и връщането на имигрантите, но от Европа ни натискат и дори и го изберат това ще останат само голи предизборни обещания:-(