Полицаят Караджов остроумничи в съда, но не го освободиха

Пловдивският апелативен съд окончателно остави в ареста обвинения в двойно убийство Венцислав Караджов. Това бе последният му опит да излезе на свобода.

Обратно в новината

Коментари - Полицаят Караджов остроумничи в съда, но не го освободиха | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Разбираемо. И тоя, като всеки български полицай, е свикнал да се държи нагло, арогантно, с превъзходство, и да се смята за много духовит (стига наоколо да няма цигани, тогава се знае как протичат нещата).

при мое време през соца имаше ред, дисциплина, еродирани съдии, а сега хахаха

след като има косвени доказателства, все пак не направиха ли разследващите опит, да намерят поне един куршум, да направят балистична и оръжейна експертиза от неговото оръжие, и т.н., и т. н. Що за разследване е това??? Ако има съвпадъци - няма какво да се слуша защитничката!!!

ми те, родителите му, "го тормозили, пошляпвали" и той горкият получил тикове. Абе, аланкооолу, като те гледам такъв млад, як и нагъл, ми се ще да те наврат за 100 години в панделата. Нещастник!

Ако не ги е убил,то ги е поръчал или синът му го е направил.Нали преди няколко дни го е учил да стреля,поне такава беше информацията.

Пази боже у нас да си в конфликт с някои от властимащите ...

в България нищо не е такова, каквото изглежда. Например случаят Белнейски така и не се разреши, а патоанатома го самоубиха по абсурден начин. На два пъти френският посланник си позволява да се намесва в работата на съда и изважда много кирливи ризи. Да не споменавам онзи полицай, дето го водиха арестуван в дома му нещо да им показва и взеха, че го самоубиха.

това че се е карал със родителите си за пари и имоти не е доказателство че ги е убил. ако полицията и прокуратурата нямат нищо друго освен това, не виждам как го държат в ареста. не казвам че не ги е убил, но мотив за убииство без доказателства не е достатъчно да бъде осъден.

Това показва колко зле ни е съдебната система. Законът е на петостепенно място. Преди това е шуро-баджанащината, после предубедеността на някои и т.н. и т.н.

"Каква е гаранцията, че не го е извършил някой маниак." То и мармота продължава да завива шоколадите в станиол!

Родната полиця ни пази такава балада припяваше поклоник на Буда

Тва с контролните изстрели е като от филм за "мокра поръчка"... Лошо ... но като че ли другарче е свършило мръсната работа Що не видят, с кои кримки се е познавал - бивши/сегашни полицаи, затворници, рецидивисти ...

След като са убити в къщата според изложените данни, явно убиецът си е направил труда да ги изнесе в двора пак според изложените факти. Целта му е била по-бързо да бъдат открити, няма друга причина. Очевидно убиецът не е искал да бъдат открити след време, когато спрат да контактуват със съседите или спрат да отварят на инкасаторите. Кой има интерес от тази работа според вас?

Много ясно, че виновникът ако има поне малко мозък, ще гледа да заблуди максимално разследващите. Подозрително е, че той хвърля вина на родителите си и се оправдава.

То всичко може, но си личи,че въобще не му пука за родителите. Даже им хвърля вина.

..... чак да ги претрепе ! Досега съм чувал само за невменяеми отцеубийци, ама този си е съвсем нормален.

на мен ми е ясна картинказа. тоя полицаи е песякъл пътя на някои които не трява и сега си плаща солено и пре-солено...

По нищо не личи да му е жал за тях. Ако беше така както казвате нямаше да се оправдава.

Ако не е убиецът, кой е тогава? Венци е идеалният заподозрен и който го мрази, може да му лепне убийството, ама..... кой и защо е извършил това перфектно (според прокурора) убийство.

Този е мъж на жена си! Сигурен съм,че тя след като го е обсебила го е манипулирала срещу родителите му и преди това срещу колегите му.Както става ясно от оскъдната информация споделена в новината!

Когато се извърши едно такова престъпление винаги първи заподозрени са най-близките хора, поне така са световните стандарти. И чисто статистически в повечето случаи извършителите са именно близките.

Е да де, ама трябва доказателства, защото няма презумпция за виновност. Дразни ме, че тоя може би да е отцеубиец, ама го държат затворен само по подозрения.

Да кажем, че имам мотив за саморазправа с доста хора, и открият някой от тях, убити, това прави ли ме убиец? Всичко трябва да се докаже в съда, затова, този господин, е само обвиняем. А, наличието на мотив, го прави "идеалния обвиняем", както е казала адвокатката му.

Ако няма преки доказателства, няма да го осъдят, поне не и по обвинението за убийство И това е напълно естествено Ако прокуратурата, полицията съберат доказателства е друго, но ако не - трябва да се пита защо не са събрали, а са го обвинили, а не защо съдът ще го пусне

Да видим дали заради това дело Съдът по правата на човека няма да ни осъди още веднъж яко да плащаме.

Само факта, че е полицай е достатъчно доказателство, те всички са престъпници.

А представяте ли си наистина друг да е убиеца и да обвиняват невинен, само защото бил имал мотив?Просто не вярвам полицай да не се сети,че ако направи такова нещо, първия заподозрян ще е той!

То именно по същата логика е пълно с престъпници на свобода - "може да е бил друг - я една условна", "може пък да е свестен човек - я да махнем обвинението". Ама и така не сме доволни "ама защо ги пускат тези съдии скапани". А я си представете, че той е убил бившия мъж на Галя, а сега и родителите си? Искате ли го за съсед сега?

Да докажат и да го осъдят, но с доказателства ?Не е да няма случаи на невинни осъдени лежали с години в затвора.

Колегата му отговаря идеално на изградения от прокурора образ на убиеца - стреля точно, полицай е, а мотивът чу е.... напр. че е любовник на жена му и тя го е накарала (отгоре на това е и хубавка). Любовникът е свършил работата, а сега някой умник решил че това е образът на Венци.

Престъпниците са на свобода не "по същата логика", а защото прокуратурата и полицията не събират навреме доказателствата или изобщо не ги събират - защото не искат или защото са некадърни - резултатът е един и същ. А не защото съдът е пуснал обвинени без доказателства. Естествено. Ако няма доказателства как да осъдят някого, щото ти така казваш ли? А защо ти си още на свобода, като на някой потребител може да му приличаш на куха, на лейка и май-май престъпник. Може и ти да си, а? А? Виж как се изказваш срещу човека, сякаш не ти е симпатичен, а оттам - косвено и родителите му може да са ти били несимпатични и, косвено, може да се предположи, че май... а? А?...

"Като се обърне колата пътища много" нали знаеш? Може въпросният да си е мислил,че ще му се размине. И аз като гледам криминални предавания се чудя защо на престъпниците не се сещат, че лесно могат да ги разкрият. Явно мотивацията с които човек извършва престъпление е по-силна от всичко.

Много сериозен казус, който на практика е сблъсък на професионалисти. Бившият полицай знае процедурите и ако е взел подходящи мерки има сериозен шанс да не бъде осъден поради липса на доказателства. Още по-притеснителното е старата история с неразкритото убийство на бившият мъж на настоящата му жена - тогава пак не е имало доказателства срещу него. Един път случайност, втори път случайност...

и все професионални случайности....

Ако няма доказателства - две години ще го държат по арестите и после няма как ще го пуснат и после години наред отделно делото по всички инстанции. Всички ще си мислят, че той го е направил, ама ако е изчистил всички доказателства, накрая всички ще махнат с ръка и ще им писне да се занимават и ще се наложи да го пуснат.

След като са го оставили в ареста, няма средно положение. Или доказват отцеубийството, или съдът в Страсбург още веднъж ще ни осъди.

Az sporet mene li4no no pirsonalno-toz e edin pirfiden obietz i nimo miga okoto.

.... че теб не те питат. Иначе..... всеки който не е арабин, го пращаш в затвора.

Не Ви ли писна да пишете тези коментари с грешки? Доказано е, че четенето на грешни думи, води до заучаване на думите с грешки! Вредите ни, не ни помагате с тези Ваши усилия!

какво си, не знам..., но много си неграмотна, момиче. Правилното е стУдентка, Убиец, спореД, пЕрсонално - май няма нито една вярна дума в цялото ти изречение. Да не говорим, че не може да се каже "Аз според мен". Пажи Боже от новото образование.

Виж какъв словоред и изказ има момичето и ще разбереш, че е македонка. Само че, не знам защо админът почна да я трие, та не можем да се посмеем.

ужасно неграмотно

Gal

Има нещо гнило тука.....и как ще го осъдят само по коствени доказателства???

.... не съществува в този процес. Не прочетох за нито едно пряко доказателство, освен предположения че може да е той. За роман става, ама за обвинение..... ?! Може наистина да е убил, ама ако не могат да го докажат, .... защо въобще са го арестували ?

Да оставим настрана дали и колко ще го осъди нашият човешки, земен съд... Пред Бога не ми се мисли как ще отговаря... ако наистина е извършил това, за което го обвиняват... Да убиеш умишлено майка си и баща си...

Какъв Бог те гони пък теб? Пак си чела в повече фентъзи романчета.

Ти гледай тебе да не те подгони. Не за друго - няма да има къде да се скриеш.

.... дали наистина ги е убил ?

Не знаем. Не знаем и с какви доказателства разполага прокуратурата. Дано не го е направил той.

"Мотив, типичен за българското общество - жаждата за един имот и от едната, и от другата страна", заяви обвинителят.

статистика някой да посочи, че много ни писна всеки некадърник да плюе по българите, без да се обосновава

там при бай Ставри ще остроумничи, може и да подвиква от време на време.....

Без доказателства само харчар парите ни. Особено прокуратурата. Четете довод. Само той имал мотив. Е как ще го докажете, че само той е имал мотив. Ами ако и някой друг е имал а вие не сте го открили?

Абсолютно си прав! Особено, ако е имал конфликт с друг полицай, другият има още по-сериозен мотив да го натопи за отцеубийство!

vasil

Не е приятен човек ,но може и друг да е стрелял.

дето доказано уби двамата мотористи изобщо не е приятен човек, но го пуснаха "под домашен" арест, уж, че имал постоянен адрес в България / иначе живее и работи в Германия/. Но е турчин, не е българин!