Движението по Кримския мост е спряно поради извънредна ситуация

Има повреда на пътното платно, няма щети по стълбовете, съобщиха от руското Министерство на транспорта

Обратно в новината

Коментари - Движението по Кримския мост е спряно поради извънредна ситуация | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Била съм в Тексас - и в Далас и във Форт Уърт. Хората са на светлинни години от нас, за русия да не говорим. Едва ли днес там съжаляват, че преди двеста години са били анексирани от САЩ. Понеже правите сравнение - какво ще предложи русия на Украйна, ако я анексира - мизерия и нищо друго.

А България е анексирана от САЩ преди около 20 години, не не сме се доближили нито до Длас, нито до Тексас, нито до форт еди си кой. Какво ни предложи САЩ: гей паради, кока кола и наркотици.

Ето как работи свиниферма кремлеботов - нацисти и проститутки : Https://www.instagram.com/p/B8bVJuQF33t/?igshid=ybeq1l6q70v2 Троловете руски Нямат кинти за закуски Мамицата им проклета По големи к*рви са от лозановата Николета Защо комунизма няма да се върне: 1. Никой от ръководството на бсп не се вози в руска кола. 2. Няма руски комбайни. 3. Няма руски трактори. 4. Няма руски автобуси. 5. Няма руски влакове. 6. Няма руски компютри. 7. Няма руски монитори. 8. Няма руски телевизори. 9. Няма руски перални. Няма нищо руско. Има глупаци които все още гласуват за бсп САЩ уверено заявиха, че скоро ще бъде готов вируса срещу тъпите русофили. Той нямало да атакува мозъка, защото русофилите такъв НАПЪЛНО ОТСЪСТВА. Проруските идиоти Тънат в лайна Живеят в лайна Вярват в лайна В главите си Имат лайна Яжте лайна Лайнари

В русия всичко лошо се коментира като извънредна ситуация. Като нападнаха Украйна, там пък ситуацията беше специална. Става въпрос за война и всички измишльотини от рода на някакви ситуации, не могат да заблудят хората.

Това трябваше да стане още миналата година! Освен това трябва да се повтори поне на десетина места.. за да се прекрати окончателно движението по това незаконно строителство! Слава на Украйна!

Между другото, много малко хора знаят, че Тексас е анексиран от САЩ през 1836 година, с военна интервенция. Само защото в Мексико по това време робовладелчеството вече е било забранено, а на демократично настроените американци още им се е търгувало с роби. Ей така, за кеф.

Gugnelid

Стига бе, как можа да напишеш такова недемократично нещо!

Ти кажи, колко територия анексира руската империя по онова време

Един лош ден за руската педерация/окупация

Дайте опорките!

едната опорка на моста падна

Напомням че вчера Кирил Буданов усп да ликвидира и подполковник ГОРИН койта превзе летището в БАЛАКЛЕЯ/ КРИМ през 2014 година- командир на 380 отделен щурмови батальон на Тихоокеанският флот https://www.youtube.com/watch?v=SEk_ND4djpw&t=23s

така че Буданов направи двоен удар - ДАБЪЛ БАБЪЛ

2023 русофашистите спряха водата на Крим и Запорожието.

Досега НАД 5 МЛН. украинци ЕМИГРИРАХА към РУСИЯ; Още толкова към ЕВРОПА. ... Зеления Клоун ЗАГУБИ 20% от ТЕРИТОРИЯТА на Украйна... ... Зеления продължава ГЕНОЦИДА над НАРОДА СИ.

Но нито една копейка, нито един българин... Чудно...

Българите бягат от територията за разлика от укрите, които се бият за територията, и накрая пак я губят.

Някъв долу пита за Ислямска държава. Ще отговоря: Към 5000 бойци та Ислямска държава са руски граждани, включително редица командири.

Gugnelid

Това включва и украинците, нали? :)

Украинци ислямисти - няма. Я виж дагестан и чечня - все едно Афганиста - бурки, нинджи

Добро начало на деня.

путито съсипа русия,както никой не го е правил до сега.

А сега беж по моста на прибежки , докато има останало нещо , че после няма да има откъде да се бяга .

А в БГ територията всичко е ОК, нали?

През 2014 година руските окупатори спряха свободата на Крим. Рашистите са мечове и.

След като разформироваха Вагнер, троловете у нас рязко намаляха

Всеки ден ще е така,до победата.

Путин успешно и уверено дерусифицира Украйна. Срути точно руските градове, който не избяга го утилизира , сега останалите ще са бездомници бежанци Това украинците не са го мечтали . Украйна си връщат страната без 9 милиона орки. На Късия паметник да не забравят , голям стратег и кумир на всеки идиот.

Скоро Крим отново ще е на Украйна. Руските ватенки позорно ще го напуснат по моста.

През 2014 г. укроНАЦИСТИТЕ СПРЯХА ВОДАТА на Крим!!! Укронацистите са НЕ-ЧОВЕЦИ.

Нема се пуашите, русолизачи. Както каза дядя Путя, ремонтът ще е за 3 дни!!

Този мост е единствената връзка на полуострова с Русия. Географски Крим принадлежи на Украйна. Не го ли разбрахте русороби.

Като превземат Херсон отново ще има друга връзка, нема се пуашиш копеуе

Усеща се убийствения дъх на световния лидер Зеленскй.

Ниска активност на руските тролове.

Ако агентите на Кирил Буданов в България вземат та взривят Костя Копейкин - няма да плача

Току що уведомих ДАНС за призив за убийство на народен представител. Колко се лежи за тероризъм можеш да си проверш сам.

Где Магарев

Помеждо другото много малко хора знаят че първата окупирана от Русия украйнска територия не е Крим или Донбас а именно малкият украйнски остров ТУЗЛА през който минама Кримският мост. Той е първи окупиран от руският флот през 2003 година- точно преди 20 години

Между другото, много малко хора знаят, че Тексас е анескиран от САЩ през 1836 година, с военна интервенция. Само защото в Мескико по това време робовладелчеството вече е било забранено, а на демократично настроените американци им се е търгувало с роби. Ей така, за кеф.

Много сте запознати и да ви питам нещо. Освен идеология, религия и подкрепа, какви други разлики има между украинските и да кажем ИДИЛ, Алкайда терористите

Gugnelid

Цвета - от ИДИЛ мургавеят.

Един казал едно, друг казал друго, трети пуликувал трето. На съда всичко е ясно, да влезе убития!

Ако тук трябваше да се построи такъв мост, кой знае колко милиарда лева шеше да струва и за какъв период ще се строи?

Довечера пак ще има двайсетина ракети по Киев и Одеса, съпроводени от дронове. Честито на печелившите атентатори от кримския мост.

Айде, всички кухи русолизачи на почивка в Крим с еднопосочен билет. Връщането е с плуване или ако дядя Путя се смили и ви изпрати някоя лодчица. Апропо, кво стана с прехвалената ПВО на Руснята?

ПВОто талибани не лови, те се трепят с лопата!

Аха, нЕмат вече и лопати в Руснята!

Путлер, Путлер, идиот ненормален!

И са укросвинете ще печатат ли пак марки с гръмналия мост и раненото дете?

Първо ще напечатат няколко хиляди марки с откраднатите и избити техни деца, после една с теб как лижеш руското знаме и след това може да има и описаната от теб марка.

Този мост няма аналог по света - мост бомба! Редовно гърми!

Да не са го строили “братушките”?

Усраина е територия бомба, лайняна бомба :)

ВЗРИВЕНА кола с 2 ЖЕРТВИ и РАНЕНО ОСИРОТЯЛО дете.

Украинските медии бе! Мостът нищо му няма! Никакви осиротели деца няма.

Умните хора не ходят с кола в окупиран район на военни действия. Дето се казва - каквото търсили, намерили окупаторите. Имаха цяла година възможност да се изнесат. Истинските бомбардировки тепърва предстоят.

Бегат с 200 от усраина!

Ужас! Ами те ще убият и Путин!

Харис официално съобщи, че ще намаляват популацията. Русофобите сигурно си мислите, че вас ще оставят. Вижте с онова вирусче как ви направиха първенци по смъртност. Ако Путин не беше открил лабораториите, закъде мислите, че работеха. Не си ли спомняте болестите по животните от коя посока идваха. Спасиха ви засега децата, а вие ритате.

За това слабоумие получаваш единствената достойна награда -първа награда негърски гнагбанг от конгоански негри

Извънредно не е просто обичайно всяко лято моста получава взривове бухахахаха има и две жертви

А он просто упал.

Не падайте духом,другари комунисти и русофили!

Много ще се мре, укропитеците!

Не четете украински сайтове. Всичко е фейк. Рашистан цъфти и връзва и СВО върви по план! ;)

Перемогата стигна ли до Мацква :)

Още 50-те е имало бунтове на украинците да се отцепят потушени както в Чехия Полша Унгария и тн.После слагаха украинци иато Хрусчов за да намалят напрежението.Изселиха уж отцепниците и заселвяха руснаци тяка Крим Донецк и Луганск се оказаха пълни с руснаци и подкрепящи путин.Класическо петническо чрочистване и смяна на населението.

Проба, проба, орлов, лъвов, тц .... тц ....тц

Работещите за руското посолство тука, предлагам да гледате онлайн магазини за рози.....ще ви трябват за погребението на шефа ви Путкин...

В СССР всички мъже са били длъжни да служат в Съветската армия. Путен не е служил. Има много сигурни сведения, чиито свидетели са изчезнали безследно след идването на власт на Путин. Повреме на военна комисия Путин е бил изнасилен групово от сибиряци и явявайки се на комисията е бил с окървавен анус. Службата му е била отказана от преседателя на комисията етнически украинец като представител на малцинство с нетрадиционна сексуална ориентация. Оттам е и огромната омраза на Путин към хомосексуалистите, сибиряците и украинците.

Ало, Тагарев. Защо ни даваш 40 годишни БТР-и ? Тъп ли си ? По-добре дай пари ,ако нямаш изтегли заем .

Прав е Кирил Петков за думите България е Украйна. 70 процента от населените места в България са като при война. В големите градове също има война защото там има големи кратери и разрушени сгради.

Ясно Укропитеците пак ще плачат

Ще плачат че няма да са на погребението на Путкин...

Щото ще са при бандера :)

Не ми е ясно защо непрекъснато се говори местността „Украйна“, населявана от различни етнически групи. Иначе тази местност е владение на Ротшилдови, „Black Rock“, „JP Morgan", „Monsanto“ и още няколко американски транс-национални компании. Затова и щатите сритаха европодлогите да вадят кестените от огъня. Просто и логично.