Две силни земетресения разтърсиха остров Лесбос, възможно е основният трус да предстои

Усетиха ги почти всички острови в източната част на Егейско море, както и по турското крайбрежие

Обратно в новината

Коментари - Две силни земетресения разтърсиха остров Лесбос, възможно е основният трус да предстои | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Комшийката отгоре всяка вечер пътува до лесбос за някое-друго земетресение.. ;)

София бе ,центрирай в София , на жълтите павета.

Този и няколко други острова според картата на която гледам са хептен близко до Турция, баш в нейните води и защо са гръцки? През 1912-13 г. дедите ми от чисто българското село Горно Броди / серско/ са успели с бой да си пробият път към майка България за да се спасят от ГРЪЦКИТЕ, не от турските кланета.Баба ми Ана Шарланджиева е загубила 4 деца клани, сестра й Доста- мъж и две мъжки рожби убити, другата сестра Стана- мъж и трима синов убити....маляките са избивали всичко българско за да настанят на тези земи други маляки прогонени от турците по Анадола.Преди това турците са клали и безчинствали- на дядо брат му е бил куриер на четата, хванали са го заради гръцки издайници и го пекли на шиш между два огъня. .Злочеста България...... всички са били срещу нас.Даже и Великите сили- пуяци гадни лицемерни.

Ти от Пловдив ли си? Точно по същото време знаеш ли колко гърци са изгонени от Пловдив? Най-вероятно вашите са ги заселили В тяхни имоти.

Нещо ама остров Лесбос в еГЕЙско море.Това не е случайно

Нали знаеш. Древните гърци измислили секса. 1000 години по-късно древните римляни намесили и жените в секса.

a (доста по-) възможно е да не предстои ... журналя неграмотни ...

По пълнолуние винаги може да се очаква земетресение

Винаги е така!

У Банкя

Чалева, " основният земетресение "....... Звучи като " неграмотният редакторка"...

ти къде го удряш, то къде се пука.

Осъзнавате ли, че освен изключително неграмотно написаната статия, всъщност става въпрос за трус, който е бил преди 11 часа. Почти половин денонощие по-късно това вече не е новина.

Новината е на друго място. В "blog . bg" Обърнете внимание на часа, в който написах ШЕСТИЯ коментар към последния пост за трусове от преди една година. Името е същото като тук.

"Трябва да бъдем малко по-внимателни, защото разломът, предизвикал днешните земетресения, е близо до..." Как по точно да бъде м по внимателни? Да шептим ли? Или да ходим на пръсти? Бахти и съвета баце

Заглавието кърти откъм граматика