Коментари - Двама загинаха при сблъсък на 3 коли край Пловдив, пътят още е затворен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сега родата на убитите да се събере и всеки с иск по 250 бона.Ако са повечко, софиянчето ще съжалява че се е родило.

Софиянчето е кърджалийски бизнесмен, с новата 750 на лизинг, затова е със СВ номер. Боли го отрезания шнур за нещо, що да не изпревариш на забранено и да очистиш два гяура...

Пловдив и Хасково.....Само това слушам! Или ги закрийте тези градове, или преместете пътя! Те сами няма да се спрат! Понякога селянията иска жертви. И си ги взима, ти да видиш!

БМВ Е РАВНО НА БЕЗСМЪРТИЕ, НАЛИ???????СЕЛЯНИ КОМПЛЕКСАРИ НАКУПИЛИ БМВ-ТА И?

В помаклъка е така, в Пловдив само помок и селяк, пловдивчани няма да видиш

Две неща в България трябва да се забранят със закон - Перник и БМВ!

А бе правителството нали взе строги и ефективни мерки срещу катастрофите. Защо пак продължават ?

Щот правителството не може да насмогне на дебилите, много сте.

Чудна работа, как Софийско БМВ се е блъснало с Такси. -Та те са най добрите шофöри в цял свят, Само дето изпреварват дет им падне, "колите им много хубави". Бог да прости загиналите, то е като в Украйна по пътищата.

Винаги съм се чудил на акъла на управляващите дачии -таксита или служебни, да се напъват до дупка, с риск да се претрепят самостоятелно или да се блъснат с истинска кола. Ако по АМТ от Бургас до София не ме задминат с над 160 поне 10 такива летящи куфара, все едно не съм пътувал.

Те са на принципа - Тя нова кола, няма какво да стане :)

По скоро - що да я жаля, да не е моя.

Дейба комплексираните некадърници в БМВ-та.... вие сте напаст като хлебарките сте!

Напълно съгласен... това, че не са ги водили на блъскащи се колички, когато са били малки, също помага :(

Колкото повече в България властва чуждопоклоничество, толкова повече идиоти върлуват. Това, че някой говори на български и има български документи не значи че е българин. Ударно се правят кампании , за това че в България българите били нетолерантни към чужденци и други етноси в България. Сиреч - признава се , че има хора в България , които не се считат за българи. И те се множат. Но множащите се престъпления и идиотско поведение винаги, винаги се приписва на българите. Що така бе братя зидари ?

Няма другаде по света такива дебили като това племе, няма..Уникум!

Все по-тъп и опасен за околните е матряла. Бог да ни пази!

Значи, като има кофти път, дупките са виновни за катастрофите. Сега пътят е идеален и кой е виновен? Докато задкормилното устройство е толкова малоумно /масово/ никви санкции и нищо не може да помогне!!!

Имаме ли BMW и такси във формулата. Имаме. Е резултатът е ясен.

До това води либеращината и всеки по цял ден да повтаря, че има права. Някъде някой да чухте да поема отговорност за нещо?

Сигурно и гейоевете и САЩ са ти виновни за това, че си прост, а ?

Виновни са такива като теб, дето разпространяват тая простотия. Ти си прекалено прост и ограничен да ми разбереш коментара, затова у лево минавай и не се занимавай с тематика, която не разбираш. Не си интересен, прост си.

Глупи, не отварям дискусия, аз казвам и приключвам с това. Не си губя времето да споря с идиоти като теб, сбогом.

Алооо

Я виж статистиката - при Бай Тошо при пъти по-малко автомобили и движение имаше два-три пъти повече убити на пътя и безброй осакатени. Официална статистика на МВР. До това води комунизмът, момче!

Имаше една песен, с нея мога да ви поздравя : ,,O колко си прост има ли смисъл с теб да говоря ! О колко си прост има ли смисъл О не! O колко си прост има ли смисъл с теб да говоря ! О колко си прост има ли смисъл О не!..." Мисля че беше на 100 кила и някакъв друг, но пуснете я да я чуете и се чувствайте поздравени. Лек ден :)

Стига с твоята стъкмистика бе човек. При бай Тошо колко коли имаха еърбег? Колко имаха дискови спирачки? А че до 96та коланите не бяха задължителни знаеш ли? Откъде да знаеш като тогава сигурно си бил на 5 годинки...

Песента си я слушайте. А последният с тези си думи само ме потвърждавате, каква дришня е било при Бай Тошо. Виж от кои години хората имат еърбаг, ABS и колани. Народът не е заспал една нощ на 10.11.89 и да се е събудил прост на другия ден. Винаги си е бил прост. Чалга се слушаше и преди тази дата.

Какво общо има соца и кретените в днешно време? Само това не мога да разбера? Вижте годините на загиналите. Какъв комунизъм бълнувате, какви глупости? Истината е, че в България никога не е имало комунизъм, а социализъм. Прочетете и се запознайте с разликите. Нямам намерение и вас да уча, но поне не пише глупости по форумите и да заблуждавате хората.