17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Половината от тези хора, включително двамата починали, са мъже..." - е, значи откъм полово разнообразие няма дискриминация. Макар че не е уточнено другата половина от какъв пол са. Но не сте казали най-важното: спазена ли е расовата справедливост, и колко от убитите са бели, колко черни, колко са жълти и колко зеленокожи. Също така очакваме сводка за същото и при ранените. Много е важно да бъде спазена половото, расовото и етническото разнообразие. И накрая очаквам да бъде съобщено кога трябва да коленича? Моля ви, кажете ми че вече с нетърпение очаквам следващото коленичене и преклонение пред чернокожата раса - най великата между расите, и единствена имаща значение.

В Ъмерьъкъ е забавно! Тичайте да тичаме в Ъмерьъкъ.

При "демокрацията" е тъй.Да се избиват по бързо да се отървем от тях.

всеки притежава оръжие..... като се намери някой луд и почва да стреля наляво надясно

Негърски истории.

Нормален ден в масква.

ЕДИН ПО ЕДИН ДО ЕДИН!!! АМИН!!!

Демократично ежедневие...

Расата, единствена имаща право на живот, се избива помежду си. Вътрешен расизъм ? Или просто културни различия?

Това е ежедневието на робите.От толкова много расъзъм и безправност нервите им не издържат и се самоизбиват.Време е да закрият полицията и там защото животът на черните има значение.Също пишете дали са носили маски и какъв процент от пичиналите са били ваксинирани.А да и да видим дали Путин не им е изпратил Нивичок та има толкова жертви.

скарали са се за банан?

Ти си долен расист, защото: 1. Ако коленичиш, значи си слидарен с полицая, който беше коленичил докато притискаше вратлето на нашия джорджи флойд 2. Ако не коленичиш значи не искаш да отдадеш почит на джорджи флойд

Уж “новина” придружена с ”информация” ама всъщност едно голямо НИЩО ! Били двама мъже !?! Ама бели ? черни ? жълти ? Щото “живота на черните има значение” За другите ( освен черните) няма значение !

Луди крави, сър!

пак ли?