Двама президенти, Доган, царица Маргарита, посланици и артисти на концерта на Лили Иванова

Българската певица посрещна множество гости от политическия елит на специалния спектакъл за представянето на книгата ѝ

Обратно в новината

Коментари - Двама президенти, Доган, царица Маргарита, посланици и артисти на концерта на Лили Иванова | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Цялото ДС е било на концерта

Всички големи, известни,лидери и управляващи присъствали на този концерт трябва да се срамуват от постъпката си. Жалко за тези личности на които приоритет е концерта на Лили, а не решаването на проблемите на обикновените хора. С какво са се обогатили душевно от звучалите десетки години песни?

Важното е, че буля Мутрафона е била там

a бат Бойчо? Иначе Браво на Лили!

и все пак-истинският артист знае кога трябва да слезе от сцената...

Бутиков концерт за богоизбрани. Цената на билета равна на месечната пенсия на почти милион българи. А помните ли от къде тръгнахме? Българите излязоха по площадите да протестират защото Политбюро / тринайсет човека / се возели на мерцедеси, и това не било справедливо. Днес някои абитуриенти не могат да броят до толкова колкото са луксозните държавни возила паркирани пред всякакви министерска, агенции, фондации, асоциации, и т.н. Роди се парвенюшки " елит" до който обикновените хора дори не могат да се доближат. И това се приема за справедливо, и нормално.

двама селтаци, един дръндарски циганин , една самозванка и разни пасоли на концерт!

Творчеството на Лили Иванова възпитава в любов към социалистическата ни родина, СССР, цялата социалистическа общност, към КПСС и БКП.

Едно мекере като Доган командва цяла държава,ходи си по концерти необезпокоявано, имоти за милиони и банкови сметки в чужбина пълни със стотици милиони,а българските роби и мизерници карат зимен сън от как свят светува.Ако беше нормална държава тоя турски цървул нямаше да е жив отдавна ,най много да чистеше кенефи в Турция

Никой не е виновен,че някои са умни а други не.

Българската СТАРИЦА посрещна множество ПРОСТИ от политическият елит, в момент когато държавата и обществото се тресе от прокурорски, следователски и Тиквуновски КОЛОСАЛНИ проблеми. Кой бяха от АРТЕСТИЧНИЯ елит: - Певицата – старица и всички останали интелектуалния и артистичния помияри за който няма нищо свято в тази държава и помиярстват още от татово време, преди за кола и апартамент без ред. Сега за табелка на канцелария в Народния тятър. До момента няма никаква позиция на артестичните помияри за случващото се в България. Кой бяха от ПОЛИТИЧЕСКИЯТ елит: - Настоящи и забравени, БЕЗИМЕННИ И БЕЗХАБЕРНИ политици, безсрамни лидери и почетни председатели, дошли да получат някаква допълнителна информация за прокурорската каша която ще рефлектира и върху тях. Кой бяха ДРУГИТЕ елитни гости: - около 800 души имаха възможността да гледат на живо спектакъла, защото бащата на принца за 800 дни успя да оправи само толкова. Иначе цели райони в България се обезлюдиха след царското управление и какво от това. На нас обикновенните българи какво ни остава, освен да пожелаем: Пей певицо – старицо, имаш талант, но какво ти пука какво става в България, това не те засяга, следващият БУТИЛКОВ концерт направи в северозападнала България.

Много е интересно какво е мнението на председателят на Съюза на артистите в България за действията на Тиквата и Гешевчо, ако му стиска да го каже. На музикалните изпълнители, на поетите и писателите , тъй нареченият интелектуален елит, ако и на тях им стиска.

Когато си ВЕЛИК в професията и таланта си и на преклонна възраст си оставаш такъв!!!! А когато си НЕКАДЪРНИК ти осава да злобееш срещу талантливия или да станеш марионетка на МАФИЯТА в ПОЛИТИКАТА! А Слави Трифонов удари дъното и с двете!!!!

Президентът е само един!Всички останали са -БИВШИ Президенти, или ЕКС Президенти.Но, Деси Банова е Президенша!, просто защото много и се иска!

Колкото и да плюете,не можете да омаловажите таланта на Лили Иванова и Емил Димитров.Колко сте жалки в коментарите си.

Некадърника винаги е жалък, а когато има и трибуна става и гнусуен!

Щом Гешев,Сарафов и Тодоров не са били там , слаба е ракията на т.нар. "елитни гости".

дали леля Мутрафона ще успее да отиде

Под прикритието на концерта управляващото задкулисие (мафията) се е събрало да реши съдбините на България и кой да управлява за пред народа. Някои мафиоти не идват лично, а са пратили свои наместници. Липсват компрометираните дедо, тиквата, каскета и други мерзавци

Защо са допуснали Митрофанова на събитието?! Тази "жена" в униформа си е жив терорист ...

Единственият терорист там е Доган - осъден и лежал за организиране на взривовете на вагони с МАЙКИ С ДЕЦА и гара Пловдив! Щях да те питам срам имаш ли, но въпросът е риторичен....

Има и представител на една нацистка държава, и всички присъстващи я подкрепят освен н.в. Митрофанова.

а вие "Нормален" ли сте?

Не мога да си представя , като каква иска да се покаже пред хората тази изкуфяла дърта квачка ! Че и да сложи подобни високи цени на белетите си, за да проглуши ушите ни с крясъците и неистовите си ръкомахания на сцената !

Пишеш по впечатления от Златния Морфей. Откакто си замина социализма и баба Лили мина на самоиздръжка, тя много поработи както по аранжиментите си, така и по сценичното поведение. Освен това, не е нито изкуфяла, нито кучка - комшийка е в квартала и често я виждам. Редовно позравява първа, не се държи като звезда - виждал съм я да говори даже с операторите на жълтия камион "Титан". Да, възрастта не прощава, но чест й прави, че още се държи.

За възрастта, която в случая с Лиляна Иванова няма значение... На 85 години някой тук пише, но тя е на 89, и това се удостоверява от нейни най-близки роднини. Друг въпрос е кой и как разрешава на разни одъртели бивши въртиопашки да си сменят ЕГН... А и какво печелят с тази фалшификация не е ясно. Няма как да промениш биологията, а и ставаш за смях и омерзение. Що се отнася до Лиляна Иванова, както е името й, да, наистина тя е явление в това изкуство, така че, нека й простим всякакви залитания, глезотии, и прехласвания, които често стигат до нашата нетърпимост и дори презрително отношение...

Стига злобя, уе! Колко други познаваш, които са видяли залеза на динозаврите и са познавали лично хан Аспарух?

Държавните глави Росен П и Георги П. - по-точно БИВШИТЕ държавни глави. Нямало било бивши президенти. В САЩ може и да няма. В България ИМА.

Да изхвърлим политическите боклуци!

един два шахида можеше да решат много и да извършат декомунизащия

Важното е, че боклуците на нацията са присъствали на концерта.

Тъй като съм фен на друг тип музика (джаз, фюжън, фънк) я слушам само по случайност, но мисля, че всеки българин трябва да я приветства за творческото й дълголетие. Малко останаха сънародниците ни, с които можем да се гордеем. Тя е една от тях.

Е класа! Във всяко отношение! Тя никога не би кчаствала в някакво шоу , Биг Брадърци и подобни развлечения за нисшото общество! Песните са й подбрани , смислени, мелодични и се запяват и се пеят години- това е класика! Лили никога не влиза в спорове, не обижда, не допуска да й влизат в личния живот и пространство! И облеклото и е стилно!

Бива да не съм бил лично свидетел, колко "учтива", "мила" и "добродушна" е. Сигурен съм, че и други ще го потвърдят.

Змията, хапе!

Ебаси глуюпостите си написал, бе, прима е! Явно си бил партиен секретар в някой колхоз!

О,боже!

Никога не съм харесвал тази надута пуйка. Чудя се какво може да и харесаш.

Всички коментират присъстващите, а никой не казва как е пяла Лили? Хубави ли са били песните, има ли нови неща, как е гласът й. Това е важното.

Стига с тия принцове и царици!!!! Това са Киро и Марга! И нито един от присъстващите не са авторитет! Драпачи за показ! А Лили си пее! От мен ръкопляскане!

Що да няма принцове и царици на концерта и ?

Не се наяде тази бабушкерца! Галеница на всички власти - на бай Тошо, а сега на бай Хой! Ще умре на сцената Била патриотка и пеела само на български, у нас! Ами като не знае езици и като навън никой няма хабер от нея ще продължи да пее по нашите паланки. Ще пее за любов, на 85 години, представяте ли си! Лакомията й ще й изяде главата! ОТВРАТ!

На 85 години си писал, но тя е на 89, и това се удостоверява от нейни най-близки роднини. Друг въпрос е кой и как разрешава на разни одъртели бивши въртиопашки да си сменят ЕГН... А и какво печелят с тази фалшификация не е ясно. Няма как да промениш биологията, а и ставаш за смях и омерзение. Що се отнася до Лиляна Иванова, както е името й, да, наистина тя е явление в това изкуство, така че, нека й простим всякакви залитания, глезотии, и прехласвания, които често стигат до нашата нетърпимост и дори презрително отношение...

Че убиха Паша заради нея. Иначе щеше да си остане една посредствена, номенклатурна, шуробаджанашка мръхла.

Айде сега глупости...никой не са убивали, Паша никога не е била и е нямало да бъде класата на Лили. Тя е имала много фенове по времето на Паша с няколкото популярни песни с оркестър София. Паша е била една от многото подобни тогава, но заради трагедията се знае повече за нея. От друга страна, че насаденият култ към Лили е малко в повече факт. И то след един дълъг период през 90-те когато на никой не му дремеше за нея.

Но Паша е най-добрата българска певица, изключая няколко народни певици начело с Валя. И никой не може да ме убеди в противното.

Радостина Димитрова чупи тъпомера - "Държавните глави Росен Плевнелиев и Георги Първанов също дойдоха.". От тези двамата, само единият е държавен глава, другия е БИВШ.

Веднъж президент си завинаги президент.

И двамата са бивши, но единият малко повече.

Че то АЛА ПУГАЧОВА е по благородна руска естрадна певица от нашата ЛИЛИ!Освен талант,трябва артистът да има смелост и благородство,и разум да решава пред кого да пее!

Посткомунистически талант пее пред мафиоти и елитни мошеннци,които са срам и позор за българската история!А светът е добър светъл!

Ама как бе? На къде, без почитния мангал Доган?

Пълен смях,изобщо не ми харесва това величаене.Може да харесва на някои,но на мен изобщо.Съжалявам

Значи, Боко и магарето е успял да си вкара на концерта, а? Съвесем е заприличал на римски консул...

А философията на агент от ДС дали е писала другарката Лили.

Най-долната измет,която унищожи всичко хубаво в България беше на концерта на Лили...

Товар то,когато,български артист се докосне до българските политици!Намразват го и губи уважение и достойнство дори да е талантлив да пее,да танцува,да играе или. да рисува!

а най-интересното е, че със събраните "бутикови" доларес полковник лили от нато най-после ще си намери бутиков цицарник, който да поеме тежестта на увисналите ѝ, грозни цици. Бог с нас

Едно хубаво нещо! Браво Лили!

ето това бе нашата лили: https://www.youtube.com/watch?v=ZxSsBaPhlY0 а сега е бутиков боклук на боклуците! Бог с нас

да бяха го направили благотворителен и да бяха докарали тези с 60лв социални и 247 социална пенсия...

Царица?....австрийска херцогиня в най-добрия случай!... ИТН нямат морално право да подкрепят това правителство... а да се говори за какъвто и да е морал при ГЕРБ, СДС, НДСВ, ДПС ( те и български не научиха) ще бъде неправилно.....

"800 души имат възможността да гледат на живо спектакъла, чиито билети достигнаха до 500 лева. Сред гостите на Лили Иванова бяха видни представители на политическия и артистичния елит в България, предава bTV." "Специално за концерта дойде крадеца Кирил, който съпровожда майка си царица Маргарита." 500 лева, които са спестявани от закуски... години, години наред. но какъв е процентът на тия 800 туморни израстъка от златния милиард на нацистът -юедо джърманец? скоро ще отворите лагерите в бухенвалд за самите си вас! лили иванова е полковник. ще ви води към войнътъ срещу собствения си народ. предавана директно от антибългараската телевизия на скотът- бивш шеф на цру. следващият концерт на лилиту с увисналите цици ще бъде в памет на гаргов! Бог с нас

Е и какво като са били два президенти,царица Маргарита и няколко известни изпълнители ,тя концерт в някое заведение ли е дала???Други хора нямало ли е на концерта???Тези дето сте ги изброили,дали не са били едни от множеството поклонници на великата Лили Иванова!???Тя дали е пяла за президентите,царицата или за публиката???

ами то само те могат да си позволят цената на билетите!

Ако добре съм те разбрал,ти даже и без пари да е нещо свързано с култура пак няма да идеш!:(((

Миришеш на развалена риба и през компютъра . Лили я слушат много но разваленара скумрия всеки я изхвърля по надалече З

Най голяма!!!!!! Поклон . На тази възраст да събереш такава публика си е героизъм . Песните и ще се пеят и след десетилетия . Дано има и други изяви в бъдеще .

сокола в бронирана клетка ли ще бъде...???!!!