17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо изобщо коментирате,оставете русоробите да пишат ,те така избиват комплекси, но знаят истината .Русороба знае,че руслям се тресе от диктатура,че всяка дума стриктно се проверява ,знае за репресиите,знае за глада от технологии дори от храни,знае ,че над 2 милиона успяха да напуснат страната,знаят ,че младежите се местят от град в град за да не ги открият военните,знаят,че цивилизованият свят ги е отхвърлил,знаят,че лудия пундьо избива народа си ,и не разбирам това любов към един убиец ли е ,или мазухизъм.

Хайде, днес двама, утре 222 англосаксонски гниди по-малко. Тази вечер, ритуално ще полеем поне с една "Столичная", че GB джендърите са пратени на майн.ата си! Es lehbe der grose besieger Russland!

600 000 са загиналите Укри досега, скоро наркомана ще иска и хора освен пари и оръжия!!!

Аз ли ги пратих тези наемни кучета

Пак лъжи. Уж бяха превзели Соледар преди половин месец, а чак вчера ВСУ обявиха изтегляне от Соледар. Днес пък се оказа че в Соледар боевете продължават. С извънземните ли, с марсианците ли.... Та и с Бахмут същата работа. Явно украинците водят мобилна война. И не си правят труда да защитават безмислени позиции. ЧВК Вагнер очевидно дават много жертви. При настъпление е така. Еле пък във градски условия. Но и затворниците ще свършат. Или поне никой няма да иска да става за пушечно месо.

Лошото е че само двама! Какво търсят там!

Педерастите от Моцарт, много слаба вода се оказаха пред бригадирите на Вагнер!

Руски престъпници фашисти, незачитащи даже живота на собствените си граждани и бойци. Това сегашното е престъпно и репресивно управление в Русия. Престъпници които не заслужава уважение а затвор доживот.

Мъжете са загинали при опит за хуманитарна евакуация .Брей колко хумани били тези британци

Каквото са търсели, намерили са го ингилизите!

Само двама ли?

украинците. В тубата като нопишеш Вагнер и гледаш реални заснети клипчета. Друго доказателство не ми трябва!

Видеа в Телеграм има-купища убити укронацисти по улици и входове в Соледар. Укроармията не може да възстанови загубите,не останаха мъже в Украйна.

Добро утро малоумни русофили !

Лошо ти утро сороскиЖендер. Дебел и сух да ти са забива днес

Добро! За теб особено добро-пак са те изнасилвали руснаци!

То хубаво,ама ние какво правим-само си чешем езиците.Скоро ще приготвят танкове от България да изпращат на укрофашистите.Я да приготвим коктейли Молотов и да видим къде ще са влаковете с танковете и да ги оправим!Да покажем веднъж завинаги,че сме с братушките и че не даваме с нашите данъци да въоръжават нацистите в Украйна!

Малоумник !! И толкова рано? Жена ти мастурбира в спалнята.

Е, твоята е при комшията

Досега какво прави, конвоите и влаковите композиции не са спирали от февруари от Гърция през България към Румъния. В началото на войната гръцките комунисти бяха спрели един влак и това беше.

си е намерило еволюционната ниша...

На бас че дневно дават фира поне по 20 гъоглави + кравари!

Малко са всички да загинат чий го дирят там.

Значи Британия освен оръжие изпраща и войници в Украйна!

около островчето и всичко ще е пито-платено!

Един е предостатъчен...

Абе тая баба да не е била първа собственичка на Голф 2 на 123000 км, ходила само до детската градина, после до пенсионерския клуб?

Двамата британци извършвали "хуманитарна евакуация" на някаква баба, е тук вече с глас да се смееш. То бива елементарна укропропаганда, но да бълваш нонстоп фейк, вече почти година, означава, че си просто тъп. А нашите медии, които мелтиплицират укрофейка, са просто жалки. Да е ясно - няма кой да съчувства на избитите в Украйна западни наемници, освен роднините им.

Бъркаш малко. Всичко е за при. Ако са наемници няма да има обезщетение, затова роднините казват, че е хуманитарна мисия.

British homosexuals killed, who cares. Къв чеп търсят в усрайна

Е като е толкова силна руската армия защо една година е превзела югоизточния ъгъл на Украйна

Защото си прост

Малко новини от мястото: Укронацистите губят между 600 и 1000 нещастници и то мобилизирани от рускоезичните райони да се бият за мерака на ФАЩ да разбие Русия.Укроармията изгуби в Соледар огромен брой войници- 25хил.убити,затова и Зеле вече гледа като оцъклена жаба!Западните бандерофашисти не са на фронта,стоят в тила и насила мобилизират хора да ги пращат на смърт.Последно по видеа в Тереграм ги ловят по улиците да им връчват призовки.Но историята е показала- Русия пак ще победи!

РЕАЛНОСТТА, няма нищо общо с действителността! "НЕКА ТАНКОВЕТЕ ДА ДОЙДАТ!", че СВО много се затегна. Аа Тайван чака Китайската народоосвободителна армия?!

Много смели украйнци и поляци умряха млади и безславно,така е като са й дебели кратуните.

Згубите им били огромни пък само 155 гроба??? На ден в Солдар биваха убивани между 300 и 500 укронацисти, затова там и в Артьомовско ги наричат "месомелачки", загубите на укронацистите в Солеар са над 5000 убити.

Укронацистите губят между 600 и 1000 нещастници и то мобилизирани от рускоезичните райони да се бият за мерака на ФАЩ да разбие Русия.Укроармията изгуби в Соледар огромен брой войници- 25хил.убити,затова и Зеле вече гледа като оцъклена жаба!Западните бандерофашисти не са на фронта,стоят в тила и насила мобилизират хора да ги пращат на смърт.Последно по видеа в Тереграм ги ловят по улиците да им връчват призовки.Но историята е показала- Русия пак ще победи!

Ще му писне на Путин и става лошо.Ядренната заплаха е реална,ако не стане на неговата.Поюитиците объркаха тотално СВО

Путин няма как да използва ядрено оръжие. Ясно му го казаха китайците,още края на март месец.

не са го казали. казаха че е неприемливо. китайците много добре си знаят интересите. техния интерес е на първо място. техния интерес не включва САЩ или Европа. за тях ние сме само пазар и пари. техния интерес е контрола в Китай, контрола над Хонконг, който си върнаха, контрола над Тайван. западния човек вече не може да осмисли как някой може да е щастлив ако няма пари или ако малко пари. хората които са родени в България до 70-80 години знаят и помнят че можеше да си щастлив и с едни обикновени скъсани гуменки, да играеш цял ден навън, да имаш приятели с които да ядете само хляб и сирене или филия с хляб, олио и червен пипер. хората бяха щастливи. сега имам всичко и от всичко по няколко вида, но хората като цяло са нещастни, завистливи, агресивни..... така че парите които идват от продажбите в САЩ и Европа са нещо хубаво, но Китай може може и без тях. виж вече американеца и европееца не може да живее ако няма пари. на европееца няма кой да произведе нищо защото европейците вече не искат да работят на строежи, в рудници, да шият, до копаят.....

Докато печели няма как. Виж започне ли да губи, няма да пита никого.

Фейк нюз. Всеки знае, че Зеленски е на практика вече в Москва и руснаците бягат презглава хахахахаха

Всеки ден с такива новини ни приближава към победата. Слава на Русия! Бой по нацистите!

Путин като любител на класическата музика - да заминава за гробището на Вагнер.

А ти можеш да ходиш на майната си !

Е той ако почне да ходи на всяко погребение на британци от Украйна, няма да има време да си върти държавата бе :))

Каквото търсили-намерили. Кухи лейки. Не ми дреме за такива.

и на техните български подлоги и гъзомийници: Мунчо Кауня а.к.а. Шпаклата, дето ближе ромски минджи и краварски задници; Боко Тиквата Бай Гуй; мазната дебеля циганка от село Крушовица, дето лъже кат циганка как не пращала оръжие за Украйна; на Корнелата Гуцито; Муцито; Гоцето Трипера; Ристю; Наско Гнома; Рада Дълбоката; дядо Стефчо Кенедито, дето лапа негърски пишки; Мая Общата Галева; ХаджиГЕЯ; бабикяно-минекяна; Мангал Костов; Бат Петьо Коня; грозния Плевел със страпона в дупарата; серГЕЯ с червените прашки; крадлив дядо Саксофонски; Шкембето Войвода и дружката му Далавери Симеонов, дето гепи парите за граничната ограда и нищо не свърши: Сопола от Сараите и цялата кохорта от боклуци и майкопридавци поставили се доброволно в служба на задморските си началници -сатанисти и световни империалисти!!!

Колкото повече англо-саксонски прасета бъдат унищожени, толкова по-добре.

Ако вярваме на украинската пропаганда - Солидар и Бахмут са атакувани предимно от Вагнер и там загиват с десетки всеки ден. Пишат: "с цената на големи/десетки жертви". Вече цял месец. Ще излезе, че са убити над 1000 човека. (30 дни по 20 човека на ден са над 600 само за единия град.) А в другата информация пише, че гробището на Вагнер има 155 гроба. НА КОЕ ДА ВЯРВАШ СЕГА? На думите на Киев или на видиото?

Разбира се

И като свършат затворниците: "Ко прайм..."

Запада се мъчи да повтори сценария на хитлер през втората световна война. Русия за сега е атакувана от цяла Европа . Как ли ще завърши всичко ?

Както всички опити до сега.

Ванга ти го е казала, повече в Европа няма да става за живеене, колкото по скоро се случи толкова по добре за света

Те да бяха само двама...А колко поляци им пък... Ма поне се били изтеглили от Соледар...след 10 дена

Доооооо последния. американец англичанин и натовец. ЕЕЕЕ как добре звучи тези от къде дойдоха. Бреее те за какво се борят????

Ами не е здравословно нашите партньори от НАТО да се разхождат из тези бивши украински райони, докато са в отпуска. Дори и ако трябва да спасяват бабички там. Още повече, че имат навика да си носят и оръжието с тях.

Малко са. Дано умрат повече.

"......двамата са се опитвали да спасят възрастна жена, когато автомобилът им е бил ударен от снаряд...." Ама разбира се! Британските свине правят само добрини по света.

Бабичката е със звание - генерал от украинската армия.

Западните наемници да мрът!

188 000 убити мурзилки досега

изостава, не са ти верни данните. Убитите са някъде къ8-9 милиона, но не повече от 5 милиона :)))) И дебил да си не е леко :))))

Англииски танкове вече горят в Украйна.

Скоро и полски и дойчовски !

Добри новини,днес.

А боят в покрайнините на Соледар продължава!

Едва ли тези двамата са единствените британци, загинали в Украйна, англичаните да не омаловажават ролята си в разпалването и поддържането на конфликта.

Абе журналята защо ни разсмивате? "Двата англосакса били извършвали хуманитарна мисия ,евакуирали възрастна жена" хаххаааа ха ааахахаахаа ,ама вие наистина ли си мислите ,че някой ще повярва на тази бръщолевица ? Хахахаааа......

То не си струва и да се коментира

Следя сводките на УНИАН и на руските военкори(военни кореспонденти, РУСВЕСНА), та ... чета статията - гробището на Вагнер се е увеличило седем пъти. В статията отдолу на руски се споменава за общо 155 гроба. Нека да направим математиката - били са 22-23 човека, сега са 155 починали. Срещу тези цифри стоят, и то казано от украински медии - около 250 ранени и убити на ден само в редиците на украинците. Очевидно няма да се разберат лесно - залогът е огромен - ако Зеленски падне, ще е добре за украинците, но няма да е добре за кликата му. А това би било геополитическо фиаско за запада. Няма да го допуснат. За Русия - не е на живот и смърт, но вече нагазиха много здраво - връщане на зад няма. Най-голямото наказание, което Путин можеше да приложи срещу ЕС беше да вземе хората с руско самосъзнание от Донбас и да остави Украйна да влезе в ЕС. С тоя Крим тя в НАТО няма как да влезе. В момента, в който Укрите бяха посегнали на Крим - 3000 крилати ракети върху главата на зеления и мача щеше да свърши. А ако Украйна влязат в ЕС, така или иначе последните щяха да ги придумат да се откажат от него. Вместо това Путин се хвана в капана, който му бяха заложили. Сега има агресивни съседи на запад, които с удоволствие дават оръжие на една фашистка клика в Украйна, за да им върши черната работа и Русия отслабва. Не върви на добре. Дано накрая се разберат САЩ и Русия, защото страдаме всички - под всички разбирайте обикновените хора навсякъде в засегнатите лагери. И политиците от всички лагери имат удобно извинение за собствените си гафове. За Путин е виновен запада, за запада - Путин и ... да влезе убития!

Нямат работа там.Каквото повикало такова се обадило. Да би мирно седяло,не би чудо видяло. И т.н.

България = НАТО = Европейски Съюз Русия ни обяви за враг! В този форум има или руски проксита или предатели или и двете!

Ти си "неистина". По-добре си трай,че идва "видьов ден"

В този форум има ЗЕМЛЯНИ! ! ! Рептилското космическо обединение "КАБАЛ", вече е натирено обратно в космоса. Само неговите ционистки колаборатори в Украйна още не са разбрали, но Свети Петър ще се погрижи за да не са "не разбрали НОВАТА РЕАЛНОСТ".

Според източници от украинското военно министерство, укрите са загубили край Соледар около 25 хиляди войници. Значителна част от тези загуби вероятно са чуждестранни наемници, финансирани от САЩ и НАТО. Загубите в техника на укрите вероятно също са оромни. Затова режимът на Зеленски гледа да мобилизира всеки, когото може да докопа, и реве към САЩ и ЕС за още стотици танкове и оръдия! От друга страна, загубите на руснаците са сравнително малки, защото те използват основно артилерия, ракетни и въздушни удари срещу укроармията. Да, руската армия с малко повече усилия щеше да е превзела вече Бахмут (който е важен жп и транспортен възел, и затова укрите го защитават толкова усилено), но тъй като укроармията непрекъснато изпраща все нови подкрепления там, руснаците обстрелват укрите от защитени позиции, (както се казва, от гюме!), и затова са доволни от създалата се ситуация, и не бързат, тъй като времето работи за тях - защо да настъпват, след като укрите сами идват при тях, за да бъдат отстреляни! Всъщност, в момента сраженията с украинската армия се водят основно от бойците на Донецката и Лугански републики (сега вече руски области), плюс бойците на групировката Вагнер! А по границите на Украйна с Русия и Беларус в момента има разположена около 600 хилядна руска армия, която не участва в боевете, а изглежда просто изчаква подходящият момент за мащабно настъпление, или са държани като резерв, в случай, че САЩ и/или някои натовски страни (като Полша или Румъния) решат да се включат официално във войната!

Хубав разказ за.......10 годишни!!!!! Само дето няма нищо общо с действителността!!!!

11 дали?

а педерастчето путкин защо не излидза от бункерчето