17-11-2017 20-11-2018

Коментари

90% от катастрофите с Тирове стават в Събота и Неделя

Шофьорите на камиони с това се прехранват.Да не мислиш че е много лесно?И ако не блъскат по 12часа на ден Ти откъде ще си купиш храна бе сопол?По добре дай на жена ти да кара като те е страх и стига си пречил на движението.

ГЕРБЕРСКО КРАДЕНЕ. РЕМОНТИРАХА МАГИСТРАЛАТА М/У ПЛОВДИВ И ЧИРПАН, ОТВОРИХА Я СЪС ЗАКЪСНЕНИЕ, ВСИЧКИ ТЕЛЕВИЗИИ ГО СНИМАХА БРАВО БОЙКОО - И ПАК Я ЗАТВОРИХА ЗА ДА ПОДМЕНЯТ МАНТИНЕЛИТЕ. ВЕЧЕ СТОИ ЗАТВОРЕНА 2 МЕСЕЦА, ДВИЖЕНИЕТО Е САМО В ЕДНОТО ПЛАТНО. ПОКРАЙ СТАРА ЗАГОРА ЩЕ Е В РЕМОНТ ДО 20 ЮЛИ, НАРОДА СЕ ИЗБИ, ИМА КОЛОНИ И ЗАДРЪСТВАНИЯ ПО 20 КМ. СТОИШ НА ЕДНО МЯСТО, НИКОЙ НИЩО НЕ ДАВА ПО ТВ-ТО - МЪЛЧАТ ГЕРБЕРСКИТЕ ТЕЛЕВИЗИИ.. В РАКИТНИЦА ИМА 2 ЛЕГНАЛИ ПОЛИЦАЯ, ДОРИ ДА СЕ ДВИЖИ КОЛОНАТА, ТО ТАМ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО СПИРАШ - СПИРА 10 КИЛОМЕТРА КОЛОНА, СЛЕД КОЕТО ТРЪГВА НАНОВНО 10 КМ. КОЛОНА, ДОКАТО СПРЕ ПЪРВИЯ, ПОСЛЕДНИЯ ТРЪГВА СЛЕД 20 МИНУТИ.. НАВСЯКЪДЕ ПОСТАВИХА ЗНАЦИ 60 КМ.Ч. , ТО С ПОВЕЧЕ НЕ МОЖЕ И ДА КАРАШ. ЕДИНСТВЕНИТЕ МЕСТА КЪДЕТО МОЖЕ ДА ИЗПРЕВАРИШ, ТАМ ДРЕМЯТ КАПУТИТЕ С РАДАР.. ПРЕДИ 2 МЕСЕЦА КОГАТО СЕ КАРАШЕ ЧИРПАН-ПЛОДОВИТОВО БЯХА СЛОЖИЛИ ОГРАНИЧЕНИЕ 40 КМ.Ч. ДО ЕДНО ИЗОСТАВЕНО ТКЗС С НАДПИС 'ИЗХОД' И ТАМ ДЕНОНОЩНО ЧАКАТ КОЙ ЩЕ ИЗПРЕВАРИ, САМО И САМО ДА ВЪРВЯТ ГЛОБИТЕ.

Каква магистрала е затворена от две месеца. Пловдив и Чирпан е отворена. Стига с глупости. Ти предполагам не можеш да го оцениш, защото явно не караш много по българските пътища. Коментирай улиците в махалата.

Между другото участъкът, който се ремонтира сега е построен от БСП. И да напомня, сега управлява правителството на Радев. Ако имаш някакви забележки към решенията, които се вземат в момента се обърни към генерала-летец и подопечното му правителство.

Нека всички жертви на тоя път да тежат на крадливата съвест на Бойко Методиев Борисов, да гние в АДА за вечни времена, не се съмнявам че така ще стане ако че целува ръцете на сякви продажни патриарси и попове.

за задръстванията са два полегнали полицая във село Ракитница!! Които тъпаците от АПИ трябваше да махнат .

Засилени проверки правят

Често се вижда тир изпреварва тир, а на двупосочно движение със задръствания ей такива работи стават.Добре, че не са убили някой малоумкните тираджии! Крайно време е тия огромни камиони да ги свалят от пътищата, когато са транзит, и да ги вкарат на БДЖ.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Селото се казва Ракитница