Два пъти повече полицаи на АМ "Марица" заради гастарбайтерите

За първите 5 месеца в Хасковска област има драстичен скок на жертвите в катастрофи

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

година храни за това са два пъти повече!

Жътва е, жътвааааааааааааааааа, ден, година храни, нали... другари полюционери:)))???

Евро носят тия,евроооо!!!!

"...за 5-те месеца на 2018-а са съставени 922 акта повече, 7094 повече са глобите с фиш, а електронните фишове са 4976 повече от миналата година." А, колко пари са взети от тези глоби? Е, тъй, от любознателност, питам! Не,че нещо.

Да ги държат на границите по няколко дена,за да не пътуват с коли тези примати!Никой европеец не пътува такива разстояния,а тези дори не преспиват в хотели!

ДОСТ!

Ето какво правят румънците с тази сган. Всяка кола, багажа навън, до последната торба. Тотална проверка и който иска да виси три дни на Дунав мост. Който не ще, ако ще! Докато не се научат, че има самолети.

А в участъка Калотина-София, къде пътя е еднолентов/двулентов в посока?? Там най-много има нужда от контрол! Тъкмо да ги проверяват и за винетки, защото масово карат без тях.

И какво ще се снимат с турчолята за спомен. Защото е ясно казано -турците не се глобяват ,дори не се спират. Затова карат като бесни в БГ. Виж в ана ватан/Турция/ са по ниски от тревата .

А по "Тракия" кога?

Данчо, не си прав - имах случай да ми карат насреща на тази магистрала - пуснал дългите един малоумник и кара насреща в аварийната лента ! А полиция там не съм виждал / на същата магистрала / от както са я открили - пътувам доста често !

Така се събират пари за почивка!

А защо карат като луди само, когато минат границата и влезнат в страната. Не само те, а и голяма част от нашенци, защото нещо не е като хората. Много полицаи ще имат ефект, ако им свалят номерата до заплащане на глобата...иначе само за присъствие.

Вместо двама полицаи, сега ще има четирима, страшен келепир...

Статистиката на полицията в Хасково показва, че загиналите са на възраст между 18 и 25 години. Верно ли бе? Нали над 60 трябваше да им отмемаме правото да управляват автомобил? И тази ли група да обезправим, а? "Има шофьор -има проблем, няма шофьор -ведра щастие се леят!" Ха-ха!

Никой гастарбайтер не си плаща глобите защото на тая територия няма държава която да му поиска да си плати глобите. Затова не им пука как карат.

Щом навлязят у нас....задължителен престой от 24 часа за да се наспят гастарбайтерите и да не предизвикват катастрофи по пътищата.

Ще им свалят ли номерата като У маляшко?

Толкова ли е трудно да "мобилизират" всички нови камери и да ги разставят на всеки 5-10км от магистралата? А тези "допълнитени" екипи да ги командироват на границата да обработват експресно натрупания снимков материал и амуджите да ги третират така, както гърците третират българите - сваля номера и докато не плати не минава границата! След края на Рамадана сменямае само границата, отиват на Калотина! Толкова ли е сложно това? питам аз и отговор не искам! Назначете ме за министър и ще видите как го правя за нула време!

Нашите полицаи не са там да вършат работа, а да задават въпроса " Ко ши праим, комшу ?"

Нали им вдигнаха заплатите на военни и полицаи. какво правят ? Ще триете ли пак !!!!

Тези се наричат българи, само когато им отърва - т.е. като им трябва паспорт за ЕС. Ааа, и когато пускат гласа си за ДПС срещу торбичка с подаръци.

Ислямизираните маймуни изобщо не трябва да се допукста да българските магистрали! Карта без почивка повече от два дни, за да спестят стотина евро и като резултат влизат в България толкова изморени, че във всеки един момент могат да предизвикат катастрофа! Трябва още на границата да им искат документ за нощувка в Сърбия или Хърватска, и ако нямат - 24 часа на паркинга и чак тогава да могат да продължат! Но още по-добре да ги завръщат още на Калотина!

допукста = допускат ; карта = карат;

Знаят мамините милицайци как се бърка във буркана със меда