Два месеца преди местния вот: Софтуерът за машините още не е доразработен

ЦИК ще реши кой ще го настройва за изборите, още не са ни потърсили, каза шефът на "Сиела" Веселин Тодоров

Обратно в новината

Коментари - Два месеца преди местния вот: Софтуерът за машините още не е доразработен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ㅤ

Т.к. липсва "бала"-та от "ала-бала"...

Пътували в един самолет Обама, Путин и Бойко Борисов. По едно време самолетът, както си му е реда в един подобен виц, започнал да пада. Обаче на борда имало само един парашут (не знам защо все така не ги оборудват подобаващо тия самолети по вицовете). Обама веднага казал, че е редно той да се спаси, защото е лидерът на най-голямата и силна държава в света и отговаря за 25,000 ядрени ракети, с които кой знае какво ще се случи, ако него вече го няма. Путин казал, че държавата му също е могъща, а и техните военни са по-неразумни даже от американските, така че ако не се спаси той, целият свят може да пострада. Бойко Борисов обаче им припомнил, че и в трите държави основният принцип е демокрацията, затова е редно да се определи кой да се спаси чрез гласуване. Нямало какво да кажат срещу такъв довод, така че се съгласили. И когато нашият човек спечелил вота и скочил с парашута, Обама попитал Путин: - Добре бе, в тоя самолет бяхме само тримата, нали така? - Е да, разбира се. - А тогава тоя как успя да спечели с 13 гласа!?

но отговорът е ясен. Гласували са с американските машинки за фалшификация на "Smartmatic", поддържани от "Сиела".

Когато се разберат номерата на бюлетините и тогава ще се ДОпрограмира и настрои. Сега се чакат указания от едното посолство...

Маанете тия машинки не,турнете неколко манги с тука има тука нема,по честно ще е

само заради голия факт, че се използват такива машинки. От това по-голяма манипулация на резултатите няма, освен ако не излезе някой ясновидец ден преди изборите и с наплюнчен пръст според посоката на вятъра да определи, коя партия е спечелила. От хартиената бюлетина по-надежден начин няма, въпреки че и там са възможни манипулации. Не гласувам от години точно заради тая супер просташка "модернизация" на изборите.

карай си жигулката и не се бутай при новото. То не е за тебе. Пърцуцка и пускай фермата или ерген някой и не ни занимавай.

отнеха ми я вчера заради фалшив тест с дрегера, по вина на новото поколение наркозависими педераси, дето грам възпитание и човешка култура нямат ;)

И всички да гласуваме с нея. Измамниците имат полза от негласуващите, които пасивно узаконяват измамата им.

Изборите са ала-бала. Ще пуснем един кон (троянски) и ще сме първи. Шефът на "Сиела" : "Машините бързо ще се върнат, въпросът е да имаме резултатите, за да знаем какво да заредим в тях. Доста истерично ще е, те обявяват резултатите в сряда, нощта срещу четвъртък и петък се работи, за да се подготвят машините", смята шефът на "Сиела". Резултатите ще ги получат от "Информационно обскужване" АД - държавно предприятие на 99%, в което властта е на измамниците ПП-ДБ и на посолството от "Козяк"-16. Каква е тенденцията, за да бъдат напълно фалшифицирани местните избори и всички следващи? - Отново да забранят хартиената бюлетина, за да може конете (троянските) на посолството (USA), представлявано от про100Киро тапиро ( Байдън поименно го посочи като техен човек) да спечелят изборите за измамниците от ПП-ДБ. Предстои битка в НС за отмяна на хартиената бюлетина, с цел тотална фалшификация на машинните избори.

Не могат да ги докарат машинките винаги да излиза " Васил Терзиев".

Работи се по въпроса със "Сиела" и с помощта на посолствоТО>USA.

Два месеца преди местния вот: Софтуерът за машините още не е доразработен и е възможно да бъде манипулиран.

махнете думата "възможно". Ние сме професионалисти и всичко правим в угода на клиента. Просто не сме получили още % с който той желае да спечели.

С малко ала-бала пак ще го настроят...

Абе давайте по пощата, рязко ще се окаже, че гласуват много повече хора. Вкл и някои от оня свят.

Е, така е, още се надцакват кой да получи повече проценти и програмистите не знаят сега за кого да го напишат. Дебилните и красивите имаха общо 7-10%, сега ще са 2-3, ама трябва до 30-40 поне да ги докарат. Гробарите, след като се надупиха на дебило-красивитета ще да са станали не повече от 20%, ама им се искада управляват. ДПС-то си искат тяхното и не дават фъндък :) Ще им е по-евтино, ако се явят като НЕкоалицията, която НЕ са :) Така ще си купят едни 80-90%, а и по-0евтинко ще им излезе.... е, ще плащаме всичките българи, щото сме баламурници :(

Бетер маймуни ни направиха с тия машини

СЪДС И ПРИСЪДСА ЗА КРАДЦИТЕ ОТ СИЕЛА ! соросоидна сволач